Capita Polska sp. z o.o.
3 172 6 1

Opinie o Capita Polska sp. z o.o.

Wojtek

Nie pracowałem w firmie, natomiast miałem nieprzyjemność wziąć udział w pierwszym etapie rekrutacji przez telefon. Pani z HR coś się chyba pomyliło, jeśli uważa, że ma prawo naskoczyc na kandydata i sama zakończyć rozmowę bez głupiego 'do widzenia' , a ja tylko uprzejmie chciałem zakończyć rozmowę rekrutacyjna w związku z OBOWIĄZKIEM pracy w dni święta państwowe, gdyż 'firma pracuje wg kalendarza brytyjskiego, a dni są do odbioru'. Chora sytuacja I wmawianie ludziom, że to super opcja, bo można sobie przedłużyć weekend. Prawda jest jednak taka, że każdy taki dzień powinien być rozliczamy jako nadgodziny. Żałośnie niski poziom rekrutacji. Nie pisalbym tej opinii, gdyby nie to, że rzeczone rozmowa miała miejsce w sierpniu, a dziś (!) dostałem maila z informacją o negatywnym rozpatrzeniu mojej aplikacji. Totalnie nieprofesjonalne podejście do procedur rekrutacyjnych. Nie polecam nikomu, firma jak każda inna, pseudo wielka korporacja, a tak naprawdę rekrutuja na stanowisko customer service. W życiu nie spotkałem się z takim brakiem umiejętności miękkich że strony działu personalnego. TRAGEDIA!

Aneta
@Wojtek 07.11.2018 04:26

Twój komentarz w jakiś sposób pomoże tym, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do Capita Polska - bardzo Ci zatem za niego dziękuję. Może nie warto tak źle oceniać Pani z HR po jednej rozmowie - każdy z Nas ma czasem gorszy dzień. A rozmawialiście wówczas o wysokości wynagrodzenia podstawowego? Na jaką w ogóle umowę można liczyć w tej firmie?

aleurwal
@Wojtek 07.11.2018 04:26

Pracuje w firmie brytyjskiej obslugujac klientow w Wielkiej Brytani i kaza mi pracowac w swieta ktore nie sa swietami brytyjskimi- szkoujace Wojtek, Bedzie Ci ciezko znalesc prace ( zawsze wolne lub nadgodziny) w podobnej firmie ale powodzenia.

Wojtek
@aleurwal 07.11.2018 15:46

No cóż, wszystko zależy od firmy. Nie wszystkie w globalnych centrach usług łączonych wymagają od pracownika godzenia się na takie chore warunki, bo niestety w świetle prawa, każdy taki dzień powinien być rozliczany jako nadgodziny. I proszę się nie martwić, bo ja pracę mam, na szczęście taką, w której szanuje się podstawowe kwestie dotyczące prawa pracy (a jest to również GBS!).- nie ma takie sytuacji, aby pracownicy mieli płaconą podstawę w dni świąteczne! (usunięte przez administratora)

zaciekawiona
@Wojtek 07.11.2018 21:32

@ Wojtek jakas podstawa prawna dotyczaca pracy w swieto w nadgodzinach zamiast dnia wolnego?

~żenada
@Wojtek 07.11.2018 04:26

A Ty tak poważnie? W jaki sposób oceniłes umiejetności miękkie działu personalnego?

Mateusz
@Wojtek 07.11.2018 04:26

@Wojtek, czy oczernianie rekrutacji w Capicie sprawiło ci przyjemność? To raczej twoja opinia jest cytuje" Na żałośnie niskim poziomie", a nie team rekrutacyjny. Zostałem zrekrutowany przez jedną z dziewczyn z teamu rekrutacyjnego na stanowisko Junior Accountant, była bardzo profesjonalna! Rozmawiałem z kolegami z teamu i również chwalą sobie jak zostali zrekrutowani, wiem że ten team jest bardzo pomocny i cieszy się sympatią wśród pracowników. Myślę, że jesteś bardzo sfrustrowanym, roszczeniowym człowiekiem, pisząc nieprawdę o ludziach, którzy starają się wykonywać swoją pracę profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Zakłamujesz rzeczywistość i to jest żenujące. Nie chciałbym z tobą pracować.

Mateusz
@Aneta 07.11.2018 13:21

~Aneta, naprawdę wierzysz w to, że ktoś z działu personalnego (czytaj: wyszkolonego aby rekrutować ludzi!) odłożyl słuchawkę bez do widzenia i był niekulturalny? Jak taka opinia może pomóc przyszłym kandydatom? Dziękujesz za wylewanie frustracji jakiegoś zakompleksionego kandydata, któremu nie podobają się zasady panujące od lat. Żenada

Nick
@zaciekawiona 08.11.2018 14:40

Artykuł 1512 paragraf 1 i paragraf 2 "Kodeksu Pracy". Paragraf 1. Pracownik składa wniosek o wolne to pracodawca musi dać 1 godzinę wolnego za 1 nadgodzinę. Paragraf 2. Pracownik nie składa wniosku o wolne to pracodawca musi dać 1,5 godziny wolnego za 1 nadgodzinę.

