Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 91 ocen.

Opinie o Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Ttt

Bylem dzis na rozmowie 2500 netto jak na torun miazga

Mora
@Mora / qwerty / Axc 24.11.2017 09:40
A może rekrutacja jest ponieważ się firma rozbudowuje, albo przychodzą osoby które nie wiedzą co to praca i tylko narzekają zam...

Byles na rekrutacji, a czy pracujesz? Swoją opinię o pracy, atmosferze i warunkach pracy i zatrudnienia wysuwasz tylko na podstawie dwóch etapów rozmowy rekrutacyjnej? No to moje gratulacje za obiektywne opinie na temat pracy w Pikseo.

Czytelnik
@Mora 03.12.2017 07:32
Byles na rekrutacji, a czy pracujesz? Swoją opinię o pracy, atmosferze i warunkach pracy i zatrudnienia wysuwasz tylko na podst...

Mora - widać w wTwoich komentarzach że masz problem ze sobą. Z takim nastawieniem do życia nie powinnaś nigdzie pracować bo tylko na minus wszystko. Załóż firmę, i zaproś nas na rekrutację, do pracy i my ocenimy Twoje podejście i warunki do pracy. Pewnie Ci żal tył... ściska że nie dałeś/aś sobie rady. Niech moc będzie z Tobą :)

Hala

A jak z zarobkami w działach technicznych/realizacji ? Wyższe/niższe, niż w handlowym? Są jakieś premie? Pracowałam już w 2 firmach z tej branży i najczęściej dynamiczny rozwój działów handlowych odbywał się kosztem działów technicznych (duża liczba klientów przypadająca na 1 pracownika realizacji (szczególnie ostatnio przy niskim bezrobociu), duża presja czasu, przepracowanie itp.)

meg

Siemka, chcę aplikować do tej firmy. Bodajże na asystenta klienta, proponują po okresie próbnym umowę o pracę, dodatkowo stawka netto wychodzi dość spora ( wiem, że wszędzie trzeba pracować ) jednak proszę Was o informację, czy ta praca to nie czasem typowa słuchawka w dziale marketingu ? czy kierownictwo chętnie służy pomocą? jak długo trwają szkolenia ?

pracownik
@meg 27.11.2017 11:44
Siemka, chcę aplikować do tej firmy. Bodajże na asystenta klienta, proponują po okresie próbnym umowę o pracę, dodatkowo stawka...

Cześć, stanowisko na które chcesz aplikować to faktycznie stanowisko handlowca, ale u nas to nie jest typowe call center, oczywiście dzwonimy i sprzedajemy, ale przede wszystkim dzwonisz gdzie chcesz, sama generujesz sobie baze na podstawie branż które Cie interesują, nie sprzedajesz też gotowego produktu, tylko dla każdego klienta przygotowujesz indywidualną strategię martketingową, klienci są mega zainteresowani bo pozyskują przez to klientów, więc to nie jest setny raz przedzwoniona baza telecomu czy cokolwiek, u nas w Toruniu jest już ok 20 osób, ale jest spoko, miła atmosferta super biuro, dzwonimy bardzo mało jakby porównac, pracowałam w innych cc i była masakra. U nas jest bardzo na plus.

Byłem na rozmowie

W dniu wczorajszym byłem na pierwszym etapie rekrutacji. Na rozmowie otrzymałem wszystkie konieczne informacje oraz mogłem zobaczyć miejsce pracy. Nic strasznego, każdy ma swoje stanowisko, każdy pracuje na siebie i co było widać młoda zgrana ekipa ponieważ chyba trafiłem na przerwę. Licze, że trafię na drugi etap ponieważ 2500 zł podstawy na rękę i do tego prowizja, oczywiście od przedaży i będzie trzeba sprzedawać bo to dział handlowy, to co chcą tam robić osoby które się dziwią że trzeba sprzedawać. Może ktoś daje taką pracę, gdzie nic się nie robi a tyle płatą i jak ciebie nie ma w pracy i nie masz sprzedazy to też płacą - chętnie pójdę i tam na rekrutację :)

