Iglotex

cała Polska

Opinie o Iglotex

Gala 2017-06-30 17:08
No to jak jest na magazynie
frozen 2017-06-30 21:20
Czekamy z niecierpliwością na szerszą wypowiedź kolegi (a być może koleżanki) jak to w końcu jest z punktu widzenia PH oraz magazyniera (przed "oraz" przypominam nie stawia się przecinka). Jesteśmy wszyscy na tym form ciekawi co to za "fałsz, obłuda i wymysły szaleńca". Tylko prosimy szybko, gdyż lody się topią:-)))
1
frozen 2017-07-02 21:09
Lody stopniały i zero odopwiedzi. To wlasnie są ludzie bez ducha i sumienia czyli szkieletów ludy.
kierooo 2017-07-02 21:48
to ile punktów kierowca musi objechać, 50 czy 10??
jerry 2017-07-02 21:49
o jakiej konkurencji piszesz dalajlama daj ino dla wszystkich
Tamek 2017-07-04 01:12
Pracuję w Koszalinie jako kierowca tu jest trochę normalnie sporadycznie trafiam na trasę 9 godzin. Samochód rano załadowany przez magazyn. Zresztą ten logistyk był z tego co mówią kiedyś tu kierowcą więc stara się nie robić tego nam kierowcą co jemu samemu kiedyś nie pasowało. Poprzednio pracowałem jako drajwer w piekarni niema porównania, tutaj lepiej.
;o 2017-07-07 19:44
więc jak to wygląda z punktu widzenia PH
pacjent 2017-07-08 22:02
Ostatni raz jadłem mrożonki, a zwłaszcza tej firmy. Są niesmaczne, nieświeże i ciężkostrawne. Poważnie mogą zaszkodzić zdrowiu. Przekonałem się na własnej skórze.
9widłak 2017-07-09 12:56
Wreszcie mamy wolne . Nie ma Gladiatora i jego dłu dług długich zdań.
Iglotex 2017-07-10 08:18
Dziękujemy za zakup naszego produktu i kontakt z nami. Przykro nam, że nie spełnił on Pana oczekiwań. Jakość naszych produktów i zadowolenie konsumentów jest dla nas priorytetem, dlatego przekażemy sprawę do naszego Działu Kontroli Jakości. Prosimy o kontakt z nami pod adresem reklamacje_bok@iglotex.com.pl, przekazując swój adres e-mail do celów korespondencyjnych. Pozdrawiamy, Zespół Iglotex.
Minionek 2017-07-13 14:27
Czy ktoś wie dlaczego firma ma tak duże zapotrzebowanie na różnych pracowników? Czyżby coś nowego?
Amator 2017-07-18 21:59
Słyszałem , że w Iglotex-ie można nieźle zarobić jako przedstawiciel handlowy ds. detalu, może ktoś cos podpowiedzieć?
LULU 2017-07-19 11:56
Firma Iglotex jest w porządku. Każdego 10 jest wypłata. A to ważne. Podstawa jest stała do tego dochodzi premia za obrót i pracę w godzinach nadliczbowych jeśli się trafia. Czasem pracy jest więcej czasem mniej. Minus to ciągle nowości wprowadzane od góry (nowe programy, dokumenty, procedury) nie do końca usprawniające pracę. (usunięte przez administratora) Są zapewniane ubrania firmowe, dla pracowników pracujących na chłodniach ciepłe posiłki. (usunięte przez administratora) Jedyny minus to zbyt mało pracowników i awaryjne sprzęty.
4
Bolo 2017-07-21 00:46
Nie umiesz chłopie liczyć palet a to na naszym magazynie podstawa.
pracownik 2017-07-22 09:47
na odpowiedzialnych stanowiskach pracują ludzie po specjalnych szkołach "5" to jest śmieszne wtedy ma być dobrze?????????