Aneta
@Mateusz 11.11.2018 15:33

Każdy może wiedzieć tą samą sprawę w sposób zupełnie inny. Dlatego też szanujemy i staramy się zrozumieć położenie danej osoby. Może byłbyś tak uprzejmy i powiedział Nam, na jakie stanowiska zatrudnia w chwili obecnej firma Capita Polska?

zaciekawoina
@Nick 12.11.2018 18:13

@ Nick istnieje jeszcze system pracy zmianowej ktory to warunkuje,Wojtek nie ma racji Kodeks prac zawiera również definicję pracy zmianowej. Wynika z niego, że praca zmianowa polega na wykonywaniu pracy według z góry ustalonego rozkładu czasu pracy przewidującego zmianę pory świadczenia pracy przez poszczególne osoby po upływie określonej liczby godzin, dni, tygodni. Z definicji tej wynika, że zmianowość może polegać na tym, że u danego pracodawcy przez np. 3 miesiące praca przebiegać będzie od 7.00 do 15.00, a przez następne 3 miesiące od 15.00 do 23.00. A zatem nie muszą występować równocześnie co najmniej dwie zmiany, wystarczy tylko, że dojdzie do zmiany rozkładu czasu pracy w określonej jednostce czasu. Gdy pracownik przechodzi na inną zmianę, zgodnie z obowiązującym rozkładem czasu pracy tygodniowy nieprzerwany odpoczynek może obejmować mniejszą liczbę godzin niż co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku w danym tygodniu pracy oraz 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego zgodnie z ustalonym rozkładem czasu pracy. Jednak w takim przypadku tygodniowy nieprzerwany odpoczynek nie może być krótszy niż 24 godziny. Pracę zmianową można stosować bez względu na system czasu pracy, przy czym już sama praca zmianowa jest przesłanką dopuszczalności pracy w niedzielę i święta.

Wojtek
@zaciekawoina 13.11.2018 14:23

Dziękuję, za uświadomienie mnie. Nie zmienia to faktu, że nie każdy pracownik musi się godzić na takie warunki zatrudnienia. Rozmowa z rekruterką przebiegła w sposób jak wyżej i wydaje mi się, że nie powinna ona tak wyglądać, zabrakło w niej profesjonalizmu, dlatego warto aby firma zwróciła na to uwagę i uświadomiła 'tym' rekruterom, że psują firmie opinie. Dodatkowo, wysłanie informacji zwrotnej odnośnie przebiegu rekrutacji po ~3miesiasach od rozmowy, (podczas której rekruterka została wyraźnie poinformowana o braku zainteresowania ofertą) , niestety również wykracza poza dobre praktyki biznesowe.

@zaciekawiona
@Wojtek 14.11.2018 00:44

@ Wojetk, spoko co do grafiku pracy, co do innych aspektow podniesionych przez ciebie - plena zgoda.

Lambo
@Wojtek 14.11.2018 00:44

Odpowiedź po 3 miesiącach wysyła system a nie rekruter. Aż takie to bolesne że system został skonstruowany aby dawać odpowiedź interesantom o zamknięciu procesu rekrutacyjnego? Lepiej chyba wiedzieć niż nie wiedzieć. Co do tego jak była przeprowadzona rozmowa to czy przypadkiem twoja frustracja nie zamazała rzeczywistego przebiegu i zobaczyłeś/usłyszałeś to w negatywnym świetle? Znam te dziewczyny i poważnie podchodzą do swojej pracy i z szacunkiem do każdego kandydata, pomimo że nie każdy jest łatwy. Co do warunków pracy to jesteś od nich informowany przed podpisaniem umowy a nie po, więc jeśli się nie zgadzasz to twój wybór. To uczciwe podejście, nie ma tu żadnego oszustwa więc nie wiem czemu tak to odbierasz. Warunki jasno przedstawione, nie ma niespodzianki więc co w tym złego? Nie chcę cię obrazić @Wojtek ale czy troszkę nie przesadzasz/przekłamujesz prawdy? Życzę Ci abyś znalazł pracę dopasowaną do siebie. Znajdź również troszkę zrozumienia dla innych, roszczeniowość nie zawsze ma rację.

Wojtek
@Lambo 15.11.2018 12:58

System można usprawnić, można w nim też na pewno zaznaczyć, że potencjalny kandydat nie jest zainteresowany wynikiem rekrutacji- każdy system ma administratora, nawet jeśli powiadomienia są wysyłane automatycznie! Z całym szacunkiem, ale ja nie jestem człowiekiem, który czerpie przyjemność z oczerniania ludzi w Internecie, a opinie, tak jak wspomniałem, napisałem po to, aby coś się w tej firmie zmieniło. Bo niestety, kadry to nie jest miejsce dla ludzi, którzy nie grzeszą kulturą osobistą, a Pani rekruterka która ze mną rozmawiała właśnie tym się wykazała. Z całym szacunkiem, ale ja nie mam urojeń, uczestniczyłem w życiu w nie jednej rekrutacji i nigdy, w żadnej firmie, nie spotkałem się z takim brakiem poszanowania dla kandydata!

paranoja
@Wojtek 15.11.2018 20:03

Co do usprawniania systemu, jesteś programistą? Chyba za bardzo bagatelizujesz możliwości usprawniania systemów.

lol
@Aneta 07.11.2018 13:21

Jak dobrze mi sie wydaje, Pani z HR Capity bronia jej dobre imie?

ll

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podnieść płace pracownikom i zapewnić im realny dostęp do poważnych szkoleń.

ex pracownik

Jedyny plus tej korporacji to-lokalizacja w centrum. To by było na tyle. Fatalna atmosfera, ludzie, którzy zachowują się jak w gimnazjum, zero szkoleń , a jeśli już to z wielką łaską i poirytowaniem może ktoś coś Ci wytłumaczy. Sama praca to jeden proces powtarzany w kółko , wypłata jak na początek to taka standardowa, nie jest źle. To były najgorsze miesiące mojego życia, kiedy co dzień trzeba było wstawać do Capity. Szczerze nie polecam.