Tak jest

Co za brednie tych którzy piszą jak jest niby złe a pewnie nawet nie pracowali lub byli zatrudnieni a udawali ze pracują. Jestem już ponad 3 miesiące i mam umowę o prace. Dodam ze podstawa jest dobra i warunki pracy w bardzo ładnym biurze. Firma stara sie dodatkami umilić czas w pracy ale trzeba się angażować. Najłatwiej narzekać jak złe a tak naprawdę się nic nie dało od siebie. Widzę jak przychodzą ludzie i chcą ściemniać bo nie wdrażają materiałów po szkoleniu i nic się nie starają. Przecież pierwsze miesiące w nowej pracy co mocne wdrożenie ale z naszej tez strony. Przez osoby które oszukują lub w pierwszych dniach zostawiały chorobowe firma musiała weryfikować mocniej kandydatów. Koje motto dla nowych osób to dać z siebie coś a później oczekiwać. Pracowałam tez w kilku call center a w Pikseo sama decyduje do kogo dzwonię i nie wybiera automat. Proponuje dla każdego klienta inna ofertę i nic nie wciskam. Pamietam ze na każdym etapie omawiane są szczegóły wiec hejty to jakiś problem tych osób a firma jest na plus.

Kandydat

Mi zaproponowane warunki nie odpowiadały i zrezygnowałem przed 2 etapem po uzyskaniu i zapoznaniu się z materiałami informacyjnymi uzyskanymi na e-mail.

Axc

Zatrudniają na pierwsze 3 miesiące na umowę zlecenie, pomimo że w ogłoszeniu napisali umowa o pracę. Obiecują po okresie próbnym - umowę o pracę. Nie dotrzymują obietnicy. Nastepna to też zlecenie na kolejne dwa miesiące. A potem może łaskawie dostaniesz umowę o pracę, ale znowu na okres próbny, czyli 3 miesiące. Jednym słowem kretacze.

Zorro
@Axc 16.11.2017 04:34
Zatrudniają na pierwsze 3 miesiące na umowę zlecenie, pomimo że w ogłoszeniu napisali umowa o pracę. Obiecują po okresie próbny...

W sumie racja w ogłoszeniu jest umowa o pracę więc jak by byli w porządku to by napisali, że po jakimś czasie a nie tylko przyciągają żeby przyjść na rozmowę. Więc proponuję zmienić treść ogłoszenia

qwerty

Zdecydowanie porażka...

Aneta

@pracownik - jak dokładnie przebiega proces rekrutacji? Na co warto zwrócić szczególną uwagę przygotowując się do pierwszej rozmowy z pracodawcą? Twoje doświadczenie może być cenną wskazówką dla osób szukających zatrudnienia w Pikseo.

Bociek

@Marta K OK, rozumiem niech będzie. Jedno pytanie wtedy - czemu NIE ma w ogłoszeniach od razu wzmianki o tym? Nie ma napisane, że pierw trzeba przepracować 3 miesiące by zarządzać zespołem? Dlaczego? Bo wtedy nie mieliby tylu chętnych.

pracownik

Do działu obsługi klienta nie ma dni próbnych, jest dwu etapowa rekrutacja i szkolenie. Umiejętności techniczne ciężko zweryfikować na rozmowie kwalifikacyjnej dlatego jest dzień próbny.

Bociek

Przestrzegam przed ogłoszeniami "szukamy team leadera/koordynatora" bo zanim zostaniesz Team Leaderem musisz 3 miesiące sprzedawać i dopiero wtedy....taką informacje dostałem na rozmowie

Marta K
@Bociek 26.07.2017 08:43
Przestrzegam przed ogłoszeniami "szukamy team leadera/koordynatora" bo zanim zostaniesz Team Leaderem musisz 3 miesią...

Już dawno najlepsze firmy wpadły na to, że żeby zarządzać zespołem ludzi musisz poznać ich pracę od podstaw. Myślę, że to dobra strategia i dobrze świadczy o firmie.

Aneta

Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta. Możecie powiedzieć jak wygląda praca w tym dziale? @Ola a jeśli chodzi o dzień próbny, to czy dotyczy on pracy na wszystkich stanowiskach?

