brak logo

D.H.U. INKA

Olsztyn

Opinie o D.H.U. INKA

Janusz. 2014-05-20 05:07:52
Pan Prezes i Zarząd nagminnie zastraszają niepełnosprawne Pracownice, gospodarcze i pracowników ochrony do nie zapisywania się do Z.Z. Solidarność pracowników INKA, celem tego działania jest strach przed kontrolowaniem ze strony Z.Z. Solidarność wydatków z Z.F.R.O.N., Kontrolami nadgodzin, Urlopów wypoczynkowych, i dodatkowych w zależności od etatu zatrudnienia, refundacje recept, BHP , itp.
Janusz 2014-05-20 05:13:36
Nie polecam na obecną chwilę, ponieważ Pan Andrzej jest osobą nie odpowiedzialną , nie rzetelną ,zła przeszłość !
Niepełnosprawny. 2014-12-06 09:36:50
Prezes I Zarząd Inka i członkowie kosztem pracowników niepełnosprawnych wyprzedają majątek spółdzielni , sprzątaczki ,dozorcy ,wypracowywali zyski spółdzielni kosztem nie wypłacania za godziny ponad normę za prace dodatkowe i tak gromadził się zysk , teraz tym zyskiem dzielą się sami . Który niepełnosprawny pracownik się domaga zapłaty to jest zwalniany .Dlatego Prezes i Zarząd pracowników zastraszają !
NIC 2015-05-15 21:29:56
POMÓWIENIA BEZPODSTAWNE I SZKALUJĄCE NIC WIĘCEJ TU DODAWAĆ NIE WARTO SĄ ONE Z POWODU ZMIAN JAKIE NASTĄPIŁY W 'INCE' KTÓRE NARESZCIE MOGŁY NASTĄPIĆ PO ODWOŁANIU DOTYCHCZAS PANUJĄCEGO PREZESA NARESZCIE JEST TAM NORMALNOŚĆ A WPISY SĄ STEKIEM BZDUR WYMYŚLANYCH, KTÓRE MAJĄ TYLKO JEDNO NA CELU - PSUCIE DOBREJ OPINII SPÓŁDZIELNI
Były pracownik 2015-05-15 21:43:54
lecz się człowieku z okłamywania i oszukiwania takie szkalowania bezpodstawne są karalne w naszym ustawodawstwie więc zastanów się na drugi raz jak będziesz chciał coś pisać bo wszystko jest do namierzenia internet też a oszukując nic prawdzie nie zrobisz ona kłamstwa się nie boi.
Niepełnosprawny. 2015-05-22 05:50:10
Jaka normalność ,oszukiwanie niepełnosprawnych pracowników ! Co się zmieniło ! Ze jest nowy prezes i Zarząd który ma sprawy Sądowe za oszukiwanie niepełnosprawnych pracowników i skarb Polskiego Państwa. Zastraszanie pracowników ze jak nie wypiszą się Solidarności to na bruk ,Co Solidarność przeszkadzało żeby nie wyszły wasze machloje ! To jest prawda a prawda wasz w oczy kole.
KOLEGA 2015-05-30 09:15:33
Z TEGO CO JA WIDZĘ TE SZKALUJĄCE WPISY ZIONĄ JADEM Z STRONY BYYŁEGO PREZESA KTÓRY CHCIAŁ ZAGARNĄĆ PRYWATYZUJĄC INKĘ WSZYSTKO DLA SIEBIE I SWOJEJ RODZINKI A JAK SIĘ TO NIE UDAŁO TO POMAWIA WSZYSTKICH O WSZYSTKO KŁAMSTWA, KŁAMSTWA I JESZCZE RAZ BZDURY NIECH LEPIEJ NAPISZE O SWOICH PRZEGRYWANYCH SĄDOWYCH SPRAWACH
Tadeusz. 2015-06-06 06:56:55
Proszę mi odpowiedzieć Panie Kolego ! Czy oprócz byłego Prezesa i Prezesa Syna i Synowej i obecnego Prezesa i jego Zarządu ze sprzedaży nieruchomości zatrudnieni pracownicy niepełnosprawni otrzymał podwyżkę wynagrodzenia czy premię ! I kto firmie korzysta z Z.F.R.O.N. i komu ma służyć Z.F.R.O.N. Dla Prezesa i Zarządu czy dla niepełnosprawnych pracowników !Ponieważ żeby otrzymać pomoc z Z.F.R.O.N. w regulaminie jest napisane po przepracowaniu 6 miesięcy ! Proszę odpisać Panie Kolego !
Były Pracownik. 2015-06-06 08:53:52
Pracowałem w tej spółdzielni ale nie korzystałem z dopłat Z.F.R.O.N. , ponieważ za krótko pracowałem . Ale korzystał z dopłat Prezes i Zarząd zakupili sobie drogi sprzęt lampy Zeptera . Ale jak twierdzi NIC ze jest teraz normalność ale jaka ! Ze Obecny Prezes i Zarząd sobie kupuje a pracownik niepełnosprawny nie może ponieważ regulamin mówi po 6 miesiącach pracy ! Narzekacie na byłego Prezesa a co wy wyprawiacie !
NIC 2015-06-10 12:58:54
LEPIEJ DLA PYTAJĄCEGO BYŁOBY NIE POZNAŁ ODPOWIEDZI ALE SKORO CHCE NIECH SIĘ DOWIE, ŻE TAKIE WŁAŚNIE OKRESY WPROWADZIŁ POPRZEDNI PREZES /KRÓL I WŁADCA W JEDNEJ OSOBIE/ BY NIE DAWAĆ INNYM TYLKO SOBIE I SWOJEJ RODZINCE PRZYWILEJE I SAM Z SWOJĄ RODZINKĄ KORZYSTALI Z TEGO NAJWIĘCEJ NAWET SAMOCHODY SOBIE POKUPOWALI A NIE LAMPKI KTÓRE WYPOMINA A MAJĄTEK JAKI ZOSTAŁ SPRZEDANY -NIEWIEDZĄCY DOWIEDZ SIĘ ŻE TAKA DECYZJA ZAPADŁA NA WALNYM I TO TEŻ BYŁO ZA CZASÓW STAREGO PREZESA A WALNE MA NAJWIĘKSZE PRAWEM ZAPISANE POLECENIA DLA ZARZĄDU W TYM I PREZESA PREZES JEST TYLKO DO WYKONYWANIA USTALEŃ ZAPADAJĄCYCH NA WALNYM - NIEUKU POZNAJ PRAWO SPÓŁDZIELCZE I POTEM PISZ ALE MĄDRE SŁOWA NIE SWOJE GŁUPOTY BO SIĘ TYLKO OŚMIESZASZ
Tadeusz. 2015-06-13 05:55:02
Nie poprawna i rzetelna odpowiedź ! Zero punktów ! Bardzo mi przykro !
Były Pracownik 2015-06-14 05:10:54
Panie Koleżanki i Koledzy . Wypijcie po secie a może dwie setki z palcie kilka papierosków , I udzielcie poprawnej odpowiedzi . Ta Odpowiedz jest nie poprawna próbujcie dalej.
Pracownik P.F.R.O.N. 2015-06-25 07:33:27
Lepiej komuś wytykać ze jest nieukiem i szkalować drugą osobę ,a najgorsze jest to ze Obecny Prezes i Zarząd mieli nauczkę ze Król tak postępował a sami robicie to samo ! Po drugie; Czy regulamin Z.F.R.O.N. jest nadal aktualny po poprzednim królu ,ponieważ króla nie ma już ! A wy postępujecie tak samo ,to wy jesteście pazerni nieuki !
NIC 2015-06-25 08:55:20
DALEJ WIDAĆ, ŻE TO WSZYSTKO PISZE JEDNA OSOBA PRÓBUJĄC SIEBIE PRZEDSTAWIĆ JAKO KRÓLA TYLKO BRAK MU KORONY I BERŁA - NIEUKU, NIEUKU IDŹ Z POWROTEM DO SZKOŁY BO ORTOGRAFIA SIĘ KŁANIA - ROBISZ BŁĘDY ORTOGRAFICZNE NIEPOPRAWNA PISZE SIĘ RAZEM A NIE ROZŁĄCZNIE A ROBISZ JE W ODPOWIEDZIACH JAKO RÓŻNA OSOBA TYLKO TE SAME BŁĘDY CIĘ ZDRADZAJĄ. POFARBUJ SOBIE WŁOSY, OGOLIĆ JAJK..A ZA TECZKĘ I DO SZKOLNEJ ŁAWKI. A SETKĘ TO JA WYPIJAM Z TYMI KTÓRZY NA TO ZASŁUGUJĄ A NIE Z KAŻDYM /OCHLAPUSEM I PALACZEM/ NA TO ŻEBY ZE MNĄ RAZEM SIEDZIEĆ PRZY JEDNYM STOLE I PIĆ ALKOHOL TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ. REGULAMIN Z.F.R.O.N. JEST TAKI JAKI BYĆ POWINIEN O TYM /KRÓL/ TEŻ WIE JAK PRZEZ OK. 2 LATA NASŁAŁ KILKANAŚCIE KONTROLI P.I.P, KILKUKROTNIE PROKURATURĘ, ITD. NICZEGO ZŁEGO TE ORGANA NIE ZNALAZŁY. TWOJĄ OCENĘ PUNKTOWĄ MAM GŁĘBOKO W POWAŻANIU!!! ZAKŁAD TEN DLA WIADOMOŚCI CZYTELNIKÓW TEJ STRONY PRZESZEDŁ W TE OSTATNIE 2 LATA TYLE KONTROLI JAK MAŁO KTÓRY - JEST TAM WSZYSTKO PRAWIDŁOWO PROWADZONE OBY W INNYCH SPÓŁDZIELNIACH TAK POPRAWNIE BYŁO A GŁUPOTA LUDZKA NIEZNAJĄCA GRANIC ZAWSZE COŚ GŁUPIEGO PISZE SZKALUJĄC UCZCIWOŚĆ.
Były pracownik. 2015-06-26 10:37:43
Nadal nie poprawna odpowiedź ! Tylko wyzywanie od nieuków i błędach ortograficznych. To jest niesmaczne i świadczy o waszej Arogancji !
Podatnik. 2015-06-26 13:20:48
Panie Prezesie czy nie lepiej było by wydrukować Regulamin Z.F.R.O.N., a nie ubliżać innej osobie, przez Pracowników Pana Prezesa zakładu. Jeżeli jest taki Regulamin to trzeba wydrukować i mam podejrzenie ze sprawa komentarzy ucichnie !Czy to jest problem dla Pana Prezesa !
Tadeusz. 2015-06-27 06:20:45
Nigdy bym się nie upodlił żeby z wami usiądź przy jednym stole i wypić i zapalić ! Wydrukujcie Opinie o D.H.U. INKA Regulamin Z.F.R.O.N. Tylko nie wiem co ma z komentarzem skrót ITD. Czy tu chodzi o Inspektorat Transportu Drogowego . Co Inspektorat Transportu Drogowego ma do Regulaminu Z.F.R.O.N. Nie Wiem , Powtarzam nie Wiem !
Marek . 2015-06-28 05:51:17
Z tego co mi wiadoma ZFRON ma służyć Pracownikom niepełnosprawnym, a nie Pracodawcy i jego rodzinie i Zarządowi. Refundacja z ZFRON ma służyć tylko i wyłącznie pracownikom niepełnosprawnym . Pracodawca i Zarząd nie mają prawa z korzystania ze środków ZFRON.
Teresa Sprzątaczka. 2015-06-29 05:39:24
To Prezes i Zarząd nie mogli zakupić lamp Zeptera ! Ale zakupili ! To ja teraz rozumie dlaczego nie chcą wydrukować regulaminu Z.F.R.O.N. i udzielić odpowiedzi na pisma pocztą poleconą w sprawie ; Ilu spółdzielnia liczy członków , dlaczego nie przyjmują na członków spółdzielni reszty pracowników i dlaczego żeby zostać członkiem spółdzielni trzeba wpłacić na początek dużą kwotę ! Dlaczego nie odpowiadają na pisma polecone i te pisma ignorują ,za kogo uważa się Prezes i Zarząd ! Dziękuje.
1
Podatnik. 2015-07-12 08:20:18
Należy zauważyć ze Prezes nie chce wydrukować Regulamin ZFRON ! A może by podjęła taką decyzję wieczna główna księgowa Spółdzielni! Ta Pani reprezentuje Spółdzielnię, za Poprzedniego Prezesa I Obecnego . Jest Członkiem Organu Nadzorczego czy Rady Nadzorczej. Wydaje mi się ze Pani Główna Księgowa powinna podać do wiadomości jakie kwoty zostały wpłacone żeby zostać członkiem Spółdzielni i czy od tych kwot członkowie spółdzielni zapłacili podatek. Druga sprawa ; Czy w Regulaminie ZFRON jest napisane czy te środki są przeznaczone dla Niepełnosprawnych Pracowników czy też dla Prezesów i Zarządu Członków Rady Nadzorczej . Tak jak Zarząd Zakupił Lampy Zeptera a pracownikowi niepełnosprawnemu odmówił wypłaty za zakup lekarstw , ponieważ nie przepracował 6-miesięcy.Bardzo proszę to podać do wiadomości. A nie wytykać !
Podatnik 2015-07-12 11:14:12
A co się dzieje z Budynkiem handlowo-mieszkalnym w Olsztynie przy ul. Wesołej !Czy ten budynek też ma być sprzedany a zyski zostaną przeznaczone na wynagrodzenia, Premie , i nagrody dla Prezesów i Zarządu . A nie na rozwój Spółdzielni.
1
Były Pracownik. 2015-08-04 07:33:12
Ćwierkały jaskółki ze obecnie Prezesem jest Pani Główna Księgowa. Dlatego uważam ze Pani Prezes powinna Wydrukować Regulamin środków ZFRON . Tym bardziej ze była główną księgową za poprzedniego Prezesa Wojciecha i Czesława . Teraz Pani Prezes nie musi się obawiać ze zostanie ukarana. Czekamy na wydruk Regulaminu środków ZFRON.
1
Niepełnosprawny 2015-08-22 05:53:20
Pani Prezes czas mija a wydruku regulaminu środków ZFRON brak!
Halinka. 2015-09-07 08:13:34
A co z Prezesem Czesławem i BHP Andrzejem ! A kiedy sprzeda Pani Księgowa Prezes Pralnie i Budynek przy Wesołej, A pieniądze przeznaczy nie na inwestycję ale dla siebie i Zarządu na Podwyżki Płac i premii .A kiedy Pani Księgowa Prezes zacznie wypłacać Pracownikom niepełnosprawnym ZFRON zapomogi albo udzielić informacji dlaczego nie zostały jeszcze wypłacone , tylko informuje osoby niezainteresowane a tych co dotyczy i składali wnioski nie. Dziękuje za szybką odpowiedz .
1
Niepełnosprawny. 2015-09-09 06:06:07
Panie Olek jeżeli uważa Pan że Pani Prezes ma dryg do interesów i zna się na Firmie , To proszę odpisać dlaczego ze sprzedaży segmentów Mieszkalnych pieniądze nie poszły na rozwój firmy tylko na wynagrodzenia i premie dla Prezesów i Zarządu a pracownicy niepełnosprawni nie dostali nic. Tak jak pisze na forum -nic- ze nawet Olsztyńska Prokuratura nic nie znalazła, ale zostanie powołany Prokurator z Innego Województwa ,ponieważ Olsztyńska mataczy.
1
Niepełnosprawny. 2015-10-02 07:20:29
Mam podejrzenie ze jesteś podstawiony ! Pamiętaj jedno ze pracownicy niepełnosprawni powinni wiedzieć na co idą pieniądze ze środków ZFRON powtarzam ze środków ZFRON i za niepłacenia za godziny ponad miesięczną normę A na zakup nieruchomości właśnie poszły te pieniądze ! A po drugie ; Jak technik BHP chwali się ze wpłacił wpisowe na członka spółdzielni kwotę około ? , to niech członkowie z Prezesami na czele pokarzą odcinki wpłat do Urzędu Skarbowego.( to się nazywa Podatek)i wtedy możesz pisać ze to są pieniądze firmy . A firmie zmieniają się Prezesi w ten sposób uważają ze unikną kary. Tylko popełniają błąd, ze firmie od początku główną księgową jest ta sama osoba. Teraz Pani Prezes.
niepełnosprawny. 2015-11-04 10:52:48
Z Panią Prezes nie da się rozmawiać . Kto przyzna się ze robi niedobrze, nie ta Pani . A po drugie jeżeli pójdziesz osobiście na rozmowę to Pani Prezes i Panie księgowe oskarżą człowieka ze im ubliża czy coś podobnego. Nawet na tyle są zdolne ze zapiszą to w zeszycie. chcesz masz odpowiedz.
3
Obserwator. 2015-12-16 02:33:46
Ja powiem tak. Najgorsze co może być jak Rolnik ze Wsi czy z małego miasteczka dostanie stanowiska, od razu chce zostać bogaczem . W tedy robi wszystko żeby oszukać. żeby jak najwięcej było dla niego . Czytając forum jak Prezesi i Zarząd kupują sobie np.; Lampy Zeptera a pracownikowi niepełnosprawnemu odmawiają zwrotu za zakup leków. Pracownik niepełnosprawny prosi o bezzwrotną pożyczkę i nie dostaje ale Prezes i Zarząd i zatrudnieni pracownicy wiedzą ze została Pracownikowi nie przydzielona , a zainteresowany nic nie wie . Ponieważ Pani Prezes i Zarząd nie mają obowiązku powiadomić . Czy to nie pycha Panie i Panowie Rolnicy. Środki ZFRON mają służyć niepełnosprawnym pracownikom a Pracodawca jest tylko ich dysponentem . A co jest na forum , ze środków ZFRON w pierwszej kolejności korzystają Prezesi I Zarząd. To mi się Podoba ,Tak trzymać Rolnicy.
1
Obserwator. 2015-12-21 07:39:31
Szanowna Pani Prezes , nie ładnie jest komentowanie pracownikowi niepełnosprawnemu, że jego lekarstwa są drogie , że są tańsze zamienniki ,że za dużo kosztuje firmę . Powtarzam środki ZFRON są przeznaczone dla Pracownika Niepełnosprawnego a Pani Prezes jest tylko DYSPONENTEM tych środków . Jeszcze raz powtórzę ; Jak sobie zakupywaliście drogi sprzęt rehabilitacyjny lampy Zeptera to nie były za drogie. Bardzo bym prosił Panią Prezes żeby Pani nie robiła z niepełnosprawnych Pracowników głupców. Pani Prezes proszę przestrzegać przepisów środków ZFRON a nie robić z niepełnosprawnych pracowników głupców.
1
niepełnosprawny. 2015-12-21 07:48:27
Jesteś be ! Tak powiedziało wielu niewolników niepełnosprawnych! Jeżeli Prezes i Zarząd mają problemy z niepełnosprawnymi niewolnikami , to niech zrezygnują z Zakładów Pracy Chronionej i nie zatrudniają niewolników , wysprzedadzą majątek Firmy zapłacą Podatki . Resztę pieniędzy podzielą między sobą i będzie OK.
ANDRZEJ K 2016-02-02 23:30:46
Przeczytałem komentarze o INCE "od deski do deski" i stwierdzam a jestem pracownikiem podobnej firmy która nie wypracowuje zysku ale korzysta z przywileju jaki daje status zakłady pracy chronionej (ZPCH) w którym chroni się nie ludzi niepełnosprawnych dla których te zakłady są powołane tylko "zaradnych" prezesów i ich "zaufanych" pomocników. Takie "układy" są typowe dla tego typu zakładów. Na Walnym zebraniu wiadomo jak to wygląda. Niepokornych członków się ucisza albo wyśmiewa. Regulaminy są tworzone pod okiem "zaufanego" prawnika po to aby były w nim "furtki" dla swoich. Zastanawiałem się co można by było zrobić w tej konkretnej sprawie. Inka ma stronę internetową i Pani Prezes może zamieścić regulamin na tejże stronie (format PDF). Działaczy Związkowych namawiam do podjęcia inicjatywy w kierunku zgłoszenie poprawki do ustawy o rehabilitacji w punkcie dotyczącym społecznego nadzoru ZFRON przez czynniki społeczne między innymi Związki Zawodowe lub powołanie swoich przedstawicieli do komisji rehabilitacyjnej zatwierdzającej wnioski o dotacje z ZFRON. W Związku Zawodowym NSZZ SOLIDARNOŚĆ Regionu Warmińsko-Mazurskiego zrzeszonych jest wiele organizacji zakładowych których zakłady mają status ZPCH i mam nadzieję podpiszą się pod taką inicjatywą społeczna skierowaną do Posłów np. PIS, PO itd. dotyczącą poprawki do ustawy o nadzorze społecznym nad tego typu funduszami jak ZFRON. Dla działaczy Związkowych INKI życzę wiele wytrwałości w działaniu dla dobra pracowników. Pozdrawiam ANDRZEJ K.
1
ANDRZEJ K 2016-02-08 23:19:07
Jestem byłym pracownikiem jednej ze Spółdzielni ze statusem ZPCH z Olsztyna i muszę powiedzieć, że takie zachowanie Zarządu jest typowe dla wielu tego typu zakładów ze statusem ZPCH. Jedynym wyjściem jest nadzór społeczny nad funduszem ZFRON czynników społecznych takich jakimi są Związki Zawodowe. Inicjatywa prędzej czy później wyjdzie od tych biednych pokrzywdzonych przez los ludzi. Prezesi „szarogęszą” się w tych Spóldzielniach do niedawna takim ”królem” był pan Tadzio S traktujący Spółdzielnie jak prywatny ”folwark” zostawił po sobie bałagan, który dotyczy też i waszą firmę, bo jesteście współudziałowcami. Tym się zainteresujcie, a nie walką ze Zw. Zaw w zakładzie. Tacy ludzie Zarządu, którzy nie dorośli do tych stanowisk psują opinię dla firm o statusie ZPCH czas ich zmienić, a taki czas nadejdzie prędzej niż się spodziewacie.
1
ANDRZEK K 2016-02-18 23:54:35
Kto doradza od strony prawnej dla tego Zarządu? Czyżby ten "pro bono"? Jak tak to się nie dziwię że tak się dzieje w INCE.
1
Pracownik Niepełnosprawny. 2016-05-02 08:56:19
Dowiedziałem się ze Pani Prezes robi czystki z pracownikami,którzy byli zapisani do Związków Zawodowych Solidarność! Ponieważ Firma cały czas oszukuje Pracowników Niepełnosprawnych ze środków Z.F.R.O.N.i oczywiście fiskus. Ale już niedługo przekupny Prokurator zostanie oskarżony o przyjmowanie korzyści materialnej od tej Firmy.Pracownicy niepełnosprawni są oszukiwani a firmie , to znaczy w biurze leje się strumieniami gorzałka.Rolnikom ze Wsi i kurpiom zawsze mało.
1
Sprzątaczka . 2016-05-02 10:13:54
To ja już wiem dlaczego zwolniła Pani Prezes Teresę. Chciała Teresę ukarać za to ze zapisała się do Solidarności. Tu nie chodziło o to że była na zwolnieniu lekarskim.A Andrzeja Technika BHP ani Marii sprzątaczki nie zwalnia ,chociaż są słupami i nic nie robią , przepraszam! robią, Andrzej pod nie obecność Teresy i domowników dobija się do Teresy Domu, celem dostarczenia zwolnienia z Pracy. Czy Panią Prezes I Zarząd nie stać na wysłanie listu poleconego.Czy Chamom ze Wsi kasa rozum odebrała.
1
Niepełnosprawny. 2016-05-02 10:36:21
Panie Techniku BHP ART 193 K.K.( Naruszenie Miru Domowego ) Panie Techniku BHP , Pan się zapomina, to nie jest Magazyn Milicyjny z którego Pana zwolniono , Pan dobrze wie za co.Pan się zapomina.
1
były pracownik(na szczescie) 2016-07-13 19:07:28
kiedyś w tej firmie pracowalo ponad 200 osób. Teraz 15? 20? z czego 7-9 w administracji. prezes zmienił się już ponad 4 lata temu. Każdy następny zarząd mógł naprawić jeśli było żle. Ale nie po co ??? małomiasteczkowość daje znać o sobie. wypracowywane zyski? buhahaha. to raczej przeksięgowywanie kwot ze sprzedaży, wyprzedaży majątku. Przekupny prokourator??? pewnie tak, i to członek rodziny zarządu. Ale to nic bo to jak DOBRA ZMIANA w polityce....PO NAS TYLKO POPIÓŁ
2
były pracownik(na szczescie) 2016-07-13 19:10:35
Aha i jeszcze jedno. Ciekawe czy specjalista BHP już spłacił samochód, swe rumuńskie terenowe auto. Z czego? z podwyżki? za co? .................. Z milicji go wyrzucili i skazali. Tutaj nagradzają
2
były 2016-07-14 17:59:03
dobra zmiana robi swoje. tak tak to wyglądało. w ciągu ostatnich 2-3 ostatnich lat tak to się zmieniło. pozdrawiam
1
Ja 2016-07-17 18:44:31
Zmień dilera na lepszego. To co bierzesz wypacza sposób spojrzenia i twoją gramatykę.
1
Ja 2016-07-21 10:42:39
W tej firmie szacunek??????? Chyba przegięcie w autoreklamie nastąpiło
5
ja 2016-08-16 15:56:04
wazelina aż kipi.......
3
on wie 2016-08-16 15:58:23
Nie szukają bo już się zwijają. Nikt z nimi współpracować nie chce a panie z biura na szczotkach jeżdzić nie będą. No chyba że specjalista BHP Andrzej
4
Zainteresowany 2016-08-23 09:40:20
Pokaż gdzie. O jakich prowizajch mówisz
1
makro 2016-10-07 21:18:04
aa ta firma to w ogóle posiada swoją stronę internetową?
Zostaw swoją opinię o D.H.U. INKA - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.H.U. INKA