Opinie o "Herbapol - Lublin" S. A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Herbapol - Lublin" S. A.

Zuzanna

@krakus, też starałam się dopytać, ale niestety żadnej poważnej odpowiedzi nie otrzymałam, a z tego co widzę oferta jest nadal aktualna. Oprócz niej są jeszcze inne dotyczące marketingu, więc na pewno konstruktywne opinie na temat tych stanowisk przydałby się na forum.

krakus

Witam , powielam pytanie n/t warunków pracy PH zwłaszcza w dystrykcie Kraków .

Poldek

Czy ma ktoś wiedzę o potrzebach firmy w przedstawiciela handlowego? Jakie wymagania może stawiać firma przed kandydatem? Jaka jest teraz atmosfera w firmie? Podpowiedzcie cos nowemu chętnemu do pracy?

Zuzanna

@Najlpeszy handlowiec z sieci jak rozumiem, wszystko napisałeś to z ironią. Możesz więc napisać, jak faktycznie pracuje Ci się na tym stanowisku?

Nalepszy handlowiec z sieci

W firmie herbapol zarabia sie bardzo dobrze,szef zawsze wszysto wytlumaczy,podpowie,pomoze,a nawet za mnie popracuje dyrektorzy sprawiedliwi i ciezko pracujacy w biurze . Zaplecze socjalne wszystko na co mozesz liczyc w najlepszej firmie swiata. Kasa zawsze na czas z pelnymi premiami. To mowilem ja Jarzabek. (Tak mi kazali napisac )

Zuzanna

@peperoni a Herbapol szuka takiego pracownika? W tej chwili widać w sieci rekrutacje na przedstawicieli handlowych @Piotrek. W ogłoszeniu napisano, że oferują służbowy samochód, telefon i iPod. Czy ktoś opowie, jak prezentują się zarobki na tym stanowisku?

Peperoni

Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca operatora maszyn? Jakie zarobki? Praca trzyzmianowa?

Piotrek

Czy może mi ktoś podpowiedzieć w sprawie pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jakie wyposażenie dostaje taki pracownik? Jaka jest atmosfera w firmie? Mam zamiar aplikować dlatego tak dopytuje przed rozmową w firmie. Z góry bardzo dziękuję.

Zuzanna

Dokładnie informacje na temat zarobków w Herbapol - Lublin na produkcji @Piotr otrzymasz zapewne na rozmowie rekrutacyjnej, gdzie pracodawca poznaje twoje doświadczenie i kwalifikacje. Ważniejsze jest, żeby poznać, na jaką umowę można liczyć czy jakie są godziny pracy? To rzeczy uniwersalne, na które z pewnością inni pracownicy będą znali odpowiedź.

Piotr

Witam na jakie zarobki może liczyć pracownik techniczny ? Czyli utrzymanie produkcji

Piotr

Witam na jakie zarobki może liczyć pracownik techniczny ? Czyli utrzymanie produkcji

Gary

Szkoda, że osoby którym jest w Herbapolu dobrze nie piszą!!!!

Nowy

Na jakie zarobki można liczyć na produkcji? Coś powiecie na temat pracy właśnie na produkcji?

Jasiek

Herbapol to fajna firma z tradycjami. Pracowałem tu i byłem bardzo zadowolony z pracy, pensji oraz z ludzi z którymi świetnie się dogadywaliśmy. Może ktoś napisze jak teraz sie pracuje? Miło wspominam tamte czasy i dlatego dopytuję o bieżąca sytuację.

Aktualny

Warunki Zartudnienia Ph ds sieci 4000 brutto + premia 3 miesieczna

Poldek

Z całą pewnością firma zasługuje na dobre opinie !!!!!

frog

Drodzy pracownicy, a jakie są zarobki jako PH? Jaka podstawa?

Poldek

Pracuję w Herbapolu już bardzo długo i zawsze denerwowałem się jak ludzie ciągle narzekali. Teraz aż miło czyta się opinie. Sytuacja może była trudna ale jak się bardzo chce to można wiele zrobić. Chodzę do pracy z przyjemnością i wierzę że jeszcze będzie lepiej

MAO
@Poldek 24.06.2017 22:59
Pracuję w Herbapolu już bardzo długo i zawsze denerwowałem się jak ludzie ciągle narzekali. Teraz aż miło czyta się opinie. Syt...