StarszyMagazynowy 2017-07-23 17:14
Rozumiem nadgodziny są ale ... w sezonie przyjacielu. I to maksymalnie po 3-4 godziny i bardzo rzadko . Z reguły około 1 lub 2 godziny . Ale to są 3 miesiące w roku , chyba da się przeżyć co ? A po sezonie wiesz jak wygląda ta praca ? Wiesz jakie są różnice między towarem który sprzedajemy w sezonie a poza nim ? 8 godzin na to aby wyrobić się z 1/3 tego co jest w sezonie . Tyle w temacie .
Ps : Jestem zwykłym magazynierem. Nie robię żeby podbić ocenę firmy ale pokazać że są też jej plusy .
Pozdrawiam
2
ph007 2017-07-25 17:08
Daj spokój przekupny człowieku. Powiedz nam wszystkim prostym ludziom z IGLOTEXU, ile ci płacą za ten support panie starszy magazynowy????!!!
Zima 2017-07-25 22:50
Jak komuś firma nie odpowiada może iść do innej a ta jest na pewno dobra.
Cezar 2017-07-26 22:04
I Ty też Brutusie?! Dlaczego to robisz?!
BRUTUS 2017-07-28 21:51
Bo Cię nie lubię!!!
Nick 2017-08-02 17:30
Niestety wszystkie niepodległe opinie są usuwane jaki sens się wypowiadac
baranek, owieczka 2017-08-02 19:03
Lody, lody, dobre lody robię!!!
smakosz 2017-08-03 20:23
Tak wiemy. Najlepsze lody to z firmy Algida i Agnus:-))
Zmarznięty 2017-08-09 18:46
Iglotex zatrudnia ponad 3000 osób więc kilka negatywnych opinii zawsze może sie zdarzyć. Ważne, że firma jest spoko.
amator 2017-08-10 12:02
Moim skromnym zdaniem lody z firmy "Agnus" są beznadziejne: niesmaczne , niezdrowe i szybko się topią.
Małgosia 2017-08-13 10:36
Forumowicze czy ktoś orientuje się jakie są warunki pracy w Bok? Szukam pracy jako starszy referent do spraw faktur. Z góry dzięki.
1
Artur 2017-08-13 15:43
ktos sie orientuje jakie kryteria trzeba spelniac zeby dostac sie na handlowca?
Zorba 2017-08-13 20:57
Dla osób niezbyt pracowitych to nie jest dobra firma. Tu niestety trzeba pracować, normalnie nie można sobie poleżeć!
3.30 2017-08-13 22:11
Ok
Naiwny 2017-08-15 16:34
Tak dla przypomnienia : proporcje przesłanych przeze mnie zdjęć a pani a wygladJ6 tak: 2: 20. Nigdy więcej!!!
Ziemowit 2017-08-17 12:00
Niestety taki poziom jak tu prezentujecie to nawet trudno nazwać. Człowiek pisze, że nie ma obijania się w pracy tylko trzeba zasuwać i taki hejt! Ludzie szukajcie pracy w innej firmie bo wstyd z wami pracować. Żadnego szacunku dla innych, wy chcecie żeby ktoś was szanował!!!
Zenon 2017-08-20 14:03
Czy przedstawiciel handlowy ds. detalu może liczyć na godziwe wynagrodzenie? Jakie wyposażenie dostaje się? Jaka jest atmosfera w firmie, opinie na forum są mało zachęcające? Na jaką umowę można liczyć? Może jeszcze coś trzeba wiedzieć przez aplikowaniem?
injured 2017-08-27 20:45
To , że komuś wybaczę lub nie , nie oznacza, że kiedykolwiek zaakceptuję to co ta osoba mi zrobiła!!!, a tym bardziej o tym nigdy nie zapomnę!!! Nie oznacza to również, że kiedykolwiek tej osobie zaufam - raczej nigdy. Jeśli jej wybaczę to wyłącznie dla siebie, żeby przestać się dręczyć i iść dalej do przodu bez wiochy!!!
lleedzzinnyy 2017-08-27 21:31
Ziemowit co ty fanzolisz? I tyś jest od nos z Lędzin? Co ty tam robisz? A jak już tam jesteś to zachowuj sie i nie rób mary!!!!!
