brak logo

Solid Security

Zielona Góra

Opinie o Solid Security

Omar 2010-01-05 15:51:47
żenada ta firma, oranie a czlowek to gowno dla nich, klientów tak samo trakruja

NIE POLECAM WSpółpracy lepiej wziąsc miejscowe zielonogórskie firmy
aza 2012-05-07 13:35:43
Firma godna NIE polecenia !!!
///-// 2012-06-19 21:34:46
Firma dno ludźmi pomiatają kasa z PEFRONU się liczy niepełnosprawni ludzie pracują a taki mały łysy przyjeżdża na kontrole i odnosi sie jak do łebków spod kiosku a jak chcesz coś załatwić do gon 100 km do zielonej bo on jako koordynator niczym sie ni zajmuje a kasę bierze .Panie w zielonej tez wiedzą nie grzeszą pyskate i proste czy otrzymywał ktoś odcinki z wypłat bo ja nie nie wiem nawet jakie były potrącenia i na co ile. FIRMA DNO
kurihan 2012-07-18 19:52:00
mały łysy? czyżby sławny [usunięte przez moderatora]?
George222 2012-12-22 09:18:57
Nie polecam pracy w Solidzie w Zielonej Górze osobom młodym, którzy myślą sobie, że to praca tymczasowa, w której przemęczą się miesiąc i coś zarobią. Nie zarobisz nic! Umowa jest jedną wielką ściemą tak sformułowaną, że nie masz ubezpieczenia, żadnych praw, natomiast odpowiedzialność za wszelkie nieprawidłowości ponosisz pełną. Oprócz tego deklarowane słownie zarobki stanowią kwotę poniżej najniższej krajowej. Prawnie zarejestrowane w umowie profity wyrażają zaś stawkę poniżej najniższej krajowej w krajach afrykańskich. Jeśli zwolnisz się wcześniej, w jakiś sposób się postawisz, nie dostaniesz od nich nic!!! Pokora i bezmyślność, ewentualnie służalczość to cechy idealnego pracownika dla firmy Solid Security.
Podsumowując, jeśli zatrudnisz się w firmie Solid młody człowieku, absolwencie szkoły średniej lub wyższych studiów,zasugerujesz wybitnym jednostkom z Energetyków 7 w Zielonej Górze, że jesteś desperatem i w związku z tym raczej zwierzęciem niż człowiekiem. Nie chodzi tutaj jednak o warunki pracy, którą wykonujesz, tylko o stosunek do Ciebie "kierownictwa". Nie daj się nabrać na ich ugruntowaną pozycję na rynku, bo to zwykli krętacze!!!
Klientom Solida chciałbym z kolei przekazać informację, że w wielu miejscach ochraniają was zwykli, tchórzliwi laicy na właśnie takich zasadach jak opisane powyżej. Trudno więc od nich wymagać, że cokolwiek realnie będą ochraniać. Generalnie płacisz pieniądze Solidowi często za naklejoną przez nich na szybie Twojego obiektu nalepkę.
1
robol 2013-02-13 19:14:11
Nie polecam pracy w tej firmie nawet przestrzegam przed nią =banda [usunięte przez moderatora], dwulicowych kolesi
1
patrycja 2013-03-21 11:43:53
dajcie spokój jeszcze troche i ktos sie za nich wezmie -bierzcie tylko dobrego prawnika i beda wam placic odszkodowanie za [usunięte przez moderatora] itd
juras 2013-11-21 18:49:03
Potwierdzam iż ten mały gruby i łysy pseudo kierownik z dekoracyjnej zachowuje się względem pracowników jak jakiś baron na swoim folwarku. Nie odpowiedzialny,niesłowny,fałszywy ale z aspiracjami rządzenia.Tylko aspiracje nie podążają za umiejętnościami i inteligencją.Pytanie czy ta osoba w ogóle posiada uprawnienia do kierowania ludźmi w ochronie?
2
mm 2013-12-22 13:03:28
Ten mały łysy niby kierownik nawet licencji pierwszego stopnia nie ma dlatego nie potrafi dowodzić ,aspiracje wysokie tylko z wiedzą kiepsko. Czy przełożeni tego nie widzą a co na to Poznań, Warszawa Czy w Zielonej Górze nie ma licencjonowanych przeszkolonych z wykształceniem pracowników ochrony.
MYSTIC 2014-05-21 15:17:25
Pracowałem w tej firmie prawie 2 lata na obiekcie Carrefour. Zaczynałem pod krawatem, a kończyłem jako pracownik ramp. Za marną stawkę zostałem nagle poinformowany przez kogoś, że już tam nie pracuje, to samo mój zmiennik dowiedział się tego ode mnie, mając iść na następny dzień do pracy. Ogólnie słaba stawka, roboty za nią, co nie miara, brak szacunku do człowieka.Najlepiej, aby pracować 24 h bez prawa do odmowy... Zdecydowanie nie polecam młodym ludziom, którzy myślą, że tam zarobią.... A młody koordynator to osoba nie słowna, która boi się dogadywać z ludźmi..
cebsik 2014-05-25 00:04:13
W szpitalu w ZG idioci z solidu pracują za 5.50 brutto na zlecenie.☺...chętnych ciągle brakuje.
lola 2014-07-05 16:09:26