Nick
@ex pracownik 18.01.2019 18:58

Wiele zależy od teamu. Jedni mają ciekawe/rozwojowe projekty, inni klepią codziennie to samo - tak jest chyba w każdym korpo, tj. team, projekt decydują o postrzeganiu całej firmy.

Jo

Pracuję w Capita od przeszło roku i jestem szczerze zachwycona. Mając porównanie z innymi firmami, widzę, że pracownicy są doceniani i faktycznie, wspiera się ich rozwój. Oczywiście, wiele można mówić o relacjach koleżeńskich. Osobiście, jestem ogromnie zadowolona z tych, jakie panują w moim zespole - pracuję w dziale finansowym. Wiele zależy od nas samych, zaangażowania w pracę czy zwyczajnie umiejętności społecznych - tutaj ciężko mi ocenić. Managerowie i Team Leaderzy mają obowiązkowe szkolenia w zakresie zarządzania zespołem, rozwiązywania problemów czy zwyczajnie wsparcia mentalnego. I jestem z nich ogromnie dumna. Dopiero tutaj pracownik jest widziany jako człowiek - a nie maszyna. Bardzo typową kwestią jest zmaganie się z deadlinami jakie występują każdego dnia. Nigdy, ale to słowem nigdy, nie zostałam pozostawiona samej sobie zmagając się z jakimkolwiek problemem. Jestem świeżo po studiach i szczerze przyznaję, że praktyczne ujęcie wielu tematów i wytłumaczenie ich przez współpracowników jedynie ułatwiło mi pracę. Atmosfera pracy nie należy do typowego corpo. Myślę, że większość pracowników się ze mną zgodzi. Pracując w Capita czujesz się jej częścią. Firmę budują ludzie, a działania oparte są na wzajemnym szacunku i życzliwości. Chociaż wiadomo - jak ktoś będzie szukał dziury to ją gdzieś znajdzie. Tyle, ze wszystko zaczyna się od nas samych. Szczerze polecam. Lubię atmosferę w Capita Polska sp. z o.o. za: Ciepło i zaangażowanie płynące od ludzi

Iwona
@Jo 12.01.2019 09:59

Mogę zapytać w jakim dziale, na jakim stanowisku pracujesz?

ToJa
@Iwona 14.01.2019 11:53

Chyba w HR.. Też pracuję tu od ponad roku i zauważam coś innego - po co docenić dobrego pracownika, skoro zawsze można zrekrutować nowego. W moim teamie osoby po roku idą do konkurencji - praca ta sama, płaca nieporównywalnie lepsza. Atmosfera jest mega przyjazna, ale management wychodzi z założenia, że każdy jest do zastąpienia... A koleżanka, która odeszła w zeszłym roku naprawdę chwali sobie zmianę firmy, głównie se względów finansowych. Ludzie nawet w windzie na głos narzekają na zarobki w firmie. Kilka lat temu może były one w miarę konkurencyjne, teraz niestety odstają od konkurencji. Gdyby nie super ludzie w moim teamie, to już dawno bym odeszła...

Iwona
@ToJa 15.01.2019 22:26

ToJa a ciężko dostać pracę bez doświadczenia korporacyjnego? Mam doświadczenie w małej, prywatnej firmie i boję się że to mnie skreśli :(

Ania K.

Cześć! Jestem w trakcie szukania pracy i Capita ma parę interesujących mnie ofert- czy ktoś może napisać na czym polega test z angielskiego? Słownictwo/gramatyka? Czy poziom B2 powinien być wystarczający?

~Marzena
@Ania K. 03.01.2019 08:06

Cześć Ania. Poziom znajomości języka angielskiego zależy od pojektu. Test bada poziom znajomości języka angielskiego od B1 do C1 Głównie znajdziesz w nim gramtykę, ale jest też listening do odsłuchania, słownictwo do dopasowania zatem taki mix. Życzę powodzenia! Daj znac jak Ci poszło!

Lilja

jako osoba swiezo po studiach nie mialam zbyt duzego wyboru jesli chodzi o prace, jednak tego bardzo zaluje. Wyjatkowo rozczarowujacy management. Nie rozumiem jak mozna trzymac kogos tak nieprofesjonalnego w firmie jak jeden z managerow, ktory czesto uzywal glosno niecenzuralnych slow w pracy, co wiecej w rozmowach dotyczacych jego zycia prywatnego. nikt nie jest bez winy i ja zdaje sobie sprawe z tego ze nie wszystko robie dobrze. Przypomniala mi sie pro po tego managera i konsekwencji czynow jedna sytuacja. Zaczynajac prace w Capita zapomnialam wykonac jeden z powierzonych mi obowiazkow, nie dostalam papierowej wersji dokumentu. ROZUMIEM, MOJA WINA. Ale moj manager gdy zdal sobie sprawe o moim zaniedbaniu, trzymajac w rece dokument poprosil mnie zebym go poszukala i dala mu update. Po 20 minutach mojego bezsensownego szukania, a za czym idzie Capito- 20 minut bezcelowej czynnosci, ktora wykonalam ze wzgledu na to, ze management robi co chce, moj manager przyszedl do mnie, zaczal sie smiac i machac mi kartka przed twarzą mowiac ' zartowalem, ale smiesznie bylo zobaczyc jak szukasz tego wszedzie''. poza tym, SDM ktory mowi do pracownikow ' jesli macie jakies g*wno w swoich plikach to prosze to g*wno posprzatac'. zaluje ze przepracowalam tyle czasu w tej firmie. W bardzo duzej mierze praca opierala sie na plotkowaniu o innych i wychodzeniu na papierosa. Oczywiscie wychodzic mogli wybrancy tak srednio raz na 40 minut. Inni robili to zamiast lunchu. Gratuluje Capito, ze pozwolilas sobie na samowolkę.

