ZEC SERVICE

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o ZEC SERVICE

Opinie o ZEC SERVICE Wrocław

Nie przegap nowości o ZEC SERVICE!

ZEC SERVICE

13.01.2026 14:29

Witamy serdecznie na profilu ZEC Service!

Cieszymy się, że odwiedzasz nas tutaj na GoWork.pl. Naszą misją jest tworzenie miejsca otwartej i konstruktywnej wymiany opinii- zarówno pracowników, kandydatów, jak i naszych klientów oraz kontrahentów, których głos jest dla nas równie ważny.

Doceniamy każde merytoryczne, rzeczowe i oparte na faktach spostrzeżenie. To właśnie dzięki nim osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą mogą lepiej zrozumieć, jak działamy, i poznać nasze wartości w praktyce.

Zależy nam na rzetelnej dyskusji. Z tego powodu nie akceptujemy treści obraźliwych, naruszających prawo, pomówień ani dezinformacji – takie wpisy będą zgłaszane i usuwane zgodnie z zasadami serwisu.

Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy do dzielenia się doświadczeniami w sposób budujący i pełen szacunku. Razem twórzmy przestrzeń, w której liczy się profesjonalizm, transparentność i otwarta komunikacja.
    Pozdrawiamy,

Zespół ZEC Service
    Oley

02.06.2025 15:53

Są tu normalne godziny pracy, czy raczej trzeba się nastawiać na zostawanie po godzinach?

Brzo

25.06.2025 13:19

A co innego by mieli do wyrobu jak nie płacić? Za darmo raczej nikt by nie pracował.

sid

03.07.2025 13:11

nie wiem czemu się tak przejmujecie tymi nadgodzinami jak w sumie nie widziałem żeby ktoś potwierdził czy się zdarzają, może nie warto się tym przejmować jeszcze przed zatrudnieniem
    gierek

24.06.2025 14:28

macie tutaj jakiś konkretny system zmianowy w którym pracujecie ?

bunio

02.07.2025 20:07

chyba że są dla chętnych i odpowiednio jest za nie płacone, to inna sprawa wtedy

sid

03.07.2025 13:09

jeśli z zarobków można być zadowolonym to nadgodziny nie będą nawet potrzebne
    Boa

28.05.2025 00:15

Czesc, jak bardzo wiekowych pracownikow do was przyjmujecie? Nie wiem czy sie jeszcze zalapie :D
    flip

23.06.2025 11:47

najlepiej by było się trzymać tego co jest zawarte w ofercie pracy
    flip

23.06.2025 11:48

a jeśli nie ma żadnej informacji o tym jakie wykształcenie tzn. że chyba nie jest to ważne na dane stanowisko

03.04.2025 11:06

Boa

31.05.2025 20:11

Heh no wiadomo, ale ciekawe czy odgórnie też cos organizuja czasem

03.06.2025 13:16

To wszystko zależy. Organizowaliśmy we wcześniejszych latach, a w tym roku prawdopodobnie nic nie organizujemy. Choć jeszcze się zastanawiamy nad jednym wydarzeniem. 😉

30.04.2025 09:23

16.05.2025 13:58

Można dodzwonić się do sekretariatu. :) Choć zachęcam do wysłania zapytania + CV na adres mailowy: [email protected], będzie szybciej.

25.05.2025 23:56

Nie. Nie kultywujemy „open house”, ponieważ do każdego kandydata podchodzimy bardzo indywidualnie. Na rozmowach z wybraną już osobą dany kierownik opowiada o zakładzie, charakterystyce pracy i opisie stanowiskowym. Kultywując zasady bezpieczeństwa, które jest dla nas ogromnie ważne ze względu na specyfikę wykonywanych prac, na tym etapie nie jesteśmy w stanie oprowadzać po halach itp. Wymagałoby to przeszkolenia BHP, jak i zaopatrzenia w odzież ochronną. Na początek z naszą firmą można zapoznać się poprzez stronę internetową - serdecznie zapraszam. W zakładce realizacje, umieszczamy przykłady najciekawszych prac, wykonanych w danym roku. Ewentualnie czekamy na Wasze sugestie, co jeszcze chcielibyście zobaczyć na naszej stronie.
    ReviewModeratorIcon
    Emil

