brak logo

VMR Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o VMR Sp. z o.o.

M.R. 2014-02-17 23:57:55
(usunięte przez administratora)Polecam osobom, które chcą za wszelką cenę zdobyć jakieś doświadczenie... o ile mają mocne nerwy. Poza tym szkoda czasu.
32
radek 2016-01-29 15:46:56
szukaja 12 osób naraz... ciekawe... mnie za to interesuje, czemu zniknela masa negatywnych opinii, ktore sie tu pojawialy od kilku lat... :P
5
cook 2016-02-08 08:29:41
Właśnie, też mnie to zastanawia - tu były dziesiątki negatywnych komentarzy - prawdziwych - o zarządzie złożonym z młodych, nienawidzących sprzeciwu i krytyki buców, przez których specjalistom, fajnym młodym ludziom, którzy znają się na rzeczy ciężko się pracuje. Przypadek, że zniknęły? Nie sądzę. Firma próbuje odbudować swój wizerunek, wymieniła część zespołu, stąd też mnogość ogłoszeń. Niestety zarząd zostaje ;)
10
bylapracownica 2016-02-26 21:16:13
jak w każdej organizacji: mocne i słabe strony. Szefowie - jaaasne - maja swoje charakterki;) ale powiem jedno - mimo ze już tam nie pracuję - agencja z mega potencjałem,kompetencjami, a przede wszystkim = zajebiści ludzie i w zasadzie szefowie też petarda: intelektualna, wyluzowana i empatyczna (tyle na temat trójki) ja polecam!
ciekawska 2016-02-29 15:20:28
wszyscy zauważyliście że jest teraz wiele ogłoszeń na wiele ciekawych stanowisk. A nie ciekawi Was dlaczego ta firma która jest od lat na rynku nagle szuka pracowników do każdego działu? wygląda to tak jakby zakładali firmę od nowa...
6
oesu! 2016-02-29 19:18:37
skoro TAKA petarda, jak piszesz - to czemu tam nie zostałaś - "bylapracownico"? czy ta petarda ma za duży odrzut?
5
Multisport was nie uratuje 2016-03-20 17:21:18
Fajnie czyta sie te opinie, brzmia bardzo autentycznie. Zupelnie nie jakby ktos z VMR pracowal nad poprawa wizerunku po tym, jak wszystkie (NEGATYWNE) komentarze zostaly usuniete. Co za kpina :P
12
Rzeźnia 2016-03-22 00:35:12
@jowita tylko hejtuje? że niby tutaj sobie wchodzę, jako zupełnie niezainteresowana tematem VMR osoba i po prostu wrzucam negatywy? no hej! :) I co to niby za argument, że oferują "kreatywne stanowiska np. content designer"... to jest agencja reklamowa, jakie mają stanowiska oferować? magazynier/pakowacz? :) No proszę Cię...

PS Ja rozumiem, że jest WoM marketing i się wchodzi z działaniami wizerunkowymi na fora i w miejsca takie jak to, ale jednak promowanie tutaj swoich ofert pracy ciągłym, nachalnym gadaniem o nich w każdym komentarzu, to już chyba za wiele, nie sądzicie? :)
8
Pyszna Szarlotka 2016-03-23 17:55:57
Zgadzam się z przedmówcą, bardzo nahalne promowanie swoich ofert. Gołym okiem widać, ze nie pisały tego przypadkowe osoby. Najwyraźniej biedę mają z rekrutacją nowych pracowników.
Szefowie z VMR! Zacznijcie okazywać szacunek swoim pracownikom. Opinię ma się jedną i na długo, także i Wy na swoją pracowaliście latami. Usuwanie poprzednich, często bardzo negatywnych komentarzy Wam nie pomoże. Dziwne, ludzie z agencji reklamowej, a tego nie rozumieją :) Poznań jest mały. Ludzie gadają - o Was niestety nie fajnie.
8
Paola Koala 2016-03-28 18:18:26
Nad brzegiem VMR usiadłam i płakałam :P
5
Zniesmaczona 2016-05-27 11:28:52
Mało kto już chce się przekonywać. Dziwicie się?
6
zniesmaczona 2016-06-28 00:59:25
ZGADZAM SIĘ, nigdy nie byłam w gorszym miejscu. NIGDY!
9
ma sełko 2016-06-30 20:12:05
a czemu konkretn ie aż taka niezadowolona byłaś? z tego co wiem to przecież płaca wam całkiem wysokie wynagrodzenie i w tej kwestii nie ma co w firmie narzekać
ZUS 2016-10-26 13:57:55
Nie polecam, szef jest wybuchowy, co z tego że więcej płacą? W takich warunkach nie da radę się pracować :)
5
M.R. 2016-11-25 10:34:55
to prawda! Szef wybuchowy, nie szanuje nikogo, do tego zle sie wypowiada o swoich pracownikach.
Zostaw swoją opinię o VMR Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VMR Sp. z o.o.