Chodzę do pracy z przyjemnością i wierzę że jeszcze będzie lepiej,a JA wierzę,że takich co chodzą to tam wkrótce nie będzie.Bo chodzić,a pracować to dwie różne rzeczy...

Nick

Ja pracuję w sprzedaży i napiszę krótko, jest o niebo lepiej od tego co było jeszcze pod koniec 2016 roku. Czuć stabilność, premie i sens działania. Pomoc nam w terenie jest na dużo wyższym poziomie, a szacunek jest standardem, a nie wyjątkiem. Widać, że wzięli się za to ludzie, którzy wiedzą jak to powinno wyglądać.

ZZ
@Nick 23.06.2017 12:05
Ja pracuję w sprzedaży i napiszę krótko, jest o niebo lepiej od tego co było jeszcze pod koniec 2016 roku. Czuć stabilność, pr...

Zgadzam się. Widać, ze Ci nowi ludzie którzy przyszli znają się na swojej robocie. Jest bardzo dobrze.

Herbapol to historia.
@Nick 23.06.2017 12:05
Ja pracuję w sprzedaży i napiszę krótko, jest o niebo lepiej od tego co było jeszcze pod koniec 2016 roku. Czuć stabilność, pr...

Dobre sobie. Harnik kazał ci to napisac? Żałość.

Poldek

Moja najlepsza firma w jakiej pracowałem. Może komuś nie odpowiada ale nie przekona mnie, to jest stabilość pracy.

Jack

Zgadzam się z Wami drogie Panie. Bardzo dobra firma. Oceniam na duży plus.

Paula

Herbapol to tradycja i doświadczenie, cieszę się że tu pracuję.

Aneet

Pracuję w HL, ale nie w handlu. Uważam że ostatnio atmosfera w firmie zmieniła się bardzo na plus i dzięki tej atmosferze fajnie się tu pracuje. Szkoda tylko, że jak ktoś jest zadowolony to nie napisze tego nigdzie. Ja jestem zadowolona więc pisze i polecam prace w HL. W odniesieniu do firm w których pracowałam to naprawdę dobra i firma i marka!

123

Nie rozumiem opinii ludzi, którzy negatywnie mówią o firmie. Ja pracuję krótko, ale jest bardzo dobrze. Wcześniej w poprzednich firmach bywało różnie. W porządku kierownik, szanuje ludzi i jest sprawiedliwy. Są różne firmy ale w herbapolu jako ph jest dobrze.

Paula

Firma ma wypracowaną pozycje na rynku, wystarczy sumiennie pracować a będziemy zadowoleni. Zawsze można odejść.

Poldek

Jestem zainteresowana pracą przedstawiciela handlowego, gdyż słyszałam sporo dobrego o firmie. Czy mógłby ktoś dorzucić kilka informacji, jakie warunki do pracy?

Polduś

Powiem krótko, dobrymi radami piekło jest wybrukowane. Lepiej będzie jak każdy będzie solidnie wykonywał swoje obowiązki a w firmie zarządzanie pozostawcie szefom.

Zuzanna

@dj a mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie? Jak oceniłbyś Herbapol jako pracodawcę?

Ana

Czyli mam rozumieć, że niewarto się zastanawiać nawet nad pracą w tej firmie na stanowisku PH?

Ana
@dj 05.05.2017 11:26
Moim zdaniem warto. To dobra marka i dobra firma, a miałem szczęście pracować już w kilku. Jeśli podejmowanie życiowych decyzj...

Nie uzależniam, pracowałem już w wielu firmach jako pH i wiem, ze opinie często są na wyrost. Zazwyczaj wypisują nie osoby, którym nie chce się pracować lub tez z jakichś powodu czuja się oszukane. Zastanawiam się nad złożeniem cv i stad moje zainteresowanie tematem. A jakie są warunki pracy, przełożeni i dodatki?

dj
@Ana 05.05.2017 12:37
Nie uzależniam, pracowałem już w wielu firmach jako pH i wiem, ze opinie często są na wyrost. Zazwyczaj wypisują nie osoby, któ...