24.04.2025 10:55

W sumie opinie nie są najgorsze i niektórzy piszą że polecają prace więc chyba musi być tutaj dobrze :D a poda mi ktoś konkrety co do zarobków? Pytam o stanowisko Elektroenergetyka ;)

16.05.2025 14:04

Zapraszamy do kontaktu [email protected]
    kornel

02.04.2025 21:26

powiedziałby ktoś coś więcej o benefitach, które macie w firmie?
    Cezar

28.04.2025 00:58

Patrząc na to jakie są to benefity to mogliby je równie dobrze dawać od samego początku, chyba nie mieliby potrzeby czekać np. z multisportem.
    Cezar

28.04.2025 01:02

Chyba że te typu dodatki socjalne do wakacji, to może i trzeba by było poczekać.

18.03.2025 10:00

ReviewModeratorIcon
    Emil

26.03.2025 11:23

Chyba nie chodzi o tą firmę konkretnie :) tutaj z tego co już ogarnąłem to dają umowę o pracę. Pewnie chodziło to, że teraz bardzo często różne firmy dają śmieciowke na start. Dość popularna zagrywka, dobrze że tutaj nie ma z tym problemu :D
    tenis

01.04.2025 16:05

z ciekawości aż spytam, czy wiesz w jakim celu te niektóre firmy tak robią? co to dla nich za problem by było dać od startu umowę o pracę?
    nowy

12.02.2025 15:47

na jaką umowę można liczyc na start? od razu daja umowę o pracę czy umowę zlecenie?
    kornel

02.04.2025 21:29

mam nadzieję, że jak wybiorę umowę o pracę to od razu taką dostanę
    Mati

08.03.2025 07:53

Spoko, że sponsorują szkolenia. W tym roku na jakich byliście? I czy w ogóle polecacie się na nie pchać?
    tony

16.03.2025 20:53

wiadomo czy są szkolenia organizowane dla wszystkich pracowników czy konkretne stanowiska się na nie łapią?

13.11.2024 12:09

nowy

12.02.2025 15:46

ile własciwie trwa takie wdrożenie? Każdy nowy pracownik jest wdrażany do pracy?

25.10.2024 14:14

dr hałz

28.10.2024 14:07

w ogóle to 3 msc okresu próbnego najpierw miałeś czy więcej?

13.11.2023 13:07

Bagnet

28.03.2024 11:32

No raczej tak wątpię żeby kogoś bez kwalifikacji wzięli na jakieś mega prestiżowe stanowisko
    Inter

03.09.2024 09:29

Jedynie mozna liczyc ze cv ich zainteresuje a pozniej umiejetnosci i wiedza same sie na rozmowie wybronia

13.01.2024 03:53

Jak wygląda praca na okresie próbnym? Ktoś pisał, że po nim od razu bez problemu jest już dawana umowa na nieokreślony, zastanawiam się jednak czy faktycznie trzeba jakoś specjalnie się wykazać? Chyba ze zawsze chętnie przyjmują do siebie? jeśli już kończą współpracę to z jakich przyczyn?
    rezi

04.06.2024 14:43

raczej na luzie, wiadomo że to rozmowa rekrutacyjna więc bez przesady, ale atmosfera bardzo sympatyczna przynajmniej u mnie tak było
    praca

06.06.2024 18:09

a co to zmienia w ogóle? nie sądze żeby atmosfera na rozmowie była oznaką czegokolwiek

