Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

3.7/5

• Osielsko
  • Jasiniec
  • Jagodowo

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

Opinie o Pikseo Rafał Łapka Sp. K. Bydgoszcz

Nie przegap nowości o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.!

D.C

21.06.2024 09:13

Firma tworzy przyjazną atmosferę pracy. Zespół jest zgrany. Obchodzimy urodziny i nietypowe święta co świetnie wpływa na zacieśnianie więzi i przełamanie rutyny. Nielimitowany dostęp do smacznej kawy i mleko bez laktozy oraz wyposażona kuchnia umilają przerwy. Codziennie można skorzystać z zakupy cateringu. Jasne zasady współpracy, wpływają pozytywnie na motywację.

24.06.2024 08:11

Dziękujemy za miłe słowa :) Ps dobra kawa to podstawa!
    OLMEX KMB Sp. z o.o.

20.06.2024 08:00

Pragniemy zarekomendować, wszystkim potencjalnym Klientom Pikseo Sp.zo.o.Sp.K., podjęcie współpracy z tą firmą. Firma Pikseo wspiera nas we wszelkich tematach związanych z optymalizacją naszej strony internetowej pod kątem pozycjonowania naturalnego – SEO. Zarówno podczas powstawania nowych treści, jak i rozbudowy już istniejących, czy usuwania ewentualnych problemów - możemy liczyć na profesjonalne, techniczne konsultacje. Współpraca przynosi korzyści w postaci wzrostu widoczności naszej firmy w wyszukiwarce Google, co przekłada się na efekt biznesowy dla naszej firmy. Otrzymaliśmy również dedykowanego Opiekuna, który zawsze jest do naszej dyspozycji, gotowy do pomocy. Raz jeszcze – serdecznie polecamy nawiązanie współpracy z firmą Pikseo Sp.zo.o. Sp.K. z Bydgoszczy!
    KRAFT POLSKA M. Janiszewski

19.06.2024 13:37

Polecamy firmę Pikseo, jako profesjonalnego partnera z doświadczeniem i ciekawymi pomysłami, który rzetelnie podchodzi do pozycjonowania naszej strony internetowej www.szybyzgrafika.pl. Realizacja zlecenia przebiega bez zarzutów, zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Dużą zaletą firmy jest również bardzo dobry kontakt oraz pomoc na każdym etapie realizacji zlecenia. Cenne jest, że firma Pikseo wykracza poza standardowe rozwiązania i polega na innowacyjności. W przyszłości z pewnością będziemy polecać firmę Pikseo.
    Damian

19.06.2024 11:59

Praca nad optymalizacją stron internetowych nie jest łatwym zadaniem, lecz specjaliści z Pikseo radzą sobie z tym znakomicie. Nie rozumiemy negatywnych opinii innych ludzi. U nas współpraca od początku układa się znakomicie. Zawsze możemy liczyć na kontakt ze strony opiekuna, który cierpliwie wyjaśnia nam wszystkie kwestie związane z prowadzonymi działaniami. Nigdy nie zawiedliśmy się na nich i raczej się to nie zmieni ze względu na wysoki profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę całej załogi Pikseo.
    Agnieszka Giro

13.06.2024 13:41

Z przyjemnością rekomendujemy firmę Pikseo Sp.zo.o. Sp.K. z Bydgoszczy. Działania pracowników firmy Pikseo zaowocowały osiągnięciem wysokich pozycji w wyszukiwarce Google dla naszego serwisu www.szkolkafasty.pl . Współpraca z firmą Pikseo opierała się na fachowym doradztwie i obsłudze na bardzo wysokim poziomie. Pełne zaangażowanie, profesjonalizm, rzetelność kadry pracowniczej firmy a także wiedza na temat prowadzenia kampanii SEO, pozwalają nam na wystawienie jak najlepszej opinii i polecenie usług świadczonych przez tą firmę wszystkim tym, którzy poszukują solidnego Partnera do współpracy. Polecamy oraz rekomendujemy współpracę z Pikseo Sp.zo.o. Sp.K.
    RE-SA S.C