Lambo
@Lilja 02.07.2018 11:52

Lilja, jakbyś była managerem jak by wyglądała twoja praca, twoje zachowanie, twoja postawa? Niestety wyolbrzymiasz i nadinterpretujesz pewne rzeczy. Nie idealizuj świata, bierz go takim jaki jest, i jak ktos próbuje rozładowac atmosferę nie bierz tego jako afront.

Lilja
@Lambo 03.07.2018 14:49

Cześć @Lambo Używanie słów niecenzuralnych w pracy jest Twoim zdaniem w porządku? Dla mnie problemem nie jest to, że ktoś próbuje rozładować atmosferę w taki sposób jak opisałam poniżej- raczej fakt, że Capita pozwala na to, żeby ktoś marnował czas na głupie żarty- za który płaci firma.

Lambo
@Lilja 03.07.2018 14:56

@Lilja czy słowa niecenzuralne zostały użyte aby cię obrazić czy wyrażały emocje rozmówcy. Czy to była rozmowa z Tobą czy z kimś innym i tylko słyszałaś. Nie ukrywam że sam używam takich słów gdy rozmawiam z ludźmi, z którymi czuję się dobrze. Czy zwróciłaś uwagę tej osobie aby nie używała takich słów? Niby oczekujesz zmiany ale nie podejmujesz sama żadnej akcji, liczysz że problem się sam rozwiąże. Nie ma czegoś takiego jak kolega zarządu, nie w tej firmi i to co mówisz to zwykły fałsz. Dział HR jest od tego aby zgłaszać takie rzeczy. Już się niestety nie przekonasz ponieważ zamiast podjąć działania - uciekłaś. Po ucieczcze żal bierze górę i wylewasz to teraz tutaj jak pomyje z wiadra. Mamy prawo czuć się w pracy swobodnie, mówić o naszych prywatnych sprawach luźno z ludźmi z naszej "kasty", którzy potem nie będą nas oczerniać na forum za użycie brzydkiego słowa. Mamy prawo stracić trochę czasu, za który traci klient, jeśli to ma wprowadzić większy luz w pracy i lepszą atmosferę. Niestety mały żart wobec ciebie przerodził się w przykre zdarzenie. Przynajmniej taka jest twoja interpretacja ale tak na prawdę nie możesz mieć pewności co twój przełożony miał za cel - nie spotkaliście się w tym samym miejscu. Co do "faktu" że kapita na to pozwala to jak napisałem - nie przedstawiasz faktu bo nie zrobiłaś NIC aby sprawdzić czy Capita na to pozwala - to jest tylko i wyłącznie Twoja OPINIA. Chciałbym Ci pomóc jak tu byłaś i tak się czułaś, jeśli było Ci z ty źle. Brak zrozumienia rodzi frustracje i błędne interpretacje. Szkoda że nie spotkaliśmy sie wtedy i nie mogliśmy sobie porozmawiac przy kawie. Poza tym jest tyle akcji w których można brać tu udział i świetnie się bawić w "kastach" i jeśli nie ma backlogów, nie ma tez problemu z delgacją pracownika do takich rzeczy. Są też zajęcia "pozalekcyjne" - siatkówka, piłka nożna itp. - W których brałaś udział? Baw się dobrze tam gdzie jesteś i oby spełniły się Twoje oczekiwania.

Lilja
@Lambo 03.07.2018 15:58

Mam nadzieję, że kiedyś przestaniesz zakładać z góry jak i kiedy ktoś się zachował. Pomoże Ci to zyskać trochę wyrozumiałości. To, że przytoczylam sytuację będące dla mnie niemilym doświadczeniem nie oznacza, że zachowałam się biernie w takich sytuacjach. Forum na goworku jest po to żeby przedstawiać swoją ocenę pracodawcy. W Twojej opinii jest dużo założeń dotyczących tego jak sie zachowałam. Pamiętaj proszę, że nie przedstawiłam konsekwencji tych sytuacji, ani tego jak dalej sie potoczyły.

Lambo
@Lilja 03.07.2018 17:26

Czytaj ze zrozumieniem proszę.

Lilja
@Lambo 04.07.2018 11:45

"Co do "faktu" że kapita na to pozwala to jak napisałem - nie przedstawiasz faktu bo nie zrobiłaś NIC aby sprawdzić czy Capita na to pozwala" "Są też zajęcia "pozalekcyjne" - siatkówka, piłka nożna itp. - W których brałaś udział?" Kontrolujesz to co piszesz, czy masz standardową wypowiedź obronną firmy z której wybierasz losowe zdania? Pamiętaj jeszcze, że Capita ma w ofercie Luxmed i Multisport, polecam uwzględnić jeszcze to następnym razem w obronnym elaboracie :) Kończę już dalsze wypowiedzi. Nie jest to mój poziom dyskusji. Twoja wypowiedź dla biernego czytelnika tego forum jest jeszcze mniej zachęcająca do pracy tam niż moja. Nie wiem czy taki efekt chciałeś uzyskać. Wydaje mi się, że nie. Pozdrawiam i życzę więcej luzu.

