4 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o LUG Light Factory Sp. z o. o.

Cześć!
Jeśli szukasz ofert pracy, aktualności i informacji o firmie LUG Light Factory Sp. z o.o. dobrze trafiłeś/aś! Serdecznie witamy wszystkich użytkowników.

Dokładamy wszelkich starań, by każdy użytkownik znalazł tu informacje, które będą pomocne w podjęciu decyzji o współpracy z nami. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania i rozwiejemy ewentualne wątpliwości.
Zachęcamy do przejrzenia naszych aktualnych ofert pracy i obserwowanie naszego profilu – bądź na bieżąco, a z pewnością znajdziesz coś dla siebie!
W LUG Light Factory od ponad 30 lat staramy się tworzyć środowisko pracy, które zapewnia rozwój i pozwala spełniać oczekiwania wszystkich pracowników. Zadowolenie naszych pracowników jest dla nas sprawą priorytetową, nie boimy się rozmawiać i słuchać, a każda opinia jest dla nas ważna. Dlatego cenimy merytoryczną rozmowę w myśl wyznawanych przez nas Wartości LUG: Zaufanie. Innowacyjność. Partnerstwo. Odpowiedzialność. Zrównoważony rozwój. Chcąc prowadzić z Tobą partnerski dialog, oparty na wzajemnym szacunku i tolerancji wdrożyliśmy nasz wewnętrzny zbiór zasad, którymi będziemy się kierować na tym forum:

•  Jesteśmy otwarci na opinie innych. Cenimy konstruktywną krytykę i merytoryczne dyskusje z obecnymi, jak również byłymi pracownikami.

•  Dokładamy wszelkich starań by zadane pytania i wyrażone opinie nie pozostały bez odpowiedzi.

•  Jeśli tematyka na to pozwala, udzielamy merytorycznej odpowiedzi na precyzyjne, jasno sformułowane pytania bezpośrednio na forum.

•  Jeśli temat dyskusji jest z naszego punktu widzenia poufny lub jakaś kwestia wymaga merytorycznego zgłębienia tematu - zapraszamy do komunikacji z wykorzystaniem dedykowanej skrzynki mailowej: gowork@lug.com.pl

•  Nie tolerujemy hejtu! Hejterom mówimy zdecydowane "NIE!", dlatego nie zgadzamy się na mowę nienawiści, pomówienia oraz niszczenie reputacji naszej firmy oraz pracowników. Nie podejmujemy polemiki z hejtem, a wpisy zawierające znamiona hejtu będą zgłaszane do administratorów serwisu w celu usunięcia.

Jeśli chcesz być na bieżąco z tym co robimy obserwuj nasze social media i stronę http://www.lug.com.pl Szukasz bezpośredniego kontaktu z nami? Napisz na: gowork@lug.com.pl.
Zapraszamy - poznaj bliżej naszą firmę oraz ludzi, którzy ją tworzą i dołącz do świata LUG Light Factory!

Ludzie tylko tu nie boją się pisać prawdy, bo prezesura nie chce z nimi rozmawiać. (usunięte przez administratora), zmęczenie psychiczne, spychologia, zarobki dla specjalistów najniższe wśród tego typu firm. Nic dziwnego, że ludzie uciekają, nie ma dnia, żeby ktoś nie rzucił wypowiedzenia. Starzy pseudo dyrektorzy i kierownicy do tarcia chrzanu, specjaliści na kisielinie to odrębne państwo w państwie. Aktualnie najkonkretniejszy gość to nowy Dyrektor Produkcji - działanie, porządek i rozdzielanie działów tak jak powinno to mieć miejsce. Prezesom polecam zwołać sztab kryzysowy, bo niedługo zostaną pozoranci pracy za wysokie stawki, a ludzie ambitni odejdą z nadszarpniętą psychiką. A, i proponuję zatrudnić jeszcze więcej ludzi po kręceniu kebabów do biur na stanowiska typu krzak, zamiast inżynierów i zamiast rozwinąć produkcję. Złota zasada - nie oszczędza się na produkcji, nigdy. Polecam zajrzeć do konkurentów z branży i wyciągnąć wnioski.

