expondo Polska

• Łężyca
  • Ochla
  • Nowy Kisielin
  • Słone
Zielona Góra - Expondo Polska Sp. z o.o. sp.k.

3. Opinie o pracodawcach Zielona Góra
  5. Opinie o expondo Polska sp. z o.o.

Opinie o expondo Polska Zielona Góra

Nie przegap nowości o expondo Polska sp. z o.o.!

Maciek

30.05.2019 12:21

Fenomenalny pracodawca. Dołączyłem do załogi stosunkowo niedawno, ale na żadnym kroku nikt mi nie dał odczuć, że jestem nowy, albo że czegoś nie umiem. Kadra kierownicza bardzo, bardzo pomocna, stoi murem za pracownikami, idzie nam na rękę (nawet z najbardziej błahymi sprawami). Koledzy i koleżanki z różnych działów są otwarci, od pierwszego dnia mili i chętni do pomocy bez żadnych uprzedzeń. Sam budynek i wyposażenie (sprzęt komputerowy, sale konferencyjne, wyposażenie kuchni) robią wrażenie wielkiego i bardzo profesjonalnego korpo, ale nie jest to korpo bezduszne, jak z amerykańskich seriali. W Expondo ludzie są sercem firmy - codziennie możesz spotkać kogoś, kto się do Ciebie uśmiechnie i zajmie chwilę small-talkiem, choćbyś widział go pierwszy raz (bo pracuje tu ponad 200 osób, trudno poznać wszystkich) - życzliwość jest obecna na każdym kroku. Jeśli jesteś kompetentny, to do tej pracy aż chce się przychodzić. Jeśli dbasz o firmę to bardzo, ale to bardzo czujesz, że firma dba o Ciebie. Polecam wszystkim!
    Nikt

12.07.2022 09:44

Nie jest tak pięknie jak pisano uśmiechnąć się można do każdego ale podwyżek nie ma tylko firma expondo nie daje podwyżek eobuwie dało, tkmax dało wokul firmy expondo dali a expondo nie dają tylko są szanowani i mają podwyżki w biurach a ci co pieniądze robią czyli kierowcy magazyn i serwis to są nie szanowani NIE POLECAM
    Maciej

29.10.2025 07:11

Każdy ma swoją opinię , oczywiście są osoby o różnych priorytetach ale ja mówię o swoich. Mimo że nie jestem już pracownikiem expondo to dobrze wspominam i myślę że praca tam dała mi duży impuls dobrozwoju. Więc i expondo i ja skorzystaliśmy na tym i polecam.
    Z

10.02.2019 13:27

Pracę bardzo łatwo można połączyć ze studiami, co jest dla mnie ogromnym plusem. Atmosfera panująca w firmie jest miła i przyjazna więc jeśli nie masz jeszcze pracy to nie czekaj i zgłoś się do expondo :)
    Marcin

04.02.2019 18:43

Firma bardzo dynamicznie się rozwija. Nowe biuro jest naprawdę supern- szczególnie show room i pokoje do wypoczynku dla pracowników. Czuć, że to już duży międzynarodowy gracz i ambitnie idzie do przodu. Są wiarygodni i co najważniejsze dochodowi. Jest masa wydmuszek lub startupów, które nie wiadomo jak długo pociągną na dotacjach lub inwestorze zewnętrznym. A expondo co roku rośnie o kilkadziesiąt procent. Masa nowych projektów i sporo do nadrobienia w zakresie szkoleń ale to typowe chyba. Moje sugestie dla expondo Polska sp. z o.o. sp.k.: Jaśniejsza struktura organizacyjna i więcej komunikacji wewnętrznej Lubię atmosferę w expondo Polska sp. z o.o. sp.k. za: Wysoka kultura managerów i współpracowników. Świeże owoce i inne przysmaki za darmo dla pracowników. Dynamiczny i stały rozwój firmy.
    Carol

08.02.2019 14:51

@bortex tez nie z HR A czy rozmawiałeś z przełożonymi lub czy też zgłosiłeś problem np. do działu HR? Może są jakieś sposoby na rozwiązanie takich sytuacji?
    Pewna

08.02.2019 21:20

Widziałam dużo ich reklam na mieście. Znajomi którzy tam pracują bardzo cenią sobie luźną atmosferę. Nowe biuro też robi bardzo fajne wrażenie. Można zobaczyć zdjęcia na ich profilu na Google.

