Pikseo Sp. z o.o. sp.k.

3.1 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Pikseo Sp. z o.o. sp.k.

Głazowski Michał lilulen.com

Prowadzimy działalność od 4 lat, w tym czasie korzystaliśmy z usług kilku firm specjalizujących się prowadzeniu kampanii reklamowych. Skutki bywały różne. Z polecenia innej firmy trafiliśmy właśnie do PIKSEO i był to dobry wybór. Na przełomie kilku miesięcy poprawiły się nasze wyniki. Na szczególną uwagę zasługuje nasz opiekun Krzysztof Sieracki, który od początku naszej współpracy bardzo rzetelnie zajmuje się reklamą. Bardzo dobry kontakt, analiza reklamy, doradztwo, szybka reakcja za zmiany to mocne strony Pana Krzysztofa. Z czystym sumieniem polecam tę firmę i opiekuna.

Elżbieta Zwolska

Pikseo to agencja marketingowa działająca w branży od wielu lat. W swoich działaniach skupiają się przede wszystkim na SEO, Google Ads oraz prowadzeniu profili w mediach społecznościowych. Pragniemy przede wszystkim pochwalić agencję Pikseo za ich profesjonalizm. Na każdym etapie współpracy odznaczała się ona wysokimi standardami, co sprawiało, że potwierdziły się nasze przekonania, iż projekty są w dobrych rękach. Fachowe doradztwo to kolejny aspekt zasługujący na wyróżnienie. Specjaliści pracujący w Pikseo dokładnie rozumieli nasze potrzeby, co następnie przekładało się na ciekawe propozycje rozwiązań. Ich wiedza oraz doświadczenie przyczyniła się do sukcesywnej realizacji kampanii. Warto również wspomnieć o elastyczności i szybkości wprowadzanych zmian. Wszelkie sugestie lub wątpliwości były analizowane, a następnie poprawki wdrażane w zaskakująco ekspresowym tempie. Te cechy są niezwykle ważne w branży marketingowej, która ciągle się rozwija. To wszystko przekłada się na nasze zadowolenie z usług oferowanych przez Pikseo i możemy śmiało polecić agencję jako zaufanego partnera biznesowego.

Michał Tymczyszyn

Agencja interaktywna Pikseo, z którą współpracujemy od jakiegoś czasu, zajmuje się promocją klientów w Internecie. Zakres ich działań to m.in.: pozycjonowanie stron, kampanie reklamowe Google Ads oraz zarządzanie profilami w mediach społecznościowych. Nie da się ukryć, że nasi opiekunowie oferowali nam profesjonalne doradztwo na każdym kroku współpracy. Dzięki temu czuliśmy się pewniej podczas wdrażania jakichkolwiek zmian w kampaniach. Na uwagę zasługuje również terminowość. Załoga Pikseo dbała, aby wszystko działo się według ustalonego harmonogramu. Doceniamy także szybkość działania – jeżeli nastąpiły komplikacje, poprawki wdrażano natychmiast. Do zalet współpracy zalicza się także dobry kontakt z opiekunami naszej firmy. Zawsze służyli radą, rozwiewali wszelkie wątpliwości, wyjaśniając nam krok po kroku nurtujące kwestie. Potwierdza to opinię, że Pikseo to pełna profesjonalizmu agencja. Z całego serca polecamy agencję interaktywną Pikseo jako zaufanego partnera biznesowego.

Małgorzata Dziubras BORLAMED

Pikseo jest agencją interaktywną zajmującą się kompleksową promocją firm w Internecie. W skład oferowanych usług zalicza się: pozycjonowanie stron, kampanie oparte na systemie Google Ads oraz prowadzenie profili w mediach społecznościowych. Pragniemy przede wszystkim zwrócić uwagę na profesjonalizm, jakim odznacza się agencja marketingowa. Na każdym kroku naszej współpracy dało się odczuć, że pracownicy podchodzą do powierzonych im obowiązków z zaangażowaniem. Nasi opiekunowie dbali o każdy aspekt wspólnych działań. Nie mogło w tym wszystkim zabraknąć także fachowego doradztwa, na które mogliśmy liczyć w każdej chwili. Doświadczona kadra Pikseo umiała poradzić sobie z każdym napotkanym problemem i zaproponować jak najlepsze wyjście z trudnej sytuacji. Do zalet współpracy należy także szybkie wprowadzanie zmian. Pracownicy reagowali sprawnie, dzięki czemu nie napotkaliśmy żadnych problemów z wdrażaniem poprawek. To wszystko poskutkowało satysfakcjonującym nas rozwojem wyników, potwierdzających niezawodność firmy. Z firmą Pikseo współpracujemy od ponad pięciu lat. Polecamy wszystkim agencję interaktywną Pikseo jako zaufanego partnera biznesowego.

