brak logo

Biuro Doradztwa i Usług Audytor S.A.

Wrocław

Opinie o Biuro Doradztwa i Usług Audytor S.A.

zatrudniona 2011-02-09 00:53:25
Witam. Chodzi o Audtyora z Wrocławia z ul Grabiszyńskiej?
5
zatrudniona 2011-02-09 01:06:40
Szczerze nie polecam tej firmy- panuje ogólne zakłamanie, atmosfera pracy jest tragiczna, a zarobki- nie ma szans na podwyżki, o premiach można tylko poczytać w regulaminie.... Stanowiska kierownicze objęli ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu pracownikami i bez umiejętności współpracy.
30
Zainteresowany stażem 2011-04-19 09:31:11
A wiesz może ile płaci się stażystą?? i na jaki okres są zatrudniani?
5
anonim 2011-04-26 12:33:25
zatrudniona - 2011-02-09 01:06:40

Szczerze nie polecam tej firmy- panuje ogólne zakłamanie, atmosfera pracy jest tragiczna, a zarobki- nie ma szans na podwyżki, o premiach można tylko poczytać w regulaminie.... Stanowiska kierownicze objęli ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu pracownikami i bez umiejętności współpracy.

zgadzam się w 100 procentach! zakłamanie i kierownictwo bez kompetencji to codzienność, brak szans na podwyżki mimo obietnic z powodu cięcia kosztów ;/ nie polecam!!
28
? 2011-07-05 03:28:29
Przyłączam się do opinii. Jeżeli szukacie mobingu to polecam. Ogólnie ludzie zarządzający tą firmą nie mają odpowiednich kompetencji. Część zarządu i osoby na stanowiskach kierowniczych wprowadzają bardzo nie miłą atmosferę pracy. Jest to najgorasza fima w jakiej do tej pory pracowałam.
30
?? 2012-01-19 10:56:52
? - 2011-07-05 03:28:29

Przyłączam się do opinii. Jeżeli szukacie mobingu to polecam. Ogólnie ludzie zarządzający tą firmą nie mają odpowiednich kompetencji. Część zarządu i osoby na stanowiskach kierowniczych wprowadzają bardzo nie miłą atmosferę pracy. Jest to najgorasza fima w jakiej do tej pory pracowałam.
"niemiłą" jak już coś, brawa za kompetencje...
5
były pracownik 2012-03-14 12:40:54
?? - 2012-01-19 10:56:52

? - 2011-07-05 03:28:29

Przyłączam się do opinii. Jeżeli szukacie mobingu to polecam. Ogólnie ludzie zarządzający tą firmą nie mają odpowiednich kompetencji. Część zarządu i osoby na stanowiskach kierowniczych wprowadzają bardzo nie miłą atmosferę pracy. Jest to najgorasza fima w jakiej do tej pory pracowałam.

"niemiłą" jak już coś, brawa za kompetencje...
??- nie czepiaj się pisowni, chodzi o opinie na temat tej żenującej firmy, a nie o poprawną formę dla oka, wyluzuj trochę.
7
asia 2012-09-06 20:14:27
Byłam tam niedawno na rozmowie rekrutacyjnej. Mam dobre wspomnienia, oprócz dziewczyny z recepcji, która wydała się niemiła i lekceważąca. Aż dziwne że przeszła rekrutacje na to stanowisko.
23
były pracownik 2012-11-30 09:54:44
asia - 2012-09-06 20:14:27