12.06.2024 14:01

Od 22 maja 2018 współpracujemy z firmą Pikseo w zakresie kampanii reklamowych Google Ads. Naszym wspólnym celem było zwiększenie widoczności witryny w sieci. Już od samego początku zauważyliśmy, że agencja wykazuje się profesjonalnym podejściem do pracy. Firma opracowała indywidualną strategię, która przełożyła się na skuteczność kampanii Google Ads. Z czasem zaczęliśmy odnotowywać znaczący wzrost użytkowników odwiedzających stronę. Zauważyliśmy również, że zainteresowanie naszymi produktami jest coraz większe. Jesteśmy zadowoleni z poziomu obsługi Klienta oraz osiąganych efektów. Rekomendujemy firmę Pikseo jako sprawdzonego partnera biznesowego, który podchodzi indywidualnie do realizowanych projektów.
    Kamil

07.06.2024 11:56

(usunięte przez administratora) Moje doświadczenie z procesem rekrutacyjnym w firmie Pikseo było bardzo rozczarowujące. Aplikowałem na stanowisko Specjalisty SEO i po rozmowie telefonicznej 22 maja, zostałem zaproszony do II etapu rekrutacji. Tego samego dnia, oddałem wykonane zadanie rekrutacyjne do Pani (usunięte przez administratora), która poinformowała mnie, że otrzymam odpowiedź do końca tygodnia, czyli do 24 maja. Niestety, zamiast wyników, otrzymałem maila z informacją, że odpowiedź zwrotną otrzymam 29 maja. Po tej dacie nie dostałem żadnej informacji zwrotnej, a wszelkie próby kontaktu (zarówno mailowe, jak i telefoniczne) pozostały bez odpowiedzi. Podany numer w mailu nie odbiera połączeń. Brak komunikacji i dotrzymania obietnic dotyczących terminów odpowiedzi świadczy o braku profesjonalizmu i szacunku do kandydatów. Nie polecam tej firmy osobom, które cenią sobie profesjonalizm i rzetelność w procesie rekrutacyjnym.

07.06.2024 21:45

Panie Kamilu, o wszelkich etapach procesu rekrutacyjnego był Pan na bieżąco informowany: Dnia 30 maja (czwartek) otrzymał Pan wiadomość informującą o zakończonym procesie rekrutacji i dalszym postępowaniu. Dnia 4 czerwca (wtorek) otrzymał Pan wiadomość z rzetelnym feedbackiem zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Kontaktowaliśmy się również z Panem w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji - przedstawiliśmy dowody na to, że wiadomości były do Pana wysłane. Mimo próby wspólnego wyjaśnienia sytuacji i dołożonych wszelkich starań - z Pana strony nie zostały przejawione chęci porozumienia. Mamy nadzieję, że kolejne procesy rekrutacyjne zakończą się dla Pana powodzeniem - życzymy sukcesów w branży SEO ????

07.06.2024 21:47

Panie Kamilu, o wszelkich etapach procesu rekrutacyjnego był Pan na bieżąco informowany: Dnia 30 maja (czwartek) otrzymał Pan wiadomość informującą o zakończonym procesie rekrutacji i dalszym postępowaniu. Dnia 4 czerwca (wtorek) otrzymał Pan wiadomość z rzetelnym feedbackiem zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Kontaktowaliśmy się również z Panem w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji - przedstawiliśmy dowody na to, że wiadomości były do Pana wysłane. Mimo próby wspólnego wyjaśnienia sytuacji i dołożonych wszelkich starań - z Pana strony nie zostały przejawione chęci porozumienia. Mamy nadzieję, że kolejne procesy rekrutacyjne zakończą się dla Pana powodzeniem - życzymy sukcesów w branży SEO :)
    @pracownik

05.06.2024 13:01

Polecam każdemu kto szuka pracy w dobrze prosperującej firmie. Atmosfera w zespole jest bardzo dobra . Dodatkowo jest możliwość indywidualnego rozwoju wewnątrz firmy dla osób zaangażowanych.