02.05.2023 14:06

omg

29.03.2024 08:43

przychodzisz do pracy, ktoś ci pokazuje wszystko co robić i po trochu coraz więcej dostajesz samodzielnych zadań ale cały cały czas ktoś ma cię na oku
    tofin

08.04.2024 13:14

po pewnym czasie przestajesz byc nowy, wiec wiadomo ze liczy sie wspolpraca zeby jakos ta robota szla
    Foltest

24.08.2023 09:58

Widziałem ofertę na stronie która mnie interesuje a nie ma tam możliwości wysłania cv, o co chodzi?
    kajetan

27.03.2024 09:20

macie strasznie dużo gołoszeń o pracę jest duża rotacja czy firma się tak bardzo rozbudowuje?

28.03.2024 08:05

Po pierwsze, jest mało specjalistów. Po drugie, spotykamy się z rotacją uwzględniając to, że młodsze osoby nabywają doświadczenie/ wiedzę i idą dalej nie ograniczając się już do jednej firmy do końca swojego życia, oczywiście jestem daleka od generalizowania, po prostu myślę, że jest to problem wielu firm.

13.03.2024 03:27

Wet

22.03.2024 11:35

A macie tutaj jakieś szkolenia albo jakąkolwiek możliwość poszerzania kompetencji?
    jaskier

25.03.2024 10:52

a jeśli tak, to prosze o info czy szkolenia są wewnątrz firmy czy zewnątrz|? są sponsorowane przez firme ?

09.01.2024 08:46

Poaktualizowałam właśnie ogłoszenia na stronie, bo rzeczywiście zrobił się chaos. Jest parę nowych: dwa na Zieloną Górę, poza tym Inspektor Nadzoru Spawalniczego, Dyżurny Elektryk czy Konserwator urządzeń dźwigowych! Oczywiście inne ogłoszenia też są aktualne, tak jak pisałam wcześniej.

24.01.2024 13:46

Jeśli potrzebujesz innych informacji niż te, które są na stronie, to serdecznie zachęcam do kontaktu mailowego: [email protected]

24.01.2024 13:56

Jeśli chodzi o opinię to niestety w tym nie pomogę, ale tylko przez wzgląd na to, że moja opinia nie byłaby i tak brana jako miarodajna. :( Natomiast, gorąco zachęcam pracowników, którzy lubią tu zaglądać, aby się odnieśli do Twojego pytania. ;)

12.12.2023 08:54

Witam dzień dobry Byłem wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej firma oferuje 4 500 zł brutto Co daje nam netto 3397 na rękę trochę słabo za takie pieniądze raczej nie znajdą Spawacza zwłaszcza z dozorem
    Zecus

09.01.2024 09:27

To nie żadna gownoburza po prostu musiałem to napisać kandydatowi bo mi się już śmiać chce , nie pisze nikomu na złość ,pracowałem tam znam to wszystko od środka i pisze jak jest ,a ludzie później zdziwieni że im zaproponowali najniższą krajowa
    Zecus

09.01.2024 09:29

Wie Pani napewno że wszyscy się wtedy śmiali z Drekobanku ,poza tym imienia nie podałem także żadnych danych nie udostępniłem
    Arbuz

26.06.2023 08:21

Witam mam pytanie odnośnie urlopów w tej firmie czy jest to normalna ilość dni zależna od stażu pracy jak w kodeksie czy jest tu jakoś inaczej?
    blunder

04.12.2023 11:16

nie no na ich stronie masz wszystko

08.01.2024 12:33

Hej, wszystkie są mniej więcej aktualne. ;) Teraz będę dodawała jeszcze Spawacza (metoda TIG), ale na Zieloną Górę, jeśli ktoś będzie zainteresowany, bardzo proszę o przesyłanie CV na adres: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZEC SERVICE?

