Xplan Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Xplan Sp. z o.o.

aerator 2014-04-05 20:52
Ogłaszają, że poszukują pracowników. Warto?
5
Szybka.riposta 2014-04-20 22:52
Nie warto
wybierać rodzynki? 2014-04-25 20:38
nie warto bo?
2
Mały ale duży 2014-05-03 21:01
Może mają parcie na szkło i trenują ?
3
inzy 2016-02-23 15:16
Ja pracuję w Xplan już trzeci rok i nie narzekam. Dużo projektów, pieniądze zawsze mogłyby być wyższe ale ok. Do wyboru miałem działalność lub umowę o pracę, wybierasz to co bardziej Ci się opłaca.
1
Byly kandydat 2016-05-17 22:39
Bardzo słabe warunki , więc nikt się nie chce zgodzić...
sara 2016-05-31 15:32
własnie ja teraz chciałam do nich iśc jako Kierownik projektów fit out Katowice, bo wydaje mi się, ze warunki sa ok, nie rozumiem dlaczego piszesz, że są własnie słabe, o co chodzi dokładnie tutaj? bo z kasa chyba ok...
inzy 2016-06-16 09:35
Pracuję w Xplan jako kierownik projektów. Rekrutacje toczą się cały czas ponieważ wchodzą nieustannie nowe projekty do roboty. Firma się bardzo szybko rozwija i dlatego stale potrzebuje pracowników. A warunki finansowe raczej nie są słabe...
inzy 2016-06-16 10:24
Są cały czas nowe projekty, każdy pensję negocjuje indywidualnie, zalezy jakie masz doświadczeni, uprawnienia itd. Ja nie narzekam. Wszystkie projekty z grubsza dotyczą fit outów, chyba że jest jakiś większy kontrakt budowlany.
inzy 2016-06-16 11:45
Mi się opłaca, sory stary ale nie przywykłem pisać w necie o tym ile dokładnie zarabiam ;)
Warszawiak 2016-06-21 15:50
Pracowałem dwa lata, polecam.
poldek 2016-07-20 09:11
Fit out Project Manager jest u ncih teraz potrzebny... zastnawiam się czy można tutaj zarobić troche wiecej, jak wiecie to djcie znać.
szukacz 2016-11-30 12:44
Przynajmniej podaj widełki na rozmowę rekrutacyjną - kier.projektów - nikt nie chce przestrzelić i w jedną i w drugą stronę..
Kola 2017-01-08 14:23
Chyba coś czarujesz, bo jeśli miałeś rozmowę to czemu nie wiesz jak potraktowano Cię na rozmowie kwalifikacyjnej? Bardzo często ludzie, którzy nie mają nic do zaprezentowania oskarżają firmę o różne złe działania. Zawsze mówię, że dobra firma dobrymi pracownikami stoi.
Zuzanna 2017-02-28 10:44
Widzieliście jak wygląda biuro firmy Xplan Sp. z o.o.?
Możecie je odwiedzić oglądając film w zakładce "o nas"
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,893013,0,0,o_nas
Jak Wam się podoba?
2
Zostaw swoją opinię o Xplan Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xplan Sp. z o.o.