Byłam tam niedawno na rozmowie rekrutacyjnej. Mam dobre wspomnienia, oprócz dziewczyny z recepcji, która wydała się niemiła i lekceważąca. Aż dziwne że przeszła rekrutacje na to stanowisko.
Rekrutacji nie było, to rodzina prezesa.....
26
incognito 2012-12-23 01:36:17
Zgadzam sie ze wszystkimi opiniami.
Mobing jest tu na porzadku dziennym.
Powinna sie wreszcie zainteresowac ta firma inspekcja pracy.
Zarzad oszczedza na pracownikach, ale sam rozbija sie luksusowymi sluzbowymi furami w celach prywatnych i to bez zadnego opodatkowania.
29
obserwator 2012-12-25 02:08:52
Ludzie zarządzający tą firmą nie szanują żadnych przepisów pracowniczych i nie mają zwyczaju odpowiadać niezwłocznie na pisma.Zasady współżycia społecznego są im obce.
27
"pracoholik" 2012-12-30 12:30:52
Stosowana tu jest taktyka upokorzenia, zastraszenia, pomniejszenia kompetencji, izolacji, ponizania, utrudniania wykonywania pracy, a więc sa to kierunki mobbowania.
29
bezrobotny 2013-01-07 13:51:29
Widzę, że trzeba omijać szerokim łukiem tą firmę! Strach się tam zbliżać! Dostanie ode mnie odpowiednią reklamę!
9
! 2013-01-18 22:04:11
Jednym słowem...bagno!!!
7
xxx 2013-02-03 12:13:55
Bardzo cenne wiadomości!
8
była żona prezesa 2013-02-16 14:40:36
Jak widać powyżej, spółka dała się już dokładnie poznać ze złej strony. Nic dodać nic ująć. Wszystko się zgadza. Słyszałam wiele opowieści w tym temacie. Sama, jako były pracownik i emeryt tej spółki, a także jako człowiek, nie doświadczyłam niczego dobrego ze strony Zarządu. Stawiam wniosek przeprowadzenia wnikliwej kontroli spółki dla dobra ludzi tam pracujących. Bardzo długo kochanka prezesa pracowała tam na czarno bez opodatkowania, dopiero od pażdziernika 2012 roku figuruje na liście płac, a jest to znana krakowska artystka, poetka i pedagog, więc trochę to dziwne , co taka osoba robi w firmie audytorskiej. W styczniu 2012 roku prezes sprzedał jej samochód firmy za 800 zł i sam za niego zapłacił do kasy firmy. Dokonał jeszcze mnóstwa innych przekrętów, które mogą stanowić podstawę ścigania prokuratorskiego. Warto przeprowadzić śledztwo dziennikarskie dotyczące osoby prezesa i wiceprezesa z Wrocławia.
28
była żona prezesa 2013-04-12 09:57:00
Zarząd straszy sądem biedną 65 letnią emerytkę...
25
xxx 2013-10-03 16:01:09
coraz większe dno...
24
emerytka 2013-12-08 14:49:47
Spółka nie interesuje się w ogóle finansowymi problemami byłych emerytów, nawet w okresach świątecznych.
23
zainteresowany 2014-02-09 15:33:10
I jak dalej żadnych zmian w tej firmie??
zainteresowana 2014-02-14 15:26:38
Prędzej zbankrutuje, niż coś zmieni...
16
emerytka 2014-02-24 11:22:40
...nie byłymi, a swoimi też się nie interesują...
22
byłem tam 2014-04-03 15:26:50
(usunięte przez administratora)Ludzie pracują po 12 godzin na dobę , a czasami więcej za przysłowiową miskę soczewicy.
22
ludwik 2014-06-02 18:20:21
no właśnie, czy pracuje się dzień w dzień po 12 godzin bez dni wolnych? chyba system powinien być inaczej ustawiony, prawda?
1
Eryk 2014-06-06 15:41:24
Albo nikt nic nie chce napisac albo te opinie były przesadzone i teraz głupio jest sie co niektórym przyznać lub tez konkurencja pisała takie posty.
gość 2014-06-06 16:25:01
Jak to fajnie odpowiedzieć sobie samemu na własne pytanie, uprzednio podpuszczając i schodząc z tematu. Wszak to nie jest firma ochroniarska, żeby pracowała w systemie 12 godzinnym. Po prostu ludzie nie wyrabiają się z księgowaniem i rozliczeniami, więc muszą siedzieć po godzinach, aż skończą pracę w wyznaczonym przepisami terminie. Może mają przydzielone na wyrost zadania albo są tak nieudolni.
Zadowolony?
7
to już za mną 2014-06-24 17:41:32
Opinie nie są przesadzone. Po prostu dowalają Ci tyle pracy, ze nie wyrabiasz w ciągu 8 godzin, nikt się Tobą nie przejmuje. A jak się postawisz- wypowiedzenie- wiem, bo się stawiałem. Doprowadziłem do tego, że w końcu sam odszedłem, ale nie warto marnować czasu ani życia dla tej firmy i osób tam zatrudnionych, którzy przy każdej okazji wbiją Ci nóż w plecy.
20
to już za mną 2014-07-01 11:08:03
Chyba sobie żartujesz..... Gdyby to było takie proste, jak uważasz, to nikt by nie narzekał.
19
hihihi 2014-08-11 10:09:40
zatem pora na strajk
11
oO 2014-09-11 21:54:47
haha no chyba każda firma tego typu zatrudnia specjalistów... (a czy przypadkiem większość z pracowników nie jest wciąż studentami??)
Szkoda czasu na pracę w tak negatywnej atmosferze, zalatuje w tej firmie mobbingiem
18
gość 2014-10-26 22:26:36
Hmm nie nadaje się. Odradzam Ci tą firmę. Zarobisz około 700 zł na rękę wiec nawet nie opłaca Ci się z domu wychodzić do tak beznadziejnej firmy.
Właśnie jak będziesz nowy to zaznasz "uprzejmości" od stałych pracowników....
13
gość 2014-11-23 15:08:45
nie pracuje tam :)
no jak to na jakim stanowisku na takim jak większość osób tam zatrudnionych czyli stażysta. Sorki ale dostawać mniej niż z urzędu pracy za staż to coś chyba nie tak jest...
6
zainteresowana 2015-08-24 08:39:19
A czy ktoś wie jak jest w Oddziale w Świdnicy? Jaka atmosfera i na jaką pensję można liczyć?
??? 2015-08-25 08:50:20
Zastanawiam się jaki cel ma Twoja wypowiedź? Jak nie wiesz nic w tym temacie to się nie wypowiadaj. A dobre rady dot. tego co dla kogo znaczy atmosfera schowaj dla siebie.
7
gość 2015-11-02 17:11:48
Mam ci przesłać swoją umowę stażową?? Wynagrodzenie w wysokości 920 zł brutto. Było tak jakiś czas temu, teraz nie wiem czy coś się zmieniło
wiko 2016-05-12 16:18:34
gość' ale ty piszesz o umowie stażowej wiec to co innego niz zwykla umowa. Niestety najgorsze jest w tym wszystkim to, ze pacujesz jak wszyscy pracownicy po tyle samo godzin, wykonujesz ta sama pracę. a jak przychodzi wyplata to mozna sie zalamac bo dostajesz o polowe mniej
2
Zostaw swoją opinię o Biuro Doradztwa i Usług Audytor S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Doradztwa i Usług Audytor S.A.