Lambo
@Lilja 04.07.2018 12:15

"Kontrolujesz to co piszesz, czy masz standardową wypowiedź obronną firmy z której wybierasz losowe zdania?" - wyciągam z kapelusza :P "Nie jest to mój poziom dyskusji" - Przykro mi że Cię zawiodłem ale nie zwykłem zaniżać poziomu dyskusji do innych. "Twoja wypowiedź dla biernego czytelnika tego forum jest jeszcze mniej zachęcająca do pracy tam niż moja." - decydujesz za wszystkich pozostałych czytelników? "życzę więcej luzu." - piszesz to po tym całym żalu który tu wypisałaś? Czy to na pewno mi potrzeba luzu? Luxmed i Multisport nie są zajęciami które mogą integrować ludzi. Multisport może jeszcze jakoś do tego posłużyć ale ten Luxmed... "Hej chodźmy razem na kolonoskopię, poznamy się bliżej!!!" Zaproponuję to ludziom od eventów

Brygada
@Lambo 03.07.2018 15:58

Lambo, probujesz ratować "dobre" imię Capity, syzyfowa praca. Lilja ma rację! Wiem o kogo chodzi, cały open space o tym mówił.

Hejo

Capitowcy! Obecnie jestem zatrudniona na okres próbny na juniorskim stanowisku. Czy w razie pomyślnego jego przejścia mogę liczyć na wyższe wynagrodzenie? Jest jakaś polityka na całą firmę, czy wszystko zależy od działu, teamu?

mo
@Hejo 20.11.2018 20:25

A czy zmienily ci sie obowiazki? Bo w sumie zgodzilas sie na okreslona sume przy zatrudnieniu...

hejo
@mo 21.11.2018 14:46

No właśnie ustalone wynagrodzenie dotyczy okresu próbnego, później podpisywałabym już pewnie umowę na czas nieokreślony. Chodzi mi o to, że okres próbny ma być dla mnie testem, czy się nadaję na to stanowisko. Jeżeli „zaliczę” ten test, to czy mogę liczyć na wyższe wynagrodzenie w nowej umowie?Ktoś coś?

ron
@hejo 21.11.2018 17:12

Hej, najpewniejszym źródłem informacji będzie TL Twojego zespołu ;) na forum nikt Ci nie da gwarancji bo to pewnie od stanowiska zależy.

Aneta
@ron 22.11.2018 18:11

Na tym forum możliwie jest również uzyskanie takiej informacji. Wszystko zależy jednak od osób, które zabierają tu głos. Pewnie już od pewnego czasu jesteś pracownikiem w Capita Polska. Powiedz, czy osoby bez żadnego doświadczenia mają szanse na zatrudnienie w tej firmie?

Lambo
@hejo 21.11.2018 17:12

To jest test zarówno dla Ciebie jak i pracodawcy. Jeśli kwota którą dostajesz jest kwotą uzgodnioną to nie ważne na jaki okres jest umowa. W każdej firmie działa to podobnie. Owszem przełomy umów jest to fajna chwila na przedyskutowanie zmiany wynagrodzenia natomiast na okresie próbnym udawadniasz jedynie że jesteś warta tej kwoty którą Ci zaoferowano chyba że na rozmowie ustalono z Tobą inaczej. tak jak napisał @ron, najlepiej zapytaj swojego przełożonego.

Aneta
@Lambo 28.11.2018 15:57

Cieszę się, że postanowiłeś dołączyć się do tej dyskusji. Wzajemna pomoc jest tu bowiem bardzo istotna. Zapewne jesteś pracownikiem w firmie Capita Polska. Powiedz, czy macie tam organizowane jakieś cykliczne szkolenia, podnoszące Wasze kwalifikacje?

Mokka HR
@hejo 21.11.2018 17:12

Witaj, jeżeli kwestia zmiany wynagrodzenia nie została omówiona przed podpisaniem umowy na okres próbny to Twoje wynagrodzenie nie ulegnie zmianie. Zazwyczaj takie ustalenia są też formalizowane listem intecyjnym przed rozpoczęciem pracy. Najwazniejsze tez w podejmowaniu zatrudnienia jest od początku wywalczenie jak najwyższej stawki ponieważ w praktyce podwyżki wewnątrz zdarzają się rzadko, a jeśli juz to są znikome. Zawsze może podjąć temat i radziłabym to zrobic ze swoim TL przed zakończeniem umowy próbnej.

Aneta

@~przyszły Capitanin Super, cieszę się, że pozytywnie przeszedłeś proces rekrutacyjny w Capita Polska i niedługo rozpoczniesz tam swoją karierę zawodową. Napisz nam proszę, jak owy proces wyglądał - podaj nam jakieś szczegóły. Jaki rodzaj umowy zaproponowali Ci na początek - od razu umowa o pracę, czy najpierw okres próbny?

Capitanin
@Aneta 15.10.2018 12:06

Dzieki! Proces rekrutacji uwzglednial test z angielskiego i rozmowe, na poczatek umowa na okres probny, ale na juniora ciezko wymagac wiecej.

Aneta
@Capitanin 23.10.2018 10:22

@Capitanin A zatem Twoje umiejętności były weryfikowane w sposób konkretny, a to bardzo dobrze świadczy o firmie Capita Polska. Miejmy nadzieję, że pomyślnie przejdziesz okres próbny i zostaniesz tam na dłużej. A masz w tej chwili zapewnione ubezpieczenie?