07.06.2024 14:45

Dziękujemy za komentarz. Z obserwacji, jakie poczyniliśmy na przestrzeni wielu lat pracy wynika, że praca stacjonarna w trybie, w jakim pracuje Copywriter jest najdogodniejszym rozwiązaniem. Osoby na stanowisku Copywriter'a są częścią kilkunastoosobowego Teamu, który nieustannie ze sobą współpracuje, wymienia się spostrzeżeniami, doświadczeniami oraz zadaniami. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu z działem HR i rekrutacji: [email protected]
    Wojtek

07.06.2024 17:35

Za co dziękujesz (usunięte przez administratora),fałszywe pozytywne opinie??Ktoś wam się podkłada,albo sami kombinujecie. Wasze efekty pracy tzw.przyniosły mojej firmie,już ponad 75 tys.strat/kosztów na was zmarnowanych!!
    Zainteresowany

03.06.2024 17:02

@Pracodawca Dzień dobry, Na jednym z portali ogłoszeniowych widnieje oferta na stanowisko Młodszy/a Specjalista/ka ds. obsługi klienta Google Ads. Czy do obowiązków osoby w tej roli należy także sprzedaż usług? Pozdrawiam

07.06.2024 08:07

A, czyli rekrutacja może być online, ale praca w niektórych działach, w których istnieje taka możliwość, już nie?

07.06.2024 14:50

Dziękujemy za komentarz. Na pierwszym etapie rekrutacji dajmy możliwość spotkania online, natomiast drugi etap procesu rekrutacyjnego odbywa się stacjonarnie w biurze - czyli docelowym miejscu pracy. O formie zatrudnienia zawsze otwarcie informujemy w naszych ogłoszeniach rekrutacyjnych. Pozdrawiamy!
    @Pracownik

07.06.2024 13:00

Firma stawia na rozwój pracowników. Indywidualne podejście do pracownika i zgrany temat to główne zalety Pikseo.
    Adrian124

05.06.2024 12:01

Polecam Pikseo, jako świetne miejsce do rozwoju swoich kompetencji zawodowych. Firma mocno stawia na edukację pracowników i doskonalenie ich umiejętności.

06.06.2024 09:19

Cześć! Dziękujemy, że podzieliłeś się swoimi doświadczeniami odnośnie pracy w Pikseo. Cały czas dbamy o to aby nasza wiedza z zakresu digital marketingu była na najwyższym poziomie. Pozdrawiamy! :)
    Team seo

05.06.2024 10:08

Fajne warunki pracy, dobra atmosfera, polecam

06.06.2024 09:10

Cześć! Dziękujemy za pozytywny feedback odnośnie pracy w Pikseo. Pozdrawiamy Team SEO! :)

06.06.2024 08:15

Po kilku miesiącach pracy (dział handlowy) mogę szczerze polecić Pikseo. Świetna atmosfera. Menadżer bardzo doświadczony, kompetentny i pomocny. Firma daje duże możliwości nauki i rozwoju.
    Sam

06.06.2024 08:08

Praca w świetnym zespole. Możliwość rozwoju osobistego. Ogromne wsparcie wewnątrz firmy. Polecam.
    Agnieszka Pawlicka

14.05.2024 10:25

Jako doświadczony przedsiębiorca, z pełnym przekonaniem polecam firmę Pikseo jako kompetentnego partnera biznesowego. Dzięki współpracy z firmą Pikseo osiągnęliśmy znacznie lepsze niż do tej pory wyniki kampanii Google Ads. Zastosowanie optymalizatora sztucznej inteligencji przyczyniło się do obniżenia stawki za kliknięcie, a co za tym idzie do wzrostu ruchu na stronie. We współpracy z firmą Pikseo cenię sobie stały kontakt z Biurem Obsługi Klienta i natychmiastową reakcję na nasze potrzeby. Firma Pikseo na bieżąco monitoruje naszą sytuację i trafnie dostosowuje ofertę do dosyć specyficznych potrzeb naszej branży. Po rozpoczęciu współpracy odnotowaliśmy znaczącą poprawę jakości prowadzonych dla nas kampanii Google Ads i osiągnęliśmy najwyższe w historii naszej firmy wyniki sprzedażowe. Bazując na naszej dotychczasowej współpracy jestem przekonana, że każda firma podejmująca działania z Pikseo może liczyć na poprawę jakości kampanii oraz wysokiej jakości obsługę dostosowaną do indywidualnych branżowych potrzeb.
    Rafał Zawisz filtracjaoleju.pl