Ola

Mówisz o dziale copy? Generalnie piszesz proste teksty, chodzi o sprawdzenie podstawowych umiejętności, czy nie robisz błędów i czy wydajność chociaż w miare. Na webmastera to postawienie wordpressa i jego customizacja

Dagmara

Czy ktoś kto był na dniu próbnym mógłby napisać co musiał robić? Jakie dostał zadania?

Aneta

Pracujesz w Pikseo? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na co obecnie mogą liczyć pracownicy?

Bok

Ja pracowalem w Bydgoszczy. Kasa bardzo wporzadku, ale nie chce pisac konkretow bo jakby nie patrzec to inf poufne no i tez z tego co wiem kazdy ma negocjowane indywidualnie.

copy

@11.01 Z tego co wiem, najniższa wypłata to 1600 netto, wszyscy którzy pracują powyżej 2-3 msc mają UOP, chyba że nie pracują w pełnym wymiarze. Ale świeżaki standardzik umowa zlecenie, na początek.

11.01

to prawda że webmasterom proponują umowę zlecenia i najniższe wynagrodzenie krajowe?

ona

szkoda, że usuwacie wpisy :( prawda w oczy kole?

bok

Pracowałem w Pikseo w dziale handlowym jak i dziale obsługi klienta. Niestety z przyczyn osobistych musiałem zrezygnować z pracy. Myślę że po zakończeniu dłuższej współpracy mogę wyrazić obiektywną opinię. Jeśli chodzi o opinie poprzedników, głównie dotyczące umów, nie spotkałem się nigdy z jakimikolwiek problemami w uzyskaniu umowy o pracę. Możliwe że dlatego, iż byłem dobrze rokującym pracownikiem, któremu warto było oferować taką formę współpracy. Patrząc na formę wypowiedzi poprzedników, zarówno pod względem poprawności językowej oraz umiejętności przekazywania najprostszych informacji, trudno się dziwić, że umowa o pracę mogła nie zostać zaproponowana. Pozostaje jedynie mieć nadzieje, że hejterzy powyżej nie ubiegali się o stanowisko copywritera ;) Na początku wspomniałem o pracy w dziale handlowym, którą oceniam bardzo dobrze. Plany sprzedażowe ustalone są na odpowiednim poziomie. Tak na prawdę plan można wykonać jedną dobrą umową, co zdarza się bardzo często. Dodatkowo. Co tydzień organizowane są szkolenia, które znacząco podnoszą umiejętności sprzedażowe. Świetnym pomysłem było utworzenie dokumentu do pracy w grupie, gdzie każdy może zapisać pojawiające się wśród klientów obiekcje oraz sposoby ich merytorycznego "rozbicia". Nie sposób również nie wspomnieć o świetnej atmosferze panującej w dziale! Już pierwszego dnia pracy uzyskałem mnóstwo rad i wskazówek. Bardzo ciepłe, życzliwe przyjęcie do grupy zdecydowanie pozwoliło na pozbycie się stresu, który zawsze towarzyszy podejmowaniu nowej pracy. No i... niezapomniane mecze w piłkarzyki! :D Niestety nie zdążyłem już na partyjkę bilarda... :( Podczas pracy w dziale handlowym, kierownictwo zauważyło moje predyspozycje do kontaktów ze stałymi klientami spółki. Dzięki temu mogłem objąć stanowisko w dziale obsługi klienta. Znacznie więcej obowiązków, znacznie więcej odpowiedzialności, jednak satysfakcja z pracy również proporcjonalnie większa :) Jak widać na moim przykładzie, firma daje bardzo duże możliwości rozwoju. Przy okazji chciałbym zdementować doniesienia któregoś z poprzedników, iż klienci odchodzą z firmy. Sam obsługiwałem stałych, wieloletnich klientów i wiem że 99.999 % z nich jest BARDZO ZADOWOLONYCH Z USŁUG PIKSEO! Co więcej, większość z klientów decyduje się na rozszerzenie kampanii oraz uruchomienie kampanii AdWords. Cóż mogę napisać na koniec. Z całego serca polecam pracę w Pikseo. Pozdrawiam serdecznie całą ekipę z działu handlowego a w szczególności niezapomniane koleżanki z działu obsługi klienta :) :)

Ew
@bok 11.01.2017 15:33
Pracowałem w Pikseo w dziale handlowym jak i dziale obsługi klienta. Niestety z przyczyn osobistych musiałem zrezygnować z prac...