~capitanin
@Aneta 23.10.2018 11:04

@Aneta, tak mam ubezpieczenie w Luxmedzie już od pierwszego dnia pracy - to jest super!

Aneta
@~capitanin 19.11.2018 12:30

To naprawdę świetnie! Widać, że Capita Polska od samego początku daje swoim pracownikom poczucie bezpieczeństwa w postaci takiego ubezpieczenia. A jak oceniłbyś, po tym w sumie niedługim czasie od zatrudnienia, atmosferę między pracownikami tej firmy?

wqeqr

Całkiem sporo tu info o HR ale moglby ktos cos bardziej konkretnego i uzytecznego napisać? W poniedzialek mam rozmowe telefoniczna do IT i chcialbym się jakos przygotowac.

Lambo
@wqeqr 16.11.2018 12:21

Nie masz się o co martwić. Pomimo tego całego hejtu na HR to tylko zwykły trolling nie mający nic wspólnego z prawdą. Powodzenia!!!

~capitanin
@wqeqr 16.11.2018 12:21

@wqeqr rozmowa potrwa ok. 25 minut, pewnie będzie w języku polskim, jak i angielskim. Pytania dotyczące Twoich planów zawodowych, obecnego doświadczenia, powodów zmiany zatrudnienia etc. Ja pamietam rozmowę jako konkretną, miłą I przyjemną zatem trzymam kciuki i za Ciebie!

pracownik

Dlaczego pensje są takie niskie? Jak żyć za 2000 zł na rękę? Są pieniądze dla HR-owca, która pisze pozytywne opinie na tym forum, a nie ma na podwyżki dla ludzi, którzy naprawdę coś pożytecznego robią.

Sebastian
@pracownik 10.05.2018 15:09

A widziałeś co się ostatnio podziało z akcjami Capity? Prędzej szlag trafi całą firmę razem z polskim oddziałem niż znajdą się pieniądze na podwyżki

PiTrojkąt
@Sebastian 12.05.2018 17:01

Zarząd beznadziejny, upadekCapity to tylko kwestia czasu. Poziom świadczonych usług to dno, ale nie ma co się dziwić. Jaka płaca, taka praca :) Za 2000 zł doświadczonych ekspertów się nie zatrudni.

~Damian
@pracownik 10.05.2018 15:09

Jak żyć za 2000 na rękę, poważnie?! Zapytaj swoich rodziców to Ci powiedzą, że tu kupa kasy na początek! Wszyscy wiedzą, że Capita jest dla ludzi, którzy chcą się uczyć i zdobywać doświadczenie! Z tego co wiem HR ma tam masę roboty - choć biorąc pod uwagę, że zatrudnili Ciebie to rzeczywiście z tą pożytecznością jest coś na rzeczy…

Oo
@~Damian 14.05.2018 22:52

'kupa kasy' szczegolnie jak polowe oddajesz na czysz a druga na jedzenie, nie? ...

`zanim napiszesz sprawdź
@pracownik 10.05.2018 15:09

@pracownik - pozytywne opinie nie są pisane przez pracowników HR :) Biorąc pod uwagę, że jesteś pracownikiem, ktoś w końcu musiał Cię zatrudnić, prawda? To nie było pożyteczne? Może zdradziłbyś zatem swoje imie i nazwisko a inni pracownicy HR w końcu (skoro sam uważasz, że nie robią) zrobią coś pożytecznego... :) W kwestii zarobków, sam sie na to zgodziłeś (chyba, że pracownicy HR stali nam Tobą z lufa przy skroni?), więc pewnie jakiś pomysł mialeś, czyż nie? Ludzie - zaprzestajcie "hejtu" - anonimowość nie czyni Was bohaterami!

zniesmaczony

Zgadzam się z przedmówcą Wojtkiem,rekrutacja w tej firmie to totalne dno i zero profesjonalizmu ,chamskie zachowanie rekruterów którzy są bez pojęcia ,nieprzygotowani do rozmowy oraz nie mający pojęcia o stanowisku,takie (usunięte przez administratora) wśród HR to codzienność i norma a w Capicie to nawet na wysokim poziomie i nawet mnie nie dziwi rzucanie słuchawką bo to także norma w HR którzy uważają się za Bogów i Panów życia zawodowego a są totalnie bez pojęcia - typowa Polska kultura ludzi z HR

Lambo
@zniesmaczony 15.11.2018 09:02

Czy masz na to jakieś dowody czy to tylko twoja opinia? Łatwo rzucić błotem ale jak trzeba pokazać prawdę to już ciężej. Rozumiem że ty jesteś brylantem w swoim fachu i same pochwały lecą w twoim kierunku? Forma twojej wypowiedzi to jak to ująłeś "dno i zero profesjonalizmu" więc ciężko brać cię na poważnie. Więcej merytoryki chłopcze.

walczmy z wiatrakami
@zniesmaczony 15.11.2018 09:02

@zniesmaczony, Wiesz, smutne jest to, że osoba podnosząca argument o cudzej kulturze potrafi określić grupę zupełnie nieznanych osób jako "totalne dno". Obrzuciłeś błotem grupę młodych, skromnych dziewczyn, które na to po prostu nie zasłużyły. Zagadnienie "Polskiej kultury ludzi z HR" powinno być łączone z innym bardzo ważnym, a na tym forum jakże widocznym zagadnieniem "kultury kandydata". Rozwijać tej myśli nie zamierzam, ale zachęcam do przemyślenia tematu.