13.05.2024 10:38

Pikseo to agencja zatrudniająca specjalistów w zakresie e-marketingu. Opracowana przez nich strategia przyniosła oczekiwane rezultaty. Dzięki zespołowi Pikseo zwiększyliśmy widoczność naszej firmy w Internecie, co przełożyło się na wzrost liczby klientów. Działania agencji pomogły nam także w zwiększeniu świadomości marki, a efekty ich pracy przerosły nasze oczekiwania. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy. Na szczególną uwagę zasługują terminowość i doskonała komunikacja z opiekunem. Rekomendujemy Pikseo jako partnera biznesowego pochodzącego rzetelnie do realizacji powierzonych mu zadań.
    Arkadiusz Jędryka STAVOVO

10.05.2024 08:45

Z przyjemnością polecamy usługi agencji marketingowej Pikseo, z którą współpraca układa się doskonale. Nieustannie zaskakuje nas swoją pomysłowością i zaangażowaniem, a to proaktywne podejście już przynosi zadowalające rezultaty. Specjaliści w Pikseo doskonale znają obecne trendy w swojej branży, dzięki czemu mogą zaproponować nam trafne rekomendacje wpływające korzystnie na sukces naszej marki w sieci. Jesteśmy też bardzo zadowoleni z naszego aktualnego opiekuna kampanii, który zawsze trzyma rękę na pulsie, dba o regularne omawianie wyników i szybko reaguje na wszelkie zmiany. Skutecznie przekonał nas do różnych form reklamy. Prowadzenie działalności wiąże się najczęściej z brakiem czasu, dlatego cieszy nas również, że możemy liczyć na doskonałe zrozumienie naszych potrzeb i celów biznesowych, odpowiednie dobranie do nich strategii i kompleksową obsługę kampanii. Jesteśmy przekonani, że każda firma, która zdecyduje się skorzystać z usług Pikseo, będzie równie zadowolona z efektów ich pracy, tak jak my. Gorąco polecam tę agencję wszystkim przedsiębiorstwom poszukującym partnera do prowadzenia skutecznej kampanii reklamowej.
    Marek Lis

09.05.2024 15:53

Jako wieloletni klient firmy Pikseo jesteśmy niezwykle zadowoleni z obsługi naszej kampanii AdWords. Pikseo od początku współpracy wykazało się dużym zaangażowaniem, a efekty stworzenia i optymalizacji kampanii przerosły nasze oczekiwania. Olbrzymim atutem współpracy jest profesjonalny kontakt ze strony opiekuna kampanii Pana Krzysztofa. Wiedza, doświadczenie, efektywność - to w naszej opinii filary Pikseo, które zaowocowały niezwykle skuteczną współpracą z naszą spółką.
    RYMKIEWICZ SYSTEM

09.05.2024 07:56

Agencja Pikseo prowadzi dla nas kampanię Google Ads, która przełożyła się na widoczność naszej działalności w internecie. Dzięki profesjonalnej obsłudze ze strony Pani Marty, od samego początku współpraca przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze. Otrzymujemy regularne raporty o osiąganych wynikach. Na każdym etapie możemy liczyć na stały kontakt z opiekunką kampanii, która w sposób profesjonalny ale też przejrzysty odpowiada na nasze pytania. Polecamy Panią Martę z agencji Pikseo jako specjalistkę, która podchodzi indywidualnie do realizowanych projektów.
    Piotr Chróścik