Kontakt - ZEC SERVICE

Łowiecka 24 50-220 Wrocław

Branża główna: Usługi budowlane

08.12.2023 14:49

Witam czy ktoś odpowie na jakie zarobki morze liczyć mechanik,spawacz pracownik fizyczny
    szpec

27.11.2023 11:25

cześć. zastanawiam się nad złożeniem cv mógłby ktoś powiedzieć jak wyglądał proces rekrytacyjny? jest się czego bać czy raczej na luzie to się toczy?
    szpec

27.11.2023 11:26

i czy odpowiedź jest raczej szybko czy trochę się czeka? jak to było u was? muszę też ogarnąć okres wypowiedzenia w poprzedniej pracy stąd wolałbym wiedzieć jak się nastawić
    yaski

07.12.2023 22:52

czeka się na pewno krócej niż dłużej, tak akurat bym powiedział. na pewno się wyrobisz w takim miesięcznym okresie wypowiedzenia
    melon

29.06.2023 10:15

Na ich stronie są aktualne oferty pracy czy tylko te z dopiskem NOWE?
    Joshua

11.10.2023 11:12

Mnie interesuje robota na tokarce, spoko miejsce tutaj jest?
    blunder

04.12.2023 11:13

długość tych umów zależy raczej od tego jak robisz, jak cię odbierają i im sie spodobasz
    elektryk

30.03.2023 11:30

Witam, mam pytanko odnośnie pracy na stanowisku dyżurny elektryk, bo widzę że szukają tutaj, jakie opinie macie? na uopa na nieokreślony można liczyć?

22.11.2023 12:54

Praktycznie, gdzieś tam pokrywa opłatę za podstawowe soczewki do okularów, choć szału nie ma. Jednak należy mieć wcześniej wystawione oświadczenie od lekarza medycyny pracy. Niestety ja sama się tak ostatnio przejechałam, więc z góry uprzedzam wszystkich zainteresowanych, że recepta od "normalnego okulisty" nie wystarczy.
    Nick(t)

25.11.2023 05:10

Niestety to stanowisko tylko tak się nazywa. W rzeczywistości jest bardzo dużo prac konserwatorskich.Budowlanka, hydraulika, kanalizacja. Prace porządkowe. Sprzątanie hal. Ale firma potrzebuje elektryka gdyż takie awarie też się zdarzają. Zarobki słabe jak na takie warunki

14.11.2023 05:13

Technologa ds. przygotowania i rozliczania produkcji szukają. Tu widzę o spawacza ktoś pytał lecz bez odzewu… może wiec mnie się uda? Zarobki mnie interesują, tego nie ukrywam ale także standard pracy. czemu ktoś w ogóle jest potrzebny? I czy mimo wszystko ludzie dłużej pracują?

14.11.2023 10:28

Potrzebujemy osób do obsługi różnych kontraktów, ale również prac stałych. Kontrakty są na tyle duże, że musimy po prostu zwiększyć ilość swoich pracowników. Z uwagi na swoje doświadczenie mogę powiedzieć, że w branży takiej, jak nasza, rotacja pracowników jest spora, wg moich spostrzeżeń wiąże się to m.in. z próbą zdobycia wachlarza doświadczenia przy różnych firmach. Oczywiście powody mogą być różne, nie tylko taki, jaki podałam. Dodatkowo, coraz mniej młodych osób wybiera stricte produkcyjne zawody, znacznie większe zainteresowanie widoczne jest przy stanowiskach kierowniczych, programistycznych, technologicznych, zw. np. z działem kontroli. Mamy załogę, która pracuje z nami od lat, są też i tacy pracownicy, którzy po prostu stwierdzają, że to nie to i szukają swojego szczęścia w innym miejscu. Jak w każdej innej firmie. Oczywiście można zawsze polemizować, ale podaję Ci swój własny ogląd na sprawę. Jeżeli chodzi o zarobki, nie wypowiadam się na ten temat przez wzgląd na to, że to kierownicy i Dyrektor Generalny o tym decydują. Ja nie mam w to obecnie wglądu. Moja rada: najlepiej złożyć CV, udać się na rozmowę i postawić tam sprawę jasno przed kierownikiem.