Anna

26.02.2026 12:11

Hej Mam pytanie odnosnie ogłoszenia na stanowisko Customer Care Agent z językiem angielskim (k/😒. Jakie są warunki pracy ? Jakiej pensji można się spodziewać ? Jakie godziny pracy obowiązują ? czy jest tylko sama "goła" stawka czy też jakieś premie ? i przede wszystkim jak z atmosferą panującą w expondo ?

10.03.2026 17:52

W jakim czasie odpowiadają Państwo na przesłane CV? Jeżeli kandydat nie spełnia warunków to również o tym informujecie?

expondo Polska sp. z o.o.

11.03.2026 09:48

Cześć, staramy się wracać z informacją zwrotną do kandydatów w ciągu około 3 tygodni roboczych od otrzymania aplikacji. W zależności od liczby zgłoszeń czas ten może się czasem nieznacznie wydłużyć. Zespół HR expondo

22.12.2025 10:37

Twin

07.01.2026 21:41

Berlin milczy ..a wszystko wydaje się proste , być uczciwym kulawy wózek expondo ma coraz więcej dziur..gratulacje za odwagę
    SzczurMagazynowy

10.10.2025 12:25

Polecam,lubię tą firmę.
    Krasnal

18.09.2025 19:54

Dobrze, że Hindusi pojawili sie na pokładzie. Oni nas uratują 🤣🤣🤣🤣🤣 dziękuję ekipo z Zg, że jesteś. T jedyne co mnie tu trzyma. No może jeszcze benefit w postaci odprawy. Powodzenia Expondo

27.09.2025 17:04

Jeszcze w 2019,2020 roku 9 na 10 pracowników w części magazynowej firmy to byli Polacy, reszta to było może max kilku, kilkunastu Ukraińców. Teraz z tego co się dowiaduje proporcje się radykalnie odwracają.
    mitch conner

30.07.2025 17:14

expondo do 2022 to zupełnie inna firma niż ta obecnie. Ludzie pracujący i budujący tę firmę jako korzenie drzewa organizacji to chyba największy plus całej organizacji. Wszystko powyżej MLM to czysta polityka... i to polityka, która wprowadza dużą dozę niepewności w szeregi pracowników. Brak spójnej strategii, ciągle zmieniające się założenia i kolesiostwo / nepotyzm są bardziej niż zauważalne. Jeżeli chodzi o codzienną współpracę - tutaj zatrudniony personel rzeczywiście daje dużo pozytywnej energii (przyjemne rozmowy, wspólne rozwiązywanie problemów i szukanie rozwiązań). Natomiast jeżeli chodzi o poziom "head" i wyżej wszystko jest torpedowane nierealnymi oczekiwaniami i obietnicami bez pokrycia. W wielkim skrócie - kilka lat temu traktowałbym odejście z tej firmy jako przygnębiająca sytuacja, natomiast w 2025 odejście było czystą przyjemnością.
    Redundancy

05.05.2025 10:23

W ostatnim czasie kilka razy zwolniono grupowo po kilka-kilkanaście osób, bo firma ma kłopoty finansowe i nie ma pieniędzy na pracowników. Prezes wysłał też w zeszłym tygodniu maila, że zawieszają podwyżki, które były od ponad roku planowane na kwiecień. Zabrali pracownikom premie kwartalne. W firmie są pracownicy, którzy podwyżki nie zobaczyli od dobrych 3 lat. Szukają inwestorów, ale nie ma pewności czy ci się znajdą, więc możliwe, że firma nie dotrwa nawet do końca roku. Wątpię, by prowadzili teraz aktywne rekrutacje, ale warto by kandydaci mieli świadomość jak to wszystko wygląda.
    Kret

29.05.2025 14:18

Zwykłe mydlenie oczu i odciąganie uwagi od rychłego końca.
    Jaro

31.05.2025 14:40

Pracowałem w expondo jeszcze przed pandemią i pamiętam, że już wtedy poszły jakieś pierwsze grubsze zwolnienia.
    Kret