Potwierdzam opinie, nie tyle o firmie co o pracownikach tzw kierownikach, koordynatorach czy jak ich tam zwał konkretnie o jednym.... wiadomo chyba o jakim i o paniach w biurze.
zielona Góra 2014-08-09 22:46:17
Zatrudniają ludzi do pracy którzy mają umiarkowaną grupę zamiast dać umowę o prace to hawaja na zlecenie tak zwana śmieciowa o po co im grupa a za pracownika solid dostaje dofinansowanie i gdzie tu sprawiedliwość
Kalmes 2014-08-09 23:09:11
Zatrudniają ludzi ale ubrań nie ma trzeba sobie we własnym zakresie kupować w lumpeksach co o za firma dziadowska
otto 2014-08-24 13:19:20
Odradzam firmę solid w Zielonej Górze pracowałem (umowa zlecenie)na obiekcie pod dyktaturą inspektora !!!!!! Mietka.C .Żenada ze strony przełożonego brak podstawowej wiedzy, umiejętności, klasy, inteligencji, kłamie na każdym kroku, stawki wynagrodzenia 6,5zł, całkowity brak poszanowania człowieka.
Odradzam , Odradzam, Odradzam .
andrew 2014-11-02 22:56:43
wszystkim mlodym odmawiam tej pracy lepiej zarobicie gdzies na budowie nawet ze stawka 8 zl mi niby dawali 7 a wyszlo co do wyplaty to nie dosc ze spozniona to caly miesiac przepracowany bez dnia wolnego za300 h dostalem wynagrodzenie 1000 zl caly czas pretensje a jak wstawalem do pracy to az chcialo mi sie plakac
lux 2014-12-13 02:03:57
Obecnie pracuje w solid zielona góra na biedronce, stawka 7,5 duza czesc pracy to praca na monitoringu. Przyszedlem do nich bo brat pracuje na biedro od roku i ma 8 zl . póki co pracuje drugi miesiąc wyplata w tym miesiącu punktualnie 10 tego i się zgadzala. Brat mówił ze są miesiace gdzie są dwa czy trzy dni poślizgu ale nie zdarzyło się by nie dostał tyle co zarobil. Zobaczymy co będzie dalej.
rkkn 2014-12-19 16:50:18
Widzieliście już jaką pracę zaproponowało Solid Security? Zerknijcie proszę was i skomentujecie czy warto się w to angażować i co o tym sądzicie. Każda opinia będzie dla mnie na wagę złota. Solid Security poszukuje kandydatów na stanowisko: Pracownik Ochrony Miejsce pracy: Obiekty handlowe na terenie W...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5665847?keywords=&region=
Nowy 2015-04-17 17:41:36
Dzisiaj zatrudniłem się w Solid ZG ha ha czytam oczy wypadają ,widziałem tam takiego łysego co prawda podobny do wieprza no cóż mogę się mylić i może się okazać normalnym facetem. Myślę że firma jak firma,w każdej jest i tak i tak. Panowie polecam firmy transportowe hi hi, zobaczycie co to chamstwo złodziejstwo i przekręty. Tutaj przynajmniej będę wiedział komu dać w pysk ha ha. Pozdrawiam. Napiszę za tydz.
Ok 2015-04-17 21:00:31
Nowy, fajnie że piszesz - czekam na opinię, bo sam się waham.
Reixen 2016-02-14 17:52:47
Pracowałem kiedyś w solidzie i ostatnio parę miesięcy temu również. Firma może i sprawnie zarządzana, stawka 8zł/h też nie jest zła jako ochroniarz w sklepie, ale... No właśnie kolorowo nigdy nie było z wypłatami bo łysy spasiony knur (koordynator Mieciu), który udaje że jest Twoim kolegą tak naprawdę okrają z wypłaty jak chce. Ostatnia wypłatę po chamsku przelewa do Poznania, aby tylko zrobić byłemu pracownikowi na złość. Do Poznania trzeba osobiście jechać po kasę bo innej formy otrzymania nie ma. Kasa do 20 powinna byc a została 20 dni później przelana do Poznania. Odradzam prace u grubego Miecia.
1
anonim250 2016-07-07 16:08:29
Firma Solid Security to wyzysk,niewolnictwo,mobbing oraz chamskie kierownictwo i reszta nie przyjmują pracowników z byle powodów i zwalniają zbyle powodów co do szkoleń wątpliwa sprawa co do pieniędzy też kiepsko oby ta firma szybko zbankrutowała i dostała nauczke.
dmka 2016-07-09 22:40:27
Ja to bym się na tego programistę java załapał, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio była prowadzona jakaś rekrutacja. Moze ktoś wie coś o nowych ofertach pracy? Ponoć stawki nie są takie złe, bo oprócz podstaw można liczyć na jakieś doliczane premie.
daga24@onet.pl 2016-10-29 15:29:19
zgadzam się w pełni ze wszystkimi opiniami. Pracowałam tam blisko 2 lata i "podziękowano mi" z dnia na dzień bez słowa wyjaśnienia!. Gdy się tego domagałam potraktowano mnie bardzo nieładnie. Kombinują z umową i nie tylko
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security