brak logo

Szkoła Policealna PROGRES

Rzeszów

Opinie o Szkoła Policealna PROGRES

Ireneusz 2012-02-07 22:30:01
Profesjonalna kadra i profesjonalne podejście do ucznia. Ukończyłem kurs administracji w tej szkole i uważam, że świetnie nauczyciele się spisali. Przekazali mi mnóstwo wiedzy, bardzo przydatnej. Dyplom się przydał, niedługo po ukończeniu dostałem pracę. Polecam wszystkim. Ceny bardzo atrakcyjne, mają również promocje.
Lila 2012-04-09 21:45:55
Łatwy dojazd, na miejscu bardzo fajna atmosfera, dobra kadra. Cenowo naprawdę super. Poziom nauczania wysoki, przynajmniej jak dla mnie. Byłam na j. angielskim, bardzo dużo nowych rzeczy się nauczyłam, a część powtórzyłam. Polecam serdecznie.
Adm 2012-08-01 19:17:56
Kończyłam w Rzeszowie kurs na Technika Ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkowości. Wspominam super, mili ludzie, świetny klimat. Nauczyciele z wyjątkowo pozytywnym i dobrym podejściem do ludzi. Nauki sporo, trzeba przysiąść, ale przecież o to chodzi. Wiedza jest przekazywana w sposób zrozumiały i czytelny. Z czystym sumieniem mogę polecić, ja się zabieram teraz za szukanie pracy! pozdrawiam!
Maria 2012-10-16 13:43:07
Obecnie jestem na kosmetyce ( a właściwie nazywa się to technik usług kosmetycznych). Po skończeniu szkoły otrzymam tytuł technika. Wcześniej chodziłam do rocznej szkoły do Progresu i wspomnienia miałam tak miłe, że postanowiłam wrócić. Nie żałuję bo cały czas atmosfera jest bardzo fajna, nauczyciele wyjątkowo sympatyczni. Także polecam!
Aba 2012-10-17 12:06:54
Czy można się jeszcze zapisać na tego technika usług kosmetycznych? 2 lata temu skończyłam Progres i przyznam szczerze, że z wielką chęcią bym tam wróciła. Wspominam bardzo miło, dużo się nauczyłam dzięki profesjonalnej kadrze i ciekawym zajęciom. Jakie są teraz ceny? No i czy miejsca jeszcze są?
Maria 2012-10-18 20:59:56
Wydaje mi się, że jeszcze można. Z tego co wiem to chyba do końca października jest możliwość, ale też nie jestem pewna bo tak naprawdę trzeba było to zrobić trochę wcześniej. Ogólnie jeżeli Ci się uda to fajnie, zajęcia naprawdę ciekawe i moim zdaniem decyzja o zapisaniu się do Progresu była bardzo trafiona.
Meba 2012-10-19 16:18:09
Skończyłam w Progresie opiekunkę dziecięcą. Dzisiaj mam już dobrą pracę, super opinię wśród klientów tych mniejszych i tych większych no i przede wszystkim ogromną satysfakcję, że robię to co lubię. W szkole nauczyłam się dużo, odpowiedniego podejścia do dzieci, zabaw, psychologii itd. Nauczyciele świetni, pomocni i życzliwi. Polecam i pozdrawiam!
Paweł 2012-11-07 15:40:21
Witam,

Zacząłem w tym roku w Progresie naukę na kierunku \"administracji\". Po dwóch latach mam egzamin i tytuł technika. Moje pierwsze odczucia są wyjątkowo pozytywne, mili ludzie i fajna atmosfera. Jestem po studiach, ale bardzo chcę dalej się uczyć i rozwijać w kierunku, który mnie interesuje.
Ilo 2012-11-15 13:31:34
Jestem po administracji. Kilka tygodni po zakończeniu nauki i otrzymaniu dyplomu znalazłam sobie pracę z której bardzo jestem teraz zadowolona. Idzie mi całkiem nieźle, poznałam ciekawych ludzi. O szkole mam bardzo dobre zdanie, na tyle dobre, że polecam ją wszystkim znajomym i mam zamiar w przyszłym roku jeszcze do Progresu chodzić. Ale teraz już chciałabym chodzić po prostu ze względu na moje zainteresowania - planuję się zapisać na wizaż i stylizację.
Werka 2012-11-18 23:05:33
Skończyłam w Progresie język angielski i polecam. Super ludzi poznałam, dużo się nauczyłam i dużo nie płaciłam. W tym roku nie zdążyłam się zapisać na następny kierunek, ale w przyszłości bardzo chciałabym iść jeszcze na wizaż i stylizację bo to też mnie interesuje. Ogólnie Progres jest naprawdę dobrą szkołą, na poziomie.
Pati 2012-11-19 15:45:09
Dobra szkoła, z dobrymi nauczycielami i bardzo pozytywnymi ludźmi. Zajęcia prowadzone w sposób ciekawy, nie wiem jak inni, ale ja miałam super dojazd do szkoły. Miałam potrzebne materiały do nauki itd. Polecam serdecznie, w przyszłym roku wybieram się na masaż!
Ludwik 2012-11-20 19:40:53
Miałem szczęście bo teraz uczę się za darmo. Kiedyś kończyłem w Progresie administrację i ponieważ jestem absolwentem to teraz mogę chodzić na zajęcia i nic za nie nie płacić. Zdecydowałem się na ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkowość bo bardzo się w moim zawodzie przydaje. I co tu dużo mówić, bardzo jestem zadowolony i z poziomu nauczania i z atmosfery.
Sylwia 2012-12-06 09:42:37
Chodziłam swego czasu do Progresu na administracje i szczerze polecam. W przyszłym roku być może wybiorę się jeszcze raz na jakiś inny kierunek, ale to już związane byłoby pewnie z moją pasją - z modą. Myślę np o projektowaniu ubioru, mam znajome, które na to chodzą i wyjątkowo sobie chwalą. Atmosfera jaka panuje w szkole jest bardzo pozytywna, ludzie są serdeczni, panie w sekretariacie miłe i pomocne. Tym bardziej chciałabym tam wrócić bo ponoć mają promocje dla absolwentów więc może na jakąś bym sie załapała.
Mirosław 2012-12-11 15:26:46
Najlepsza szkoła do jakiej chodziłem. Naprawdę wysoki poziom nauczania, nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że szkoły policealne niczego nie uczą i są słabe. Progres na pewno taki nie jest. Nauczyłem się więcej niż na licencjacie na prywatnej uczelni. Taka prawda. Cenowo bardzo w porządku, mają różne promocje, ja w przyszłym roku chcę się na jakąś załapać, może uda mi się uczyć za darmo bo ponoć absolwenci tak mogą.
Michał 2013-01-21 02:46:45
Czy w Rzeszowie jest kierunek "Ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkowość"? Chcę się zapisać i od września chodzić. Jaka jest cena i mniej więcej ile osób jest w grupie? Opinie widzę pozytywne więc chciałbym sie zapisać. Czy legitymacje dają?
Bessa 2013-02-06 17:23:06
Chodziłam w Rzeszowie niegdyś na administrację, ale od września chcę się zapisać na rachunkowość. Mam nadzieję, że utworzy się grupa i będę mogła tam chodzić. Naukę wspominam bardzo miło, ludzi pozytywnie. Wszystkie egzaminy pozdawałam, dyplom dostałam i z pracą odpukać nie miałam problemu. Ogólnie rzecz biorąc jako absolwentka mam możliwość skorzystania z promocji i być może nie będę musiała nic płacić za naukę. Tylko oby utworzył się kierunek.
Andrea 2013-02-08 18:50:22
Chodziłam do Progresu na technika administracji, teraz od września chciałabym iść jeszcze na wizaż i stylizację bo chodziła na to moja znajoma i bardzo sobie chwaliła. Ja bym nie zrobiła tego bo mi to potrzebne do pracy, ale po prostu żeby rozwijać swoje zainteresowania. No bo która kobieta nie lubi się malować czy czesać.
Daniela 2013-02-13 19:27:00
Mieszkam na stałe w Rzeszowie i długo się rozglądałam za dobrą szkołą policealną. Tego typu miejsc jest sporo, ale wiadomo - poziomy różne. Zdecydowałam się na Progres, obecnie jestem na Administracji. Po ukończeniu szkoły dwuletniej dostaję dyplom i tytuł technika. Jestem juz magistrem, ale jakoś nie bardzo pracę sobie mogłam znaleźć, może tytuł technika pomoże.
Miła 2013-02-18 14:59:52
Chodziłam do Progresu na Administrację. Otrzymałam tytuł technika, pracę znalazłam zaraz po skończeniu szkoły. Rozesłałam trochę CV i prace znalazłam naprawdę szybko. Bardzo jestem zadowolona bo już dostałam awans i pnę się w górę. Polecam szkołę i życze powodzenia!
Tereska 2013-03-06 23:10:02
Ja na administrację dopiero się wybieram. Skończyłam w Progresie wizaż i stylizację, ale uczyłam się tego można powiedzieć bardziej dla siebie, ze względu na moją pasję jaką jest moda, a nie dlatego że musiałam. Administracja już by mi się w pracy przydała dlatego chcę od września się zapisać. Oby się kierunek utworzył!
Nitka 2013-03-18 12:49:32
Czy w Progresie będzie możliwość zapisu na kierunek BHP? Chodziłam tam kiedyś na administrację, ale ponoć teraz dobrze jest zrobić właśnie bhp z tego względu, że UE dała firmom jakieś najróżniejsze wymogi. Czy wiadomo już czy kierunek będzie za darmo?
Kamka 2013-03-20 13:05:21
Nie wiem jak inne kierunki akurat tam, ale ja chodziłam na angielski. Nauczyciele w porządku, rzadko się w dzisiejszych czasach spotyka nauczycieli z prawdziwym powołaniem, a tam tacy są. Szkole można przyznać wysoką ocenę za dobrą organizację, wysoki poziom i fajnych ludzi. Pozdrawiam.
Anka 2013-04-15 22:50:13
Polecam wszystkim w Progresie szkołę dwuletnią na kierunku technik administracji. Chodziłam. Dla porównania powiem, że dawniej chodziłam do innej szkoły policealnej na podobny kierunek i w ogóle mi się nie podobało. W Progresie super atmosfera i dobra cena. Na pewno na jakiś kierunek jeszcze się wybiore.
Natkaa 2014-05-07 15:55:24
Szkoła GAMMA W Kłodzku - NIE POLECAM !!! ATMOSFERA OKROPNA , A POZIOM NAUCZANIA JAK NA STUDIACH MEDYCZNYCH . Ja nie polecam tej dziwnej szkoły .
rekurtacj 2015-02-27 03:46:13
szukam informacji o tej szkole policealnej, nie ma tam przypadkiem jakis ukrytychoplat albo innych kruczkow o ktorych nikt nie pisze. nie szukam pracy bo jeszcze chcialbym sie poczucuc. dobrze by bylo jakby ktos mi szybko odpisal bo to chyba ostatnia chwila na zapisy. a nie chce kolejnego semestru zmarnowac.
Anita 2016-10-18 22:52:30
a ja nie mogę znalesc strony zeby przeglądnąć jakie maja kierunki. sa inne miasta ale Rzeszowa nie ma :(
anb 2016-10-19 09:12:56
czy to jest prawda że te szkoły są całkowicie bezpłatne?
Zostaw swoją opinię o Szkoła Policealna PROGRES - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szkoła Policealna PROGRES