Opiekun klienta
Przebieg rekrutacji

Z racji pandemii oczywiste zachowanie dystansu i dezynfekcja. Pan rekruter bardzo sztywny niezbyt sympatyczny. Pytania bezsensowne ale dość łatwe. Pan zachowuje się także jakby pierwszy raz na oczy widział cv i w ogóle nie zapoznał się z jakim kandydatem rozmawia. Wreszcie obietnica tego że do końca dnia uzyskam informacje zwrotną niezależnie od wyniku rozmowy. Informacji takiej oczywiście nie otrzymałem, może i dobrze bo firma która nie szanuje kandydatów nie szanuje też pewnie pracowników. PS nie wiem czemu muszę pisać te opinie 2 raz bo została usunięta. Widocznie marketing internetowy w wykonaniu tej firmy działa również tutaj.

Pytania

O doświadczeniex dyspozycyjność, jakie argumenty użyłbym gdyby coś sprzedać, reszta jakieś bzdury.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Anna Kantorska

W zakresie promowania naszej strony poprzez pozycjonowanie w wyszukiwarce Google, skorzystaliśmy ze współpracy z firmą Pikseo. Współpracujemy prawie 2 lata a przez ten czas odnotowaliśmy zwiększenie się widoczności naszej strony www.sprzetkomunalny.pl w internecie, co zdecydowanie przełożyło się na zwiększenie ilości klientów korzystających z naszych usług. Doceniamy duże zaangażowanie i komunikatywność zespołu osób, które zajmują się obsługą reklamową naszej strony internetowej. Otrzymaliśmy dedykowanego Opiekuna, który jest do naszej dyspozycji, w razie potrzeby służy radą i pomocą. Przemyślane działania pracowników tej firmy zaowocowały osiągnięciem wysokich pozycji w wyszukiwarce dla naszej strony internetowej. Serdecznie polecamy Pikseo Sp. z o.o. Sp. K., jako godnego partnera w dziedzinie pozycjonowania.

Polecam pracę w tej firmie, świetna atmosfera, pracodawca daje możliwość do rozwoju, często organizowane są spotkania/wyjazdy integracyjne :)

@Pracownik

Dziękujemy za opinię! Satysfakcja naszych Pracowników to dla nas podstawa. Z pewnością jeszcze nie jedna integracja przed nami :)

Polecam, jeśli szukacie ciekawej pracy w przyjaznym i zgranym środowisku!

@anonim

Dziękujemy!

D.C

Firma tworzy przyjazną atmosferę pracy. Zespół jest zgrany. Obchodzimy urodziny i nietypowe święta co świetnie wpływa na zacieśnianie więzi i przełamanie rutyny. Nielimitowany dostęp do smacznej kawy i mleko bez laktozy oraz wyposażona kuchnia umilają przerwy. Codziennie można skorzystać z zakupy cateringu. Jasne zasady współpracy, wpływają pozytywnie na motywację.

@D.C

Dziękujemy za miłe słowa :) Ps dobra kawa to podstawa!

OLMEX KMB Sp. z o.o.

Pragniemy zarekomendować, wszystkim potencjalnym Klientom Pikseo Sp.zo.o.Sp.K., podjęcie współpracy z tą firmą. Firma Pikseo wspiera nas we wszelkich tematach związanych z optymalizacją naszej strony internetowej pod kątem pozycjonowania naturalnego – SEO. Zarówno podczas powstawania nowych treści, jak i rozbudowy już istniejących, czy usuwania ewentualnych problemów - możemy liczyć na profesjonalne, techniczne konsultacje. Współpraca przynosi korzyści w postaci wzrostu widoczności naszej firmy w wyszukiwarce Google, co przekłada się na efekt biznesowy dla naszej firmy. Otrzymaliśmy również dedykowanego Opiekuna, który zawsze jest do naszej dyspozycji, gotowy do pomocy. Raz jeszcze – serdecznie polecamy nawiązanie współpracy z firmą Pikseo Sp.zo.o. Sp.K. z Bydgoszczy!

KRAFT POLSKA M. Janiszewski

Polecamy firmę Pikseo, jako profesjonalnego partnera z doświadczeniem i ciekawymi pomysłami, który rzetelnie podchodzi do pozycjonowania naszej strony internetowej www.szybyzgrafika.pl. Realizacja zlecenia przebiega bez zarzutów, zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Dużą zaletą firmy jest również bardzo dobry kontakt oraz pomoc na każdym etapie realizacji zlecenia. Cenne jest, że firma Pikseo wykracza poza standardowe rozwiązania i polega na innowacyjności. W przyszłości z pewnością będziemy polecać firmę Pikseo.