29.05.2025 14:16

W żadnym wypadku nie polecam tej firmy. Po rozpoczęciu pracy, zostały obiecane podwyżki po danym przepracowanym czasie, okazało się to zwykłym kłamstwem. Odpowiedzi zawsze te same "za kilka miesięcy będą podwyżki", "za rok na pewno będą". Pracownicy mają przydzielane zadania z innych działów mimo że to nie leży w zakresie ich obowiązków, pracy coraz więcej, a wypłaty coraz skromniejsze. Pracownicy z każdym miesiącem są coraz bardziej wykorzystywani, a tłumaczenie jak mantra "to wszystko dla dobra firmy". Pragnę podkreślić że firma powoli upada, masowe zwolnienia pracowników, mobbing i "kolesiostwo" wśród wyższych rangą, odcinanie coraz większej ilości rynków by zaoszczędzić jak najwięcej. Firma sprzedaje "chiński badziew" który po kilku dniach użytkowania nadaje się tylko i wyłącznie do śmieci, a obsługa klienta musi radzić sobie z coraz większą ilością skarg, na które nie zawsze jest rada. Korpo piekło, (usunięte przez administratora) nazw wiele ale cel jeden, czyli wykorzystać pracownika do maksimum i płacić minimum.

10.02.2025 20:30

Firma regularnie zwalnia masowo po kilkadziesiąt osób. Bardzo niestabilne źródło zatrudnienia.
    Wojtek

14.07.2023 20:00

Hej, czy ktoś się orientuje z jakich etapów się składa rekrutacja na E-commerce Data Scientist i jakie są mniej więcej widełki zarobków? Z góry dzięki
    Wojtek

15.07.2023 16:42

właśnie nie mam porównania, stąd pytanie. Listu raczej nie wymagają, ale fajnie byłoby znać ich widełki płacowe, żeby wiedzieć czy w ogóle tam aplikować..
    Woj

19.03.2024 05:57

Tak, ale tylko 25k na łape to się nie opłacało, musi być minimum 35k
    Beza

08.05.2023 18:35

Odesłałem paczkę na serwis, dostałem zwrotkę a tam dosłownie (usunięte przez administratora). Nie wiem który z liderów to zrobił ale domyślam się że ten od rowerów
    Piter

25.03.2023 22:21

No cóż, firma zeszła na (usunięte przez administratora). Większość dobrych pracowników zostało zwolnionych lub odeszli sami. Efekt "dobrego" zarządzania:)
    Stara

27.03.2023 21:22

Oficjalny powód to restrukturyzacja (likwidacja stanowiska), przynajmniej w moim przypadku. Nie ma znaczenia, czy pracowało się tam dwa, pięć czy osiem lat. Dostaje się wypowiedzenie i już. Myślę, że w expondo nikt nie czuje się teraz bezpiecznie. Szkoda, bo kiedyś wydawało się, że ta firma ma potencjał.
    Sonia

29.03.2023 10:10

W komentarzach wypowiadali się głównie ludzie z serwisu/magazynu (gdzie zostali już głównie Ukraińcy, Polaków już tam praktycznie nie ma) a zwolnienia dotyczyły pracowników fizycznych, ale niestety też głównie biurowych. Tak jak wyżej, niektórzy pracowali (usunięte przez administratora) lat, ale tak zadłużono firmę że trzeba było się kogoś pozbyć. Dlatego teraz mogą Cię zatrudnić i po okresie próbnym podziękować ( co już w kilku przypadkach się stało )

27.03.2023 11:12

Czy w expondo Polska sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Cole

27.03.2023 12:21

Nie
    Przemyslaw

26.01.2023 08:15

Wstyd pracować w firmie, która (usunięte przez administratora) Klientów, jestem takim Klientem, któy czuje się (usunięte przez administratora) Firma sprzedała bubel i nie ma odwagi się do tego przyznać, nie przyjmuje żadnych reklamacji, Klienta traktuje jak zło konieczne.