Warunki pracy są jak dla mnie bardzo w porządku. Jeśli masz dobre relacje z klientami i dobrze poukładasz sobie teren można spokojnie pracować. W ostatnim czasie dużo ( wg. mnie )zmieniło się na plus. Dyrektor Handlowy to człowiek na poziomie, dyrektorzy dystryktów z tego co widzę, ludzie z którymi idzie się dogadać. PH pracują bezpośrednio z Kierownikami Dystryktu - ja osobiście nie narzekam. Podstawa + premia co 2 miesiące płacona po zakończonym okresie premiowym. Samochód służbowy yaris można używać prywatnie. Dla mnie plusem pracy tutaj jest to, że jak robisz swoją pracę i nie kombinujesz to wszystko jest ok. Dziwią mnie te opinie które ludzie zamieszczają, bo zamiast narzekać i pisać takie opnie, wzięliby się do pracy i zaczęli zmieniać świat od siebie, bez wymagań że wszystko im się należy za to że istnieją. Ale to również moja opinia. Powodzenia kolego!

Polak

Herbapol to świetna firma z tradycją, mało już takich zostało. Praca tu jest przyjemnością ale jak widać nie dla wszystkich.

Były i obecny
@Polak 05.05.2017 10:22
Herbapol to świetna firma z tradycją, mało już takich zostało. Praca tu jest przyjemnością ale jak widać nie dla wszystkich....

A cóż sprawia Panu taką przyjemność?

Ludek

Kolejny raz widzę, że negatywne wpisy to inspiracja nie z potrzeby serca tylko z potrzeb konkurencji!!

Zuzanna

@grua co Tobie odpowiada w pracy w Herbapol? Chętnie usłyszymy więcej o plusach pracy w firmie.

gru

Zenon w 100 % zgadzam się z Tobą!. Pracowałem już w wielu firmach i tu jest dla mnie ok.

gru

Zenon w 100 % zgadzam się z Tobą!. Pracowałem już w wielu firmach i tu jest dla mnie ok.

lol
@gru 13.04.2017 08:39
Zenon w 100 % zgadzam się z Tobą!. Pracowałem już w wielu firmach i tu jest dla mnie ok.

I jeszcze zgadzasz się z tym że 2300 netto w tym zawodzie to godna płaca....

Zenon

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, oczernianie firmy przychodzi niektórym łatwo. Szkoda, że w pracy nie są tacy aktywni.

były pracownik

Odradzam pracę w tej firmie z prostego powodu, mianowicie brak towaru na przeterminy. Długi na sklepach i wszystko to o czym mówił przedmówca.

Lol

Pani Redaktor , podstawa to 3000 - 3400 brutto, premia co 2 miesiące do 120 % podstawy, składa się na nią wiele czynników nie tylko sprzedaż netto, są również zadania numeryczne, zadania indywidualne, ekspozycje, standy, pakiety. Sama sprzedaż to 60% premii, która jest jeszcze rozbita na brendy. Samochód Toyota Yaris, telefon, tablet. Opłata za użytkowanie samochodu w celach prywatnych, płatne za kilometr, ryczałt za telefon za użytkowanie prywatne. Dodatkowo płatne dobrowolne ubezpieczenie, dodatkowo płatna karta Multi sport .

Zuzanna

@lolrozumiem, że jesteś pracownikiem firmy. A co więcej możesz nam powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Herbapol - Lublin? Na jakie warunki mogą liczyć pracownicy?

lol

Nastał nowy rok i plany o 100 % w górę !!!! Wycisnąć jak najwięcej z RKS i PH i nie dać zarobić !!!!!!!!! Tylko chory człowiek zakłada wzrosty rok do roku na poziomie 70-110 % !!!!!!!!

lol

Nastał nowy rok i plany o 100 % w górę !!!! Wycisnąć jak najwięcej z RKS i PH i nie dać zarobić !!!!!!!!! Tylko chory człowiek zakłada wzrosty rok do roku na poziomie 70-110 % !!!!!!!!