Zela Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 23 godziny.

Wielki plus że serwisanci też mają multisporta a teraz pytanie co oznacza: Umiejętność Elektrycznego i Mechanicznego Montażu urządzeń elektrycznych. Czyli co powinienem miec w cv żeby pokrywało się z charakterem pracy tutaj?

heo

ile mnie więcej osób tu pracuje?

@heo

tak mniej więcej, odpowiedzcie proszę, bo się zastanawiam ile roboty bym miała jako młodsza księgowa? ;P

Mędrzec Nowy wpis
@anika

Jeśli myślisz, że ilość pracy księgowe jest wprost zależna od ilości zatrudnionych i nie umiesz znaleźć w necie tak podstawowej informacji ile tu osób pracuje to LUG jest firmą idealną do Twojego poziomu intelektualnego

Katarzyna Nowy wpis
@Mędrzec

No popatrz. A o atmosferze i specyfice pracy na dziale księgowym coś wiesz, skoro o nim wątek tutaj się zaczął? Czym jeszcze tu w biurze się zajmują?

Katarzyna mądra inaczej Nowy wpis
@Katarzyna

Generalnie szukają chyba już rok czasu więc atmosfera musi być cudowna. A kolejka chętnych kończy się koło CRS-u

anika
Użytkownicy czekają na odpowiedź 5 dni.

Hej! Pytanko, bo widzę, że jest oferta na młodszą księgową, te wymagania co podali będą bezwzględnie egzekwowane?? Chodzi mi o doświadczenie, bo na młodszą księgową min. 3 lata to trochę dużo... ;D mam 2 lata w zawodzie, wysyłać CV czy nie ma co liczyć, że wezmą mnie pod uwagę??

Tina

Czy są dofinansowania do kursów językowych albo czegoś innego rozwojowego?

Turner
@Tina

Tak, firma wspiera naukę języka. A szkoleń rozwojowych jest sporo, zarówno technicznych, jak i z umiejętności miękkich.

@Tina

W naszej firmie organizujemy kursy językowe dla naszych pracowników i pokrywamy ich koszty. Udział w takim kursie zależy od realizowanej ścieżki rozwoju, osobistych kompetencji danej osoby oraz wymagań stanowiskowych.

@LUG Light Factory Sp. z o. o.

a z jakiego języka czy języków są te kursy?

Gru
Użytkownicy czekają na odpowiedź 6 dni.

Czemu u was zawsze taki dym? zaczynam się czy po dobrej stronie doszukuje się problemu

BrutalnaPrawda

Bawi mnie fakt, że jeszcze niedawno co poniektórzy puszczali by baloniki z okien firmy po odejściu poprzedniego dyrektora. Prawda jest taka, że facet dobrze wiedział co robi uciekając z firmy... Jako ekonomista widział przecież cyferki. No ale mówmy szumnie, że niskie zarobki, brak pracy, braki kadrowe oraz odejścia fachowców to tylko jego wina. Wciąż złudnie wierzycie, że bracia"W" to rączki do tego nie przyłożyli? Dobrze wszyscy wiemy kto dzierży obecnie ster firmy a taki dyrektor ten czy obecny to tylko pionek. Kierownictwo żuczki a fizyczni pchełki. Jeśli ktoś ma jeszcze wątpliwości czy firma za 10 lat będzie istnieć to mogę je rozwiać ! Nie, przy obecnym sposobie zarządzania i postępującym rozkładzie struktur padnie jak zakłady z minionego systemu, który niektórzy jeszcze z sentymentem wspominają.