27.08.2022 10:42

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie expondo Polska sp. z o.o.?
    Marcin

21.01.2023 09:31

Gdybym mial robić tyle roboty za najniższą krajowa(dużo nie brakuje) to bym dawno stąd uciekl.
    Ktoś

21.01.2023 16:52

Karpiowe tak dali 200 zł kartę podarunkową do Amazona a z wypłaty każdemu ukradli 60 zł na podatek to czyli dostaliśmy 140 zł żenada firma ex---ndo spadło na dno biedaki nawet poszła najnisza krajowa do góry a ex---ndo nic nie dają w koło firmy daja a tu nic

22.08.2022 18:19

Nowa Pani K. w HR to strzał w 10. Kompetencja, empatia, koleżeńskość i bycie dla innych. Gratulacje Do tego cudny uśmiech
    Ktoś

23.08.2022 09:13

Narazie usmiechnieta ale po jakimś czasie nie będzie uśmiechnięta jak zobaczy co firma robi z pracownikami jak są szanowani, pracownikom już brakuje wypłaty na życie a firma expondo nie chce dać podwyżki
    Sowa

11.07.2022 22:46

Czy ktoś wie jak tam w expondo maja się product managerowie ? Jest ogłoszenie, myślę czy aplikować...?
    sowa

16.07.2022 15:58

Wieloletnie :) jest sens ?

27.07.2022 21:43

Znasz to powiedzenie "work smart not hard"? ;-) Trochę żartuję oczywiście, ale tylko trochę. Dużo pracy nie oznacza zawsze siedzenia po nocach. Ważne są priorytety i to, gdzie koncentrujemy swoją uwagę. Ale o tym można długo gadać - zapraszam do aplikowania i rozmowy "na żywo", to zawsze najlepszy sposób żeby się wybadać.

08.06.2022 20:07

I have negative experience with the recruitment process in Expondo. I was invited for the second interview and I should have propose the time that suited me well in the link that was porvided by e-mail. No response for a while, and then I get an e-mail that the recruitment process is closed for this position with no further feedback. I believe another candidate was chosen menwhile, but I think it's very unprofessional to invite the candidate for an interview and then withdraw it.
    Jsl

04.04.2022 18:42

Dziś Dostałem przesyłkę za pobraniem której w ogóle nie zamawiałem Skąd moje moje dane osobowe

05.04.2022 10:48

Bardzo mi przykro, że dostał Pan przesyłkę której Pan nie zamawiał - to zdecydowanie temat do rozmowy z naszą obsługą klienta. Nie ma w powyższej wiadomości żadnych bardziej szczegółowych informacji dzięki którym moglibyśmy zareagować proaktywnie, wobec tego bardzo prosze o kontakt telefoniczny z działem obsługi pod nr tel: 68 325 27 70. Jesteśmy dostępni od PN-PT w godzinach 9:00-13:00. Można się z nami również skontaktować mailowo pod adresem: [email protected] - proszę podać szczegóły zamówienia a my postaramy się jak najszybciej wyjaśnić sprawę! Dziękuję za informację! Pozdrawiam, Ola, zespół HR
    Aleksandra

13.02.2022 21:35

Ja z kolei zostalam w firmie ...zapomniana. Moja umowa konczyla się a nikt nie informowal mnie o ocenie pracy i chęci bądź braku chęci przedluzenia umowy. Znalazlam sobie szczęśliwie inna pracę ale na dzień albo nawet w dniu uplywu umowy zapytalam co dalej i okazało się że jest ok i oferują dalszy kontrakt. Szkoda że o mnie zapomnieli...
    Maggi

18.10.2021 16:28

Pracodawca, który nie daje po rozmowie rekrutacyjnej informacji zwrotnej, choćby mailem czy SMSem, wykazuje brak szacunku dla kandydatów. Tak właśnie robi Expondo, mimo zapewnień o udzieleniu feedbacku, i to po 3 etapach rekrutacji. Słabo!
    Maggi

21.10.2021 21:36

Czekałam dłużej niż wskazywał termin ustalony przez rekrutujących.
    youwillneverknow

01.12.2021 13:07

ale finalnie odpowiedz otrzymalas?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w expondo Polska?

Kontakt - expondo Polska sp. z o.o.

Nowy Kisielin, Innowacyjna 7 66-002 Zielona Góra

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

X

15.11.2021 13:30

Po teście oraz dwóch rozmowach video nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej w obiecywanym czasie.
    youwillneverknow

01.12.2021 13:06

podobna sytuacja miala miejsce i u mnie. trzy etapy rozmow i cisza. rozumiem, ze mozna nie byc zainteresowanym wspolpraca, jednak niespelniane obietnice pozostawiaja pewien niesmak po do tej pory naprawde przyjemnym procesie rekrutacyjnym. A szkoda
    Question