10.11.2023 15:11

Dzień dobry Witam Szanowne grono Chciałbym zapytać jakie są stawki dla spawaczy Mechaników netto na rękę Ktoś by mógł szczerze odpowiedzieć jakie są warunki finansowe w tej firmie Bardzo dziękuję pozdrawiam

01.11.2023 15:19

Witam szanowne grono chciał bym zapytać jakie są stawki finansowe dla Pracowników spawaczy mechaników pracowników utrzymania ruchu, ktoś coś słyszał o wagonowej tam szukają ślusarzy i do utrzymania ruchu
    Arbuz

26.06.2023 08:23

Jeszcze jedno mam pytanie o długość przerwy. 15 min? Pytam bo różnie to jest i czasem więcej czasem mniej dają.
    Mulet

18.07.2023 15:40

a szefostwo bardzo wszystkiego pilnuje tak do sekundy i minuty? czy przymykaja nieco oko jak ktos lekka obsuwe ma?
    salba

24.07.2023 16:18

w tkaich systemach zazwyczaj normlanie licza sie spoznienia, no jednak do pracy wypadaloby przychodzic na czas
    Zen

25.05.2023 09:08

Czy jest tutaj szansa na pracę na okres wakacyjny?

10.06.2023 10:20

Są dostosowane do programów, które studenci przynoszą z uczelni. Zatem można powiedzieć, z jednej strony, że jest sztywny, ale z praktyki wiem, ze studenci uczą się wikszej ilości rzeczy, bo pomagaja przy standardowych pracach na obiektach - w tym przypadku na EC Wrocław. Ewentualnie na Wagonowej w produkcji usług, które realizujemy dla Alstom. W przypadku praktyk, trwają one 1 miesiac. Mówię oczywiście o praktykach w porozumieniu między nami a Politechniką Wrocławską.

10.06.2023 10:26

Studenci trafiają do różnych oddziałów: wykonawczego, produkcyjnego, elektrycznego czy energetyki cieplnej. Wszystko zależne jest od kierunku, który studiują i od wstępnego CV, które proszę o przesłanie. Zawsze pozostawia nam też to furtkę ku temu, aby najambitniejszym studentom zaproponować dalszą możliwość pracy u nas juz na UoP.
    Monika

30.05.2023 23:24

Na jakich zasadach są zatrudniani Ukraińcy? Jakie dokumenty muszą posiadać w obecnej sytuacji "ochrony czasowej". @pracodawca
    faruko

30.04.2023 14:08

na technologa ile doświadczenia jest wymagane??
    ametyst

11.04.2023 15:44

macie dużo ofert na stronie, wszystkie aktualne?
    Born

24.05.2023 10:59

Jak jest w wymaganiach znajomość excel/word to jakiś podstawowy kurs wystarczy mięć, czy trzeba być zaawansownym w temacie? Jak myślisz?

24.05.2023 11:34

Myślę, że podstawa wystarczy. ;)
    WItek

18.04.2023 14:12

Dają umowy na czas nieokreślony? Jak tak to po jakim czasie??
    rafi

15.05.2023 16:27

okej, a co do tych wyjazdów, to ile trwają średnio te delegacje? co ile są zjazdy?
    Born

24.05.2023 11:00

A jak to czasowo wygląda? ile okres próbny a ile później ta umowa na określony?
    logmag

26.04.2023 12:34

cześć, pytanie mam, logista magazynowy pracuje poniedziałek piątek czy w weekendy też?
    logmag

26.04.2023 12:35

jakieś nadgodziny się zdarzają czy nie?
    Kruk

06.04.2023 09:32

ul Wagonowa, ul, Fabryczna i jeszcze jest EC Wrocław, czy ktoś mógłby wyjaśnić co się gdzie mieści co to lokalizaje?

11.04.2023 10:11

Nie ma pracy łatwiejszej czy trudniejszej. Każda praca jest podobna tj. zależna od wiedzy, doświadczenia i nastawienia człowieka. Specyfika jest taka, że w "pracy fizycznej" można się po prostu bardziej ubrudzić, ale również wymaga doświadczenia czy skupienia względem wykonywanego zadania. Na każdym ze stanowisk się czegoś wymaga czy będzie to praca biurowa czy fizyczna. W biurze na ten moment mamy otwartą rekrutację na jedno stanowisko: specjalistę ds. sprzedaży.
    kątownik

11.04.2023 14:08

Moim zdaniem wszystko zależy od doświadczenia, operatorzy maszyn zważając na charakter pracy i wymagane umiejętności, mają lżejszą pracę niż pracownik na ślusarni co nie znaczy, że jest ona łatwiejsza. To samo się tyczy pracy biurowej. Jeśli jesteś w czymś dobry to przekłada się to na łatwość wykonywania danej pracy.
    poniwo

23.03.2023 10:31

Jak firma traktuje pracowników, jest uczciwa?
    poniwo

27.03.2023 15:30

Nikt cię chyba nie zmusza do korzystania z benefitów ;) Ogólnie to nie wiem czy wiesz jakie są terminy na NFZ? :D A co do Multisporta to i tak się opłaca, bo jakikolwiek karnet na siłownie czy coś w okolicach 100zł, a tu możesz korzystać z innych atrakcji, tylko trzeba wiedzieć gdzie ;)
    marti

03.04.2023 09:15

Ta super sprawa, na NFZ czekałem tygodniami. Przy LUX MED dostaję się z dnia na dzień nawet przy pakiecie podstawowym, który mam za 1 zł. Więc sorry nie obraź się, ale to takie pieprzenie z twojej strony.
    Gustaw

08.03.2023 11:33

Po wymienionych wymaganiach na kierownika budowy spokojnie wszystko spełniam jako inżynier budowy. Jest sens aplikować? Czy jako inżynier budowy się odnajde w obowiązkach? Jaka organizacja pracy itd ale zacznijmy od umiejętności i charakteru pracy
    odadoz

22.03.2023 15:59

fizyczna praca to szeeerokie pojęcie, zależy co umiesz, jakie masz doświadczenie, uprawnienia i wogóle.....
    odadoz

22.03.2023 16:00

ogólnie oferty masz na stronie internetowej firmy
    Enzo

27.02.2023 13:54

w jakiej formie są dofinansowane wczasy? kasa czy jakieś karnety albo coś?

27.02.2023 14:56

dofinansowanie pieniężne na podstawie Preliminarza środków z ZFŚS (nie w formie karnetów)
    rex

20.03.2023 13:47

co roku takie same? można wiedzieć jaka to kwota i czy to na pracownika czy na członka rodziny?

18.11.2022 10:21

W mieście Wrocław poszukiwano operator produkcji. Jakie tam proponowano zarobki?

26.02.2023 10:32

Zależy od stanowiska. Na biurowe i kierownicze dużo dużo więcej, na spawalnicze też sporo, niż np. na montera czy elektryka. Procedura: selekcja na etapie CV, selekcja kierownika danego oddziału, rozmowa rekrutacyjna od 1 spotkania do 2.
    Robert

09.03.2023 15:00

Ja z kolei zapytam o rekrutacje na stanowiska biurowe i kierownicze (mnie akurat interesuje kierownik projektu) ile mniej więcej czasu, wiadomo chodzi mi o szacunkowy pogląd, będzie trwała rekrutacja?

02.01.2023 07:00

golup

22.02.2023 14:09

czy ciężko to zależy co na tej produkcji będziesz robić są łatwiejsze i trudniejsze rzeczy do roboty
    irroo

23.02.2023 11:49

a do tych łatwiejszych co należy?

Zostaw merytoryczną opinię o ZEC SERVICE