SamaPrawda
@BrutalnaPrawda

Brutalna prawda, jaki ekonomista? Narobił bałaganu, to uciekł, tyle. Nie miał pomysłu jak z tego całego bagna które wywołał, wyjść na prosta. Skoro braci poruszasz to dawno w firmie nie byłeś - jeden owszem jest, a drugi chyba znów wakacje za oceanem, bo dawno nie było widać. Stery nie są przekazane, zorientuj się zanim napiszesz takie "newsy". Nawet słaby (usunięte przez administratora) musi zrobić wcześniej research.

Techniczny
@BrutalnaPrawda

Oj akurat stary dyrektor to był ekonomista, dobrze liczył i wyliczył, ze szkoda czasu na te zabawy w rozwój. Prezes powinien jeszcze globalnego pogonić z podwórka, chodzi od spotkania do spotkania, robi czary mary i wszyscy się cieszą. A nigdy nie sprzedał ani jednej lampy, nie zdobył żadnego klienta i nigdy nie wynegocjował ani jednej umowy oprócz swojej. Jak można na tak ważnym stołku trzymać marketingowca? Zreszta on już chyba tez nie pamięta gdzie mieści się marketing… bo kolejny raz dział dział przechodzi do innych firm. Kolejna ekipa wytrzymała na łódce niecały rok. Nadchodzi nowy czas eksperta od produkcji, w końcu ktoś z doświadczeniem kto pozamiata, już pozamiatał druga zmianę, zlecenia na magazynie, techniczny pozamiatał, elektronikę i zaraz pewnie pozamiata sam siebie.

Oxi
@Techniczny

Zgoda w 100%. Global kopał dołki pod poprzednikami to się doczekał awansu. Największy konkret to byli poprzednicy. Teraz to tylko malowanie fasady. Pasuje braciom, mowi politycznie, więc jest u władzy. Nosił wilk razy kilka... w końcu poniosą i wilka, a raczej koziorozca co obiecuje spełnić marzenia. Atmosfera i warunki współpracy-nie polecam.

Piter

Wszystko fajnie tylko by jeszcze docenili tych pracowników co nieodeszli i robią już parę lat. A tak póki co otrzymują takie same wynagrodzenie jak pracownicy z Ukrainy którzy co chwilę się zmieniają. Trzeba pytać ludzi czy płacą im odpowiada i czy są zadowoleni. Jak już te ponad 3 lata pracują to wiedzę mają większą niż nowi zatrudniani na lepszych warunkach, bo też w kącu uciekną i zostaną sami obcokrajowcy i młody i niedoswiadczonymi. Staż pracy dużo znaczy w tych czasach.

pracownity
@Piter

Masz rację, dział eksportu sam się zwolnił , połowa handlowców uciekła, uciekają z biur, bo wiedzą ze się wali wszystko. brak dobrego zarządzania w tej firmie jest od 25lat

@pracownity

@pracownity Dziękujemy za Twoją opinię. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog zarówno z obecnymi, jak również byłymi pracownikami. Informacje zwrotne są dla nas ważne i traktujemy je jako źródło wiedzy i mozliwości poprawy funkcjonowania naszej organizacji. Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna, byśmy mogli się do niej odnieść. Zmiany wewnątrz zespołów są zjawiskiem normalnym i nigdy nie jest tak, że są efektem wyłącznie jednostronnych decyzji. Czasem decyzje podejmuje pracownik, czasem pracodawca, a czasem jest to wspólna decyzja obu stron. Jeśli chciałbyś podzielić się jakimiś realnymi przykładami, które Cię niepokoją to zrób to pod adresem: gowork@lug.com.pl. Tylko dzięki temu będziemy mogli przyjrzeć się sprawie bliżej.

