brak logo

DOTNET Mateusz Skonecki

Lublin

Opinie o DOTNET Mateusz Skonecki

anonim 2011-05-04 02:22:15
Firma umawia sięna terminy instalacji, z których nie wywiązuje. Nie polecam.
komi 2011-05-26 06:38:51
(usunięte przez administratora) ty wcale nie pracowałeś w okresie kiedy pisałeś ten komentarz!!! pensja owszem jest na czas ale warunki pracy są tragiczne !!! kompletnie brak organizacji pracy i jakichkolwiek szans na rozwój. Na krótką przyczepkę owszem ale nie na dłuzej
emaszek 2011-08-01 13:31:34
Ta firma to katastrofa nabijają ludzi w balona, kontakt z nimi jest jak ich internet - niedostępny!! Ludzie omijajcie ich z daleka radze wam z doświadczenia.
blemblem 2011-08-06 14:42:39
mam taki sam problem, zastanawiam się czy ta "firma" jeszcze istnieje... no i jak w takiej sytuacji rozwiązać nimi umowę? jak nawet nie ma ich w ich "biurze"?? tragedia!
komi 2011-09-08 09:36:34
rozwiązać umowę możecie przez: dotnet.lublin.pl/wypowiedzenie ale z tego co się orientuję żadnych papierów do podpisanie nie dawali wiec wolna droga, chociaż dla spokoju można ten formularz wypełnić
gość 2011-09-24 06:37:27
Od ponad tygodnia nie mam internetu. Nie można się do nich dodzwonić.Po żadnym z podanych numerów nikt nie odbiera.W jaki sposób mam więc zgłosić brak usługi za którą płacę????Zdecydowanie nie polecam
anonim 2011-10-15 03:37:00
U mnie jest to samo umowę mam a internetu nie mam od 3 tygodni a DOTNET telefonów nie odbiera!!!!!!! Znajomy polecił mi firmę NOWANET.PL z ulicy Głębokiej 10. Zadzwoniłam i po dwóch dniach miałam uruchomione połączenie do netu. Szybka, profesjonalna obsługa i widać po nich że wiedzą co robią. Jak mi kiedyś instalowali internet z DOTNETU to instalator się pytał czy nie mam przypadkiem taśmy izolującej. A teraz mam umowę i nie wiem jak mam ją rozwiązać !!??
aaa 2011-12-02 07:55:34
ja mam to samo.dotnet to najwiekszy badziew jaki istnieje na rynku.nie mozna sie z nimi skontaktowac.chce zrezygnowac ale nie odbieraja telefonow.poza tym w wakacje w ogole nie bylo internetu.nie wiem co ci ludzie sobie mysla.ich podejscie do klienta jest niepowazne.
komi 2011-12-05 10:27:41
Z tego co widzę to nawet ich strona firmowa już nie działa czyli można przypuszczać, że zwinęli majdan. Jeśli firmy nie ma to wasze umowy są jakby nieaktualne :) Pozdrawiam
gość 2011-12-18 18:51:09
nie wiecie co z tą firmą jest ? nie odbierają telefonów, nie można się do nich dodzwonić.
User 2011-12-30 20:46:32
Firma jest beznadziejna bywało już tak że kilka dni nie mialem internetu a firma to ignorowala. Myśle że powinien zająć się tym urząd ochrony konsumentów. Albo załużmy firmie sprawe nabici_w_dotnet
mikołaj 2014-12-09 12:58:08
hahah, no to fajnie jak ktoś musi sprawdzić swoje CV razem ze słownikiem.. haha, ale się ubawiłem.. a poza tym zastanawiam się jak można na prawdę być aż tak nieobeznanym w temacie.. zastanawiam się czy nie aplikować do nich, bo mam na pewno bardzo dobre CV no i nie wiem jak z rekrutacją u nich naprawde..
mikoo 2015-02-13 15:15:58
ciągle miałem za wolny internet a jak już się dodzwoniłem co samo w sobie było osiągnięciem to tłumaczyli się jakimiś siłami wyższymi albo zbywali że zaraz oddzwonią. Po 17 nie dało się w ogóle korzystać z usługi. Albo mają lipną infrastrukturę albo celowo przycinają prędkość - taką oto opinie słyszałem od kolegi
elementarz 2015-02-27 21:28:26
Jeżeli mają takie podejście to może przydałoby się wejść z nimi na drogę prawną. Uważnie przeczytaliście umowę ? Może był tam jakieś haczyki albo słowa które ich usprawiedliwiaja ? Jeżeli chodzi o sprawy internetu to lepiej korzystać ze sprawdzonych firm, bo jak wiadomo oni od wielu lat budują strukturę
mikołaj 2015-03-25 19:20:13
myślę że trochę zboczyliście z tematu i wykraczacie poza ramy tematyczne tego forum. co do kwestii stricte zawodowych w DOTNET Mateusz Skonecki to najbardziej mnie interesuje czy tam są teraz jakiekolwiek wolne miejsca pracy i czy sjest lub może w najbliższej przyszłości będzie jakakolwiek rekrutacja
dvj 2016-05-13 18:31:08
@mikołaj a zatem na chwilę obecną jak i w sotatnim czasie firma DOTNET Mateusz Skonecki nie poszukiwała żadnych pracowników. mozna z tego wnosić, że ludzie czują się tam stabilnie, nie odchodzą z tej firmy bo zwyczajnie dobrze im sie tam pracuje :P
Zostaw swoją opinię o DOTNET Mateusz Skonecki - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOTNET Mateusz Skonecki