PRA Group Polska

Nasze wartości

Benefity

Zasady dobrych praktyk

• Ciechanów

5. Opinie o PRA Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o PRA Group Polska Warszawa

Nie przegap nowości o PRA Group Polska Sp. z o.o.!

ZIRYTOWANY

21.10.2025 12:19

Uporczywe nękanie,dzwonią i dzwonią nie dociera do nich że nie interesuję mnie ich problem i kogo sobie szukają jak również co starają się uzyskać.Dziady z którymi nie należy ani rozmawiać ani w żadnym wypadku nie należy podawać danych .

Kaku

03.09.2025 17:49

Dzwoni do mnie numer, nie mam możliwości odebrać, zatem po chwili oddzwaniam z zapytaniem, kto, co i jak, a Pan po drugiej stronie takim tonem: poproszę imię i nazwisko! Ja nie mam zamiaru przedstawiać się bez znajomości kontekstu, zatem odmawiam, po czym słyszę informację: zatem ja kończę rozmowę, skontaktujemy się ponownie. Zero jakiegokolwiek próby podjęcia rozmowy, skąd taki kontakt, czysto przedmiotowe podejście. Facet ewidentnie czytał skrypt z kartki. Profesjonalizm na 0. Żadnego pytania, czy może wiem, z jakiego tytułu mógł być telefon do mnie - nie jestem spod kamienia, sprawdziłem co to jest PRA, wiem, ż długów nie mam, zatem nie będę szastać swoim nazwiskiem bez powodu. Albo są tu ludzie z łapanki, albo mający miesiąc do wyrobienia emerytury i nie przykładają się do pracy. Ja pracuję również głosem i byłem w szoku, że tacy ludzie, którzy mający charakter pracy podobny do mojej, potrafią być tak nieprofesjonalni.

Anonim123456trewdfg

09.07.2025 23:53

Każą egzekwować długi prawie że przymusem psychicznym ... Z miękką windykacja nie ma to wiele wspólnego. Ps. Empatia w firmie brzmi jak żart.

Mustapha

14.05.2025 15:56

Cóż rzeczywiście faktem jest, to co ludzie piszą. Telefony kilka razy dziennie i za każdym razem z innego nr telefonu komórkowego. Ciekawe skąd mają tyle nr i kto tę śmieszną firmę upoważnił do nagrywania rozmów? Może już najwyższy czas, aby ktoś przyjrzał się wiarygodności tej dziwnej firmy. Był już tzw. Get Beck /złodziejska banda/ a teraz powstał jego następca! Ludzie nie dajcie sobą manipulować. Jeśli "ludzie" tam pracujący muszą zarabiać na pampersy dla swojego szefa, to niech tam pracują. Współczuję jedynie rodzicom tych konsultantów, gdyż są jedynie takim cichym westchnieniem, że kiedykolwiek będą mieli córkę lub syna.
    Stefan

08.08.2024 13:33

To jest firma masakra dzwonią natarczywie , są beszczelni Nie mają żadnego szacunku tylko krzyczą do telefonu i wymuszają żeby im powiedzieć że trzeba zapłacić A nie znają życia i tego co kogo spotkało nie mają na uwadze nic chcą tylko pieniędzy Uważam że ta firma nie powinna istnieć Pomimo prośby panie są bardzo nie miłe jak i panowie Gdzie prokuratura?
    Bogusia

12.09.2024 15:41

Trzeba ich zgłaszać. Do mnie również natarczywie wydzwaniają, z tego co czytałam nie mogą wykonać więcej jak 3 telefony w miesiącu. Ja zgłaszam sprawę do adwokata.
    Zofia

13.05.2025 10:36

Do mnie bydlaki dzwonią codziennie mimo że mogą dzwonić tylko trzy razy w miesiącu więc jest to nielegalne działanie z ich strony i łamanie przepisów windykacyjnych

09.05.2025 15:54

To jakaś organizacja przestępcza, a nie windykacja. Nie dajcie się nabrać!
    Asystent AI