23.11.2021 21:32

Ile % podwyżka $ z juniora na mida w marketingu itp?
    Aga

04.10.2021 18:02

Pracuję w expondo ponad 2 lata, w zespole marketingu, plusy: różnorodne zadania, współpraca z której wynika również mój własny rozwój, warunki i atmosfera pracy super. Minusy: czasem w biurze brakuje sypanej kawy ;) Polecam osobom, które chcą się zaangażować w projekty i mieć na nie realny wpływ i pracować w fajnym zespole.
    Małgosia

20.09.2021 16:51

Dzień dobry. Jaka jest forma zatrudnienia na stanowiskach analitycznych? Czy jest możliwa umowa o pracę?
    Kamil

22.09.2021 15:55

Cześć. Czy ta praca 100% zdalna, jest możliwa również poza granicami Polski?
    Paulina - dział HR

04.10.2021 11:52

Cześć Kamil! Wszystko zależy od stanowiska, na które chciałbyś aplikować. Są działy, w których pracujemy 100% zdalnie, również poza granicami Polski ALE... wciąż w tej samej strafie czasowej ;) Zerknij na naszą stronę - https://corporate.expondo.pl/kariera/ - w ofertach pracy znajdziesz dane kontaktowe do konkretnego rekrutera, który może udzielić Ci szczegółowych informacji.

27.09.2021 11:49

Dołączyłam do zespołu expondo całkiem niedawno i bardzo szybko się zaklimatyzowałam. Ludzie bardzo pozytywni, z dużym zapałem do pracy. Chętnie pomagają i współpracują. Nie ma czasu na nudę, zawsze dużo się dzieje. Każdy pracownik może się rozwijać i osiągać cele. Jako stażystka działu HR w krótkim czasie nauczyłam się wielu ciekawych rzeczy i w dalszym ciągu nabieram doświadczenia. Polecam
    Agaga

27.09.2021 09:01

Pracuję tutaj od dwóch tygodni i bardzo jestem zadowolona, że mogę tutaj pracować. Współpracownicy są bardzo życzliwi i pomocni. Jest dużo pracy, ale czas szybko leci. Bardzo się cieszę, że mogłam dołączyć do EXPONDO.
    Mariusz

07.09.2021 20:27

Zastanawia mnie tylko jedno, czemu same pozytywne opinie są z biur ,gdzie ludzie siedzą sobie w domu i robią po 8h, a ludzie z magazynu narzekają ze nie jest tak kolorowo i nie mogą wyjść po 8 h? Jakas zorganizowana firmowa akcja biurowa? Inne nastawienie co do magazynu? Inne traktowanie? Nasuwa mi się tylko jedno pytanie, co by było gdyby Ci ludzie z magazynu nagle zaprotestowali i stwierdzili ze odpuszczają w ramach prostestu żeby (jak się domyślam sa zle traktowani) traktowac ich lepiej, nawet tak samo jak tych z biur? Prosiłbym o odpowiedź. Może da to ludziom na magazynie do myślenia.
    Roman

11.09.2021 14:30

Ile idzie zarobić na magazynie? Jak płacą za te nadgodziny skoro trzeba pracować więcej jak 8 godzin?
    Paulina - dział HR

13.09.2021 10:11

Cześć Roman :) Na ten moment wejściowe stawki na pracownika magazynu (nie operatora wózka) to 3900 PLN brutto + premia w kwocie 10% podstawy wynagrodzenia. Stawki są podane w naszych ogłoszeniach, z którymi możesz się zapoznać na przykład o tutaj: https://www.olx.pl/oferta/praca/magazynier-picker-zbieranie-towaru-przy-pomocy-wozka-elektrycznego-CID4-IDKKJki.html Nadgodziny wypłacane zgodnie z kodeksem pracy. Magazyn, w zależności od obszaru pracuje w równoważnym systemie (dłuższy czas pracy w poniedziałki w zamian za wolne piątki) lub w określonych godzinach pomiędzy 6 a 17 - jedna zmiana. Daj znać jeżeli będziesz miał dodatkowe pytania: +48 534 100 944
    Jacek

13.09.2021 07:55

Jako stały klient, musze powiedzieć, że jestem zadowolony z usług firmy. Nawet jak było coś nie tak, to problem był szybko naprawiany.
    Benek