Damian

Praca nad optymalizacją stron internetowych nie jest łatwym zadaniem, lecz specjaliści z Pikseo radzą sobie z tym znakomicie. Nie rozumiemy negatywnych opinii innych ludzi. U nas współpraca od początku układa się znakomicie. Zawsze możemy liczyć na kontakt ze strony opiekuna, który cierpliwie wyjaśnia nam wszystkie kwestie związane z prowadzonymi działaniami. Nigdy nie zawiedliśmy się na nich i raczej się to nie zmieni ze względu na wysoki profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę całej załogi Pikseo.

Agnieszka Giro

Z przyjemnością rekomendujemy firmę Pikseo Sp.zo.o. Sp.K. z Bydgoszczy. Działania pracowników firmy Pikseo zaowocowały osiągnięciem wysokich pozycji w wyszukiwarce Google dla naszego serwisu www.szkolkafasty.pl . Współpraca z firmą Pikseo opierała się na fachowym doradztwie i obsłudze na bardzo wysokim poziomie. Pełne zaangażowanie, profesjonalizm, rzetelność kadry pracowniczej firmy a także wiedza na temat prowadzenia kampanii SEO, pozwalają nam na wystawienie jak najlepszej opinii i polecenie usług świadczonych przez tą firmę wszystkim tym, którzy poszukują solidnego Partnera do współpracy. Polecamy oraz rekomendujemy współpracę z Pikseo Sp.zo.o. Sp.K.

RE-SA S.C

Od 22 maja 2018 współpracujemy z firmą Pikseo w zakresie kampanii reklamowych Google Ads. Naszym wspólnym celem było zwiększenie widoczności witryny w sieci. Już od samego początku zauważyliśmy, że agencja wykazuje się profesjonalnym podejściem do pracy. Firma opracowała indywidualną strategię, która przełożyła się na skuteczność kampanii Google Ads. Z czasem zaczęliśmy odnotowywać znaczący wzrost użytkowników odwiedzających stronę. Zauważyliśmy również, że zainteresowanie naszymi produktami jest coraz większe. Jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi Klienta oraz osiąganych efektów. Rekomendujemy firmę Pikseo jako sprawdzonego partnera biznesowego, który podchodzi indywidualnie do realizowanych projektów.

Kamil

(usunięte przez administratora) Moje doświadczenie z procesem rekrutacyjnym w firmie Pikseo było bardzo rozczarowujące. Aplikowałem na stanowisko Specjalisty SEO i po rozmowie telefonicznej 22 maja, zostałem zaproszony do II etapu rekrutacji. Tego samego dnia, oddałem wykonane zadanie rekrutacyjne do Pani (usunięte przez administratora), która poinformowała mnie, że otrzymam odpowiedź do końca tygodnia, czyli do 24 maja. Niestety, zamiast wyników, otrzymałem maila z informacją, że odpowiedź zwrotną otrzymam 29 maja. Po tej dacie nie dostałem żadnej informacji zwrotnej, a wszelkie próby kontaktu (zarówno mailowe, jak i telefoniczne) pozostały bez odpowiedzi. Podany numer w mailu nie odbiera połączeń. Brak komunikacji i dotrzymania obietnic dotyczących terminów odpowiedzi świadczy o braku profesjonalizmu i szacunku do kandydatów. Nie polecam tej firmy osobom, które cenią sobie profesjonalizm i rzetelność w procesie rekrutacyjnym.

@Kamil

Panie Kamilu, o wszelkich etapach procesu rekrutacyjnego był Pan na bieżąco informowany: Dnia 30 maja (czwartek) otrzymał Pan wiadomość informującą o zakończonym procesie rekrutacji i dalszym postępowaniu. Dnia 4 czerwca (wtorek) otrzymał Pan wiadomość z rzetelnym feedbackiem zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Kontaktowaliśmy się również z Panem w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji - przedstawiliśmy dowody na to, że wiadomości były do Pana wysłane. Mimo próby wspólnego wyjaśnienia sytuacji i dołożonych wszelkich starań - z Pana strony nie zostały przejawione chęci porozumienia. Mamy nadzieję, że kolejne procesy rekrutacyjne zakończą się dla Pana powodzeniem - życzymy sukcesów w branży SEO ????