07.05.2025 12:28

Asystent AI

PRA Group Polska rekrutuje na stanowisko Konsultanta ds. Windykacji. Wynagrodzenie nie zostało określone, ale oferują umowę o pracę na pełny etat. Najważniejsze wymaganie to asertywność i odporność na stres, co ma sens w tak wymagającej roli. Zaletą pracy są opcje rozwoju poprzez szkolenia oraz udział w różnych inicjatywach pracowniczych. Jakie jest Wasze zdanie na temat pracy w windykacji? Czy te wymagania wydają się przesadne w kontekście oferowanych benefitów?
    #DoradcaFinansowy
    Natalia

28.06.2024 14:05

Miałam przyjemność pracować w PRA Group przez 3 lata. Będę wspominać ten czas bardzo dobrze! Przede wszystkim pracują tam świetni ludzie, atmosfera, która panuje w Firmie jest naprawdę świetna. Kolejnym plusem jest system hybrydowy. Warunki w biurze są super! Polecam pracę w PRA!
    Jozef

05.03.2025 21:25

Jak można wykupić kredyt i na nowo tyle samo oddać jak została część spłacona jak tak można komuś robić
    ReviewModeratorIcon

22.11.2024 16:20

W tamtym roku ktoś napisał, że pracuje się po godzinach za marne grosze. Dacie znać czy nadal zdarzają się częste nadgodziny? Warto też opisać w jaki sposób są wynagradzane.

20.02.2025 18:55

Tam nie ma nadgodzin, tam pracujesz na umowę o pracę w systemie 7-15 lub 8-16.
    Bogdan

11.09.2024 02:32

Szukam pracy w zespole prawnym w windykacji, jakieś opinie?

21.03.2024 10:43

Na pracuj.pl jest jedno jedyne ogłoszenie dla doradcy klienta, ale w języku niemieckim, choć sama praca jest w Warszawie. Czy język takiej codziennej komunikacji to też jest niemiecki? W ogłoszeniu proponowana jest również praca hybrydowa, więc chciałbym wiedzieć ile maksymalnie dni w miesiącu można przepracować w domu.
    Ania

22.03.2024 10:54

W przypadku hybrydowej system 2 tygodnie dom 2 tygodnie biuro

23.02.2024 11:02

Maks

15.01.2024 18:17

Kilka osób dało tu znać, że dzwonią do nich różni konsultanci. Są to obowiązki przypisane do jakiego stanowiska w firmie? Wiem, że kilka lat temu było nawet ogłoszenie, że potrzeba specjalistę ds. windykacji i jednym z zadań były negocjacje telefoniczne w sprawie spłaty. Pozostałe, to monitorowanie harmonogramu spłat i aktualizacja danych. Kto z firmy przybliży, czy ma się wpływ do kogo się dzwoni, czy ma się przypisane własne sprawy i ile dziennie takich telefonów jest do wykonania z reguły? No i jakie pieniądze są do zarobienia?
    Jaś

17.01.2024 23:22

Wykonujesz telefony co parę sek ponieważ dialer wybiera połączenia jak szalony, dzwonisz sprawy mega stare mające po kilka lat, firma to wielkie nieporozumienie skupuje długi jak się da i ile się da.Pomijam fakt że są to sprawy stare i ciężko wyjaśnić zaległość.Wymagania jak byś zarabiał miliony a tak nie jest,ogolnie nie warto szarpać sobie nerwow i dać sobie spokój chyba że chcesz byc pionkiem w tym korporacyjnym świecie to tak .a i ważne co chwilę są nowe osoby więc jest sporo rotacja więc o czymś to świadczy.

Oferty pracy - PRA Group Polska Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. poszukiwania kontaktu z Klientem

PRA Group Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Prawnik / Prawniczka w Dziale Postępowania Sądowego

PRA Group Polska Sp. z o.o.

Warszawa

15.01.2024 14:02

w 2000 zaciągnąłem kredyt w kwocie 2000 PLN w BPH Banku, rok pozniej w 2001 splacilem ten kredyt poprzez nakaz zapłaty i windykację komorniczą a mamy 2024 a PRA GROUP stara sie wyłudzić ode mnie naeżmość za ten kredyt w kwocie 28.000 i nikt z tej firmy nie przyjmuje do wiadomośći ze kwota kredytu od 23 lat została spłącona poprzez komornika. Jestem na etapie skierowania sprawy do Prokuratury z zawiadomieniem o podejrzeniu popelnienia przestepstwa(usunięte przez administratora)
    Mariusz

17.09.2022 09:21

Dzwonią po kilka razy dziennie.Gdzie jest Prokurator.Żądają zwrotu długów dawno przeterminowanych. Działania kwalifikują się pod Sąd.
    az