injured 2017-08-27 22:00
I na koniec jedna dygresja. Istnieją trzy rodzaje uczucia: miłość , nienawiść i obojętność. Obecnie jestem na etapie drugim. Może kiedyś , gdy czas zagoi rany będę na trzecim etapie!!!!!!!
komentator 2017-08-27 22:17
A te bryle to żenada, a zwłaszcza ten znaczek NIKE!!!!
observer 2017-08-28 18:40
Wow, I have to admit that the reponse for glasses was very quick!!!!! hi hi hi
Zygmunt 2017-08-31 21:50
Może Iglotex nie jest idealną firmą ale wiem, że ma opinię dobrego pracodawcy. Czasami niektórzy pracownicy nie trafia z pracą i może dlatego są niezadowoleni?
peh(ch) 2017-09-01 10:23
Rzeczywiści - większość pracowników Iglotexu źle trafiła z pracą. Po prostu pech!!!:-)
Maniek 2017-09-04 23:20
Czy może mi ktoś podpowiedzieć kilka informacji w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego ds. detalu? Złożyłem swoje cv i czekam na rozmowę. Zależy mi na pracy w firmie ponieważ słyszałem sporo dobrego o firmie. Trochę zastanawiają mnie wpisy?
Zimbek 2017-09-08 12:15
Jeszcze nie słyszałem żeby pracownik chwalił swoja firmę. Zawsze mówią tylko źle i szczerze mówiąc zastanawiam się dlaczego. Iglotex nie jest ideałem ale jest spoko firmą.
ph 1 2017-09-11 19:26
oj jak mi smutno chłopczyku , że nie słyszałeś. dam ci kilka namiarów na inne firmy gdzie pracownicy uwielbiają swoich pracodawców . oto one, a dla ciebie pierwsza z brzegu po branży: hortex, frost, KGHM, Lottos, PGNiG, Tauron itd. wejdź chłopczyku na te fora i sobie poczytaj , ale ze zrozumieniem!!!!!
Maciek 2017-09-12 20:28
Jakaś rewolucja w firmie, że dyrektorów szukają?
1
ph 2017-09-20 17:50
Witam pracuję w Iglotexie jako PH i naprawdę jestem zadowolony kasa jest dobra jak ktoś robi swoje to (usunięte przez administratora) zawsze z przodu jest.
driver 2017-09-22 10:09
Skoro tak walisz tymi firmami, to rozumiem,że tam pracowałeś.
ph 1 2017-09-22 15:48
Tak pracowałem.
driver 2017-09-24 07:50
To dlaczego odszedłeś skoro było tak dobrze?
ph 1 2017-09-24 19:05
Och ciekawy driverze. Mam dzisiiaj chwilę słabości , czyli szczerości. Moja żona była w ósmym miesiącu ciąży i leżała w szpital prawie miesiąc na podtrzymaniu. Miałem do wyboru: albo 7 tysięcy na rękę albo zona i dziecko . Oczywiście wybrałem żonę i dziecko!!!!! Dzisiaj mam wspaniałego syna , którego bardzo kocham i z którego jestem bardzo dumny. A dobra praca i kasa ? no trudno - raz jest raz jej nie ma driverze!!!!!!!!
ph 1 2017-09-24 20:13
A teraz Ty driverze zdobądź się na chwilę szczerości skora ja, skromny handlowiec odpowiedziałem ci na ostatnie twoje pytanie, ujawniając moje sprawy rodzinne. Jak rozumiem jesteś zachwycony pracą w Iglotex. W takim razie proszę napisać nam , skromnym robaczkom, jakie to plusy i oczywiście minusy występują w naszej firmie. Ale tak szczerze driver i bez ściemy, bo my lud pracujący miast i wsi, nie lubimy obłudy i hipokryzji!!!!!!!
ostry 2017-09-25 11:31
nie idz tam
Zostaw swoją opinię o Iglotex - cała Polska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex