brak logo

Elsam Sp. z o.o.

Rawa Mazowiecka

Opinie o Elsam Sp. z o.o.

Daniel 2009-09-24 17:35:05
Szukam pracy na terenie Rawy mazowieckiej wykształcenie Średnie - Technik mechanik, prace podejme od zaraz nr 726443080
1
pąpa 2010-01-17 11:59:38
praca w biegu i stresie
pracownik 2011-11-18 23:06:31
Nie jest żle. Pensje jak na Rawe są całkim nie złe. Zaplecze socjalne bardzo dobre.Zawsze może być lepiej ale nie narzekajmy. Według mnie to jeden z lepszych zakladów pracy w Rawie. Za leżenie nigdzie nie płacą.
anonim 2011-12-04 16:17:07
Gdyby nie nawiedzony swoją nadgorliwością i totalnym olewaniem ciężkiej pracy pracowników - pan W. - była by inna atmosfera - najlepiej lubi wyłapywać palących w ubikacji i zabierać premie ......
były pracownik 2012-01-10 20:01:41
To pan W. jeszcze pracuje ?
anonim 2012-02-24 09:59:34
Ludzie jak jest tak źle, to się zwolnijcie nikt was tam nie trzyma, a za leżenie to nik nie płaci.
Krzysiek 2012-03-02 21:00:28
Wina dyrektora,dla niego liczą sie tylko wyniki.Brak jakichkolwiek ludzkich cech.Za miesiąc styczen pracownicy z 3letnim stażem odebrali 1500zl.
to tylko Ja 2012-07-01 20:48:22
nie pasuje ? są jeszcze wolne miejsca przy budowie nie dokończonych TRAS zapraszamy haha
domik 2013-01-18 11:49:00
Trzeba było sie uczyć, to tez mógfłbys byc kierownikiem siedziec i palić, pracować trzeba
anonim 2013-01-18 16:35:57
Dyrekcja pali my tyramy. A pan D wcele nie jest taki ok liczą sie dla niego tylko wyniki w produkcji. Wymaga niemozliwego.
magik 2013-01-20 19:43:35
potwierdzam dyrekcja to wymaga od innych ale nie od siebie, atmosfera ciężka szczególnie przez super małżeństwo,praca jak wszędzie, ważne ze pensja jest na czas i praca na jedna zmiane
cojestzwami 2013-01-22 11:23:43
To co mowicie to nie prawda, atmosfera jest super, bardzo dobre wynagrodzenie i na czas! Kierownictwo bardzo w porzadku, mozna na nich liczyc. Najlepszy zaklad pracy w okolicy.
Uduchowiony 2013-01-22 21:05:32
W okolicy czego???
pan 2013-01-24 19:00:11
Czy osoba szukająca pracy tak naprawdę patrzy kto pali a kto nie ,kto pracuje a kto się opierdziela?. Jeśli chcecie pisać piszcie konkrety: normy, zarobki itp.To chyba jest najważniejsze szczególnie w czasach kiedy wszystko jest coraz droższe
nick 2013-06-19 22:00:23
zarobki? niesprawiedliwość...
anonim12 2013-07-06 09:59:24
tak
wolny 2014-03-22 17:09:27
To małżeństwo psuje ludziom opinie ale do czasu
4
light 2014-04-08 16:27:52
mieć wyjeba... na wszystko i wszystkich :)
5
ronaldo 2014-06-21 22:25:02
Czy dyr i kier czyli słynne ŚWAGRY nie do ruszenia nadal tam pracują?
zazc 2015-01-16 14:33:01
czyli tam pracują sami członkowie rodziny? No, a ja wysłałem dok.aplikacyjne z nadzieją na zatrudnienie i rozmyślam o rekrutacji bo podobno taka sie niebawem u nich pojawi. To może napisze mi ktoś jakie reguły panują w tej firmie pod względem zatrudnienia nowych osób, bo przecież kiedyś oprócz rodziny bedzie potrzeba zatrudnienia kogoś z zewnątrz. Ktoś miał tam wogle rozmowę kwalifikacyjna?
nickc 2015-01-20 21:55:14
do zazc- a skąd wiesz że niebawem pojawi się rekrutacja? czyli też masz doczynienia z kimś z rodziny kto tam pracuje i dał ci info :) więc lepiej się zastanowić jak pisać głupoty o jakieś rodzinie, w każdej firmie pracuje rodzina.
Janek 2015-02-11 18:52:41
Bardzo ciekawy sposób rekrutacji. Pracujesz jeden dzień w swoich ciuchach bez żadnego szkolenia bhp za fri !!!,(jakby można po jednym dniu kogoś ocenić) takie ,,kastingi'''trwają tygodniami (mają sporo cv)ciekawe co na to inspekcja pracy.
Pani P 2015-03-15 20:14:57
Nie potrafię zrozumieć mechanizmu wypłat pieniędzy z ZFŚS wszyscy pracownicy płacą jednakowe składki a różnice w wypłacanych kwotach są takie duże.Tak tak chodzi o filary czyli o pozycje materialną itd.Tylko czy ktoś przeprowadza jakieś kontrole tych psełdo ubogich czyli ich dodatkowe dochody,bo chyba nie każdy zdaje sobie sprawę z odpowiedzialności karnej za niewłaściwe wypełnienie dokumentów.
logos 2015-04-21 16:24:36
Na fundusz nie płaci się składek. To pracodawca ma zapewnić środku w kwocie wynikającej z ilości pracowników i stawki narzuconej przez państwo. Kwoty, z mocy prawa nie wolno podzielić po równo. Choć może podsumowując 2-3 lata taka zależność (po równo) mogłaby się okazać prawdziwą. Powinien być jakiś regulamin i podkładki w postaci np rachunków za wypoczynek swój lub dzieci. Zasady funduszu, w pewnym sensie narzucone przez prawo nie są do końca sprawiedliwe z pkt widzenia pracowników, bo nie mogą. Ale co jest sprawiedliwe ?
kupiec 2015-05-18 21:22:11
Co do kontroli to powinno się zacząć od szafek i toreb pracowników sprzedających na prawo i lewo regenerowane fuszerki ,psując tym samym dobre imię firmy.
2
www 2015-05-20 20:55:13
Pisząc takie głupoty sam psujesz dobre imię firmy
1
Pani P 2015-05-24 21:21:08
Nie do końca o to mi chodziło.Nie wszyscy są uczciwi z podawanymi przez siebie filarami,co powinno być wyrywkowo sprawdzane.Im więcej masz tym więcej chcesz!!.
1
mr 2015-11-22 09:47:05
konfitury
mr 2015-11-22 09:51:22
Niesprawiedliwość, ludzie pozatrudniani po rodzinach jak by tak wszystko złączyć w jedną całość = DZIADOSTWO
2
rozczarowana 2015-12-22 18:11:54
Rozbudowa firmy trwa,jedyny minus to powietrze siwe od kurzu.Pomijając już smród chemikaliów od których szczypią oczy i kręci się w głowie oraz okropny hałas.Podczas takich prac urlopy powinny być przymusowe aby pracownik mógł uniknąć pracy w tak niebezpiecznych dla jego zdrowia warunkach.A co jeszcze nas czeka?.Może w końcu przełożeni zorientują się że poza maszynami pracują tam jeszcze LUDZIE!!!.
1
ona 2015-12-22 18:19:19
Faktycznie człowiek jest tam jak powietrze,aby normy się zgadzały.Życzenie świąteczne.ZOBACZCIE NAS
1
pracownica 2016-01-28 20:37:54
czytam te opinie i cieżko mi.Pokarzcie mi zakład pracy gdzie jest super. Jest nie najgorzej.Wymagają pracy bo za nią płacą.Jest sporo osób które mimo wszystko leserują.Zatrudniają wiele osób ale też dużo osób pracuje wiec nie jest mozliwe by zatrudnic kogos nieznajomego. Zawsze ktoś kogoś zna. Znajomy z ulicy, wsi,osiedla.Zarobki jak na Rawę nie najgorsze i na czas. Atmosfera nie jest zła jeżeli zajmujesz się pracą swoją a nie poltkami i ludzmi.polepszyło sie na jednym dziale gdy zmieniono lidera.Chyba jest tam zgrany zespół dzięki tej zmianie. Dużo zależy od lidera. Zastanówcie sie co piszecie.Skoro jest tak zle to czemu nie zmienicie pracy. Pozdrawiam
olo 2016-02-17 19:07:05
Pracownica ma racje nie jest tak zle,zarobki na czas, pełne świadczenia ,jedna zmiana. Po zmianie brygadzisty wiele rzeczy poprawiło się na leprze,np płynność pracy i zainteresowanie produkcją.Czego nie można powiedzieć o dziale alternatora,prywatny jarmark jednej osoby która zupełnie zapomniała o obowiązkach brygadzisty.
1
xxx 2016-02-21 15:24:02
Stały rozwój?.....haha garba chyba,nauka biegania jest też w pakiecie
1
ola 2016-03-01 08:22:00
a powiedzcie czy duzo osob tam pracuje? chcialabym dostac sie do biura. zlozylam cv ale nic cisza.
xxi 2016-03-01 20:13:15
do biura to zapomnij nawet..zresztą biuro liczy 5 osób
wuj 2016-04-21 19:11:23
Przecież opisujecie 2 różne firmy o tej samej nazwie. Ta od opraw i osprzętu nie jest z Rawy i nie ma nic wspólnego z Francją :)
1
wuj 2016-04-21 19:11:53
Przecież opisujecie 2 różne firmy o tej samej nazwie. Ta od opraw i osprzętu nie jest z Rawy i nie ma nic wspólnego z Francją :)
1
mimi 2016-05-06 21:44:38


Masz do dyspozycji świetnego pracownika, który jest ekspertem w tym, co robi, a jednocześnie ma kilka innych talentów - często tak bywa wśród specjalistów. Dajesz mu więc same super Mówi się, że wielkie umysły myślą podobnie. A co, jeśli zderzysz wielki umysł z kilkoma łajzami, które kompletnie sobie nie radzą i stają okoniem? A co, gdy do zespołu wprowadzisz kogoś, kto zatruje atmosferę? Jeszcze gorzej, jeśli nagrody i premie zgarnie ktoś, kto sobie nie zasłużył, jest natomiast świetnym pozorantem i dupolizem? W takich sytuacjach naprawdę wartościowy pracownik odejdzie precz, bo poczuje, że jego trud w budowanie sukcesu firmy to jest krew wylana w piach.

. Brak przestrzeni

Nie chodzi nawet o biurową przegródkę. Każdy utalentowany człowiek ma w sobie małe, ciekawskie dziecko, które nieustannie chce rozwijać dodatkowe zdolności. Wiadomo, że nadmierne rozbudzanie nowych pasji jest niezdrowe, ale ej, zatrudniasz dorosłych ludzi, pozwól im po godzinach mieć swoje życie. Pokaż, że nie masz nic przeciwko temu, że w piątek po pracy jadą na zawody łucznicze, albo, że we wtorek zostają dłużej, bo we środy wychodzą wcześniej, by prowadzić z dziećmi warsztaty z kodowania, malowania, jazdy konnej czy czego tam jeszcze.

Znam doskonale z własnego doświadczenia sytuacje, w których przełożeni wypominali mi, że po pracy nie zajmuję się pracą, nie pasjonuję się chodzeniem na imprezy związane z pracą, nie siedzę przed TV, by oglądać seriale związane z moją pracą, generalnie zarzut brzmiał "nie zakręciło cię to, widzę przecież, wychodzisz z pracy i uciekasz w swój świat”. Cholera, no jednak tak. Mam dzieci, mam swoje hobby i po to wychodzę z pracy, żeby wyjść z pracy.

. Brak perspektyw

Najgorsza opcja z możliwych. Wyobraź sobie, że masz jakiś talent, wykorzystujesz go w swojej pracy i wtem robisz to samo już do końca życia, choćby nie wiem co. Nawet ludzie w fabrykach pracujący na linii produkcyjnej bywają obecnie - w miarę możliwości - rotowani. Raz robią to, innym razem coś innego, o ile potrafią. Wszystko po to, by uniknąć błędów wynikających ze znużenia wykonywaniem powtarzalnych czynności.

A jak to jest przy pracach umysłowych? Często pracodawcy zapominają, że dobry pracownik,, by być nieustannie dobrym, musi się nieustannie rozwijać, musi mieć okazje do poszerzania wiedzy i kompetencji. Najlepiej, jeśli wymagają tego nowe zadania. I teraz najważniejsze, by nie popełniając tego grzechu, jednocześnie nie wpędzić pracownika w pułapkę przepracowania.

. Brak zaangażowania

Jednym z czynników, które pozwalają pracownikom efektywnie pracować na rzecz rozwoju firmy, jest ich zaangażowanie i wiara w sukces. Jeśli nie czują związku z firmą, jeśli nie zauważają, że ich działania w bardzo konkretny sposób przekładają się na osiągnięcia całego przedsiębiorstwa, jeśli mają poczucie, że ich kreatywność jest tłumiona, a kolejne pomysły zawsze zduszane w zarodku - oj. Uciekną.

. Brak myślenia

To taka umowna nazwa, chodzi głównie o to, że, niestety, dobrzy pracownicy to szczwane bestie. Trzeba ich nieustannie dokarmiać, także intelektualnie. Utalentowani i bystrzy pracownicy bardzo szybko poczują się znudzeni, gdy stawiane przed nimi zadania są zbyt proste, albo zwyczajnie nudne. Odejdą tam, gdzie trawa jest bardziej zielona, a wyzwania ciekawsze.

Jak widać, zatrzymanie w firmie dobrego pracownika to niezłe wyzwanie. W dodatku relacje wypalają się po 3-5 latach i trzeba wiedzieć, jak zmienić tor biegu twojego podwładnego, by nie zasapał się i nie wyskoczył gonić za nową pracą. A tu jeszcze rekruterzy brużdżą i wyławiają najlepszych zawodników z twojej drużyny, kusząc właśnie tym, czego im nie zapewniasz. Przykro mi, prowadzenie zespołu ludzi to bardzo trudne zadanie. Najważniejsze, to nie grzeszyć za dużo. Więcej i więcej. I więcej. Płacisz, więc wymagasz - o co chodzi? Firma to nie instytucja charytatywna!

Jak się czuje taki pracownik? Jakby jego starania nie miały sensu - skoro im jestem lepszy, tym gorzej dla mnie, to po co to wszystko? Poniedziałek przyprawia o mdłości, wtorek brzmi jak "Do Tworek”, środa uzmysławia rychłe nadejście czasu rozliczenia za zadania z tego tygodnia... Dr Travis Bradberry w swoim tekście powołuje się na badania uczonych ze Stanford, którzy zauważyli, że produktywność kurczy się wraz z wydłużaniem czasu pracy. Przepracowani pracownicy będą się czuli tak, jakby robili nowe zadania za karę. Jeśli nie zaczniesz zmieniać ich warunków pracy dając im w zamian coś, co pozwoli im lepiej działać - odejdą.

. Nieumiejętne nagradzanie

Kolejne zaniedbanie, które wynika z przekonania, że dobry pracownik doskonale wie, że jest dobry - czyli brak wyraźnych pochwał. Pracodawca wychodzi z założenia, że miejsce pracy to nie przedszkole i nie ma co się bawić w rozdawanie cukierków. "Och, no j
2
mimi 2016-05-06 21:58:25


Jeśli jesteś dobrym pracownikiem, nie chcesz czuć się jak ten trybik, jak maszyna do generowania sukcesów firmy. Znam dziesiątki historii, w których ludzie rzucali dobrze płatne posady, bo atmosfera w miejscu pracy była podła, szef traktował podwładnych jak podludzi, bezpośredni przełożeni stosowali starą, dobrą zasadę "dziel i rządź” szczując na siebie współpracowników. Jest to recepta na sukces, ale krótkotrwały. W pewnym momencie słabsi pracownicy po prostu pójdą na terapię, a ci lepsi powiedzą "dość orania mną”.

4. Niesłowność

Znów pozwolę sobie przywołać analogię przedszkolną, bo małe dzieci jeszcze nie wykształciły w sobie pewnych mechanizmów maskujących. Jeśli coś im obiecasz, a potem nie dotrzymasz słowa - przestaną cię traktować poważnie. Dorośli bywają bardziej łatwowierni, potrafią znaleźć tysiąc usprawiedliwień dla twojego niesłownego zachowania, ale nawet najbardziej naiwny pracownik straci cierpliwość. Jeśli więc coś obiecujesz - niezależnie od tego, czy obiecujesz to pracownikowi dobremu, czy temu, który gorzej sobie radzi - dotrzymuj słowa. Inaczej pracownik straci szacunek do ciebie.

5. Brak klasy

Skoro już o tym wspominamy, to powiem szczerze, że nie ma nic gorszego, niż pracownik, który traci szacunek i zaufanie do pracodawcy. Jeśli więc prowadzisz firmę, ale nie umiesz ustalić jasnej i przejrzystej hierarchii, wcinasz się w zadania swoich podwładnych, albo pokazujesz swoją niekompetencję, cóż. Twoi pracownicy, zwłaszcza ci najlepsi, przestaną cię szanować. Dobry pracownik nie lubi być podwładnym pozbawionego ogłady prostaka.
ole 2016-05-10 17:43:48
:)
janek 2016-07-08 07:53:29
wszystko OK.
gggg 2016-09-19 17:15:36
cały czas sa przyjecia
blakaj 2016-09-21 22:37:47
@ gggg szkoda że na gowork nie ma ofert od nich ...
Zostaw swoją opinię o Elsam Sp. z o.o. - Rawa Mazowiecka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elsam Sp. z o.o.