25.01.2023 11:07

Jerzy... nie możesz wytłumaczyć swojej racji, bo pracownicy nie rozumieją przekazu, a odpowiedź ... przeterminowane to jest mięso... mówi chyba wszystko :)
    Jork

26.10.2023 18:57

To nic nie daje, lepiej i tak się dogadać i spłacić ja się z nimi mordowalem tyle lat odpuściłem mam święty spokój, a też myślałam że przeterminowany dlug
    Nowy

21.10.2023 16:38

Jednego dnia mój dług wynosi 100zl , kolejnego 200, następnego 300 , aż dzwonię i pytam skad o wymyśloną kwotę 4tys mojego zadłużenia . Na to gość, że mam zadłużenia tylko 126. A potem telefon ,że mam już 4tys. Kolejnego dnia mam już 600zl zadłużenia, a tydzień później znów 300zl. Dzwonię i pytam czy mogę rozłożyć na raty moje 7tys zasłużenia, na to gość że mogę, ale zadłużenie moje wynosi 3tys. Tak od miesiąca bawimy się w ustalanie mojego zadłużenia i całe szczęście mają mój stary adres zamieszkania z przed 11 lat bo dostawał bym jeszcze listy. Także tyle jeśli chodzi o tę firmę.
    new

21.10.2023 19:54

Zapomniałem dodać, że aktualnego adresu nie znają. Oczywiście pytano mnie o adres ,ale otwarcie powiedziałem, że nie podam ,ani żadnych danych z dowodu osobistego dla jakichś weryfikacji itp. Więc dostaje tylko smsy i telefony z co rusz nowymi pomysłami tej firmy.
    Mariola

20.04.2021 13:10

Firma idąca w przepaść na żywca ! (usunięte przez administratora) Nie potrafi rzetelnie przeszkolić pracownika,przekazać fachowej wiedzy ! Firma wydzwania do wszystkich !!! Nie tylko do dłużników,ale do dłużników upadłych ! Taki sam śmietnik jak provident,wydzwania na stare numery tel.pod adresy w których dłużnicy już nie mieszkają. Firma windykacyjna która nie wie co to UPADŁOŚĆ KONSUMENCKA !!! Dłużnik nie wytłumaczy-firma drucik nie zrozumie. Syndyk nie wytłumaczy,gdyż załoga firmy pra grup z ptasim móżdżkiem nie zrozumie i dzwonić będzie dalej ! Pomimo przekazu informacji,nadgorliwie szukają kłopotów. Śmietnik podludzia którzy nie powinni takiej działalności prowadzić,nie mając wiedzy,kultury,pojęcia i kompetencji. Zwierzęta w zoo są mądrzejsze !
    Olo - Zibi

04.05.2023 11:45

Jakieś listy wysyłają bez konkretnego wytłumaczenia oco chodzi, tylko przysyłają ci jakieś zawiadomieniu o przelewie za kogoś tam. Zwyczajny (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora). Nie potrafią zrozumieć co to znaczy upadłość konsumencka. To się kwalifikuje do prokuratora.
    Ona

16.10.2023 08:55

(usunięte przez administratora) Próbują (usunięte przez administratora) nieistniejące długi! Długi przedawnione! Są nachalni, wulgarni! Robią z człowieka (usunięte przez administratora) i wyzywają! Niekompetentni! Straszą sądem i policja! Szkoda, ze do sądu nie zgłoszą! Twierdzą, ze odbywały się jakieś sprawy bez naszego wstawiennictwa i wyrokiem sądu muszę spłacić im dług.
    Ziuta

