LUG Light Factory Sp. z o. o.

Zielona góra

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 135 ocen.

Opinie o LUG Light Factory Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.

Agnieszka

@Lucjan a czy Ty pracujesz w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.? Co możesz powiedzieć na temat warunków pracy? Aktualnie poszukują do Krakowa na stanowisko SPECJALISTA DS. PROJEKTOWANIA OŚWIETLENIA/OFERENT. Z ich oferty wynika, że zapewniają objęcia stanowiska wspieranego szkoleniami, skorzystania z karty Multisport, dołączenia do grupowego ubezpieczenia na życie. Może ktoś aplikuje?

Odpadek
@Agnieszka 31.08.2017 15:27
@Lucjan a czy Ty pracujesz w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.? Co możesz powiedzieć na temat warunków pracy? Aktualnie posz...

Oddził krakowki rozpadł się dwukrotnie przez ostatnie 3 lata. Odeszło jakieś 8 osób. To o czymś świadczy. Jak nie masz doświadczenia to można próbować, jak masz to szukaj innej firmy.

Taltu cz2

Naucz się ile da i potraktuj tę organizację jako wyskocznie dalej. Jeżeli satysfakcję sprawia Ci walka z innymi, lanie jadu, słuchanie plotek o innych, odporna jesteś na upokorzenia i równanie w dół, nie chcesz się rozwijać - odnajdziesz się w tej organizacji. A odchodząc spotka Cię niespodzianka. Szybko z gwiazdy zmienisz się w największego wroga organizacji i firma zrobi wszystko żeby pod przykrywka uśmieszków i zapewniania, że chce dobrze, utrudnić Ci wyjście. Może okazać się, że przyjdziesz do pracy, a nikt Cie nie poinformował, że juz nie pracujesz bo wczoraj skończyła sie umowa, której temat poruszałaś przez ostatnie tygodnie, a nikt nie chał z Toba o niej rozmawiać.

No name
@Taltu cz2 14.11.2017 23:34
Naucz się ile da i potraktuj tę organizację jako wyskocznie dalej. Jeżeli satysfakcję sprawia Ci walka z innymi, lanie jadu, sł...

Ale bełkot i bezpodstawny jad!

Taltu cz1

Zastanawiam się jak zacząć i co dokładnie powinno sie znaleźć w takim opisie - recenzji firmy. Chyba od tego, że co niektóre firmy powinny przyznawać jakieś stypendia dla tego portalu albo ludzi, którzy chcą użyć kilka chwil swojego cennego czasu żeby wyrazić opinie o obecnym czy byłym pracodawcy. Tego typu audyt i znalezienie słabych punktów organizacji kosztuje kilkanaście koła, a tu proszę za darmo firmy dostają cenne informacje. Tylko pytanie, czy są gotowe je wykorzystać i na tym skorzystać. Ta firma zdecydowanie nie jest gotowa na nic i na dzisiejsze czasy. Pracownicy i zarząd żyją w zupełne innych światach odgrodzonych od siebie fosą, siedmioma górami i 10 rzekami. Szeregowy pracownik nie ma dostępu do dyrekcji i prezesa, może iść do nieprzyjemnych Pań z HR, które wszystkie sprawy pracownicze sprzedadzą na forum za kilka srebrników. Może firma wychodzi z założenia że Twój problem jest problemem firmy - ale nie licz na wsparcie raczej na wytykanie palcami i obmówienie. Za to na odprawie, w stołówce czy na korytarzu od wysoko postawionych person usłyszysz kto komu musiał zapłacić za wygranie przetargu na oświetlenie - za takie plotki albo tajemnice handlowe pewnie jest §. Firma oczywiście określa się liderem i zdobywa nagrody, ale każdy wie że te nagrody gazele, wilki, niedźwiedzie i gepardy biznesu mają swoją cenę i nie mówię tu o tym co firma robi i jak dobrze sobie radzi, ale zwyczajnie ile płaci za przyznanie nagrody. Dlaczego nigdy nie dostaliście nagrody dla najlepszego pracodawcy? Sprawa jest prosta bo slogany typu "ludzie są najważniejsi" inaczej są rozumiane przez właścicieli, a inaczej przez całą resztę. Oczywiście jeżeli rozpatrzymy ludzi jako tych co maja robić swoje nie zadawać pytań i nie pytać o celowość swoich działać, a są potrzebni żeby wykonywać robotę to tak, są najważniejsi bo bez nich nie będzie komu pracować. To jest firma rodzinna - w rozumieniu takim, że jak jesteś z poza rodziny zawsze będziesz tu nikim. Tu nie ma mowy o jakiejkolwiek grze zespołowej czy współpracy. Dostaniemy tu złośliwości, kompletny brak współpracy i komunikacji. Publiczne upokorzenia są na początku dziennym, chwalenie za to odbywa sie po cichu w zaciszu korytarzy lub gabinetów. Cele, które powinny być wyznaczane przez przełożonych, zmieniają się z każdym tygodniem więc nie licz na jakiekolwiek uznanie za ich realizacje, chyba że jesteś cudotwórcą i uda Ci sie zrealizować to co zakładają w 7, a właściwie w 5 dni roboczych. Jak trafisz na kierownika, który nie ma pojęcia o zarządzaniu i współpracy, będziesz dostawał po głowie, będzie Ci udowadnianie, że zawsze się mylisz i na niczym sie nie znasz, poza tym twoje sukcesy zostaną przywłaszczone przez niego, a z porażkami zostaniesz sama. Na dodatek ludzie którzy biorą odpowiedzialność za swoje działania i potrafią się przyznać do popełnienia błędu są traktowani jak kosmici, którzy zachowują sie irracjonalnie. Nigdy nie usłyszysz DZIĘKUJĘ. W pracy, poza rutynowym działaniem nie masz najmniejszych szans na rozwój. Nie ma ścieżek kariery, pomysłu na pracowników, na wykorzystanie nowych pomysłów. Do niedawna nie było karty stanowiskowej (opis co masz robić w pracy). Góra jest nie omylna, a reszta ma po prostu robić żeby było dobrze. Nie waż się wystawać do góry bo oberwiesz młotkiem jak wystający gwóźdź. Na odprawie w Teraz o plusach. Za te upokorzenia, chaos, brak współpracy firma płaci bardzo dobrze na tle innych z naszego regionu. Na pewno jest to zróżnicowane, produkcja okolice minimum, na średnich stanowiskach 5cyfr. Także jeżeli masz twardą pupę i potrafisz znosić bardzo niekorzystne warunki pracy, upokorzenia, chcesz zabić w sobie chęć zabierania głosu na forum, wiarę w swoje pomysły, być zarządzanym przez nieudaczników od których nie masz szans niczego się nauczyć, ale w zamian za to dostać worek pieniędzy, GOŁ for IT. Co jest ważne firma stawia na mierność - średniość, jeżeli chcesz się wykazać i być lepszym, nikt Ci na to nie pozwoli. Pewnie oberwiesz, a Ci którzy już dawno nie powinni piastować stanowisk będą dostawali kolejną szansę. O może tak firma zapracuje na miano pracodawcy roku, w kategorii pomocy najsłabszym i jakiejś działalności charytatywnej. Jak jesteśmy przy pieniądzach, przygotuj sie do dobrego kontrolowania swojej wypłaty. Może nie w każdym miesiącu ale raz na kwartał będziesz musiała sie upominać o swoje pieniądze, bo albo ktoś zapomni zapłacić za jakieś nadgodziny, HR zapomni, że miesiąc miał 30 dni i za kilka zapomni zapłacić i tym podobne zabiegi. Jak nie masz zwyczaju dopominać sie o swoje to od wypłaty z każdego miesiąca oddasz pracodawcy kilka cyfr. Podsumowując: Pieniądze są znośne. Autobus dowozi z miasta. Organizacja nie zwalnia nawet jak nie wiesz po co Cię przyjęli i nic nie robisz w pracy. Cena jaka za to płacisz: Nie waż się brać odpowiedzialności za swoją pracę raczej wpasuj się w system. Nie rozwiniesz się zawsze zostaniesz tym na jakie stanowisko Cię zatrudnią. Nikt Cie nie nauczy więc wszystko w Twoich rękach.

Leon

Dlaczego na forum są tak bardzo skrajnie różne opinie? Ta sama firma a jakby zupełnie inna. Oby nie okazało się, że jak ktoś dobrze pracuje to ceni i chwali firmę a mniej pracowici narzekają. Czy stanowisko doradcy techniczno-handlowego jest w miarę dobrze opłacane?

Agnieszka

@Kolorado OK rozumiem, że jesteś niezadowolony z pracy w LUG Light Factory Sp. z o. o. Czy długo pracowałeś w firmie? Czy napiszesz, co byś zmienił konkretnie w firmie?

Aplikant

Proszę o informacje jak ksztaltuja się warunki pracy na stanowisku doradcy techniczno handlowego. Z góry dziekuje

mir

Peon jak masz możliwość znalezienia lepiej płatnej pracy to Lug-iem nie zawracaj sobie głowy. Pieniądze małe, marne 2000 BRUTTO! a praca bardzo odpowiedzialna. Ja na chwilę się tam zatrudniłem ale zrezygnowałem. Atmosfera pracy jest tragiczna! jeden wielki chaos. Firma skupia się na bzdurach a nie na konkretach. Więcej tam ludzi do rządzenia jak do pracowania. Następną rzeczą jest która razi po oczach to jakieś beznadziejne czasy na wykonanie oprawy świetlnej. Jak przez DWIE I PÓŁ MINUTY brygada 4 osobowa ma zrobić od podstaw do samego spakowania jedną oprawę. Przez cały dzień musi ich zrobić 180 SZTUK! Oczywiście jest to do zrobienia ale kosztem tego że może 10 sztuk jest estetycznie zrobiona a reszta to kaszana. Pracujesz w pośpiechu więc o dokładności zapomnij. NAJZABAWNIEJSZE JEST TO ŻE TE WSZYSTKIE PIĘKNIE WYLICZONE CZASY NIE MAJĄ PRZEWIDZIANEGO JAKIEGOŚ POŚLIZGU. Znalazłem się w sytuacji że magazyn wydał część złych komponentów no i trzeba było czekać bo ktoś zaniedbał swój obowiązek. Ok. komponent dostarczono ok 20 minut później ale ty musisz napierniczać żeby te 20 minut nadrobić mimo że to nie twoja wina. Oczywiście możesz mieć to w tyłku ale jak na rękę dostaniesz 1560 zł to siłą rzeczy zależy ci na premii za wydajność, marnych chociażby 100 zł ale jak będziesz mieć reklamację to guzik dostaniesz a nie premię. Tam każdy działa na swoją rękę, są ( albo nie ma, bo i tak widziałem) instrukcje dla montażysty jak złożyć lampę. Dla każdej oprawy jest instrukcja , ale jak jedną i tą samą lampę robią 4 brygady to niestety każda jest inaczej zrobiona bo każdy wie lepiej. Chora sytuacja ogólnie tam panuje. Nikt nie jest za nic odpowiedzialny. Czy dział mechaniczny, czy przewody, czy lakiernia jak coś zrobią źle to chusteczka na montażu poprawią. A co niech sobie rozwiercają na większe otwory pod nity, a co niech sobie zamienią przewody w wiązce, a co a niech sobie szlifują pilnikiem nadmiar lakieru.... i tak to właśnie wygląda na montażu. Urobisz się jak świnia, gęby nie otwieraj jak ktoś nie wywiązała się ze swoich OBOWIĄZKÓW, zapieprzaj, popraw bo przecież ty jesteś tylko robolem tego najniższego sortu. Ja serdecznie podziękowałem za pracę w tym miejscu i szczerze nie polecam jej ludziom, którzy mają szacunek sami do siebie.

Kolorado OK
@mir 14.09.2017 11:52
Peon jak masz możliwość znalezienia lepiej płatnej pracy to Lug-iem nie zawracaj sobie głowy. Pieniądze małe, marne 2000 BRUTTO...

Dokładnie w samą 10. Masakra. Nie napisałeś o tych bramkach jak w metrze(były swego czasu) jak się wychodzi do WC. To był powód że ich olałem za takie traktowanie. O zarobkach hm... (jak można nazwać to zarobkiem- raczej zapomoga na dojazdy i kanapki do tej pracy) nie wspomnę. Atmosfera i klimat w pracy śmiech na sali. Byłem, widziałem, podziękowałem. Jeszcze dużo muszą się nauczyć jak dbać i zatrzymać pracownika na lata.

Mirosław

Co słychać w firmie LUG? Pracowałem w swoim czasie i miło wspominam pracę, czasami zaglądam na forum żeby poczytać o firmie. Kiedyś było super, z przyjemnością chodziło się do pracy. Mogliby podnieść trochę zarobki, prawda? Jak się pracuje z szefostwem?

Peon

Witam poszukuje pracy na stanowisko montażysta Czy może ktoś coś więcej napisać na czym ta praca polega i czy warto potrwać się do tej firmy?

Kinga

Zastanawiam się dlaczego niektórzy tak uogólniają wysokości pensji. Dla mnie jest różnica między praca na magazynie, magazynierem czy też innym stanowiskiem bardziej odpowiedzialnym. A może komuś sprawia przyjemność stawianie firmy w złym świetle , tak?

Pats

Może ktoś coś więcej napisać o stanowisku planisty w firmie ? Widziałam ogłoszenie i zastanawiam się czy warto się nim zainteresować. Zarobki ? Warunki zatrudnienia ? Atmosfera w pracy ? Pozdrawiam

Lucjan

Pewnie macie trochę racji, że firma mogłaby płacić jakieś większe pieniądze. To jest odwieczny problem między pracodawcą a pracownikiem. Idealnych firm nie ma więc chyba trzeba wypośrodkować ze swoimi opiniami. Chyba, że jest kiepsko to trzeba zmienić pracę.

Lucyna

@Bayern Bardzo dziękuje za informacje. Czy mógłbyś napisać coś jeszcze o atmosferze, jak ludzie ze sobą współpracują? Czy macie jakieś dodatki socjalne? Czy firma organizuje integrację? Będę wdzięczna.

Bayern
@Lucyna 21.08.2017 09:45
@Bayern Bardzo dziękuje za informacje. Czy mógłbyś napisać coś jeszcze o atmosferze, jak ludzie ze sobą współpracują? Czy macie...

Nie mogę nic napisać o atmosferze, byłem na rozmowie i jak usłyszałem 1800 netto to dałem sobie spokój z dalszym działaniem w temacie praca. Jak się pracowało za granicą pewien czas i idziesz do firmy w sprawie pracy słysząc takie wynagrodzenie, to myślę o ponownym wyjeździe z Polski. Szczerze, to gardzę takimi firmami z taką ofertą płacy. Z moim doświadczeniem, wyuczonym zawodzie i ukończonymi kursami nie będę godził sie na taką kpinę w temacie 1800 netto ! Byłem tam z czystej ciekawości o kwotę wynagrodzenia.

Bayern

Praca na magazynie na początek 1800 netto. Sprawdzone.

Lucyna

Może mi podpowiedzieć coś o pracy dla specjalisty ds. dokumentacji?. Nie bardzo wiem co przez to rozumieć? Czy to archiwizacja czy też coś jeszcze innego? Będę bardzo wdzięczna za kilka zdań o atmosferze i innych sprawach

Olek

Ktoś pracował w dziale kontroli jakości??

Cześć

Chciałbym się podzielić krótko moimi doświadczeniami po przepracowaniu 2+ lat w LUG . Ogólnie z pracy jestem raczej zadowolony i uważam, że małymi kroczkami firma zmienia się na lepsze, aczkolwiek dużo rzeczy należy jeszcze naprawić. - Obietnice wysokich premii zależnych od wyników. Niby motywujące, ale nie dość, że premie wcale nie okazały się wysokie, to w konkurencyjnych firmach są one znacznie większe. - Szkolenie produktowe przeprowadzone na zasadzie "nasze produkty są najlepsze", co szybko zostaje zweryfikowane przy pierwszych projektach/ofertach, nawet przez osoby nie mające wcześniej z oświetleniem nic wspólnego. - Brak szkoleń pracowników pod kątem obejmowanego stanowiska (zakres obowiązków, metodyka pracy, w sumie nikt też nie sprawdzał dokładnie moich umiejętności podanych w CV). - Niektórzy nowi pracownicy muszą czekać nawet 2 miesiące na niezbędne narzędzia pracy. - Bez dobrych pleców, ciężko jest załatwić pewne sprawy przeciętnemu pracownikowi. Wiele zgłoszeń/uwag jest ignorowanych bądź przekładanych w nieskończoność. - Firma niestety nie podąża za najnowszymi trendami produktowymi, ciężko o nowe stylowe oprawy, które mogłyby dobrze konkurować na rynku - Wysoko postawione osoby pozwalają sobie na trochę zbyt frywolne zachowania i unikają odpowiedzialności za popełnione błędy, często zrzucając winę na pracujących pod nimi ludzi. - Brak stanów magazynowych powoduje, że oprócz dłużących się terminów produkcji, handlowcy nie są w stanie dostarczyć klientowi nawet próbek, bądź dostają uszkodzony sprzęt z demontażu. Oczywiście wina za stracony temat też leży wtedy po stronie handlowca. - Brak zaufania do pracownika. Uważam, że monitorowanie aktywności i lokalizacji pracowników jest trochę przesadzone i jest to dla mnie pewien dyskomfort jeżeli jestem z góry traktowany jako potencjalny obibok bądź złodziej. Szczególnie, jeżeli te dane nie są do końca poufne i nie tylko osoby upoważnione mają do nich dostęp. Czy poleciłbym pracę w LUG? Nie wiem. Ja jestem zadowolony z pracy z otaczającymi mnie ludźmi. Pomimo pewnych niedogodności mogę powiedzieć, że pracuje mi się komfortowo. Firma się rozwija, projekty są realizowane. Od pewnego czasu widać delikatną chęć zmiany i wysłuchania opinii pracowników. Mam nadzieję, że będzie to skutkować pozytywnymi zmianami w firmie w najbliższych latach. Jeżeli zostaną uporządkowane sprawy wewnętrzne i problemy z komunikacją, będzie to znacznie lepsze miejsce pracy. Póki co, nie wzgardzę konkurencyjnymi ofertami.

Praca dorywcza

Ja powiem tak. Była to moja pierwsza prawdziwa praca "czyli nie na czarno ani roznoszenie jakiś ulotek itd." więc nie mam zbytnio doświadczenie co i jak. Z braku jakiejkolwiek dobrej pracy w ZG postanowiłem pójść gdzieś gdzie będzie coś związanego z kierunkiem mojej nauki "elektronika". Jako uczeń wtedy technikum + dwie kwalifikacje "3 na technika jeszcze nie miałem" wzięli mniej bez większego problemu niby na pakowaniem. Ogólnie robiłem wszystko na linii produkcyjnej więc nie ma różnicy czy będziemy na montażu,pakowaniu itd. Sama roboto łatwa. Do każdej lampy jest instrukcja która zrozumie prawie każdy idiota. Wrazie problemów jest brygadzista albo osoby które dłużej pracują i pokażą co i jak. Największy problem jej zapi...ok "może jestem nie przyzwyczajony" ale robienie często 8h tego samego naprawdę męczyło. Strasznie dużo roboty co było straszne. Chociaż jakoś nie byłem strasznie zmęczony to psychicznie. + Nogi wyłaziły mi w d..e gdyż większość czasu się stoi ... Najbardziej zapadło mi w pamięć jak ktoś mówił że nawet radia nie wolno mieć bo można dostać naganę. "Chociaż starsi pracownicy mieli to głęboko w poważaniu :D chociaż tyle dobrego " Osobiście średnio polecam. Praca dobra by dostać solidnego kopa w cztery litery na początek kariery ;)

karola

Ponawiam swoje pytanie - na jakie zarobki można liczyć na stanowisku - księgowa. Dodam, że spełniam wszelkie wymagania wskazane w ogłoszeniu. Nie wiem czy jest sens składać swoje dokumenty... Proszę o podanie widełek

Marcus

Nie polecam pracy na produkcji w tej firmie. To nie jest praca na etat tylko na AKORD. Byłem tam pracownikiem z ZK. Niestety może praca sama w sobie nie była zła ale praktyki brygadzistki Pani K. to jakiś horror. Ma swoją ulubioną brygadę, koleżanki od imprez i tylko im idzie na rękę. Koleżaneczki dostają zlecenia z lepszym czasem wykonania, trudniejsze z gorszym czasem robią w mniejszym składzie. A nawt jak coś nie pójdzie po ich myśli to K. Pomajstruje przy panelu, tu wymyśli, tam ukradnie i wydajność koleżankom się zgadzać będzie. ziwne w tym wszystkim jest to, że wszyscy wyżej postawieni przełożeni nic nie widzą, albo nie chcą widzieć. Moim zdaniem to szkoda nerwów na pracę w takim zakłamanym środowisku a i 2000 zł brutto, bo tyle ma pracownik produkcji to śmieszne pieniądze. Cieszę się że mam tą masakrę już za sobą.

Piotr S. Baranowski

Użytkowników portalu "GoWork.pl" zainteresowanych informacją opartą na faktach pragnę poinformować, że firma LUG Light Factory pozostaje aktywnie zainteresowana opinią i satysfakcją zawodową swoich pracowników.  Oferujemy szereg możliwości nawiązania dialogu na temat warunków pracy, relacji i komunikacji między pracownikami, a także indywidualnych niepowodzeń czy frustracji pojawiających się w każdej dynamicznie rozwijającej się organizacji.     Jesteśmy zdania, że mając do wyboru bezpośrednią rozmowę z przełożonym, przedstawicielem działu HR czy Prokurentem firmy LUG, występowanie anonimowo na publicznym forum pozbawionym możliwości obiektywnej weryfikacji wyrażanych opinii jest zachowaniem nieprofesjonalnym i krzywdzącym dla większości 550 osobowej załogi.  Pracowników LUG pragnących omówić elementy środowiska pracy w konstruktywnej atmosferze zapraszam do kontaktu z działem HR.  Podjęcie polemiki na forum "GoWork.pl" oceniamy jako nieetyczne i bezcelowe. Piotr S. Baranowski Dyrektor HR LUG Light Factory

Piotr Baranowski
@Ja 18.05.2017 12:42
Szanowny Panie Piotrze, Proszę się nie dziwić obecnym i byłym pracownikom firmy, że wypowiadają się anonimowo. Obecni praco...

Szanowny Panie "Ja", Ponownie zapraszam Pana na (poufną) rozmowę ze mną. Biorąc pod uwagę opinię wyrażoną przez Pana, rozumiem potencjalny dyskomfort jaki może Pan odczuwać, jednak nie znam innego sposobu by nicjować pozytywną zmianę w środowisku pracy jak otwarte omawianie dostrzeganych problemów. Nawet globalne swym znaczeniu zmiany odbywają się z reguły etapami. Trochę podobnie jak "morderczy" poniekąd dystans maratonu wciąż pokonuje się pojedynczymi krokami. Piotr Baranowski

Ja inny
@Piotr Baranowski 06.06.2017 12:07
Szanowny Panie "Ja", Ponownie zapraszam Pana na (poufną) rozmowę ze mną. Biorąc pod uwagę opinię wyrażoną prz...

Szanowny Panie Piotrze, w firmie w której Pan pracuje jest duża rotacja pracowników. Fenomen ten występuje na każdym szczeblu zatrudnienia (poza kadrą dyrektorską). Może warto rozpocząć swoją pracę właśnie od przysłowiowej "głowy"? Firma, w której Pan pracuje ma bardzo dobrą opinię na rynku, poza opinią dobrego pracodawcy. Rotacja pracowników wpływa na odbiór końcowego klienta, dziś jest taki pracownik jutro inny i temat ucieka, przecież konkurencja nie śpi :) Proszę się przyjrzeć, jak dużo specjalistów w dziedzinie oświetlenia jest w ostatnim okresie zatrudniana na regionach przez firmę. Nie bierze się to z braku pracowników wyspecjalizowanych a z w.w. powodu. Szkoda, że Pan Prezes nie zainteresuje się metodyką zarządzania przez pewne wysoko postawione osoby, może właśnie przy 550 pracownikach warto zainwestować właśnie w tym punkcie, firma mocno się rozwija, stara kadra nie nadąża, żyje jeszcze czasami sprzed 10 lat a specjaliści kruszeją, uczelnie ograniczają technikę świetlną itd...

Leonid

Widziałem niedawno w LUG Light ofertę pracy dla projektanta oświetlenia i w związku z tym mam pytanie. Czy to jest jeszcze aktualne? Może ktoś słyszał i mógłby coś podpowiedzieć? Może jeszcze coś ogólnie o firmie, jak się pracuje? Czy kasa jest wypłacana w terminie?

karola

Witam, Wiem ze rekrutują do firmy na stanowisko-księgowa. Czy wiecie na jakie zarobki netto można liczyć na tym stanowisku?

Agnieszka

Bądź na bieżąco z tym, co dzieje się w firmie! http://www.lug.com.pl/relacje-inwestorskie/aktualnosci - na stronie LUG Light Factory Sp. z o. o. znajdziesz informacje o aktualnych wydarzeniach firmy.

Iza

Pracuję w LUG-u od dawna i może nie jest łatwo ale jestem zadowolona z pracy.

Agnieszka

@mmm, a praktyki na jakim stanowisku Cię interesują?

mmm

Wita czy ktoś orientuje się może jak wyglądają płatne praktyki wakacyjne w tej firmie? czy są możliwe? czy dużo płaca? - jestem syrudentka Zarzadzania i inzynerii Produkcji

Agnieszka

@szwed gratuluję! Koniecznie podziel się z nami swoją opinią na temat Twoich pierwszych dni pracy :)

szwed

Witam bylem na spotkaniu w sprawie pracy na magazynie i powiem wam że bardzo bylem zaskoczony pozytywnym podejściem do człowieka. Osoba która mnie przeprowadziła rekrutacje bardzo konkretnie i rzetelne wszystko przedstawiła ! Przedstawiłem swoje wymagania i zostały zaakceptowane i to nie jest 1400 czy 1600 na rękę tylko więcej!!! Dziś zaczynam 3-dniowy okres próbny zobaczymy czy to co piszecie ma jakikolwiek sens!!!!! Pozdrawiam tych którzy twierdzą że nie ma pracy itp. I wola gnic na rodziców garnuszku!!!Lub Żony;)

Gregor

Bardzo chciałbym podjac pracę konsultanta ds. obsługi rynku architektonicznego za granicą a widziałem w ofercie Niemcy, Szwajcaria lub Austria. Mam duże doświadczenie oraz b.dobrą znajomość niemieckiego i francuskiego, czy jest szansa?

P.K.
@Gregor 25.02.2017 09:36
Bardzo chciałbym podjac pracę konsultanta ds. obsługi rynku architektonicznego za granicą a widziałem w ofercie Niemcy, Szwajca...

Dzień dobry. Rekrutacja na to stanowisko jest nadal otwarta. Zapraszamy do złożenia dokumentów aplikacyjnych na podany w ogłoszeniu adres mail. Kopie treści tego ogłoszenia znajduje się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. P.K.

Question mark

"Ja" - świat jest mały - tak się składa, że mieliśmy okazję współpracować. Nie wiem jak możesz wyrażać takie opinie na forum, skoro pracowałeś w Anglii i to bez kontaktu z centralą. Sądzę, że firma daje szanse rozwoju, skoro człowiek w trudnej sytuacji życiowej w jakiej byleś, od razu dostał pracę w oddziale zagranicznym tej firmy, i to bez znajomości języka....ale każdy ma prawo nabazgrać w Internecie byle co, byle jak i bez możliwości ustosunkowania się drugiej strony. Ja LUG chwalę - przedszkole to nie jest, ale dobra szkoła dla nastawionych na rozwój, wynik, dobre wynagrodzenie i awans!

marketing
@Dudi 08.06.2017 00:18
Szanowny "Ja" - teraz to już kompletnie mijasz się z faktami - też tam pracuje i wiem, ze dział marketingu się rozros...

Zgadza się, rozrósł się kiedy zmieniła się osoba, która nim zarządzała :) Nie wiem jak długo tam pracujesz, ale zapewniam, że nie mijam się z faktami. Ile osób pracujących w 2013 roku jeszcze tam znajdziesz? ;) Powtarzam, prawie cały skład się wymienił wiec nie zarzucaj mi mówienia nieprawdy jeśli sam/sama tego wcześniej nie przeanalizowałeś/łaś. Nie odnoszę się do firmy samej w sobie, tylko do fragmentu wypowiedzi osoby piszącej wcześniej. W sumie nic do firmy nie mam, poza przymykaniem oka na patologie kierowania, ale to już taki folklor. Za to omawiany przypadek osoby całkowicie nie szanującej swoich pracowników jest case'em na dłuuuugie opracowanie psychologiczne...

Ja
@marketing 07.06.2017 15:29
".. z którym zapewne dział marketingu firmy LUG się zupełnie nie zgodzi" Wspomniana Pani Dyrektor była też przez dłu...

Witam, Kontekst wypowiedzi o dziale marketingu miał na myśli ogólną kreację marketingową firmy. Tworzony wizerunek, a nie pracowników pracujących w tym dziale. Do Pana Piotra Barańskiego, Z całym szacunkiem dla Pana propozycji ale nie jest to propozycja interesująca ze względu na kategorycznie różne pojmowanie poufności przez dwie strony (moją i firmy LUG) Wystarczającym będzie w kontekście zmian o jakich Pan pisze skupienie się na obecnych pracownikach i ich problemach z wcześniej wspomnianą kadrą. Obecni pracownicy będą równie dobrym źródłem informacji i propozycji poprawy sytuacji. Pozdrawiam

Lusia

Nie można oceniać firmy przez pryzmat jednej osoby lub jednego działu. To jest nieuczciwe, ludzie którzy tu pracują czuja się obrażani! Firma jest spoko, prawda?

xxx

Witam czy ktoś się wie ile zarabia pracownik na magazynie (magazynier)?

Ja

Firma Lug light factory doskonale miejsce żeby nabawic się rozstroju nerwowego, awersi do przełożonych i wypalenia zawodowego w krótkim czasie. Firma rzeczywiście rozwija się dynamicznie dzięki dobremu marketingowi i kilku innym mniej nadającym się na upublicznienie metodom. Są działy dobrze funkcjonujące z dobrym zarządzaniem niemniej jednak dzialy handlowe są godne pozalowania jeśli chodzi o kierownictwo. Szanowna P. Dyrektor eksportu jest najlepszym przykładem zarządzania poprzez zastraszanie, manipulowanie i upokorzenie pracowników. Standardowa metoda "motywowania" pracownika jest krzyk i wulgaryzmy co osobie na takim stanowisku conajmniej nie przystoi. wszystko to dodatkowo jest podsycone szeroko akceptowanym donosicielstwem i sztuczna negatywna konkurencja wewnętrz firmy. Nie wspominając już o zwolnieniach w stylu "ostatni dzień ważności umowy o pracę na czas okrslony wtedy zostają państwo poinformowani o nieprzedluzeniu". Celowe przenoszenie spotkań z pracownikiem w nieskończoność w celu przeprowadzenia rozmowy rocznej, ściąganie. Pracownika z urlopu a następnie kolejne przeniesienie spotkania o dzień lub dwa uzasadniając brakiem czasu. O warunkach pracy w dziale handlowym można by napisać dobra książkę. Zadziwiające jest ze do tej pory tak nieodpowiedzialna osoba zajmuje tak wysokie stanowisko tak długo widocznie ma inne atuty które są cenione w firmie. Osobiście nie polecam pracy w działach handlowych

Alm

Jak masz takie doświadczenia to powinieneś dość szybko dostać pracę

Mackuuu

Mam, doswiadczenie na maszynach CNC dzwonili do mnie 2 razy, ale ie moglem przyjechac.Dziwi mnie po prostu , ze ciagle jest zapotrzebowanie na cnc ... wiec sie chce dowiedziec jakie sa warunki

Maackuuu

Witam mam pytanie interesuje mnie praca Operatora CNC mogłby mi ktos opisac mniej wiecej jak ta praca wyglada i jakie sa zarobki ??

Buszmen

Same pozytywy, chyba sobie sami piszą opinie!!! Jako kierowca nie mam dobrej opini. Kolejna firma co mają w nosie kierowców. Przywozisz towar i czekasz bo nie mają czasu rozładować. To jest Polska tu trzeba czekać. Paranoja i żenada

kandydat

Czy ktoś się może orientuje jak wygląda praca u nich na magazynie???? Chodzi mi o stabilność pracy, zarobki( bez premii - podstawa), jak duża jest rotacja na tym stanowisku ????

Projektant

Wiem, tyle, że kontaktowałam się i wciąż odpowiedź jest, że nierozstrzygnięte :) dlatego pytam, byc może ktoś ma tu takie doświadczenia.

projektant

Dzień dobry, czy ktoś orientuje się ile czasu należy czekać na koniec rekrutacji w lugu? Mija już około miesiąc bez podjęcia decyzji o wyborze kandydata na specjalistę ds. oświetlenia. Ktoś jeszcze miał tak długi okres rekrutowania?

anonim

(usunięte przez administratora)

Michał

Na liście zadań dla tego stanowiska są m.in.: redagowanie tekstów na potrzeby prowadzonych kampanii marketingowych, redagowanie artykułów PR do serwisów branżowych, więc umiejętność pisania ciekawych tekstów (tzw. lekkie pióro) na pewno się przyda :)

lidka

Hej! Jak tam wygląda praca w marketingu? Bo teraz są ogłoszenia. Dawno temu słyszałam, że jest tam bardzo surowa kierowniczka i praacownicy czują się mobbingowani. Prawda to?

anonim

(usunięte przez administratora)

ROMANO

1400 złotych na miesiąc, z szacunku do samego nie idę na taki układ. Zasada jest jedna: kombinuj by na starość było lepiej. Praca w Polsce ? Mieszkać w Polsce ? GRAZIE AVE ROMA IO SONO ROMANO Per Sempre

Romano
@ROMANO 15.05.2016 15:38
1400 złotych na miesiąc, z szacunku do samego nie idę na taki układ. Zasada jest jedna: kombinuj by na starość było lepiej....

.... do samego Siebie.... ( korekta)

Koi

Co masz na mysli ? Słabe warunki ?

-ROMANO

LUG i obok Lumel ahahah....szkoda czasu na wysłanie CV. Praca tam hm... jaka praca ! AVE ROMA IO SONO ROMANO SÌ

Mag

Jak jest ze stanowiskiem doradcy techniczno-handlowego? Jestem zainteresowany tym stanowiskiem i ciekawi mnie dlaczego jest tak dużo ogłoszeń w różnych rejonach Polski?

linia

ech szkoda gadac lepiej nie bedzie tylko coraz gorzej ludzie ktorzy z tamtad odchodza na emerytury widac jak sie ciesza a tym co jest tak dobrze to wlazi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nikt nie ma tam slodko tylko podlizusy cala prawda o pracownikach LGU

TED

Ma ktoś informację jak wygląda przebieg rozmowy rekrutacyjnej na stanowisko specjalisty ds projektowania oświetlenia ? Dają jakieś zadania w CAD, DIALUX, RELUX etc ?

ajaj

Szczerze, wiekszośc opinii odnosi się do rozmowy rekrutacyjnej. Mąż pracuje w tej firmie, duża presja czasu i nastawienie na rezultaty. Podstawa + 2 rodzaje premii,w tym premia za wyniki. Można niezle wyciągnąć. Nie jest to praca dla osób bez fachowej wiedzy specjalstycznej (oprogramowanie), umiejętnosci handlowych, interpersolannych i radzenia sobie w sytuacji stresowych. Tyle powiem - duża rotacja na stanowiskach, handlowych, produkcji, bo ludziom sie nie chce pracować, a wszedzie są wymagania, i ie kazdy może spzredawać jak nie wie co sprzedaje.

Zostaw opinię o LUG Light Factory Sp. z o. o. - Zielona góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LUG Light Factory Sp. z o. o.