08.05.2024 12:33

Z przyjemnością polecamy usługi agencji marketingowej Pikseo, z którą współpraca układa się doskonale. Nieustannie zaskakuje nas swoją pomysłowością i zaangażowaniem, a to proaktywne podejście już przynosi zadowalające rezultaty. Specjaliści w Pikseo doskonale znają obecne trendy w swojej branży, dzięki czemu mogą zaproponować nam trafne rekomendacje wpływające korzystnie na sukces naszej marki w sieci. Jesteśmy też bardzo zadowoleni z naszego aktualnego opiekuna kampanii, który zawsze trzyma rękę na pulsie, dba o regularne omawianie wyników i szybko reaguje na wszelkie zmiany. Prowadzenie działalności wiąże się najczęściej z brakiem czasu, dlatego cieszy nas również, że możemy liczyć na wyrozumiałość w przypadku ewentualnych opóźnień z naszej strony. Agencja Pikseo to profesjonalna firma, którą wyróżniają innowacyjne rozwiązania w obszarze reklam online. Rekomendujemy ją każdemu, kto poszukuje rzetelnego i kreatywnego partnera w dziedzinie marketingu internetowego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pikseo Rafał Łapka Sp. K.?

Kontakt - Pikseo Rafał Łapka Sp. K.

Jagiellońska 21 85-097 Bydgoszcz

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Pracownia Artystyczna

07.05.2024 16:08

Jako klient, chcielibyśmy gorąco polecić agencję Pikseo każdemu poszukującemu profesjonalnego partnera do prowadzania działań marketingowych. Nasza współpraca jest wyjątkowo udana i satysfakcjonująca z kilku powodów. Po pierwsze chciałbym podkreślić profesjonalizm zespołu. Po drugie, warto wyróżnić również rzetelność prowadzonych działań. Kolejnym istotnym atutem Pikseo jest szybka reakcja na nasze uwagi oraz zgłoszone problemy.
    F.H.U.P. MAR-GO

06.05.2024 14:06

Jestem bardzo zadowolony z agencji zajmującej się SEO i Google Ads. Ich profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczność przekroczyły moje oczekiwania. Od samego początku współpracy zauważyłem ich troskę o moje cele biznesowe oraz głęboką wiedzę w dziedzinie SEO i reklamy w Google. Rezultaty ich pracy są imponujące, a komunikacja zawsze była klarowna i pomocna.
    DTM SYSTEM

06.05.2024 13:59

Współpracujemy z firmą Pikseo Sp. z o.o. Sp. K. w zakresie promowania naszej strony w internecie poprzez pozycjonowanie w wynikach naturalnych Google. We współpracy tej cenimy profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Polecamy firmę Pikseo również ze względu na duże zaangażowanie oraz komunikatywność zespołu osób, które operacyjnie zajmują się obsługą reklamową naszej strony internetowej.
    MODERN COMPANY

05.05.2024 22:34

Niniejszym pragniemy udzielić referencji firmie Pikseo Sp. z o.o. Sp. K. za profesjonalne podejście oraz zaangażowanie w zlecone prace. Pikseo zapewnia nam profesjonalne doradztwo w doborze odpowiednich działań oraz optymalny, dopasowany do naszego budżetu, model rozliczania prowadzonej kampanii.
    Katarzyna Moskal

30.04.2024 11:55

Jako bardzo zadowolony klient PIKSEO serdecznie rekomenduje usługi tej firmy. PIKSEO zajmuje się kampanią AdWords dla mojej spółki już ponad dwa lata. Firma przygotowała strategię kampanii, wdrożyła ją i na bieżąco obsługuje. Przez cały czas naszej współpracy wykazuje się dużym profesjonalizmem. Wszystkie działania realizowane są z uwagą i starannością, monitorowane, raportowane w przejrzysty sposób. Opiekunowie klienta regularnie kontaktują się ze mną, by omówić przebieg i skuteczność kampanii, ewentualnie zarekomendować wprowadzenie zmian. Ustalone zmiany są wprowadzane błyskawicznie, a ich wypływ na skuteczność kampanii wnikliwie obserwowany. Wiedza, doświadczenie i zaangażowanie, jakie widać po stronie PIKSEO, skutkują dużą efektywnością działań, co przekłada się na zwiększenie liczby moich klientów.
    Agnieszka Pawłowska

