brak logo

magna

Sady

Opinie o magna

XXX 2015-02-22 16:44:39
nie polecam jeden wielki syf przyjmują tylko przed pośrednictwo pracy wynagrodzenie to żenada 1750 brutoo plus dodatki. Oni szukają jeleni przez pośrednictwo ja się przejechałem na tej firmie mieliśmy być przejęci przez Magna a oni nas oszukali i będziemy pracować przez work service uwzajcie na oszustów tak samo jak Pani Kadrowa kłamie tak samo w work service nie polecam!!!!!!!!!!!
1
xxx 2015-03-01 11:58:48
kto chce pracować i mu zależy na pracy to będzie pracował. (jajko) XXX jest osoba która pracowała prawdopodobnie ok tygodnia i nie ma pojęcia o pracy. W firmie są różnego rodzaju drogi kariery, ale nie od razu. zaczynasz na produkcji po paru latach możesz się znaleźć w biurze, na magazynie lub w jakości. Praca na produkcji polega na montażu foteli do vw caddy i vw T5.
xxx 2015-03-03 17:24:57
Do wpisu wcześniej pisze były pracownik tego syfu nie polecam brak organizacji wypłaty marne a do tego Pani Malwina nie posiada kompetencji by być dyrektorka hr kłamie na każdym kroku ludzie z work service przychodzą na góra kilka dni bo się przekonują jak jest ciężko i jak się wykorzystuje ludzi uwazajcie na firmę magna duża rotacja wśród pracowników odchodzą samebo tam się traktuje ludzi jak bydgoskie nie polecam A i Pani Malwina jest osobą od kogoś i przez to mierzy wysoko mam nadzieję że szybko zleci na dół kolejny absurd to że pracownicy biurowe mają przerwę godzina a pracownik produkcji 2 razy po 5min i jedna 15 min ludzie z biura tak się ciężko narracja a 15min by nie wytrzymała na produkcji omijać z daleka ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
xxx 2015-03-13 08:55:30
były pracownik doda jeszcze że ta firma to jeden mega syf na produkcji jesteście gonieni jak psy a śmieszni liderzy nic nie robią tylko łażą i co chwile że za wolno niech sam stanie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak sam to roboty wzieli by się nieroby z biura bada darmozjadów zapomina się że to dzięki procownik produkcji ta firma dalej istnieje nie polecam ani przez Magne ani przez pośrednictwo pracy !!!!. Uważajcie ta firma to jeden wielki wyzysk ludzi!!!!!!!1
1
młody 2015-03-17 21:06:20
MAGNA to coś co sprowadza nas do innej epoki....TEMPOTEMPOTEMPO.!!!!!!!!!NORMA ty się nie liczysz .Potrzeba klienta.!!!
1
XXXX 2015-03-22 01:41:57
Nie polecam przyjmują tylko za pośrednictwem pracy oferują 1750 brutto plus różne dodatki zastanówcię się za nim wejdziecie do tego syfu ludzie są gorzej traktowani jak bydło liczy sie tylko tempo temp tempo i ciągle i tam mało niech biurowy będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] razem z Śmieszna Pani dyrektor HR nie wytrzymali by 15 min nieroby jedne nie polecam były pracownik jeden mega wielki syf !!!!!!!!a liderów by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odrazu kolejne darmozjady!!!!!!!!!!!!!!!!
1
xXx 2015-03-26 12:03:06
Ludzie jak wy możecie się nazywać byłymi pracownikami jak wy w tej firmie nawet miesiąca nie przepracowaliscie? Co wy wiecie o wypłatach, o świadczeniach itp? To dlaczego pracownicy, dobrzy pracownicy siedzą po parę ładnych lat w tej firmie i jakoś się nogami i rękami zapieraja żeby tylko tam jeszcze pracować? Powiem jedno płacą jest bardzo dobra, świadczenia socjalne też są i to nie małe rzeczy firma regularnie wymienia i długo jeszcze by można wymieniać.. powiecie gdzie indziej jest lepiej.. a ja wam powiem że zawsze jest dobrze tam gdzie nas nie ma ale jakoś później jest tylko płacz że mnie nie ma w tej firmie bo tam było dobrze.. i jeszcze jedno niechce ci się pracować to się połóż w łóżku bo nigdzie nie będzie ci dobrze zawsze coś będzie przeszkadzać i nie pasować. Pozdro
2
xxx 2015-03-29 14:57:35
Przestań ( usunięte przez administratora ) farmazony ta firma to jeden syfu i malaria będę pisał jak jest naprawdę ludzi mają z ( usunięte przez administratora )liczy się ty Łk o słupki i statystyki tempo i jeszcze raz tempo wypłata fatalna popełnisz błąd i masz po premi a przy takim tempie jest Bardzo łatwo nie polecam syf a i przyjmują tylko przez work service posrednika nie polecam
1
xXx 2015-03-30 21:09:26
I teraz widać ile tam pracowałeś i ile jesteś wart jak już tam nie pracujesz :-) szkoda mi ciebie bo wyleciales z dobrze płatnej roboty i teraz żal ci du.pe ściska.. a wyjechałes pewnie przez swoją głupotę i nygustwo. Dużo takich ludzi widziałem w tej firmie i dużo pewnie jeszcze zobaczę. A norma o której tak biadolisz to jest wszędzie i tak samo wszędzie łatwo można już stracić. Powiem ci synku jeszcze jedno w polsce jak sam firmy nie założysz i ci się nie uda to nic nie będziesz miał więc dam ci radę weź pożyczkę kup bilet do uzbekistanu i jedź zapladniac kozy bo na nic więcej cię nie stać :-) pozdro i przemyśl moja radę
1
XXXX 2015-03-31 20:20:27
jebni sie w ten dekiel i sam przestan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] farmazony z dobrze płatnej pracyc hahahahah jesteś jebnię jak nie wiem co nie wciskaj ludziom kitu ta firma to wyzysk i jeden wielki syf i dobrze Ci radze kup bilet i leć na Antarktydę bo tam jest miejsce dla takich pajaców na odludzi łeb se zamroź bo to tego się tylko nadaje. Nie polecam tej firmy jeden wielki syf i wyzysk ludzi i nie słuchajcie tego Palant wyżej bo to piszę kierownik i chce was przekonać że do pracy nie polecam!!!!!!!!!!!!
1
xXx 2015-04-02 15:11:58
Żal mi ciebie tak to określe. Ja nikogonie namawiam tylko mówię jak jest. A ludzie sami przyjdą i określa jak jest naprawdę. I dla twojej wiadomości nie jestem kierownikiem tylko zwykłym pracownikiem a dodam jeszcze ze widać ile tu pracowałeś bo dla twojej wiedzy tu nie ma takiego stanowiska jak kierownik, są liderzy, mistrzowie, pracownicy biurowi i dyrektorzy ale kierownika nie ma. ( przepraszam jest kierowniczka ale magazynu ) ;-)
1
nikt 2015-04-02 17:20:10
Widać jesteś bardzo doświadczonym pracownikiem skoro znasz stanowiska jakie wg. nie występują na produkcji. Widać , że jesteś bardzo wykształconym człowiekiem skoro wiesz ,że na Antarktydzie jest lotnisko. Pewnie nie raz tam byleś co? A po stylu pisania można śmiało stwierdzić,że masz doktorat na wydziale polonistyki. Skoro nie dałeś rady w tej pracy to startuj do Macdonalda tam się na pewno spełnisz. Sam sobie będziesz szefował jak szybko masz hamburgery robić. Tylko pamiętaj zawsze z uśmiechem do klienta:)
sratata 2015-04-10 16:34:13
Zobaczymy od maja wypłaty bez weekendów czy taka dobrze płatna praca.xXx Czekam na twój komentarz
xXx 2015-04-11 05:20:13
Słuchaj nie pierwszy miesiąc i rok tu pracuje żeby wiedzieć że są lepsze i gorsze miesiące. W ogólnym rozrachunku w ciągu roku wychodzi się bardzo dobrze. No ale jeśli nie ma się rozeznania w dzisiejszym rynku pracy to dla ciebie mogą się wydawać tu wypłaty małe. A jeśli jest ci za mało to na pewno zarobisz więcej naprzeciwko jeśli wiesz o j a kiej firmie . (ironia)
XXXXXXXXXXXXXXx 2015-05-02 21:32:05
Nie polecam tej pracy nigdy w życiu syf kiła i mogiła przyjmuja przez agencje wyzysk traktowanie jak w obozie masz robić jak robot bez przerwy , obłuda i syf syf syf syf syf syf syf ludzi traktuje się jak gówno nie polecam kasa nędzna
1
były ZMK 2015-06-24 22:42:07
A Kzimieruk dla was jeszcze żelastwo robi? Czyli ogólnie firma beznadziejna jak widzę, zatrudnianie przez agencję to już ją dyskwalifikuję. W Kimballu chyba lepiej.
1
magnowiec 2015-06-25 07:37:05
a gdzie teraz nie masz pracy przez agencję? wieszkosc firm od poczatku daje umowy przez agencje nawet vwp
on 2015-08-12 18:18:55
Witam, dostałem ofertę prace w magnie proszę o szczerą odpowiedz , mianowicie chodzi mi o to jak wygląda praca czy są jakieś dodatki?? jak wygląda pakiet socjalny i czy wgl on jest, z góry dziękuje proszę odpowiedz od osób co pracują tam i mogę mi pomuc a nie ludzi co tylko coś słyszeli i głupio piszą
pUMperNikiEl 2015-08-15 00:43:49
kierowniczkę to masz w warzywniaku  tu pracuje Pani kierownik ds. logistyki i magazynowania. Pozdrawiam serdecznie tą Panią :)
Byłem tam na lini 2015-09-14 16:02:51
Firma fajna odszedłem bo dostałem lepszą ofertę.
Współczuję nowym pracownikom spotkania z Dawidem wózkowym:(
-typowy buntownik
-wychwala się jaki to on nie jest
-i że są w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Co do firmy fajnie mi się tam robiło.
1
edek 2015-10-15 18:44:24
Ludzie nie idźcie tam do pracy!!! Wyzyskiwacze i karierowicze, a udają równych!
kaz 2015-11-19 00:52:05
Najgorsza praca !!!!!!!!!!!!!!
1
magnowiec 2015-12-08 14:56:28
Nie mow ze jest dobrze. Skoro jest taka rotacja w firmie znaczy ze jest niestabilnie. W kazdym dziale a najwiecej w dziale jakosci jest rotacji. To nie swiadczy dobrze o zarzadzaniu firma i atmosferze w firmie.
1
praca do d. 2015-12-12 18:52:11
Praca dobra tylko ludzie ( usunięte przez administratora ).
1
Nikt 2015-12-20 14:12:01
Szef przeszedł do konkurencji i zabrał z sobą większość działu stąd rotacja :p.
dudu 2016-01-11 15:57:52
Gnój zawsze będzie gnojem, nawet gdy jest trochę podmalowany i wypachniony. Tyle w temacie o tym zakładzie.
1
xXx 2016-01-13 16:35:03
Sauron powrócił do Mordoru, że aż trawę malują na zielono..
Kobieta 2016-02-01 19:25:09
Witam, jest teraz ogłoszenie o pracy przy montowaniu foteli. Możecie powiedzieć, czy kobieta bez wykształcenia mechanicznego ma szansę i da sobie radę? Czy na produkcji pracują kobiety?
5
haha 2016-02-04 13:48:36
Kobiety pracują na linii ale jest ich bardzo mało.Szczerze mówiąc też ni mają lekko.Przyjmując się do magna też nie miałem doświadczenia a jednak się udało myślę że to nie będzie wymagane warto spróbować w pysk nikt nie da.Ślę z tego co się orientuję przyjmują na okres próbny przez firmę posrednicza work serwis gdy zobaczą że się nadajesz jest szansą o przyjęcie przez magne
haha 2016-02-05 00:17:48
I tu się mylisz są równie dobre jak mezczyzni wiem o tym bo tam pracuje i jestem z kobietą na jednym stanowisku i czasami jest mi ciężko żeby jej dorównać. Moim zdaniem jak na początek zarobki są nieźle a jak zrobisz trochę nadgodzin i dojdzie do tego premia jakościowa to wynagrodzenie robi się niezle. A co do rekrutacji jakiś tydzień czy dwa przyjęli nowych pracownikow
hr 2016-02-05 16:12:38
Wsioki z wiosek , donosiciele , wielka patologia społeczna .
Polak biały murzyn , gorszy od Ukraińca . Polecam kontrole Pip-u bo nie panują nad zatrudnieniem . Przez tą firmę źle mi się kojarzy VW psują wizerunek firmy .
1
hr 2016-02-13 12:52:18
Przydałby się Pip w Magnie. Może niekturym korony z głowy spadły - czytaj HR.
brak 2016-02-20 00:33:06
powiem tak praca fajna ale ludzie co uwazaja sie za ideal brak slow taki krzysztof kazdy zna podobny do dobrego swiniaka o super wadze 100kg uwaza sie za kogos a sie spocil jak mial sam robic hahaha idealny do plotek :) baw sie chlopie dalej i rabaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym zeby kazdy uslyszal to co jak przez 4 dni to juz dawno by cie wyj,,ba...pozdrawiam swiniaka wiesz kto :)
1
Johhny Walker 2016-02-29 14:03:26
Mam pytanie, czy praca montera foteli jest bardzo ciężka? Nie boję się pracować, ale jestem raczej wątły fizycznie. Może ktoś pokrótce opisać pracę na tym stanowisku?
Pyrka 2016-03-05 20:26:42
Johhny Walker praca jest ciężka może nie tyle fizycznie co daje w kość na samym początku. Palce chcą odpaść jeśli się tego nie boisz to dasz sobie radę.
1
okiy 2016-03-11 23:01:00
Johhny Walker -sluchaj poszukaj pracy gdzie indziej uwiez tam jest sama psychola i tylko dupe rabia kto ile wytrzyma ja nie boje sie ciezkiej pracy ale jak masz isc i ci za plecami dupe rabia to zal sami wiesniaki jak wczesniej ktos napisal zyja bo musza pozdrawiam w odp krzysia grubasa
1
Pyrka 2016-03-12 20:07:58
Tak to kwestia przyzwyczajenia. Opinie o pracy są różne. Ja sobie ja chwale, zarobki są niezłe. Problemem jest duży przesiew, ale to norma jak system jest nie przystosowany do wdrożenia nowych osób. Duże braki kadrowe, krótkie szkolenie i po 1-2 godzinach masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeśli masz psyche mocną to dasz radę ;).
Q... z magny, Wałęsa wam powie. 2016-03-15 21:13:22
Pole do działania dla Sanepidu, Pipu, P.Poż- brak gasnic i wszystkiego.
Wielki bałagan, arogancja, psychoza. Chcecie być robotnikami i lubicie być pomiatani oraz nie spać w nocy z bólu rąk - Ta praca jest dla Was jedyna szansa !!! Pozdrawiam Panią z HR . A zarobki jak w Amazonie , 2400 zobaczycie po 5 latach jak wam starczy na lekarstwa. Wojciu i minionek jest odpowiedzialny za ten bałagan miło było poznać .
kukuryku 2016-03-29 16:02:08
Wykożystują was w tej robocie jak frajerów. A sami zarabiają po kilkadzisiąt tysięcy. Od tej roboty i w tym tempie to wkrótce będzie jeździć na wózkach, albo i nie bo nie będzie was na nie stać!
macciek16 2016-04-12 16:59:41
dostałem ofertę pracy jako Operator budowy siedzeń samochodowych w Faurecia chciałbym zasięgnąć jakiś opinii na ten temat czy warto jechać bo na start proponują mi wynagrodzenie podstawove od 22.020 CZK brutto/miesiąc
ciekawy 2016-05-10 12:30:29
ile można zarobić na początek w tej firmie? musze zmienić robotę na dobrze płatną.
errrrr 2016-07-07 19:58:22
Wariatkowo nie firma!
3
Hejka 2016-09-04 06:32:36
Ok.
subito 2016-09-18 11:28:27
Firma nie daj się. Pozdrawiam
Mario 2016-10-04 20:35:08
No to mamy zwiazki zawodowe zobaczymy co dalej.
2
Moment 2016-10-04 21:08:07
Bardzo się cieszę, że macie związki zawodowe, to chyba oznacza w tym momencie, że firma się rozrosła do tak wielkiego poziomu, że są potrzebne to okej
4
xXx 2016-10-24 14:31:39
Związki są ok ale.. No i tu się zaczyna ale po co? Pracodawca i tak zrobi swoje co będzie tylko chciał. Tu powiecie nie prawda bo w VW związki tyle robią przecież. I tu się też mylicie. VW się wkurzył że ludzi ciągle nie było do pracy w weekendy, że związki za dużo chciały Bóg jeden wie ile to się (VW) wkurzył i zrobili 17 zmianowy tydzień pracy. Dlatego radzę Wam moi koledzy, koleżanki nie dajcie się zwieść związkowcom że tyle zrobią a tak naprawdę będziecie płacić jakieś 350-500 zł na rok a i tak z tych pieniędzy nic nie zobaczycie jak niby obiecują (imprezy firmowe, paczki na święta itp). Będziecie płacić te pieniądze żeby trójka kolesi było bezpiecznych bo ich zwolnić nie można. Smutne ale prawdziwe ale Wasi koledzy Liderzy chodź nie wiem jak by Wam kłamali to uwierzcie że nie zapisali się do związków bo szanują prace i chcą ją mieć. Też jak Wam zależy to szanujcie pracodawce swego bo możecie mieć gorszego... Obecny dyrektor jest a raczej był bardzo w porządku ale też byście się wkur**li jak by pod Wami dołki kopano. Nie bronie ani nie wychwalam to nikogo ale pokazuje nagą prawdę. A jedyne co wkurza starego, doświadczonego, chętnego do pracy w nadgodzinach pracownika jest fakt że nowy który przyjdzie ma praktycznie tle samo wypłaty co stary ale brak mu tego wszystkiego co doświadczonemu pracownikowi. Ale to akurat plus dla nowych pracowników. PEACE
4
Ktoś z kądś ;) 2016-10-24 21:22:12
Witam.
Jestem osobą z poza firmy,która od pewnego czasu jest zainteresowana podjęciem pracy w tym zakładzie,aczkolwiek jeszcze nie jestem zdecydowany. Puki co byłem na rozmowie w work servis.
Do tej pory zdarzyło mi się raz pracować w zakładzie pracy gdzie były związki zawodowe i chciałbym wszystkich uświadomić że nie jest do końca tak jak to opisał mój przed mówca. Na początek kwestia najważniejszą dla wszystkich, pieniądze. To co wpłacamy na związki nie może zniknąć sobie od tak. Związki są ściśle kontrolowane przez urząd skarbowy z wszystkiego muszą się rozliczyć. Ponad to nie spotkałem się z sytuacją żeby były problemy z uzyskaniem pieniędzy od nich i nie mówię tu o imprezach firmowych bo to raczej należy do pracodawcy ,a nie związków. Inną sytuacja jest już stwierdzenie o imprezie związkowców "zjazdach" odbywają się regularnie i dla chętnych,ale nie o tym miałem pisać. Otóż sam osobiście dostałem ze związków tak zwane pod gruszą, zapomogę jednorazową na opał i coś a'la becikowe. Nie wspomnę o paczkach na święta. Co do tego że pracodawca będzie robił co chciał też nie jest tak do końca. Związki maja prawo do weryfikacji kroków pracodawcy i nie mówię tutaj o zwykłych ludzikach, tylko wykwalifikowanych osobach np. : pracodawca ma zamiar wprowadzić zmianę z pracy zostaje zwołane zebranie przedstawicieli związków wraz z ich prawnikiem i zarządu firmy wraz z prawnikiem firmowym. Jeżeli nie ma w zmianie nic rażącego w kodeks pracy zmiana zostaje podjęta pod warunkiem że obie strony czerpią korzyści. Jeżeli korzyści ma czerpać tylko pracodawca związki maja prawo walczyć o dodatkowe polepszenie warunków pracy( godziny, podwyżka itp.). Warto w tym miejscu zaznaczyć że związki nie są po to by paraliżować zakład pracy. Są po to by pracownicy i pracodawca czerpali korzyści z funkcjonowania firmy po równo i pracodawca nie mógł łamać praw pracownika. Ponieważ jak powszechnie wiadomo pracodawcy lubią łamać prawo pracowników i w momencie kiedy ktoś zaprotestuje rzucić znane wszystkim "jak się nie podoba to proszę się zwolnić". Jeżeli pracodawca i związki dogadują się i chcą nawiązać porozumienie firma funkcjonuję sprawnie i wszyscy są zadowoleni. Wszystko zależy tylko od drogi porozumienia jak wszędzie np. w rządzie, społeczeństwie i rodzinie.
Mam wrażenie że mój przed mówca nie miał tak naprawdę nigdy w życiu styczności z zakładem pracy w którym funkcjonują związki. Ponad to stwierdzenie "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego". A co z szacunkiem do samego siebie i swojej pracy. Przypominam że szacunek działa w dwie strony. Ale widać nie w przypadku Pana bądź Pani xXx. Ta osoba lubi być wykorzystywana.
P.s. Ocena pracodawcy nie jest adekwatna ponieważ nie podjąłem jeszcze pracy w tym zakładzie.Co może się wkrótce zmienić. Ale wystawiam ja z tzw. kredytem zaufania.
Pozdrawiam
2
xXx 2016-10-25 02:35:23
No to zapraszamy jak masz szansę i chęci do pracy w naszym zakładzie. Czas zweryfikuje twoja wiedzę która posiadasz i nie koniecznie może być tak źle jak ja to przedstawiłem. A co do samych związków to miałem styczność w innej firmie z Solidarnością. W tej firmie jednak należało do związków trochę więcej osób niż około - + 90 ludzi i masz rację wtedy to miało sens. Lecz w tym wypadku nie widzę tego. No może chyba że znów się mylę. Czas pokaże. Pozdrawiam
bruno botton 2016-10-28 16:35:48
Powiem Wam tyle że oni ciągle rekrutuja ogłoszenie jest juz 2 lata . Nie ma ludzi do pracy? ofszem s nawet na zeszyt zapisywani dodatkowo czekaja po 2 miesiace . Dla czego to stanowisko nie jest osadzone ????
Bo nigdy nie bedzie !!! bo nie ma interesu dla workserwis wypisuja umowy na dzień zwolnienia trwa to najwyżej max 3 tygodnie . Nie liczcie ze zagrzejecie tam miejsce po prostu nawet nie polecam bo praca do bani nie ma o co walczyć . Macie jeszcze ukraińców dofinansowywanych przez gminę jako swoich kolegów .
Pani od hr która jest pomyłką by się pokichała jak by miała oporządzić teczki pracownicze .
Zostaw swoją opinię o magna - Sady
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie magna