Zuzanna

Wysłałeś/wysłałaś już swoją aplikację do firmy Herbapol? Informacje o pracy, praktykach oraz link do przesłania swojej kandydatury znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,8845,0,0,kariera

McGyver

Kierownicy traktują pracowników jak śmiecie. Krzyk bez powodu i fatalna atmosfera. Pracowałem w wielu miejscach ale z takim CHAMSTWEM nigdy się nie spotkałem. Z całego serca odradzam. Nie rozumiem jak można tak poniżać ludzi. Żenada.

Nick

(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) e. Skończcie te komentarze, idźcie tam gdzie lepiej i nie spuszczajcie swoich frustracji tutaj. Idziecie do innych firm, tam macie lepiej, a wielokrotnie i gorzej, a później jako, że głupio się przyznać piszecie swoje idiotyzmy. Wam to jakby można było kraść, sprzedawać na lewo, nie wychodzić z domu i czasami coś sprzedać przez telefon, to byłoby dobrze. Wtedy byłaby urocza i doskonała firma. Róbcie co tam macie do roboty, bądźcie wiecznymi PHowcami.

Fridel
@Nick 10.02.2017 22:03
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) e. Skończcie te komentarze, idźcie tam gdzie lepiej i nie spus...

(usunięte przez administratora) ) (usunięte przez administratora) ) Najpierw zatrudnia pan nierobów a później narzeka? To całe pańskie (usunięte przez administratora) towarzystwo to jakas pomyłka. Pełna improwizacja. A może nie ma pan bladego pojęcia co wyprawiaja co poniektorzy kierownicy ?! Radzę się przyjrzeć, bo PeHa, to pan będziesz miał, czas w tej firmie się kurczy, prezes nie daje drugiej szansy. Trzeba tez zacząć szanować ludzi. Za (usunięte przez administratora) o wszystko hulało a teraz niestety okręt tonie. Za kadencji tej władzy lepiej nie będzie. No cóż, kto nie pilnuje swojego interesu, ten tak ma...spadki, spadki, spadeczk (usunięte przez administratora) i

Podium

Super firma i super marka. Praca tu daje satysfakcję.

2324
@Podium 04.02.2017 13:44
Super firma i super marka. Praca tu daje satysfakcję.

Ha ha ha .

sss

Czy może ktoś się wypowiedzieć na temat pracy na stanowisku kierownika w Lublinie? Znalazłem ofertę i się zastanawiam czy warto?

Bynio

Jakich zarobkow można się spodziewać jako operator maszyny lub magazynier?

On
@Bynio 02.02.2017 17:49
Jakich zarobkow można się spodziewać jako operator maszyny lub magazynier?

Chciałoby się rzec że tradycja plus doświadczenie są wizją na przyszłość. Niestety. Wypromowana marka staje się wydmuszką, pustą, z toczącą ją bylejakością. Cele, ależ owszem, normy w górę! Premiowanie według widzimisię. Brud ... to nie wina pań sprzątających, a zatrudnienia firmy zewnętrznej która pracuje przez jedną zmianę w ciągu doby w okrojonym składzie, na sprzęcie pamiętającym króla ćwieczka. Przez weekendy wszystko urasta do centymetrowych warstw, kipiących koszy ... ech! Brak logistycznego zabezpieczenia produkcji w weekendy! Brak osób odpowiedzialnych za bezawaryjny tok produkcji. Partnerzy? Owszem, ich skuteczność i dostępność ... na telefon, gdzie czasem się machnie ręką z myślą ''oby do końca zmiany dotrwać'' Przełożony/a? A co jeśli ludzie mają obiekcje do miss co to na wybiegu nosa zadziera, jest błyskotliwa w uwagach lecz bez zaangażowania, zainteresowania tematem rzeczywistym? Chciałoby się iść do pracy gdzie posłuch przełożonych na równi z produkcyjnymi. Gdzie zgłoszony problem nie czeka w kolejce ... bo tu przecież wszystkim powinno zależeć na jakości, ilości, końcowych efektach. Chciałoby się ... żeby wszystkim zależało na Herbapolu. Wesołych Świąt koleżankom i kolegom. Powodów do dumy z miejsca w którym przyszło żyć, pracować, i współtworzyć. Zdrowia nade wszystko!

nextstart

To chyba nikt nie wie co jest grane w innych firmach pracowalem juz w 4 tez duzych przedsiebiorstwach i czasem az krew czlowieka zalewala na sama mysl ze trzeba isc i urzerac sie z idiotami ludzie nooo

Obecny

Pracuję i uważam , że Herbapol to światowa firma !!!!!!!!

Minia

Ja napiszę tylko, że to forum ma być opinią o pracodawcy. Weszłam na kilka firm, także takich, w których pracowałam i okazuje się, że w zasadzie wszędzie jest tak tragicznie i beznadziejnie, że sama zastanawiam się co tam robiłam :-) niestety chyba troszkę jest tak jak napisał Poldek, Ci którzy odeszli, coś tam mają do swoich przełożonych, czy firmy i piszą swoje negatywy, tak by dociąć firmie, a nie by pomóc potencjalnym kandydatom. Pracowałam w kilku firmach, faktem jest, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, jednak teraz, po odejściach poprzedniej ekipy pracuję w Herbapolu i wcale nie jest tak źle. Coś tam może mniej działa niż gdzieś, ale też są kwestie, które gdzieś działają za bardzo, jak wizyty i ich ilości, czy trasy, itp. Do potencjalnych kandydatów napiszę, nie jest tak źle, jak możecie przeczytać. Ekipa faktycznie się zmieniła, ale może to i dobrze... Mam kontakt z kolegą, znałam go wcześniej, który odszedł do alkoholu i także narzeka, więc nie jest tak doskonale i tam, może Ci którzy odeszli są także i tym sfrustrowani, nie mi to oceniać. Moim szczerze zdaniem, firma jak wiele innych, cudów nie ma, ale źle także nie jest, znam gorsze warunki pracy w innych firmach, nazw nie wymienię bo regulamin zakazuje.

Minia
@Maserak 27.01.2017 13:31
Nie wątpię, że coś jest w tym co piszesz. Ja swoją negatywną opinię akurat wystawiam na podstawie własnych doświadczeń, które m...

Rozumiem, nie dyskutuję z opiniami, tylko wyraziłam swoją. Faktycznie jest tak, że zależy gdzie, u kogo, itd. już to zauważyłam. Czasami według mnie warto poczekać co dalej, a nie wyrzucać z siebie wszystko co negatywne. Tak czy inaczej poza obecnymi pracownikami, jestem pewna, że piszą też byli pracownicy nie koniecznie wyładowując frustrację na HL, tylko na to co teraz mają, bo o tym się dowiedziałam i tylko dlatego postanowiłam tutaj też coś napisać. W kwestii tego, że jest źle, coraz gorzej, ja wcześniej pracowałam także w polskiej firmie, jeszcze wcześniej w światowej i w tej polskiej miałam o 50% więcej do zrobienia, za czasami gorszą kasę, spotkania w soboty z kierownikiem, odprawy poranne i inne głupoty, a w koncernie to już w ogóle byłam jedną z kilkuset PH, więc tylko numerkiem na liście płac. O to mi chodzi, o nic więcej. Nie piszę, że każdemu jest dobrze, jednak tak już jest, że zmiana to coś złe i tyle, sama nie raz tak mam. W HL jest wiele spraw i sytuacji, które mi się nie podobają, ale nie chcę przez nie pisać zaraz, że cały HL to syf. Jest dużo nowych ludzi jak słyszę i każdy jakoś musi to ogarniać.

Minia

I po co mnie obrażasz pisząc o przedawkowaniu. Ty masz swoje zdanie, a moje jest złem bo inne? Mam takie jakie mam. Może nie doświadczyłeś syfu, o jakim nie masz pojęcia gdzieś w innej firmie. Ja miałam szefów idiotów i kretynów, miałam też lepszych. Tu się sporo zmieniło, ja daje na wstrzymanie i poczekam, bo nie wszytsko od razu. W Twojej opinii wszystko co lepsze niż syf w HL jest bzdurą, w mojej nie. Szanujmy się chociaż tutaj.

Poldek

Czasami myślę, że wpisy bardzo dyskredytujące firmę robią byli pracownicy na zlecenie. Jestem pracownikiem i nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Wszędzie są popełniane błędy ale można to naprawić.

Zostaw opinię o "Herbapol - Lublin" S. A. - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Herbapol - Lublin" S. A.