A jak z wynagrodzeniem?sensowne pieniazki?czy praca w Bydgoszczy czy w Toruniu??

handlowy

Pozostaje pytanie dlaczego dostałaś tą śmieciową umowę, myślisz że naprawdę jakikolwiek pracodawca nie chce utrzymać dobrego pracownika? Oczywiście, żę chce musiałaś należec do tej drugiej grupy hehe

obsługa

Pewnie chodzi o "śmieciowe" umowy przedłużane z miesiąca na miesiąc.

handlowy

I naprawdę Cie to dziwi? Trudno utrzymywać handlowca dłużej niż 3 miesiące jeżeli nawet nie ma perspektyw żeby w ciągu roku był rentowny.

były pracownik technicznego

Co za dziwne opinie... Ja pracowałem tam ponad rok. @pracownik działu technicznego - prawda aż oczy bolą. Wszyscy tylko wymagania a od siebie nic. Jeśli pokażesz że jesteś coś wart to każdy pracodawca Cię oceni. Kierownictwo w porządku, ale jak trzeba to ustawi do pionu. Wielki plus za ekipę i pozdrowienia dla działu technicznego

pracownik działu technicznego

Oczy bolą od czytania opinii tych hejterów... robić się nie chce a wymagania jakby nie wiadomo co. Wkurza mnie jak ktoś pisze o firmie, która naprawde daje mi możliwość rozwoju takie bzdury. Skoro gdzie indziej jest tak super, to prosze.... wytlumacz mi co u nas jeszcze robisz i czemu nie zmieniles/aś pracy. Kończ waść wstydu oszczędź.

kwarki

Własnie sie mylisz, firma w zeszlym roku zatrudniala 25 os teraz ponad 50, muszą rekrutować bo jak widać nie kazdy sie nadaje hehe. Handlowy zaczyna od podstawy 2000 netto, gdzie dają wiece, wskaz prosze... podstawa podstawa jak robisz swoje mozesz zarobic 2-3 razy tyle. Wiekszosc handlowcow ma umowe o prace, ale na nia trzeba zasluzyc. Internet to prawda maja z tym problem, ale jaki maja wplyw na jakosc dzialania uslugi zewnetrznej.

ekshandlowy

Potwierdzam - rentowność dla firmy na I miejscu - pracownik na duuużo dalszym.

anonim

(usunięte przez administratora)

kcinwocarp

Gdybyś sprzedawał(a) to byś zarabiał(a) :D Niejeden z handlowców ma wypłaty rzędu 4k+, wystarczy się chociaż trochę postarać.

godo

Wow, ktoś usnął moją opinię - dlaczego? bo poza plusami pracy w handlowym było też o minusach?

shigella2

Ja pracuję od lipca jako copywriter. Nie narzekam, nigdy nie miałam problemu z kontaktem, wypłaty realizowane na czas i nie rozumiem negatywnych komentarzy. Zazwyczaj się nie wypowiadam, na takich stronach, ale muszę napisać, że jeżeli komuś zależy i się stara, to sobie poradzi i może sobie zarobić. Pozdrawiam.

Babcia

Lepszy rydz niż nic a praca spoko - mi się bardzo podoba. Nie rozumiem jak tak w kółko można narzekać. Praca fajna i spokojna nikt nie goni nie krzyczy. A że 1400 zł na rękę i umowa zlecenie? No cóż od czegoś trzeba zacząć. Nie od razu Kraków zbudowano. Pozdrawiam

Semita

1400 to podstawa dla COPYWRITERA bez żadnego doświadczenia, dochodzą premie :)

Zastanawiam się

Opinii to tu widzę cała masa, szkoda, że więcej internetowego, "odważnego" hejtu i sztucznych, wydumanych wypowiedzi... Niech ktoś z obecnych/byłych pracowników (copywriterów, technicznych) powie mi szczerze jak wyglądają fakty i czy są zgodne/aktualne z tym co można znaleźć na goworku/sieci, mianowicie: -wynagrodzenie, 800-1000-1200-1400zl stałej + premie (jakie są mniej więcej kwoty premi?) + uznaniowe nagrody? -praca wymagająca/niewymagająca doświadczenia, prosta/trudna, przy komputerze? -dobra atmosfera, fajni i młodzi ludzie? -ludzkie podejście do pracownika, kierownictwo chłodne, jasne, przestrzegane warunki współpracy (praca bez umowy?) -stłoczenie działu na małej przestrzeni? -ciężki dojazd? -jak to jest z tym dniem próbnym? -jak wygląda kwestia ewentualnych nadgodzin? Z góry dzięki za czas poświęcony na normalne odpowiedzi. Pozdrawiam.

Somebody
@Zastanawiam się 13.09.2016 15:34
Opinii to tu widzę cała masa, szkoda, że więcej internetowego, "odważnego" hejtu i sztucznych, wydumanych wypowiedzi....

Dziwne pytania zadajesz, wszystko zależy od stanowiska. Jeśli chodzi o pensje to nie spodziewaj się więcej niż 1400 na umowie zlecenie. W sumie czego się spodziewać po formie która jest na takim wygnajewie, widocznie na wszystkim tną koszta, łącznie z kosztami pracowników.

Zadowolony

Fajnie się pracowało, ciężko się wgryźć w firmę i ludzi podczas miesięcznego wakacyjnego stażu ale i tak miło będę wspominał. Polecam szczególnie osobom szukającym czegoś na dłużej, inaczej ciężko się wykazać i wypracować premie, aa i wielki plus za uczciwe i ludzkie podejście! Pozdrawiam :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ktoś tam

Ponoć każą pracować! :D No ale tak poważnie, o jaki dział pytasz?

mateo

Śmiać mi się chce jak to czytam. Mi na dniu próbnym koordynator działu przekazał tylko suche informacje, potem go większość czasu nie było. Poza tym pracownicy z biura wszyscy słuchawki w uszach i do kogo tu się odezwać? W centrum miasta jest o wiele więcej firm, które pomagają zdobyć doświadczenie i więcej płacą. Pozdro

Semita

bądźcie poważni :) jeżeli macie problem z zainwestowaniem 1 dnia (mówimy tutaj pewnie o osobach bez żadnego doświadczenia) to nie mam pytań... takie to młode pokolenie jest... niech zgadne wszyscy pewnie koło rocznika 95 jestescie? w dziale technicznym zaproponowali mi 1400+ premie, spokojnie 2000 okazało się że można wycisnąć. Wyzysk? Nawet na dniu testowym, kierownicy inwestują mnóstwo czasu więc to jest jedynie strata dla firmy nie żaden zysk, ale to w głowie trzeba mieć cokolwiek żeby to zrozumieć, a jeśli ktoś bez doświadczenia tak przeżywa dzień próbny to pokazuje podejście btw. w dziale technicznym w ogóle nie ma rotacji i pracuje ponad 50 osób... faktycznie mało

Somebody
@Semita 10.09.2016 21:26
bądźcie poważni :) jeżeli macie problem z zainwestowaniem 1 dnia (mówimy tutaj pewnie o osobach bez żadnego doświadczenia) to n...

Ludzie szanujcie się, w dziale technicznym 1400 serio? Czyli panie na kasach mają większą wiedzę techniczną od Ciebie skoro zarabiają więcej łącznie z tą Twoja 'premią' . Widać jaka firma taka płaca :)

coworker

@rozczarowana skoro sądzisz, że firma może istnieć na zasadzie "szukają jeleni na jeden dzień", to nie dziw się, że do Ciebie nie oddzwonili :) przed budynkiem są flagi, na drzwiach logo itd... ale rozumiem rozgoryczenie skoro Ciebie nie zatrudnili... ja pracuje i jestem zadowolony, najłatwiej mieć pretensje o wszystko, a samemu nie reprezentować nic...

coworker

@rozczarowana skoro sądzisz, że firma może istnieć na zasadzie "szukają jeleni na jeden dzień", to nie dziw się, że do Ciebie nie oddzwonili :) przed budynkiem są flagi, na drzwiach logo itd... ale rozumiem rozgoryczenie skoro Ciebie nie zatrudnili... ja pracuje i jestem zadowolony, najłatwiej mieć pretensje o wszystko, a samemu nie reprezentować nic...

@rozczarowana
@coworker 06.09.2016 13:22
@rozczarowana skoro sądzisz, że firma może istnieć na zasadzie "szukają jeleni na jeden dzień", to nie dziw się, że d...

No tak najlepiej jest wychwalać zza biurka kierownika :) ciekawe ile macie premii za to :D a jeżeli ktoś chce pracować za darmo to śmiało, każda inna firma płaci minimum połowę stawki za dzień próbny a w tej firmie jest jawny wyzysk...

rozczarowana

Mam podobną opinię jak @zima. Zgłosiłam się na rozmowę kwalifikacyjną do tej firmy, ponieważ ogłoszenie było bardzo obiecujące. Rozmowa poszła szybko i zaprosili mnie od razu na dzień próbny. Tam miałam do wykonania dwa zadania po czym znowu rozmowa. Mieli się odezwać następnego dnia. Niestety telefon milczał, a Pan zapewniał mnie że odezwą się nawet jeśli odpowiedź będzie negatywna. To świadczy o zerowym poziomie jakiegokolwiek PROFESJONALIZMU. Zrobiłam co miałam zrobić i tyle i nara. Zero odzewu. Zapewne szukają takich jeleni na jeden dzień. Minus wielki za dojazd i słabe oznakowanie budynku. Lipa. Kasa też bez szału. Nie polecam. Jest wiele ciekawszych miejsc w Bydgoszczy z takim samym stanowiskiem, i lepszymi zarobkami.

anonim

(usunięte przez administratora)

T

Wypłata zazwyczaj jest między 6 - 10 dniem każdego miesiąca ;)

handlowiecwannabe

Szukają szukają, byłem dziś na rekrutacji. 5 zaczynam szkolenie zapowiada się ciekawe.

Zadowolony klient

Wysoki poziom usług i profesjonalne podejście. Oby tak dalej!

Tomasz

Fajna firma, wypłaty w terminie, dobra atmosfera w biurze. Polecam.

mała90

rekrutują na stanowisko copywritera, ktoś może powiedzeć coś więcej o warunkach na tym stanowisko? umowa o pracę?, zarobki? itp?

Jola

Odnośnie działu technicznego - pieniądze spoko, 1400 + premie na rękę, dobra atmosfera, praca prosta ale czasami nużąca, głównym minusem jest 'stłoczenie' działu na małej przestrzeni.

anonim

(usunięte przez administratora)

Seba

Lokalizację każdy może sobie sprawdzić sam. Dojechać można bezpośrednio pod i z biura linią 76, ewentualnie (z 10 minutowym spacerem) tramwajem 6. Są jeszcze autobusy podmiejskie do Solca i z Solca (które też zatrzymują się pod biurowcem), ale nimi nie jeździłem a więc ciężko się wypowiadać. Ogólnie tragedii nie ma ale mogło być lepiej.

Walo

Polecam, świetna atmosfera, fajni ludzie. Pieniądze duże, średnie, małe - zależy od stanowiska i premii.

Seba

Kasa bardzo dobra, trochę ciężki dojazd do biura komunikacją miejską, biuro na 4 piętrze bez winy, świetna atmosfera, dobre warunki rozwoju, bardzo dobra kawa, owoce, młody zespół, szefowie i kierownicy.

Anka

A ja tam jestem zadowolona z pracy w firmie. Pracuje nikt się do mnie nie czepia. Sprawdzajcie osobiście a nie sugerujecie się opiniami. Najważniejsze, pracuje się normalnie, kasa na czas na koncie jest i to mi pasuje.

Zostaw opinię o Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pikseo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.