21.07.2023 15:38

Polecam uważać na tych (usunięte przez administratora) nękają, (usunięte przez administratora)dane, nawet mając zarejesrtowany nr na kogoś z rodziny bezprawnie go (usunięte przez administratora), przed chwilą dosłownie nagrałam rozmowę z ich przedstawicielami który jawnie się smiak do słuchawki ze mają swoje sposoby, zapowietrzyl się dopiero kiedy mu powiedziałam,że ja również nagrywam rozmowę celem przedłożenia w sądzie jako dowód na (usunięte przez administratora) oraz (usunięte przez administratora)danych co jest przestępstwem! Już śmiejący się cwaniaków nie miał mi nic do powiedzenia!!! Osoba na którą jest ne telefonu złożyć zawiadomienie o nękaniu i uporczywym działaniu, zdobywając taki nr wysyłają smsy o rzekomym zadłużeniu z danymi nie mając żadnej pewności,że po drugiej stronie jest faktycznie ta osoba czyli narażają nas na utratę wrażliwych danych i na to,że mogą trafić w niepowołane ręce, tum bardziej że sieci komórkowe nr z których abonenci nie korzystają sprzedaje ponownie!! Jest to banda nie wyszkolonych wprowad onych w błąd (usunięte przez administratora)
    Luke

22.06.2023 11:42

Witam, Do wszystkich do których wydzwania ta "wspaniała firma" - NIC PRZELEWAJCIE IM ANI GROSIKA: -Większość ich wyimaginowanych długów jest zmyślona albo bez podstaw - firmą musi zarządzać jakiś kompletny (usunięte przez administratora) - ścigają za długi przedawnione od 10 lat - strasząc "długiem naturalnym". Dług naturalny jest długiem przedawnionym który nie podlega żadnym prawnym możliwością ich ściągnięcia z dłużnika nawet jeśli dług był prawdziwy. Jedyna opcja żeby dostali jakieś narzędzia prawne to zgodzenie się na jakąkolwiek formę ugody, przelanie im chociaż grosza - także nie róbmy tego - po co opłacać jakiś (usunięte przez administratora) Pozdrawiam
    Miro

30.05.2023 19:00

Gdy ja poprosiłem o numer dowodu to mi odmówili i zastraszali komornikiem i sądem bo chciałem upewnić się o numer swój dowodu to kobieta powiedziała że komornik mi wszystko weźmie a po drugie ja w Alior banku nie brałem kredytu i od tego momentu to są naciagiwacze

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PRA Group Polska?

Zainteresowany

23.05.2023 15:20

Wie kto, jak wyglada praca w tej firmie na dziele prawnym?

27.02.2023 14:41

Firma (usunięte przez administratora). Nie dość że trzeba pracować po godzinach za marne grosze, to jeszcze rżnąć (usunięte przez administratora) przed osobami do których się dzwoni.
    Mia

16.02.2023 13:06

Nic nie jestem im winna a dzwonią po kilka razy dziennie i jeszcze bezczelnie się wymarzają . Zgłosiłam nękanie w prokuraturze i na policji i zobaczymy czy nadal będą tacy mądrzy .

18.01.2023 12:18

Pieter

04.02.2023 17:55

Jasne że to bonus roczny. W tym dziale nie ma miesięcznych
    Rufuesk

17.01.2023 20:11

Banda (usunięte przez administratora) nie znających prawa powtarzają tylko ze nagrywają w celach dowodowych. Jak się im mówi ze chce się komornicze rozwiązanie zaczynaja straszyć. ŻENADA GIRMA I LUDKI TAM PRACUJĄCE.
    Klient

07.12.2022 05:13

Beznadziejna firma, mimo podpisania ugody i wpłaceniu umówionej kwoty stwierdzili niedotrzymanie warunków, nie potrafią poinformować komornika o postępach sprawy. Komornik nic nie wie i cały czas jest zajęcie konta trzeba wydzwaniać i ponaglać firmę PRA GROUP żeby wysłała jakąkolwiek informację do komornika, nie wspominając już że trzeba się prosić o zwrot nadpłaconej kwoty bo sami tego zrobić nie mogą tylko na wniosek dłużnika. TOTALNA PORAŻKA

Kontakt - PRA Group Polska Sp. z o.o.

Prosta 68 00-838 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconXIconInstagramIconLinkedinIcon
    Racjonalista

02.03.2020 20:44

Dlaczego nie warto pracować w Pra Group na call canter fakty: 1. za zrobiony odzysk dostaje się nagrodę w kolejnym miesiącu w postaci wyższego targetu...pomimo naprawdę tego, że windykatorzy sie starają dają z siebie maxa, cele są zbyt wysokie niedostosowane do realiów budżetu firmy, jest to oczywiście związane z polityką PRA i cięciu kosztów na pensji pracownika. Firma woli, żeby dłużnik sam wpłacał sobie jak chce, najlepiej przez Pay You, niż miała by zapłacic motywującą dobrą premię windykatorowi, który jest w stanie zwindykować wiecej pieniędzy 2.windykator mający dłuższy staż pracy, dający zysk dla firmy, realizujący target powyżej współczynnika 1.4, zarabia mniej kosztem, pracownika słabszego np. osoba nie ralizująca targetu bądź pracująca krócej ma lepszy współczynnik niż ta która się stara...i zaczynała tak samo jak nowa, dlatego niektórym opłaca sie pracować za 3 tys. nic nie robiąc, trudno w to uwierzyć ale tak funkcjonuje te corpo 3.ograniczenie działań pracownika do minimum, o wszystkie rzeczy trzeba prosić kierownika (tel. do dł. w sytuacji wyjątkowego porozumienia, sytuacja sporna) walka o sprawy, problemy systemowe odbijają się na premi pracownika, windykacja masowa 4.pomimo, że firma ma kapitał i pieniądze bardzo słabo wolno kupuje nowe portfele, w dialerze są sprawy jeszcze przedawnione, bardzo stare z których nie da sie nic wycisnąć, które kończą się z reguły awanturami albo reklamacjami co demotywuje pracowników 5. pracownik nowy przez pół roku ma szanse wyrobić target i zarobić godziwe pieniądze bo ma niższe cele i z reguły do tego czasu zostaje, po okresie ochronnym zwalnia sie bo nie jest w stanie dorównać tym co mają więcej ugód 6 wyscig szczurów to norma, firmie zależy żeby skłócic między sobą pracowników i kierowników, chociaż atmosfera miedzy ludzmi w cc jest na plus 7 trzeba bardzo uważać, na wyrobienie premi jakosciowej, jeden błąd i zespół jakości potrafi pozamiatać składową pensji 8 podwyżki inflacyjne jak co roku na otarcie łez 9 premia uznaniowa, więc w każdej chwili firma nie musi wypłacic premi 10. pensja zasadnicza niska jak na realia branży 11. ardzo mało możliwosci rozwoju Za nim, ktoś złoży CV niech sie zastanowi dwa razy
    PatoTel

06.12.2021 18:18

W tym roku to wątpię , żeby były nawet podwyżki inflacyjne …. Za duża inflacja , za dużo hajsu by musieli wypłacić
    JaToJa

24.11.2022 11:06

Co prawda to prawda, pracowało się i za godziwą robotę spuścili mnie, bo przecież w PRA nie pracuje się dla pieniędzy tylko atmosfery i owocowe czwartki.
    Destrukcyjne

24.11.2022 07:55

Kolosalne różnice w podstawie wynagrodzeń za wykonywanie tej samej pracy!!(dział CC) Każdy pracownik ma prawo do wystąpienia przeciwko pracodawcy z roszczeniem o odszkodowanie, jeżeli uzna, że jest dyskryminowany z uwagi na wysokość otrzymywanego wynagrodzenia. Drodzy a od nagradzań i rywalizacji służą nagrody i premie …. Zgodnie z art.  183c par. 1 Kodeksu pracy, pracownicy mają prawo do jednakowego wynagrodzenia za jednakową pracę lub za pracę o jednakowej wartości.

22.11.2022 09:52

Na popularnym portalu z ogłoszeniami o pracę, logotyp widnieje na budynku w którym mieści się ta korporacja, umieściła ogłoszenie, że szuka specjalisty na stanowisko obsługi reklamacji i pism od klientów. Fajnie firma się rozwija i potrzebuje więcej ludzi. Nie nic bardziej mylnego, jest to efekt ciężkiej pracy nowego managera w tym zespole, który uciekł z CC przed pierwszym procesem o (usunięte przez administratora)w tej firmie, i ukrył się w dziale Reklamacji, a tu po 3 miesiącach swojej pracy, cały zespół miał dość i rzucił papierami. Niby nic ale informacja dla potencjalnego kandydata istotna by uważał na Pana M.

22.11.2022 10:56

Jak to w korporacji, jest okres wypowiedzenia. Firma nie może sobie pozwolić na to, aby ciągłości procesów nie zachować.
    Tomik

11.10.2022 13:02

Mogę wiedzieć skąd wy macie te numery do których wypisuje ie smsy? Moja matka nie ma żadnych długów kiedyś tylko tel na abonament brała w Orange i splacila i więcej nic kto wam to udostępnia te dane ona żadnych długów nie miala
    Beata

29.09.2022 10:34

Wydzwaniali do mnie po kilkanaście razy i codziennie kilka smsów w sprawie rzekomych odsetek od odsetek w firmie UPC, nadali nawet mojej sprawie numer . Dzwonili bo mam nadzieję że po dzisiejszej nagranej rozmowie z Warszawą zaprzestaną tych praktyk. Kontaktowałam się z UPC i NIE MAM ŻADNYCH ZALEGŁOŚCI W TEJ FIRMIE, a UPC odcięli się od Pra Group i zalecili kontakt z policją, i o nękanie i o próbę oszustwa.Jeśli nadal będą mnie nękać i znęcać się psychicznie zgłoszę tę sprawę.A więc podsumowujac to oszuści, którzy próbują wyłudzić pieniądze
    Obiektywna

20.07.2022 23:58

Jeżeli chodzi o system premiowania to jest beznadziejny i niesprawiedliwy. Nie polecam
    pragroup

07.07.2022 12:34

nowy telefon nowa karta nowe wszystko. nigdy nie bylo zadnych telefonow zadnych smsow. od razu po kupieniu 2 numeru zaczeli dzwonic z rzekomym dlugiem. nie wiedza do kogo dzwonia. nie dostalem nic w skrzynce pocztowej do dzis
    Dłużnik ściągnijcie ja się uda

06.07.2022 00:15

Żadnych rat i PL nie dostaniecie. Możecie mi (usunięte przez administratora) wylizac ????

16.06.2022 11:12

Pracownicy coraz częściej oczekują od pracodawców zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w PRA Group Polska Sp. z o.o.? Chodzi o pracę jako Konsultant, takie ogłoszenie jest na Pracuj.pl 24 listopada.
    Razdwatszy

29.06.2022 16:18

Glupiś? Masz tą kafeterie benefit za którą możesz wziąć jakieś bilety do kina, bony do sklepów czy wydać to na Multisport. Masz owoce 1x/tyd i pizzę 1x/miesiąc (usunięte przez administratora)
    elżbieta

01.07.2022 12:01

Dzień dobry benefity takie jak występują ? -opieka stomatologiczna w pakiecie medycznym ?(większość firm teraz to oferuje) -dofinansowania do wakacji Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych -bony świąteczne Rozumiem, że jeśli nie- to takie są wysokie zarobki w firmie ? Benefit ? W kwocie 100 150 200 zł ?
    Pawel

25.05.2022 10:37

Dzwonią jak (usunięte przez administratora) po dziadkach, calej rodzinie itp zeby ściągnąć 100zl długo. Banda (usunięte przez administratora) ktorzy maja tylko pieniadze przed oczami
    BEATA

14.04.2022 12:43

Mam 3 sprawy prowadzone przez PRA GROUP POLSKA sp. z o.o. Jedna sprawa 4319590 właśnie została zamknięta. Wszysto zostało załatwione tak jak zostało uzgodnione. Polecam wszystkim, którzy tak jak ja wpadli w problemy związane ze spłatą zadłużenia. Miła, profesjonalna obsługa a przede wszystkim pomocna dłoń w wychodzeniu z problemów. Dziękuję zespołowi Pro Group Polska sp. z o.o. i polecam innym.
    antywindykator

22.04.2022 10:57

hehe i co, chociaż 10 zł premii za wpis ci dali?
    Bela

21.04.2022 07:49

Konsultanci są tragiczni. Jeżeli szukacie pracy za najniższa krajową, wasze życie jest nieudolne i nic więcej sobą więcej nie macie do zaoferowania to ta praca jest dla Was :)
    Fotowoltaika

20.04.2022 11:07

Jakie zarobki są obec ie na stanowisku specjalisty ds windykacji? A jakie na stanowisku Strszego Specjalisty?
    Janus

12.04.2022 18:57

Od ponad roku codziennie nagrywa mi się jakiś automat. Telefon miałem wyłączony bo przebywałem w szpitalu. Teraz dzwonią prymitywne chamy bez najmniejszej kultury osobistej. Ton władcy (usunięte przez administratora) do (usunięte przez administratora) W końcu rzucenie słuchawką.

Zostaw merytoryczną opinię o PRA Group Polska Sp. z o.o.