~przyszły Capitanin

@xxxxxx nie zagdzam sie z Tobą. Ja ostatnio przechodziłam proces rekrutacyjny i było super. Mega profesjonalna osoba się ze mną skontaktowała, pózniej super spotkanie i po 1 dniu dostałam ofertę. Takiego profesjonalnego, pozytywnego i szybkiego podejścia moge tylko gratulować.

xxxxxxxx

Rekruterzy w tej firmie to jakies dno totalne ,rekruterka pomyliła wszystko ,była nie przygotowana i bez pojęcia z kim rozmawia i jeszcze ani me ani be ani kukuryku za to ze się pomyliła i zmarnowała mój czas,totalna żenada tacy ludzie bez pojęcia którzy nawet nie maja odrobinę godności żeby przeprosić za radosną twórczość i niekompetencje - omijać z daleka tą firmę bo to jedna wielka żenada

alespocisnal
@xxxxxxxx 09.10.2018 10:32

Ocenianie organizacji i wszystkich rekruterów po doświadczeniu z jednym z nich nawet jezeli nie bylo idealnie jest słabe.

Aneta

@xxxxxxxx Współczuję Ci doświadczenia takiej sytuacji, ale chyba nie wolno oceniać wszystkiego tak powierzchownie - każdy może mieć bowiem gorszy dzień. Na jakie stanowisko aplikowałeś do Capita Polska? Wiemy już, że Twoim zdaniem proces rekrutacyjny nie przebiegał tak, jak powinien. Może jednak napiszesz nam jeszcze, jakie warunki współpracy Ci tam zaoferowano?

Aneta

@John Morley A zatem dobrze, że firma Capita Polska daje szansę młodym ludziom na zdobycie cennego doświadczenia zawodowego, nie ogranicza ich. Sam zapewne jesteś ich pracownikiem - jakie stanowisko obejmujesz? Na jaką formę umowy mogą liczyć nowo zatrudnione osoby - z miejsca dostają umowę o pracę, czy przechodzą okres próbny na umowie zlecenie?

student

Ostatnio widziałem oferty pracy na stanowisku Junior Data Analyst. Czy w Capicie na takie stanowisko wymagane jest wykształcenie w finansach/ekonomi itp? Jestem studentem kierunku ścisłego, a umiejętności w kierunku analizy danych nabywałem na własną rękę. Czy ktoś pracujący w Capicie mógłby podpowiedzieć, jakie umiejętności są pożądane na takie stanowisko?

John Morley
@student 16.09.2018 17:32

Aplikuj, jak masz glowe na karku, to sobie poradzisz. Tu bardziej patrza na podejscie typu can-do a nie na doswiadczenie.

Aneta

@student Super, że jesteś zainteresowany pracą w Capita Polska. Już zdecydowałeś się na aplikowanie, czy jednak czekasz na moment, w którym zbierzesz wszystkie niezbędne informacje? Pamiętaj, iż jeśli nie uda Ci się tutaj uzyskać odpowiedzi na zadane pytania, to zawsze możesz skontaktować się bezpośrednio z nimi: https://www.capita-europe.com/pl/kontakt Powodzenia!

Aneta

@szymi Na jakie stanowisko aplikowałeś? A może już dostałeś od nich odpowiedź? Pamiętaj, żeby informować nas na bieżąco o rozwoju sytuacji. @Leszek Na ich oficjalnej stronie internetowej widziałam, że prowadzą teraz rekrutację https://www.capita-europe.com/pl/kariera Poszukują ludzi na różne stanowiska - a jakie Ciebie by interesowało?

szymi

Ile mniej więcej mija czasu od wysłania CV, żeby ewentualnie ktoś się skontaktował z kandydatem?

Szejn
@szymi 13.08.2018 12:06

Kilka dni

Leszek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jakie stawki dostaje się na początek? Coś z socjalu?

Cap
@Leszek 29.07.2018 19:24

A jakie role cie interesuja?

Aneta

@Lilja Rozumiem Twoje podejście, jednak zawsze warto próbować walczyć o swoje racje. @Lambo Widzę, że musisz być już doświadczonym pracownikiem w firmie Capita Polska. Czy Twoim zdaniem warto tam aplikować? Osoby bez większego doświadczenia zawodowego mają szansę?

Sam
@Aneta 15.07.2018 16:52

Tak, warto aplikowac. Przede wszystkim jak nie masz doswiadczenia, bo to firma dobra na poczatek kariery. Jesli sie postarasz, to na pewno zostaniesz doceniona.

~Lelka
@Aneta 15.07.2018 16:52

Oczywiście, że warto. Capita wyróżnia na rynku też to, że inwestują w ludzi bez doświadczenia dając nam szansę. Probuj! Ja polecam!

Sam

Praca w Capicie jest spokojna, nie jest tak stresujaca jak w innych korporacjach. Atmosfera jest super, nie spotkalem sie z jakimkolwiek zlym traktowaniem. Przerwa 30 min wliczona w czas pracy, oprocz tego mozna wyjsc po szybko kawe do kuchni czy cos do jedzenia. Czego oczekujecie? Firma placi za kazda minute waszej pracy, nie musimy zostawac dluzej, zeby odpracowac lunch, tak jak to jest w wiekszosci firm. Wspolpracownicy sa rozni, ci ktorzy naprawde dobrze pracuja zapewne nie maja problemow z liderami.