Zadowolona z pracy

A mi się tam praca w LUG podoba, to jeden z niewielu stabilnych pracodawców w naszym regionie, szczególnie w tych czasach. Krytykować każdy potrafi, bo to najprostsze. A czasem ta krytyka tutaj to jedyne na co stać tych wszystkich sfrustrowanych i niezadowolonych ze swojego życia ludzi. Konstruktywna krytyka jest wtedy, kiedy trafia do adresata bezpośrednio. Ciężko tu mówić o tym forum.. Czy wszyscy ci „krytykujący” osiągneli coś większego niż to, czym może pochwalić się LUG? Waszych opraw nie widać w tylu miejscach na świecie :)

prawda
@Zadowolona z pracy

No coś w tym jest, ale jak to każda praca ma swoje plusy i minusy, choć co jak co ale według mnie więcej tych pozytywów jednak tu jest i dlatego tu jestem, zobaczymy co będzie dalej.

Kasa
Klient
@Zadowolona z pracy

Na ile to twoje zadowolenie przekłada się na wpływ na konto. Generalnie wszyscy piszą że kiepsko płacą w LUG. Jak podasz ile masz brutto to będzie można zweryfikować tę opinię.

Sprostowanie
@Zadowolona z pracy

Drogi kolego chyba zbyt mocno dałeś się ponieść skrzydłom fantazji. Otóż firma nic by nie osiągnęła bez ludzi, chyba nie muszę Ci wymieniać o jakich specjalistów na poszczególnych działach chodzi. Bez ludzi nie było by sukcesów a firma tkwiła by dalej jako garażowa manufaktura nikomu nieznana. A co do stabilności zatrudnienia to wybacz ale to nie żadne Novum jeśli chodzi o lubuskie jest na pęczki firm z stabilnym zatrudnieniem :) A w skali Polski to już całe mnóstwo. To też albo nie masz doświadczenia z innymi firmami lub cierpisz na syndrom zbyt płytkich horyzontów:)

Zadowolona z pracy
@Sprostowanie

Widać, ze odpowiedź na moją opinię wpisano tylko po to, żeby napisać coś negatywnego... A więc jako koleżanka, a nie kolega, stwierdzam, że nie mam płytkich horyzontów i doświadczenie w innych firmach w regionie ZG. Wiem, co piszę, i uwaga.. czytam ze zrozumieniem :)

bezstronnie
@Zadowolona z pracy

ogólnie to niech każdy ma swoją opinię, ale nie ma co na nikogo najeżdżać, że wyraził swoje zdanie.

bezstronnie
@Sprostowanie

ja tu póki co już trochę pracuje i nie narzekam, nie jest idealnie, ale jest w porządku, przynajmniej na ten moment.

@Zadowolona z pracy

Dziękujemy za Twoją opinię. To dla nas ważne, aby to forum było przestrzenią do wymiany informacji, także tych pozytywnych ;-)

Mulan

Można liczyć na informacje o spec. ds. social mediów, e commerce, reklama, marketing lub coś powiązanego?

@Mulan

Cześć, jakie informacje Ciebie interesują? Aktualnie nie oprowadzimy rekrutacji na te stanowiska. LUG nie prowadzi sprzedaży e-commerce.

Mulan
@LUG Light Factory Sp. z o. o.

Widziałam na stronie, że działacie na Fb, Pinterescie, Linkedinie, zajmowałam się tym stąd pytanie, ale jak nie ma szans na współprace to dziękuję za informację

@Mulan

Rzeczywiście, mamy swoje profile w mediach społecznościowych i prowadzimy je kierując naszą komunikację przede wszystkim do segmentu B2B. Naszymi użytkownikami są jednak wszyscy użytkownicy dróg czy przestrzeni publicznych dlatego dbamy, aby nas przekaz był zrozumiały dla każdego. Obszar marketingu, czy social mediów rozwijamy dynamicznie, dlatego nigdy nie wykluczamy możliwości współpracy. Jeśli jesteś zainteresowana/-y to wyślij nam swoje CV na adres: hr@lug.com.pl

Specjalista

Jak twórczo działa dział projektowy?