01.09.2021 13:02

Pracy jest na pewno mnóstwo, bo firma się rozwija, rośnie, ale i odnosi sukcesy, co daje stabilizację. Nie jest to miejsce dla szukających spokojnej i leniwej posadki. Jeśli jednak ktoś szuka wyzwań i rozwoju, polecam. Można dużo się nauczyć i mieć realny wpływ na swój obszar. Wynagrodzenie i benefity dość standardowe (multisport, Medicover, kursy językowe, kawa, herbata itp.). Nowy sprzęt i wyposażenie biur. Świetni ludzie, życzliwi i z zapałem. Póki co jeszcze ciągle w większość pracuje zdalnie, oprócz magazynu i serwisu.
    Gutek

30.08.2021 12:32

W expondo pracuję od 3 lat, w dziale marketingu. Naprawdę masa świetnych ludzi, wielu z nich to specjaliści w tym co robią. W ciągu ostatniego roku-dwóch i po kilku zmianach kadrowych, bardzo wiele aspektów pracy zmieniło się na plus. Jest masa ciekawych i ambitnych projektów, a zarząd i menadżerowie wysokiego stopnia dali kierownikom działów dużo większą swobodę w realizacji własnych inicjatyw i wdrażaniu swoich pomysłów w życie. W firmie panuje kultura, że jeśli masz dobry biznes plan dla projektu i chcesz go wdrożyć, dostajesz na to zasoby. Jeśli następnie twój plan działa i osiągasz zamierzone cele, to inwestowane są w to coraz większe środki. Firma daje możliwość rozwoju i wykazania się, czego sam jestem najlepszym przykładem, bo poprzez osiągane wyniki i odpowiednią kulturę pracy awansowałem na kierownika działu, a moja praca, jak i praca mojego zespołu, są doceniane. Firma bardzo prężnie się rozwija, ostatni rok to ciągłe bicie rekordów sprzedaży, mimo zawirowań na świecie. Pandemia, choć z początku wydawała się być czymś strasznych, okazała się być dla expondo finansowym eldorado, głównie ze względu na szerokie portfolio produktów i sprawne zarządzanie. Zatem nie ma tutaj żadnych obaw o to co będzie za miesiąc. Liczne benefity pracownicze, fajne imprezy firmowe (w czasie przed pandemią), ale przede wszystkim praca w międzynarodowym zespole ciekawych ludzi nastawionych na realizację ambitnych celów, sprawiają, że ja osobiście bardzo doceniam expondo jako pracodawcę. Oczywiście, jak w każdej firmie, są elementy które można by poprawić, ale wynikają one głównie z faktu szybkiego rozwoju firmy i konieczności usprawniania procesów. Nie jest to natomiast miejsce dla ludzi, których głównym założeniem w pracy jest iść po najmniejszej linii oporu, zrobić swoje, odbębnić 8h pracy i do domu. To zdecydowanie miejsce dla osób, które jak już zrobią swoje, to myślą, co można zrobić więcej lub lepiej i chcących się rozwijać. Taka kultura organizacyjna, która mi akurat bardzo odpowiada. PS. Od 3.2020 znaczna część załogi pracuje zdalnie, ze względów bezpieczeństwa, co w żadnym stopniu nie wpłynęło na wyniki osiągane przez firmę.

30.08.2021 10:47

Pracuję w Expondo już kilka miesięcy (na stanowisku biurowym). W firmie panuje świetna atmosfera. Pracownicy są bardzo życzliwi i pomocni, z każdym można porozmawiać. Aktualnie, większość pracuje zdalnie, ale nadal mamy ze sobą świetny kontakt przez komunikatory :) Warunki pracy - rewelacyjne! Pracownik otrzymuje niezbędne narzędzia do pracy na danym stanowisku i paczkę powitalną z firmowymi gadżetami. Samo miejsce pracy bardzo fajnie zorganizowane - pokoje są duże, schludne, jasne, kuchnia dobrze wyposażona. Pracownicy mają dostęp do nieograniczonej ilości kawy i herbaty. Firma oferuje elastyczne godziny pracy i niestety raczej przeciętne wynagrodzenie.
    dwd

18.08.2021 12:36

do firmy dolaczylam niedawno, duzo sie dzieje, bo i firma mocno sie rozwija, takze jesli komus to odpowiada i lubi wyzwania, to mysle pracodawca godny polecenia. na plus mozliwosc pracy zdalnej, ludzie i atmosfera
    ;)

30.08.2021 10:13

Zależy od stanowiska, na większości można pracować 100% zdalnie. Wynagrodzenie raczej przeciętne.