Aneta

@Lilja Bardzo serdecznie dziękuję Ci za Twoją opinię dotyczącą pracy w firmie Capita Polska. Z Twojego wpisu wyłania się bardzo negatywny obraz tego pracodawcy, widać chaos panujący w tej firmie. Czy zgłosiłaś takie zachowanie managera względem Ciebie zarządowi?

Lilja
@Aneta 03.07.2018 13:19

@Aneta W sytuacji kiedy manager jest bliskim przyjacielem osób w zarządzie jaki to miało sens? Wolałabym zachować dla siebie to, w jaki sposób rozwiązała się ta sytuacja. Chciałam tylko uczulić przyszłych pracowników na panującą tam samowolkę. W Capicie niestety zdecydowanie dało odczuć się podział na kasty. Mi pokazano gdzie jest moje miejsce w hierarchii. Management idzie na lunch na 1 godzinę conajmniej, ja miałam wyliczone co do minuty moje 30 minut. Naprawdę żałuję, że nie odeszłam z tej firmy wcześniej niż powinnam.

Lambo
@Lilja 03.07.2018 14:46

Czemu jesteś taka rozżalona? przecież przysługuje ci 30 min przerwy a nie więcej. Czemu rozliczasz innych z tego ile maja przerwy. Rozróżniasz "kasty" a to tylko inne grupki ludzi do których nie należysz ale przywłaszczasz sobie prawo do tego aby w nich być.

Czepiasz sie...
@Lilja 03.07.2018 14:46

Jakie kasty...? Nie zauwazylam zadnych. Manager ma zazwyczaj nielimitowany czas pracy, czasem musi cos przedyskutowac nawet w lunch...nie odbiera nadpracowanych godzin jak inni...Jesli ktos zachowuje sie wobec Ciebie zle powinnas z nim porozmawiac, z przelozonym i z HR w ostatecznosci. Wylewanie teraz zali jak juz nie pracujesz jest slabe...

Lajo Cze

Z tego co widzę dużo łebskich ludzi ucieka z Capity. Jedni zarobią gdzieś więcej, drudzy chcą rozwoju, trzeci mają dość korpo (lizusostwa, niekompetentnych, głupkowatych manadzerów i nieprzygotowanej kadry, mało kasy i tworzenia spreadszitów ). Zależy też do jakiego teamu i działu trafisz. Podobno w Llloydsie jest ciekawie i kultura, a tak poza tym to głupkowate zaczepki liderki i gimbaza jeśli chodzi o angielski.

hej
@Lajo Cze 23.06.2018 10:44

Czy mozesz podac przyklady tych lebskich osob wedlug ciebie, ktore odchodza z Capity? Ciekawe...

Aneta

@Marta To super. Czy w związku z Ty wiesz, czy firma Capita Polska prowadzi aktualnie rekrutację? @Lajo Cze Bardzo dziękuję Ci za Twój aktywny udział w dyskusji, jednak z Twojej wypowiedzi nie wynika istotna kwestia - czy sam pracowałeś w firmie Capita Polska?

Marta

@Aneta- tzn uwazam ze jak na pierwsza prace po studiach, bez zadnego wczesniejszego doswiadczenia w korporacji jest w miare OK. Jesli chodzi o premie to jakas byla bodajze raz w ciagu tego roku ale bez kokosow. @Lajo Cze- hmmm, nie zauwazylam zeby angielski byl na niskim poziomie- z tego co zaobserwowalam to przynajmniej u nas ludzie mowia plynnie :)

Aneta

@Marta Fajnie, że Ty również postanowiłaś wziąć udział w dyskusji na temat pracodawcy, jakim jest Capita. Wnioskuję, że praca w tej firmie sprawia Ci dużo satysfakcji, a ponadto jesteś zadowolona z zarobków. A propos wynagrodzenia - czy firma oferuje, oprócz podstawy, jakieś premie i dodatki pozapłacowe?

Marta

Zgadzam sie z employee- Nie wiem na jakim stanowisku zarabia sie 2 tys netto... Ja pracuje jako learning coordinator i faktycznie jest to znacznie wiecej. Do nas do learning services z tego co wiem rekrutacja jest prowadzona dosc czesto, a jesli nie ma akurat oferty pracy na to stanowisko to napewno za jakis czas sie pojawi bo jednak ludzie odchodza i przychodza. Ze swojej strony moge powiedziec ze rzetelna praca sie oplaca i zostaje sie docenionym- przynajmniej u nas tak jest. Poza tym jesli ktos lubi prace z klientem to bardzo polecam to stanowisko.

Aneta

@Employee Dziękuję Ci za Twoją opinię na temat firmy Capita Polska - na pewno będzie ona pomocna dla osób szczególnie zainteresowanych tym pracodawcą. Jakiego stanowiska pracy dotyczy Twoja wypowiedź? A może wiesz, czy prowadzą teraz rekrutację?

Employee

Ja pracuje w firmie od roku i jestem zadowolony- po paru miesiacach dostalem awans i podwyzke- nie jakas duza ale jednak bylo to docenienie mojej solidnej i starannej pracy. Nie wiem na jakim stanowisku zarabia sie 2tys na reke,bo u mnie jest to z tysiac wiecej. Sa rzeczy/ procedury ktore utrudniaja prace i trzeba nieraz dlugo czekac zeby cos zalatwic, ale poza tym prace oceniam bardzo dobrze. Atmosfera jest mila a ludzie pomocni, co bardzo doceniam.

Zostaw opinię o Capita Polska sp. z o.o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capita Polska sp. z o.o.