30.04.2024 11:50

Od 2018 roku firma Pikseo z powodzeniem i z naszym pełnym zadowoleniem zajmuje się obsługą naszej kampanii AdWords. Od początku współpracy Jesteśmy pod wrażeniem zaangażowania oraz podejścia do klienta jakie wykazuje firma Pikeso. Zrozumienie branży, w której działa nasze biuro, podejście do rodzaju, zmienności oraz form kampanii to cechy niezwykle dla nas ważne Doświadczenie, wiedze, efektywność oraz kontakt z opiekunem kampanii to czynniki sprawiające, że z pełną odpowiedzialnością możemy polecić usługi firmy Pikseo
    Paweł Wysocki - właściciel

30.04.2024 11:45

Z przyjemnością polecam firmę Pikseo Spółka z o.o Sp. k. jako partnera w prowadzeniu kampanii Google Ads. Nasza współpraca z Panem Krzysztofem Sierackim jest niezwykle udana i owocna. Pan Krzysztof wykazuje się doskonałą znajomością narzędzi reklamowych oraz strategii pozycjonowania, co owocuje znaczącym wzrostem naszej widoczności w sieci oraz zwiększeniem efektywności naszych kampanii reklamowych. Jego profesjonalizm, zaangażowanie oraz elastyczne podejście do naszych potrzeb sprawiły, że współpraca jest nie tylko efektywna, ale także przyjemna.
    Alicja

29.04.2024 10:29

Hej, chcę się przyjąć jako Przedstawicielka ds. digital marketingu. Zarobki są wskazane wprost jako 7,500 zł przy dwóch latach doświadczenia. uważacie to za adekwatne? Warto próbować?

30.04.2024 08:19

Na stanowisku Przedstawiciela / Przedstawicielki ds. digital marketingu wymagane jest 2-letnie doświadczenie w obszarze marketingu internetowego (SEO, SEM, Facebook Ads, tworzenie stron www) i sprzedaży. Warto zaaplikować :)
    Klaudia

22.04.2024 18:01

Na olx pojawiła się oferta na Akademię Pikseo. Czy ktoś może wie na czym to polega i jakie są zasady wzięcia udziału?
    Klaudia

24.04.2024 07:14

Dziękuje za odpowiedź. A kiedy mają zacząć się te szkolenia?

29.04.2024 12:43

Aktualnie kończymy zbieranie aplikacji od zainteresowanych osób. 7 lipca prześlemy informację wraz z datą startu, do osób które się zgłosiły :)
    Bookiet

29.04.2024 10:26

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Pikseo. Ich kampanie Ad Words przyniosły naszej firmie znaczący wzrost widoczności online i generują wartościowy ruch na stronie. Kontakt z Panem Krzysztofem był zawsze doskonały - profesjonalny, pomocny i skuteczny. Gorąco polecam ich usługi każdemu poszukującemu skutecznych rozwiązań reklamowych.
    PIK P.P.H. Spółka Jawna

29.04.2024 10:07

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z agencją Pikseo. Ich profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczność w prowadzeniu naszych kampanii marketingowych są nienaganne. Od samego początku naszej współpracy zauważyliśmy, że kontakt z Pikseo jest wyjątkowo płynny. Zespół wykazuje się nie tylko kompetentnością, ale gotowością do udzielenia merytorycznego wsparcia oraz odpowiedzi na nasze pytania. Obsługę cechuje duża staranność i zaangażowanie. Jakość prowadzonych przez Pikseo kampanii również utrzymuje się na najwyższym poziomie. Kreatywność w zakresie tworzenia treści oraz kompleksowe podejście do działań marketingowych sprawiły, że nasza marka zyskała większą widoczność i zainteresowanie klientów. Ponadto terminowość w realizacji zleceń jest dla nas niezmiernie istotna, dlatego cieszymy się, że Pikseo zawsze działa zgodnie z harmonogramem. Jako bardzo wartościowy atut agencji postrzegamy również regularne omawianie wyników kampanii oraz dyskusje na temat możliwych działań w celu zwiększenia ich wydajności. Dzięki temu możemy stale doskonalić nasze strategie marketingowe i efektywnie reagować na wszelkie zmiany. W związku z powyższym, z pełnym przekonaniem polecamy agencję Pikseo każdemu, kto poszukuje partnera do prowadzenia skutecznych i profesjonalnych działań marketingowych. Jesteśmy pewni, że zaangażowanie i kompetencje ekspertów przyczynią się do osiągnięcia sukcesu każdego projektu.
    Ania

19.03.2024 10:39

Ile zarabia się na stanowisku opiekuna klienta? Jakie jest system premiowy, chociaż widełki, ile minimalnie można otrzymać poza podstawą 3500 netto :)

10.03.2024 01:00

Brak obiecanego feedbacku chociażby na maila po 2. etapie rekrutacji... (nie ma go w spamie ani nigdzie indziej) Informacja miała być przekazana nieważne od wyniku. Oraz ponowne odświeżenie ogłoszenia na OLX, przez co rozumiem, że rekrutacja trwa nadal.

11.03.2024 08:31

Do jakiego oddziału i na jakie stanowisko aplikowałeś/aś? Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu wyjaśnienia braku feedbacku :)

11.03.2024 10:06

Dzień dobry, dokładamy wszelkich starań aby proces rekrutacyjny odbywał się w przyjazny i profesjonalny sposób. Każdy Kandydat po rozmowie rekrutacyjnej otrzymuje od nas informację zwrotną telefoniczną lub mailową. Prosimy o kontakt: [email protected] abyśmy mogli wyjaśnić zaistniałą sytuację.

08.02.2024 09:33

Mnie tak dla odmiany jeśli o pracę asystentki chodzi to wyświetla się teraz kwota 5 400 zł :) ale już wiem, że to zależne od lokalizacji, dwa dni temu dodano ofertę na cztery. Czy jest tu może ktoś z Gdańska? Liczyłabym na opis atmosfery. W jaki sposób wygląda u Was wdrożenie nowej osoby?
    XU

13.02.2024 07:45

Z tego co wiem, oddział w Gdańsku będzie dopiero otwierany

14.02.2024 08:02

Nasz oddział w Gdańsku wystartował tydzień temu. Jeśli jesteście ciekawi jak pracujemy, to zachęcamy do śledzenia naszych kanałów w social media (IG, FB, LinkedIn) - z pewnością podzielimy się zdjęciami z naszej nowej lokalizacji :) Proces onboardingu w dziale handlowym uwzględnia szkolenia z kompetencji miękkich, sprzedażowych, szkolimy się z systemów na których pracujemy i wdrażamy wiedzę z zakresu digital marketingu. Wyznaczana jest osoba odpowiedzialna za proces wdrożenia, która jest wsparciem szczególnie w pierwszych tygodniach naszej współpracy. Warsztaty odbywają się głównie w systemie stacjonarnym oraz na platformach online.
    WB

12.02.2024 18:14

Dzień dobry, Jakie zadania wykonuje się na stanowisku asystenta ds social mediów? Czy klientów których się obsługuje należy samemu pozyskiwać? Czy praca polega na pracy na słuchawce?

13.02.2024 09:29

Zakres obowiązków na stanowisku Specjalista/Specjalistka ds. Social Media jest opisany w naszym ogłoszeniu pracy na OLX.pl "Specjalista/ka ds. Social Media - Bydgoszcz". Ma się kontakt (telefoniczny/mailowy) tylko z Klientem, z którym się ściśle współpracuje - odpowiadanie na zapytania związane z prowadzeniem social mediów, feedback z przeprowadzonych działań itp.

09.10.2023 08:47

Po jakim czasie asystentka od sprzedaży oraz marketingu może awansować? i jakie wtedy będą oferowane warunki? pytam, bo jak teraz wiszą oferty to podają kwotę do 5,500 zł. w jednym wątku także pisali cos o tym, że liczą się tylko wyniki w tabelkach. Jeśli tak jest to jakie trzeba osiągać i przez jaki okres czasu by wspiąć się wyżej? Jak to wpłynie na zarobki?
    OP

13.02.2024 07:49

Do każdego cele dobierane są indywidualnie. Cele to zebranie dwóch zainteresowanych osoby ciągu dnia, przy średnio 60 połączeniach i 120 minutach rozmów
    pracownikbdg

29.01.2024 12:34

@Pracodawca czy istnieje możliwość ewentualnej zmiany działu bądź czy pojawi się jeszcze ogłoszenie do pracy na stanowisko do działu analiz?

12.02.2024 08:28

Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana rozwojem w innym dziale u nas w firmie, to zachęcamy do kontaktu z bezpośrednim przełożonym lub działem HR. Postaramy się wspólnie znaleźć dla Ciebie odpowiednią ścieżkę rozwoju. Ogłoszenie do pracy na stanowisku w dziale Analiz jest wciąż aktualne.
    Kandydatka

09.02.2024 23:35

@Info Jakie oferujecie wynagrodzenie na stanowisku grafik komputerowy?(jest premia do podstawy?) Jak wygląda drugi etap rekrutacji? Czy jest szkolenie stanowiskowe?

12.02.2024 08:25

Dzień dobry, w ogłoszeniu zamieszczonym na(usunięte przez administratora)l → "Grafik/Graficzka - agencja interaktywna w Bydgoszczy" widnieje stawka 4300-4800 zł brutto + premie (wynagrodzenie podstawowe uzależnione jest od indywidualnych umiejętności oraz predyspozycji). Drugi etap polega na wykonaniu kilku zadań, dobranych na podstawie zakresu obowiązków (widoczne w ogłoszeniu) - stacjonarnie, w siedzibie firmy. W momencie zatrudnienia przeprowadzamy szkolenia wdrożeniowe.

24.01.2024 09:38

Hej, czy zarobki asystenta ds. sprzedaży i marketingu się nie zmniejszyły przypadkiem? Jestem tu z oferta sprzed paru dni, w której pisali o zarobkach do 5300 zł. po sprawdzeniu opinii widzę jednak, że ktoś jeszcze w październiku pisał o kwocie 5500 zł. z czego wynika taka zmiana? Zakres obowiązków jest mniejszy?

25.01.2024 08:47

Wynagrodzenie na stanowisku Asystenta / Asystentki ds. sprzedaży i marketingu nie uległo zmniejszeniu. Aktualnie prowadzimy kilka otwartych rekrutacji w różnych lokalizacjach: Toruń, Bydgoszcz, Poznań i Gdańsk - oferowane wynagrodzenie może się różnić na poszczególnych stanowiskach - zachęcamy do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami na pracuj.pl, OLX oraz Rocket Jobs :)

30.01.2024 08:15

Wynagrodzenie na stanowisku Asystenta / Asystentki ds. sprzedaży i marketingu nie uległo zmniejszeniu. Aktualnie prowadzimy otwarte rekrutacje w kilku lokalizacjach: Toruń, Bydgoszcz, Poznań i Gdańsk. Oferowane wynagrodzenie może różnić się w zależności od aplikowanego stanowiska :)
    @sklepkopernika.pl

25.01.2024 14:00

Dzięki szczegółowo dopasowanej strategii uwzględniającej nasze potrzeby, kampania Google Ads prowadzona przez Pikseo pozwoliła na pozyskanie nowych klientów i zwiększenie zainteresowania naszymi produktami. Regularne raporty od opiekuna i jego profesjonalne sugestie były pomocne w ciągłym ulepszaniu działań prowadzonych w sieci.

Zostaw merytoryczną opinię o Pikseo Rafał Łapka Sp. K.