30.08.2021 07:47

Firmę oceniam jak najbardziej pozytywnie. Panuje tu wspaniałą atmosfera i widać, że ludzie którzy są tu od x czasu lubią swoją pracę, wykonują ją z pasją. Szacunek do drugiego człowieka to podstawa. Nie ma wywyższania się, wszyscy są jedną drużyną i działają wspólnie. Nowemu pracownikowi zapewnia się cykl szkoleń, ułatwia się ścieżkę rozwoju i pomoc w momencie wdrażania w nowe obowiązki. Jestem nowym pracownikiem od kilku tygodni i uważam, że decyzja o podjęciu pracy w Expondo była jak najbardziej trafna :>
    Paweł

30.08.2021 07:28

Nie pracuję długo, ale na tą chwilę nie mam nic do zarzucenia. Pracy jest dużo, ale firma dba o pracowników.

25.08.2021 23:45

Witam, jakie pytania na rozmowie z menagerem? Czego sie spodziewać?
    S.o.s.

23.08.2021 13:55

Pracuję już jakiś czas i to co, mogę powiedzieć to expondo = duża dynamika. Jak ktoś lubi się nudzić w pracy to raczej nie będzie to praca dla niego. Ludzie bardzo mili, pomocni ( nie każdy oczywiście;)), ale ogólnie każdy podchodzi z szacunkiem do drugiej osoby, a to już bardzo dużo. Nie pracuję na magazynie, więc od razu powiem, że nie wypowiem się na ten temat. Ale współpracując z różnymi innymi zespołami mogę śmiało powiedzieć, że ludzie są przyjaźnie nastawieni, potrafią współpracować, a jak coś się dzieje to szukamy wspólnie rozwiązań czy to ze współpracownikami czy z przełożonym. dla mnie ok
    Świeżak

01.05.2021 13:58

Pracuje niedługo, na razie wszystko co było na rozmowie kwalifikacyjnej jest prawdą. Świetna atmosfera bardzo ciekawe i ambitne projekty - sky is the limit. Wsparcie przełożonych w osiąganiu celów i realizacji zadań. No czuje że to "moje miejsce" - dawno tak sie nie czułem w pracy. Hajsy też spoko. Polecam
    Heuhue

05.05.2021 20:34

Rozumiem że Pan z biura, bo o magazynie raczej by Pan tak nie pisał :)
    Magazyn

17.08.2021 13:00

Życzę wysokiej premii
    Piotr

12.08.2021 09:25

Podzielę się moim doświadczeniem z pracy w Expondo. Pracuję już tu ponad 3 lata. Zaczynałem od młodszego specjalisty a dziś jestem kierownikiem działu. Przez ten okres wysłano mnie na kilka zewnętrznych szkoleń podnoszących moje kwalifikacje zawodowe. Jeśli chodzi o zarobki co roku mogłem liczyć na mniejsze lub większe podwyżki zależące od zaangażowania jak i wyników finansowych całej firmy. System premiowania także jest jasny i przejrzysty. Na początku roku jest omawiany plan roczny jaki każdy pracownik powinien wykonać by na koniec roku cieszyć się z dodatkowych pieniędzy. Obecnie zdecydowana większość pracowników firmy pracuje z domu dlatego ciężko jest mi się odnieść do atmosfery jaka panuje ale jeśli chodzi o mój dział wszystko jest jak najbardziej ok :) Nadgodziny są tu sporadyczne (przynajmniej w moim dziale) Sprzęt na którym pracujemy jest regularnie wymieniany co 3 lata więc też nie można na to narzekać. Ogólnie polecam :) !
    Pracownik jednej lecz dziesiec

17.08.2021 12:55

Wbijaj na magazyn zobaczysz sporadyczne nadgodziny.
    Zbigniew

16.08.2021 11:34

Bardzo polecam te firme. Profesjonalna komunikacja i obsługa. Pozdrawiam, Zbigniew G.
    P.

12.08.2021 09:30

Witam. Pracuję w expondo od 2 lat. W firmie panuje dobra atmosfera, ciekawe i ambitne projekty. Firma zapewnia możliwość rozwoju. Dodatkowo jest duża ilość benefitów.

Zostaw merytoryczną opinię o expondo Polska sp. z o.o.