Iglotex

cała Polska

Opinie o Iglotex

krakus 2017-04-18 17:57
Szukamy nowego kierownika . Myślę , że trzy miesiące doświadczenia wystarczą.
Pinguin 2017-04-19 11:01
Hortex nie, lepiej z D'aucy. Towar jakościowo dobry, pełnowartościowy i kazdy znajdzie w ich ofercie coś dla siebie. Polecam!!!
były - skórcz 2017-04-20 23:10
za mało płacą a za dużo wymagają szybciej i szybciej. zeby mieć (usunięte przez administratora) na wypłacie trzeba soboty robić na produkcji :P:P:P tyle w temacie
Zenek 2017-04-23 19:37
Widziałem, że firma ma sporą ofertę pracy i tak myślę, że pewnie mają nowych klientów. To dobrze dla nas pracowników, jest praca to będzie kasa proste.
1
aplikant 2017-04-28 21:14
I co z ogłoszeniem z ofertą na kierownika magazynu w Krzeszowicach. Aplikowałem już miesiąc temu gdzie w swoim CV napisałem , że zajmowałem podobne stanowisko w konkurencyjnej firmie, mam wyższe wykształcenie w kierunku transport i logistyka , posiadam znajomość języków obcych oraz wszystkie szkolenia z tematu zarządzania łańcuchem zaopatrzenia. Zero odpowiedzi. Z tego co przeczytałem na tym forum muszę jeszcze nauczyć się wynosić palety i preparować dokumenty magazynowe i być oratorem. Och to muszę jeszcze się dużo uczyć.
1
ph1 2017-04-28 22:05
kto zablokował to forum dzisiaj?????
Feliks 2017-05-02 18:33
Iglotex ma spore zapotrzebowanie na pracowników, czy firma powiększa rynek?
1
Wojtek 2017-05-07 17:23
Napiszcie uczciwie i z sensem ile zarabia kierowca kat. C i czy jeździ się cały czas ponad 12 godzin, czy raczej koło 10? Zastanawiam się nad aplikowaniem do Sosnowca.
driver 2017-05-08 09:36
Zależy jak wyrabiasz się z robotą (załadunek, rozładunek, dostarczenie do klienta z auta). Samej "czystej jazdy" możesz mieć 4-5 godz. Od ciebie zależy jak szybko z resztą się wyrobisz. Ja od wejścia do wyjścia z auta mam 8-9 godz w pracy. (usunięte przez administratora)
asd 2017-05-08 14:42
Ktoś pracował w oddziale w Smolcu? Jak tam jest?
Wojtek 2017-05-08 18:46

Nie napisałeś o zarobkach i ile sklepów dziennie.
Zuzulka 2017-05-09 22:19
Iglotex potrzebuje kierownika do magazynu w Lublinie. Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie? Tak ogólnie jak się pracuje?
szofer z WLKP 2017-05-16 13:44
Chciałem serdecznie podziękować osobie odpowiedzialnej za zmianę opakowań produktów fresh to co zrobiła jest mega nie profesjonalne zapraszam do ich dystrybucji koszmar kierowcy pozdrawiam. Ps. jeszcze jej za to zapłacono OMG
5
Wiktor 2017-05-19 10:08
Iglotex przesadza wymagając od swoich pracowników żeby pracowali. Jak się zmęczą to powinni odpoczywać może wówczas będą zadowoleni z firmy. W pracy trzeba pracować!!
driver 2017-05-28 12:25
Napisałem ale "moder" nieprzychylnych nie puszcza. Nie jeździsz tylko po sklepach. Nie ma już podziału gastro- detal. (usunięte przez administratora) Zarobki, to temat rzeka. (usunięte przez administratora)
driver 2017-05-28 14:30
Napisałem 3 razy i nie przepuścili.