Specjalista

To znaczy? Pytanie było na serio, chcę się rozwijać w dziedzinie i nie wiem czy jest tu na to szansa.

@Specjalista

co rozumiesz poprzez ten cały rozwój i dlaczego dział miałby tego nie zapewnić? masz już jakieś info od kogoś w tym zakresie?

@Specjalista

Cześć, dziękujemy za Twoje pytanie. Cała firma działa projektowo. W zależności od działu są to np. duże projekty handlowe, innowacyjne projekty opraw np. w dziale RND. Dla naszych klientów i partnerów przygotowujemy nie tylko produkty, ale usługi i kompleksowe rozwiązania. Jeśli interesuje Cię więcej informacji na temat pracy konkretnego działu, zapraszamy do kontaktu mailowego: gowork@lug.com.pl

@LUG Light Factory Sp. z o. o.

Rozumiem, dziękuję serdecznie za odpowiedź

Cześć!

No co ty

Upssss… inaczej to wyglada w raporcie. Zapraszam do uważnej lektury. Skad te pomysły na takie bezsensowne i niesprawdzone wątki w dyskusji? Znajdź coś lepszego niz pisanie takich bzdur

Pracownik roku

Brawo dla nowego kierownika! Ktoś w końcu się wziął za tego cielaka z lakierni. Tam teraz to impreze zrobią i szampany będą strzelać.

Beata
@Pracownik roku

Ta firma to dramat , ludzie po sobie jadą i traktują się nawzajem jak (usunięte przez administratora) a nikt z góry nic z tym nie robi totalny (usunięte przez administratora).Każdy tam dąży do celu po trupach, dobrze że już tam nie pracuje bo bym musiała się leczyć (usunięte przez administratora).

Montaż

Brak pracy, ludzie nie wiedza co ze sobą zrobić. Chodzą przerażeni i boja się o to, co przyniesie każdy następny dzień. Kierownik zmusza do urlopów i nie można nawet dyskutować. On sam nie wie co robić! Jeszcze tak zle nie było, żeby na koniec miesiąca nie było pracy. Ratunku, toniemy!!!!!!!!!

Urlopowiczka

A ja tam się jednak obawiam, nie pamietam kiedy ostatni raz siedziałam na urlopie bo szła jedna zmiana. Nikt sobie z tego nic nie robi. W styczniu dotrudniamy pracowników, dochodzą nowe brygady, tyramy pełna para. Mija miesiąc i siedzimy na urlopach, a dyrekcja wspomina o zwolnieniach, bo jednak tyle ludzi nie potrzeba, bo nie ma tyle pracy. Gdzie tu logika?? Fajne jest w domu, ale wszyscy maja obawę czy będzie do czego wracac?

Moro

W jakich godzinach pracuje dział sprzedaży?

@Moro

Tudzież dywizji handlowej, bo widzę, że tak jest to określane na stronie, więc żeby nie było niedopowiedzeń.

@Moro

Konkretnie stanowisko KAMa z j. angielskim

Foxy

chyba jak reszta biura klasycznie 8-16

Foxy
@Moro

ale podróże służbowe są częste

@Foxy

chyba czy na pewno? może ktoś napisać?

@Foxy

gdzie najcześciej? i na jaki okres czasu?

Moro

kurde, to za to dają pieniądze? gdzie sie zgłosić? ja tylko zapytałem, ale jak mogę z tego profity pociągnąć, to nie pogardzę ;)

Moro

a tak poważnie to skąd taki wniosek? bo nikt mnie nie prosił o żadne pisanie, interesuję się robotą to pytam, nie wiedziałem, że to coś złego i rodzi teorie spiskowe. ale też nie mam zamiaru nic udowadniać, bo jestem dla was takim samym randomem jak wy dla mnie, więc no, jak tak myślisz, to ja ci nie zabronię. dla ciebie wątek może być bezsensowny, bo ty to wszystko wiesz, skoro tu pracujesz, ja nie wiem nic, więc pytam. tyle filozofii

Klient

Tak do 16

Pan Dawid na właściwym miejscu. Najlepszy kierownik!

Kazik
@Pracownik

Kierowniczka nie będzie miała do czego wracać.Konkretny gosć

Gościu
@Pracownik

Masz rację kolego, kierownik Dawid choć młody to wie co w trawie piszczy, miejmy nadzieję że nie będzie popełniać błędów swojej poprzedniczki.

W końcu pozbyli się Nikodema Dyzmy zarządzania. Niestety dość późno przez co dużo szkód zostało wyrządzonych w firmie jak i pracownikom. Szczerze współczuje nowemu dyrektorowi, który będzie musiał ten bałagan posprzątać. Szkoda, że zarząd odizolował się od pracownikow oraz nie chciał słuchać ludzi i się z nimi spotykać w momencie, w którym ludzie tworzący ta firmę odchodzili również komunikując co się działo na produkcji.

~JA-
@Nick

Może jednego Nikodema Dyzmę się pozbyli. Pozostał jeszcze jeden czyli dyrektor globalny. To jest dopiero ananasek który nie ma pojęcie o handlu a tylko marketingiem się zajmuje i maluje trawę na zielono przed prezesem. Unika podejmowania jakichkolwiek trudnych decyzji i dowodzi tylko tego że nie ma pojęcia co ma zrobić w trudnej sytuacji. Pan dyrektor wprowadza pozorowane zmiany i roszady a powinien zająć się trudną sytuacją firmy. W sprzedaży nigdy tak słabo jeszcze nie było.

Byku
@Nick

To chyba dobrze, że mimo wszystko wprowadzają jakieś zmiany?

Byku
@Nick

Wiadomo, że to raczej nie jest decyzja, którą da się podjąć z dnia na dzień itd, więc rozumiem, że to mogło długo dość trwać

Powiedzmy ze Jacek
@~JA-

Myślę, że kolega Globalny ma świadomość, że droga z jego stołka wiedzie tylko w jedna stronę i to relatywnie szybko. Nie inaczej było z przynajmniej 5 dyrektorami w ostatnim czasie. Wszyscy przeszli przez ten sam scenariusz. Oczekiwanie, że będzie inaczej może być tylko "marketingiem przed samym sobą".

@Powiedzmy ze Jacek

Tak czy inaczej, ja się pytam gdzie jest praca?? Pierwsza zmiana idzie jak idzie, druga zmiana udaje ze pracuje żeby pracować. Stary dyrektor był i się zmył?? Chyba zabrał prace ze sobą, bo jak ręka odjął, brakło dyrektora i brakło pracy. Dokończył rok i wysiadł z pociągu! A ja się pytam gdzie jest nowy dyro, ten od niebieskiego garniturka! Lata po katach, porządków szuka, kurze wyciera, a Produkcja zwalnia i się zaczyna nudzić?? Komponentów nie ma, zamówień nie ma, pracy nie ma i starego dyra tez już nie ma! Tylko czekać aż wypłaty braknie! Na jaki pomysł nowy wpadnie? Zwalniać? To nie będzie miał długiej drogi przed sobą, jak go prezes wylegitymuje. Zreszta nowy przyzwyczajony jest chyba do tego, skoro skacze z kwiatka na kwiatek co pare miesięcy. Tośmy sobie poprawili!!! A globalny jak to marketingowiec, znajdzie wytłumaczenie, winnego i znów wypłynie na wierzch, tacy się nie topią!

Lakiernia
@Pracownik

Oj nie ma pracy i nie ma, mechu leci na łeb na szyje, lakiernia głównie sprząta, a montaż przysypia, szczególnie na drugiej zmianie. Szkoda ze prezes nie zajedzie wieczorem zobaczyć jak jego pieniądze są efektywnie pożytkowane. Dyrektory się zmieniają, pewnie nowe pomysły maja, a my szare myszki tylko prosimy o prace prezesie! Bo ona się skończyła, komponenty się skończyły, a stary dyro tez wyleciał za drzwi! Witaj dobra zmiano…

romek atomek

list motywacyjny trzeba wysyłać jak chce na magazyn sie dostać? pzdr

@romek atomek

nic mi o tym nie wiadomo

dwrf
@romek atomek

W ogłoszeniu wspominają o liście jako elemencie aplikacji, więc chyba lepiej wysłać, skoro tego oczekuję

@yyy

Tak trudno się tu na magazyn dostać, że list motywacyjny należałoby słać? To jakie warunki ostatecznie tu są od środka? Konkurencyjnie jest? Ogólne to do firmy dużo osób kandyduje?

@Katarzyna

a bo ja wiem, dużo pytań zadajesz osobie, która dopiero co napisała, że tak siebie zacytuję "nic mi o tym nie wiadomo"

@Katarzyna

nie pracuję tu, źle się oznaczyłem, ale to chyba widać

Katarzyna

Finansowo tak słabo się tu obecnie wychodzi, że taki komentarz wpadł? Tak w rzeczywistości to są jakieś perspektywy w najbliższym czasie na wzrost czy min z rok trzeba będzie poczekać?

NaczelnyRoman

Kłamstwa, bezpodstawne kłamstwa. Nasz dyrektor to złoty człowiek. Właściwy facet na właściwym miejscu. Zredukował ilość załogi produkcyjnej o plus minus 50% Przy jednoczesnym utrzymaniu produkcji a nawet wzroście jej wydajności ! Mało tego z tych pozostałych 50% jakieś 30% to obcokrajowcy co obniżyło koszta produkcji przy jednoczesnym wzroście wydajności i jakości. Utrzymał wynagrodzenia podstawowe na poziomie z przed 3 lat co zredukowało znacząco koszty roboczogodzin jak i samych nadgodzin. Zredukował ilość kadry biurowej przy jednoczesnym utrzymaniu mocy przerobowych i nagrodził pozostałych podwyżka w postaci podwyżki obowiązków. To są spore oszczędności i wzrost zysków! Gość ma jeszcze sporo innych zasług na kącie... Pragnę nadmienić choćby pierwszy lepszy przykład z brzegu w postaci recyklingu niesprzedanych opraw zalegających na magazynie czy choćby zredukowanie kosztów serwisu parku maszynowego poprzez ograniczenie ich do minimum. Proszę skończyć narzekać bo ja tu widzę same plusy tej kadencji !

Naczelny
@NaczelnyRoman

Popatrz chłopie na lajki przecież one o czymś świadczą

kilo
@Naczelny

no troche ma tych lajkow

pan Jarosz
@NaczelnyRoman

Jeszcze rok i koszty pracownicze zredukował by do zera przy utrzymaniu wzrostu produkcji :):):) W LUG więcej takich osób potrzeba ;)

wuja

CV wysyłać przez formularz aplikacyjny? jak tam zaznaczyć na które stanowisko wysyłam?

stary
@wuja

albo przez maila masz tam podanego

stary
@wuja

a jak przez formularz to w nazwie wpisz, już bez przesady gdzie nie napiszesz to się przecież domyślą.

lu
@wuja

Niektórzy to sobie lubią szukać problemów na siłę

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o LUG Light Factory Sp. z o. o. - Zielona Góra

• Jak się pracuje w LUG Light Factory Sp. z o. o.?

Zobacz opinie na temat firmy LUG Light Factory Sp. z o. o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 186.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w LUG Light Factory Sp. z o. o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 108, z czego 17 to opinie pozytywne, 40 to opinie negatywne, a 51 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy LUG Light Factory Sp. z o. o.?

Kandydaci do pracy w LUG Light Factory Sp. z o. o. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii