logo EKOBRIS S.C Wyszynski Rafał, Piotr Masiak

EKOBRIS S.C Wyszynski Rafał, Piotr Masiak

Warszawa

Opinie o EKOBRIS S.C Wyszynski Rafał, Piotr Masiak

Monika 2014-03-17 09:14
No w końcu! Można zostawić opinie o ekobris.pl .
Chciałabym powiedzieć ,że jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Pracodawca dobry i wymagający ale potrafiący wynagrodzić pracownika.
4
Michał 2014-03-27 13:57
Witam.
Ja pracuje od samego początku Ekobris i szczerze bardzo dobra firma. Pensja na czas. W razie czego udzielą pożyczki. Po pracy w rożnych firmach Lux itp. Doceniam swojego obecnego pracodawce.
2
Irek 2014-04-04 14:26
Musze przyznać , ze bardzo dobrze mi sie pracuje w firmie EKOBRIS, Praca dobra , pensja dobra, atmosfera dobra. Polecam(usunięte przez administratora)
3
Irek 2014-04-04 14:26
Musze przyznać , ze bardzo dobrze mi sie pracuje w firmie EKOBRIS, Praca dobra , pensja dobra, atmosfera dobra. Polecam Irek
3
Rafal 2014-04-09 18:47
Irek jak długo u nich pracujesz ? chciał bym i ja zmienic firmę na jakaś normalną ,
Jakie stawki dają?
3
Sławek 2014-04-14 14:49
Cześć Rafale.
Zależny na jakim stanowisku. Ja sprzątam w zakładzie produkcyjnym w kutnie i mam cały etat, elastyczne zmiany (bardzo mi się to podoba), umowę o prace,stałe wynagrodzenie ok. 1700 netto plus premie.Co powiem szczerze nigdy wcześniej się mi nie zdarzało. Szczerze polecam ta ekobris jako dobrego pracodawce.
2
Rafal 2014-04-14 19:22
Nie wiesz jak płacą w Wa-wie ,składałem CV zobaczymy może się odezwą.
2
Witek 2014-04-15 12:52
Pracuję w Ekobris od miesiąca w dużym budynku biurowym ,jak narazie wszystko ok,firma na czas płci bez problemu można wziąść zaliczkę.
Szefostwo normalne da się z nimi dogadać .
2
Adam 2014-04-17 08:38
W EKOBRIS ,pracuje z fajnymi ludźmi, wszystko można załatwić i pracuje już kilka miesięcy i nigdy nie byli problemu z wypłatą. wynagrodzenie jest godne i nawet większe od innych podobnych firm. Wiem z własnego doświadczenia.
1
Beata 2014-04-23 11:07
Przyznam , że korzystam z usługi firmy od 2 miesięcy. I jestem bardzo zadowolona.
naprawdę bardzo dobra firma. Doradzą a nie namówią na nie potrzebne usługi. Moim zdaniem jedna z najlepszych firm w zakresie sprzątania. Szybki czas rozpoczęcia usługi. Dobra komunikacja miedzy naszą firmą a pracownikami. Mają indywidualne podejście do klienta.
4
Mateusz 2014-04-29 14:52
Witam,
Zaczęliśmy współprace z firma EKOBRIS od trzech na nasze dwóch kancelarii prawnych. Przyznam ,że jestem szczerze zaskoczony współpracą z nimi na tak dobrym poziomie. Zero problemu od pierwszego dnia. Na dobry początek dostałem od firmy umycie okien w dwóch lokalizacjach. POLECAM.
1
Ola 2014-05-16 10:38
Jedna z najlepszych firm w zakresie sprzątania!
2
Dorota 2014-06-24 15:40
Pracuje w tej firmie w jednym z sprzątanym przez nich biurowcu i mogę po okresie 3 miesięcy powiedzieć ,że jestem zadowolony z pracy w EKOBRIS-ie.
Plus :
dobre godziny pracy,
dobra podstawa plus premie
nie ma problemu z urlopem
szkolenie
umowa o prace
1
xxxx 2014-08-19 18:04
witam firma oszustow i wyskiwaczy daja smieszne pienidze a sami biora dobre siano zaobiekty
wykorzystuja ludzi daja duzy metraz a wynagrodzenie smieszne.
niby takie profesionalne srodki firm renomowanych marek bzdura najtansza tamdeta pracowalem w firmir ekobris i porazka nie polecam nikomu
a kierownik Piotr jest hamski w odzywkach i pracownika traktuje jak szmate do podlogi
1
kontrachent 2014-08-19 21:37
witam moze i szef ma gadane i przekonujaco mowi ale nie sa w stanie sprostac zadaniom im powierzonym maja problem z obsada ludzi nie posiadaja maszyn ktore szef zapewnia ze beda na obiektach i tylko oboecywanie jutro jutro jutro smiech na sali hehe NIE POLECAM TEJ FIRMY SAMI SIE PRZEKONALISMY ZWRUCIE UWAGE NA WCZESNIEJSZE WPISY WSZEDZIE TA SAMA DATA TYLKO GODZ. SIE RUZNIA I IMIONA PEWNIE TAKIE OSOBY TAM NIE ROBIA TYLKO SZEFOWIE FIRMY DAJA KOMENTARZE
1
Adam 2014-08-21 19:57
xxxx ciekawe bo firma zatrudnia prawie same kobiety. Wiec jak pracowałeś jeśli w firmie pracuje 4 facetów? Ja , Piotrek, Robert i Rafał chyba firmy ci się pomyliły. A pan Piotr jest właścicielem a nie kierownikiem. Widzę ,że konkurencja z PEWNEJ firmy się kłania. Mogę Ci powiedzieć ,że do wynagrodzenia nie można narzekać owszem zawsze można by chcieć większa ale jest całkiem całkiem.
1
007 2014-08-25 13:12
firma klamie oszusci nie sluchajcie wlascicieli OSZUSCI unikajcie wielkil lukiem
ula 2014-08-25 16:30
Karol wyślij swoje dane na biuro. Z czego co rozmawiałam z kierowniczką to kogoś poszukują. Bo się mnie pytała czy kogoś mam do polecenia.
2
M. 2014-08-25 20:34
Ja Pracuję w tej firmie kilka miesięcy dostałam się do pracy z polecenia sąsiadki która tu pracowała wcześniej, i powiem jedno praca jak praca ,robię swoje i wychodzę .Co do wypłaty to płacą na czas i zdarzyło się raz że wypłatę dostałam 4 dni wcześnie .Niestety nie robię tego co bym chciała robić w życiu ,ale robię to za co są pieniądze.
3
przestroga dla innych 2014-08-27 00:13
EkoBris wielka lipa klamcy nie sa profeaionalni klamia oszukuja nie wywiazuja sie z umowy mamy podpisana umowe na danych warunkach a pan ktory przyjerzdza na obiekt zawsze ma swietne odpowiedzi na moje pytania ze nie ma co.... poprostu o pomste do boga.
firma OSZUSTOW NIC WIECEJ SZKODA TYLKO SŁOW UNIKAJCIE TEJ FIRMY PROSZĘ
1
Maria 2014-08-27 11:01
Pracuje od 4 miesięcy w tej firmie i jestem zadowolona. Mogę polecić. Dziwie się tymi negatywami ale kazdy moze sie wypowiadziec tylko po co oszukują.
2
odpowiedź 2014-08-29 00:47
nikt nie klamie tylko pisze prawde o firie jak jest naprawde
1
R.W 2014-08-29 21:12
A dlaczego wszystkie komentarze negatywne są wysyłane z tego tego samego komputera ten sam nr IP .Komentarze pisze Pani [usunięto przez administratora] jak ma pani coś do powiedzenia to proszę napisać prawdę.
2
JEKSON 2014-08-30 15:02
No widac ze byly pracownik sie uparl by negatywne opinie wypisywac/ Szkoda ze tacy ludzie tylko wypisuja glupoty nawet podpisac sie nie potrafi tylko zmysla. Widac ze niektorzy ludzie nie potrafia sie zachowywac.
1
JEKSON 2014-08-30 15:06
a pozatym za oskarzenia oszust klamca i obrazanie osob mozna sprawe zalozyc i sprawdzic IP z czego i na kogo dane internet jest zarejestrowany.
1
Maria 2014-08-30 22:44
JEKSON masz racje. Tej osobie mozna załozyć sprawe. http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/kara;za;obrazanie;w;internecie;kiedy;i;jaka,251,0,891643.html

i po co klamac tak klamac droga osobo?
1
okxdpisdjapj 2014-09-04 19:26
Powiem tak nie robię tego po złości ani że mam coś za złe panie Piotrze proszę zrobić rachunek sumienia jak pan chce proszę o założenie sprawy tylko ja wtedy też nie będę milczał i powiem wszystko co wiem pozdrawiam ja na tą wiadomość zakańczam pisanie opinii na pana temat spółki POZDRAWIAM
Łukasz 2014-09-05 18:01
Dla mnie jest tu wszystko ok:) Jestem zadowlony z pracy.
2
Niko 2014-09-12 22:02
Zajebista firma! Pani Aneta w negatywach kłamie! Jestem bardzo bardzo super zadowolony ze moge w niej pracować!
2
XXX 2014-10-12 11:25
Hej.
Prowadzą zatrudnienie tu?
Bo o stawkach dla pracownikach słyszałem ,że są bardzo dobre.
1
Lelo 2014-11-27 15:49
No ja zaczełem współprace z nimi i jestem zadowolony. Stawki dobre ttak jak patrzyłem z innymi firmami duzo wiecej niz inne firmy bardzo fajna atmosfera.
2
Vincent 2014-12-11 16:08
Mozna dostac sie do ekobris-u przez specjalną zakładkke praca na stronie mi sie udało.
1
Eryk 2014-12-29 23:16
Szczerze powiem ,że jestem bardzo zadowolony z usługi świadczonej przez ekobris w swojej klinice. Ekipa ,która sprząta jest bardzo kompetentna a już współpracowałem z wieloma firmami, i zawsze było coś nie tak. Bardzo sobie cenie komunikatywność i zaangażowanie firmy. Oceniam wszystko na 5 plus. Wolą doradzić niż naciągnąć.
1
Matusz 2015-01-30 09:44
Bardzo dobra jakość usługi. Szczerze mogę polecić EKOBRIS do stałej obsługi.
4
Mateusz 2015-02-11 22:30
Ja nie jestem pracownikiem tylko oni dla mnie pracują .
Z tego co rozmawiałem z ich pracownikami to raczej z ulicy nie biorą ludzi tylko z polecenia.
Na resztę twoich pytań nie znam odpowiedzi.
2
nin 2015-04-01 20:32
Akurat w sprzataniu to doświadczenie powinien mieć każdy, chyba, że to jakaś rozpieszczona panna z bogatego domu, to wtedy pewnie i nie ma, ale nie będzie się taka osoba chciała podjac takiej pracy. Niemniej jednak zapytam ile oni oferują, bo faktycznie kwalifikacje spełnia raczej każdy, jest chociaż minimalna krajowa?
Ania 2015-10-27 11:47
Bardzo Milo się pracuje w Ekobrisie nie ma problemów bardzo podoba mi się pomoc w pierwszych dniach pracy . co do zarobków bardzo dobre jak na sprzedanie.
2
Marek 2016-06-24 16:35
Jestem zadowolony z pracy EKOBRIS-ie. Bardzo rzetelna firma . Sprzątam na jednym z ich biurowców. Można spokojnie zaufać tej firmie.
1
ae 2016-06-24 22:35
a co twoim zdaniem jest powodem że wzbudzają aż takie zaufanie? Poszukują pracowników do prac porządkowych na terenie Warszawy teraz, widzę jest na ich stronie formularz zgłoszeniowy. zastanawiam się czy finansowo mi się to będzie opłacało obnecnie
2
Ola 2016-11-04 09:43
Bardzo dobrze mi sie z nimi wspolpracuje. Przez pierwsze dni byly drobne problemy ,ze nie wszystkie kosze byly oprozniane ale po miesiacu wspolpracy moge stwierdzic ,ze jestem bardzo zadowolona
2
Dorotka 2016-12-15 10:48
Dzień dobry ,

Muszę przyznać ze sie bardzo dobrze pracuje w EKOBRIS . Pensja na czas , bywa i wczesniej , stawki też dobrze. Trochę ciezko sie u nich zatrudnić, bo mają swoje wymagania ale polece bardzo dobry pracodawca takich jak w naszej branzy sprzatania jest malo .
1
Marko 2017-01-17 14:32
http://www.ekobris.pl/
Wow jaką szef nam stronkę zrobił. Bardzo mi się podoba.
Sprzątanie biur , sprzątanie biurowców, sprzątanie osiedli . Pełna profeska .
Kr 2017-02-04 12:40
Współpracuję z tą firmą od kliku miesięcy ,wszystko w najlepszym porządku .
2
Daniel 2017-03-23 09:19
Kasa na czas , szefostwo ok .
2
Grazyna 2017-05-11 16:44
Wszystko ok , pieniądze na czas, dobra firma.
1
KT 2017-06-01 21:05
Szybka wycena usługi oraz szybka realizacja zamówienia .
2
Mateusz 2017-07-04 08:14
Na EKOBRIS sprzątanie Warszawa trafiłem z polecenia od znajomego . Bardzo dobrze sprzątają moje biuro mogę polecić
Karolina 2017-07-25 08:44
@Grazyna o jakich stawkach mówisz? Możesz opowiedzieć coś więcej o wysokości zatrudnienia? Potencjalni pracownicy będą wdzięczni za każdą dodatkową informacje.
Natka 2017-08-02 15:16
Karolina, to wszystko zalezy od stanowiska w jakim obiekcie pracujesz. Ale pensja jest 15 kazdego miesiaca .
Karolina 2017-08-14 13:16
@Natka a może orientujesz się, jak wygląda najczęściej schemat procesu rekrutacyjnego w firmie? Często to również zależy od stanowiska, jakiego on ma dotyczyć, jednak często można w nich odnaleźć pewne elementy wspólne.
Zostaw swoją opinię o EKOBRIS S.C Wyszynski Rafał, Piotr Masiak - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOBRIS S.C Wyszynski Rafał, Piotr Masiak