Miś Koralgol 2017-05-29 22:54
Super Firma pieniądze każdego 10...byłem w trzech oddziałach i powiem tak...sprzętem którym pracują magazynierowie...przeżytek...jakaś masakra i przy tym wszystko robią na czas...pracuje tam troche meliniarstwa ale to ułamek reszta to dobrzy fachowcy chętni do współpracy...jedyne żale to że zimno i sprzęt mógłby być sprawniejszy reszta jest OK..pozdrawiam
1
nick 2017-06-02 15:02
Jak ktoś chce zostawać od godziny do dwóch po zmianie ośmiogodzinnej to jest idealna praca dla niego. Szczerze nie polecam tej firmy. System szkolenia jest beznadziejny - to co Ci dany pracownik powie masz zapamiętać, zapisać i non stop się pytać. Bywa i tak, że dwie osoby uczą na raz. Lepsza praca w telemarketingu - wybija ósma godzina Twojej pracy i się rozłączasz - tutaj po jednej nadgodzinie dają ci jeszcze coś do zrobienia. Nikogo to nie obchodzi czy masz dzieci, psa - najważniejszy jest zysk. Praca dobra dla starych kawalerów i panien.
3
Franek 2017-06-04 19:13
@nick Ubawiłam się Twoją wypowiedzią do łez. Straszne rzeczy z tymi nadgodzinami, myślę że w zimę nie miałeś tak dużo pracy? Może znajdziesz jeden pozytyw?
cienki bolek 2017-06-16 17:24
No ale cóż są równi i równiejsi jak w Cesarstwie Rzymskim. Byli obywatele Rzymu i niewolnicy. Ach zapomniałbym go Gladiatorach!!!!
kieroo 2017-06-17 12:23
napisz mi na maila piotrekll@op.pl
kierooo 2017-06-17 17:29
napisz mi na maila:
piotrekll@op.pl
Jim 2017-06-17 21:53
Kierowcy w Waszych oddziałach też płacą tylko za czas jazdy a załadunek i rozliczenie nie jest wliczone w czas pracy w Toruniu jest to praktykowane jak i załadunki wieczorne , które są obowiązkowe oczywiscie dojazdy i wszystko inne nikogo nie interesują ,nie wspominając o czasie którego na życie prywatne nie starcza , 6 dni pracy pełna orka , jak jest u Was bo w Toruniu nie jest dobrze reżim jak za A.H
kierooo 2017-06-19 10:15
a ile punktów dziennie trzeba objechac? i czy stała trasa czy codzinnie cos nowego?
Dalailama 2017-06-20 10:50
Czy Wy macie świadomość,że buduje się Wam w Olsztynie konkurencja która już prowadzi rozmowy z czołowymi przedstawicielami z rynku?? Czy wy to wiecie?? Podkupią lepszych z konkurencji .. Czas chyba zacząć dbać o pracownika.
Ziemowit 2017-06-20 18:49
Iglotex ma spore potrzeby kadrowe i może zrobić niespodziankę?
driver 2017-06-26 16:36
Sami sobie na to pozwalacie. Masz tacho? Jeździsz w sobotę i po wyciągnięciu karty bierzesz (nie czekasz aż łaskawcy ci dadzą) 45 godz odpoczynku. Wszystko w temacie.
frost 2017-06-27 21:33
wystarczy skończyć szkołę podstawowa i mówić płynnie po polsku
1
freez 2017-06-27 21:37
Ja już aplikowałem . mam wykształcenie profilowe (wyższe) i doświadczenie zawodowe. to chyba juz pracuję?!!!
nikt 2017-06-27 21:38
ZATEM JA TEŻ ODDAJE SIĘ JHWH I TRZY RAZY DZIENNIE ODMAWIAM Ps 109 W INTENCJI AKiM.
prącisław 2017-06-29 19:17
Witam,jestem długoletnim pracownikiem Fili IGLOTEX , siedziba na razie niech zostanie tajemnicą większosć wypowiedzi na tym forum to niestety,fałsz,obłuda i wymysły szaleńca. Proszę ,pytać z chęcią odpowiem jak jest ,z punktu widzenia PH ,oraz magazyniera (usunięte przez administratora)
Gala 2017-06-30 17:07
No to jak jest na magazynie
Gala 2017-06-30 17:08
No to jak jest na magazynie
frozen 2017-06-30 21:20
Czekamy z niecierpliwością na szerszą wypowiedź kolegi (a być może koleżanki) jak to w końcu jest z punktu widzenia PH oraz magazyniera (przed "oraz" przypominam nie stawia się przecinka). Jesteśmy wszyscy na tym form ciekawi co to za "fałsz, obłuda i wymysły szaleńca". Tylko prosimy szybko, gdyż lody się topią:-)))
frozen 2017-07-02 21:09
Lody stopniały i zero odopwiedzi. To wlasnie są ludzie bez ducha i sumienia czyli szkieletów ludy.