@Kamil

Panie Kamilu, o wszelkich etapach procesu rekrutacyjnego był Pan na bieżąco informowany: Dnia 30 maja (czwartek) otrzymał Pan wiadomość informującą o zakończonym procesie rekrutacji i dalszym postępowaniu. Dnia 4 czerwca (wtorek) otrzymał Pan wiadomość z rzetelnym feedbackiem zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Kontaktowaliśmy się również z Panem w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji - przedstawiliśmy dowody na to, że wiadomości były do Pana wysłane. Mimo próby wspólnego wyjaśnienia sytuacji i dołożonych wszelkich starań - z Pana strony nie zostały przejawione chęci porozumienia. Mamy nadzieję, że kolejne procesy rekrutacyjne zakończą się dla Pana powodzeniem - życzymy sukcesów w branży SEO :)

@pracownik

Polecam każdemu kto szuka pracy w dobrze prosperującej firmie. Atmosfera w zespole jest bardzo dobra . Dodatkowo jest możliwość indywidualnego rozwoju wewnątrz firmy dla osób zaangażowanych.

@@pracownik

Dziękujemy za miłe słowa - indywidualne podejście do Pracowników, jak i Partnerów Biznesowych jest dla nas bardzo kluczowe. Pozdrawiamy!

@@pracownik

Szkoda tylko, że nie ma nawet hybrydy na stanowisku copywritera... nie mówiąc o pełnym HO.

@Anonim

Dziękujemy za komentarz. Z obserwacji, jakie poczyniliśmy na przestrzeni wielu lat pracy wynika, że praca stacjonarna w trybie, w jakim pracuje Copywriter jest najdogodniejszym rozwiązaniem. Osoby na stanowisku Copywriter'a są częścią kilkunastoosobowego Teamu, który nieustannie ze sobą współpracuje, wymienia się spostrzeżeniami, doświadczeniami oraz zadaniami. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR i rekrutacji: kariera@pikseogroup.pl

Wojtek
@Pracodawca

Za co dziękujesz (usunięte przez administratora),fałszywe pozytywne opinie??Ktoś wam się podkłada,albo sami kombinujecie. Wasze efekty pracy tzw.przyniosły mojej firmie,już ponad 75 tys.strat/kosztów na was zmarnowanych!!

Zainteresowany

@Pracodawca Dzień dobry, Na jednym z portali ogłoszeniowych widnieje oferta na stanowisko Młodszy/a Specjalista/ka ds. obsługi klienta Google Ads. Czy do obowiązków osoby w tej roli należy także sprzedaż usług? Pozdrawiam

Info
@Zainteresowany

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. obsługi klienta Google Ads. W dziale obsługi klienta zajmujemy się kontaktami z naszymi stałymi partnerami biznesowymi. Z chęcią przybliżymy Panu specyfikę stanowiska pracy podczas spotkania online. Zachęcamy do zaaplikowania poprzez portal pracuj.pl lub OLX.

@Info

A, czyli rekrutacja może być online, ale praca w niektórych działach, w których istnieje taka możliwość, już nie?

@Anonim

Dziękujemy za komentarz. Na pierwszym etapie rekrutacji dajmy możliwość spotkania online, natomiast drugi etap procesu rekrutacyjnego odbywa się stacjonarnie w biurze - czyli docelowym miejscu pracy. O formie zatrudnienia zawsze otwarcie informujemy w naszych ogłoszeniach rekrutacyjnych. Pozdrawiamy!

@Pracownik

Firma stawia na rozwój pracowników. Indywidualne podejście do pracownika i zgrany temat to główne zalety Pikseo.

Adrian124

Polecam Pikseo, jako świetne miejsce do rozwoju swoich kompetencji zawodowych. Firma mocno stawia na edukację pracowników i doskonalenie ich umiejętności.

@Adrian124

Cześć! Dziękujemy, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami odnośnie pracy w Pikseo. Cały czas dbamy o to aby nasza wiedza z zakresu digital marketingu była na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy! :)

Team seo

Fajne warunki pracy, dobra atmosfera, polecam

@Team seo

Cześć! Dziękujemy za pozytywny feedback odnośnie pracy w Pikseo. Pozdrawiamy Team SEO! :)

Po kilku miesiącach pracy (dział handlowy) mogę szczerze polecić Pikseo. Świetna atmosfera. Menadżer bardzo doświadczony, kompetentny i pomocny. Firma daje duże możliwości nauki i rozwoju.

Zostaw merytoryczną opinię o Pikseo Sp. z o.o. sp.k. - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Zobacz opinie na temat firmy Pikseo Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 71.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 35, z czego 24 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Pikseo Sp. z o.o. sp.k.?

Kandydaci do pracy w Pikseo Sp. z o.o. sp.k. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Pikseo Sp. z o.o. sp.k.
Przejdź do nowych opinii