brak logo

Tekten Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Tekten Sp. z o.o.

bufi 2012-01-31 01:47:38
Chora atmosfera, ciągłe problemy z zarządzaniem(z drobnostki powstaje duży problem), firma bez przyszłości, duże roszady, brak stabilizacji, brak jsanych zasad, niejasności, nieporozumienia itp..
4
kowal 2014-04-30 12:28:27
popieram opinnie użytkownika "bufi"
6
link 2014-06-16 18:20:46
opinia użytkownika "bufi" jak najbardziej zgodna z prawdą. Firmie nie zależy na pracownikach...
3
jan 2015-02-28 10:17:36
Najgorsza firma w jakiej pracowałem
3
amfi 2015-03-11 09:37:07
Pracuję już drugi rok i zauważyłem przez ten czas duże zmiany. Moim zdaniem sporo zmieniło się na lepsze i praca jest wymagająca, ale można na prawdę nieźle się rozwinąć.
1
abc 2015-11-10 13:42:48
"jakoś to będzie" aż tu nagle odchodzi większość zespołu dev, każdy rok pracy w tej firmie to minus rok do ogólnego doświadczenia
2
Marek P. 2016-03-16 10:09:28
Słaba atmosfera, cała firma to jedno duże pomieszczenie; zlecenia są merytorycznie klecone, bo ciągle komuś do czegoś brakuje kompetencji, a nie ma woli by zlecać na zewnątrz (ciśnięcie na ciągłe oszczędności). Zawinąłem się przy pierwszej okazji i odetchnąłem z ulgą...coś dziwnego wisi w tej firmie w powietruz
2
Meteor 2016-03-17 15:33:20
( usunięte przez administratora ). Tekten teraz nazywa się Uniteam. Nie polecam.
3
michal 2016-05-19 17:51:35
to nic czlego ze zmienili nazwe, wazne jest to czym sie zajmuja i w jakiej brazny dzialaj bo raczej poszerzyli swoj zakres usług, działąja w branży outsorcingowej oraz oprogramowania
Zostaw swoją opinię o Tekten Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tekten Sp. z o.o.