kierooo 2017-07-02 21:48
to ile punktów kierowca musi objechać, 50 czy 10??
jerry 2017-07-02 21:49
o jakiej konkurencji piszesz dalajlama daj ino dla wszystkich
Tamek 2017-07-04 01:12
Pracuję w Koszalinie jako kierowca tu jest trochę normalnie sporadycznie trafiam na trasę 9 godzin. Samochód rano załadowany przez magazyn. Zresztą ten logistyk był z tego co mówią kiedyś tu kierowcą więc stara się nie robić tego nam kierowcą co jemu samemu kiedyś nie pasowało. Poprzednio pracowałem jako drajwer w piekarni niema porównania, tutaj lepiej.
;o 2017-07-07 19:44
więc jak to wygląda z punktu widzenia PH
pacjent 2017-07-08 22:02
Ostatni raz jadłem mrożonki, a zwłaszcza tej firmy. Są niesmaczne, nieświeże i ciężkostrawne. Poważnie mogą zaszkodzić zdrowiu. Przekonałem się na własnej skórze.
9widłak 2017-07-09 12:56
Wreszcie mamy wolne . Nie ma Gladiatora i jego dłu dług długich zdań.
Iglotex 2017-07-10 08:18
Dziękujemy za zakup naszego produktu i kontakt z nami. Przykro nam, że nie spełnił on Pana oczekiwań. Jakość naszych produktów i zadowolenie konsumentów jest dla nas priorytetem, dlatego przekażemy sprawę do naszego Działu Kontroli Jakości. Prosimy o kontakt z nami pod adresem reklamacje_bok@iglotex.com.pl, przekazując swój adres e-mail do celów korespondencyjnych. Pozdrawiamy, Zespół Iglotex.
Minionek 2017-07-13 14:27
Czy ktoś wie dlaczego firma ma tak duże zapotrzebowanie na różnych pracowników? Czyżby coś nowego?
Amator 2017-07-18 21:59
Słyszałem , że w Iglotex-ie można nieźle zarobić jako przedstawiciel handlowy ds. detalu, może ktoś cos podpowiedzieć?
LULU 2017-07-19 11:56
Firma Iglotex jest w porządku. Każdego 10 jest wypłata. A to ważne. Podstawa jest stała do tego dochodzi premia za obrót i pracę w godzinach nadliczbowych jeśli się trafia. Czasem pracy jest więcej czasem mniej. Minus to ciągle nowości wprowadzane od góry (nowe programy, dokumenty, procedury) nie do końca usprawniające pracę. (usunięte przez administratora) Są zapewniane ubrania firmowe, dla pracowników pracujących na chłodniach ciepłe posiłki. (usunięte przez administratora) Jedyny minus to zbyt mało pracowników i awaryjne sprzęty.
1
Bolo 2017-07-21 00:46
Nie umiesz chłopie liczyć palet a to na naszym magazynie podstawa.
pracownik 2017-07-22 09:47
na odpowiedzialnych stanowiskach pracują ludzie po specjalnych szkołach "5" to jest śmieszne wtedy ma być dobrze?????????
StarszyMagazynowy 2017-07-23 17:14
Rozumiem nadgodziny są ale ... w sezonie przyjacielu. I to maksymalnie po 3-4 godziny i bardzo rzadko . Z reguły około 1 lub 2 godziny . Ale to są 3 miesiące w roku , chyba da się przeżyć co ? A po sezonie wiesz jak wygląda ta praca ? Wiesz jakie są różnice między towarem który sprzedajemy w sezonie a poza nim ? 8 godzin na to aby wyrobić się z 1/3 tego co jest w sezonie . Tyle w temacie .
Ps : Jestem zwykłym magazynierem. Nie robię żeby podbić ocenę firmy ale pokazać że są też jej plusy .
Pozdrawiam
1
ph007 2017-07-25 17:08
Daj spokój przekupny człowieku. Powiedz nam wszystkim prostym ludziom z IGLOTEXU, ile ci płacą za ten support panie starszy magazynowy????!!!
Zima 2017-07-25 22:50
Jak komuś firma nie odpowiada może iść do innej a ta jest na pewno dobra.
Zostaw swoją opinię o Iglotex - cała Polska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex