PRA Group Polska

Nasze wartości

Benefity

Zasady dobrych praktyk

• Ciechanów

5. Opinie o PRA Group Polska Sp. z o.o.

Opinie o PRA Group Polska Warszawa

Nie przegap nowości o PRA Group Polska Sp. z o.o.!

Heniek łancuch

16.02.2022 13:26

W tej tzw kancelari to pracują same barany mając dokumentację przegranej sprawy i oddaniu kasy w Ząbkach plus koszty procesowe nadal próbują wyłudzić nieistniejący dług dobrze ze mam nagrane rozmowy będzie z kogo ściągnąć kasę n waciki pozdrawiam ozięble
    nękany

01.04.2022 17:42

W tej tzw kancelarii to pracują same barany mając dokumentację przegranej sprawy i oddaniu kasy w Ząbkach plus koszty procesowe nadal próbują wyłudzić nieistniejący dług dobrze ze mam nagrane rozmowy będzie z kogo ściągnąć kasę n waciki pozdrawiam ozięble
    Glock

25.03.2022 13:55

A psimuja terenowych ścigaczy, posiadam kombinerki i wiartarke z octrym wiertełkiem, i duzi talent w tym temacie...
    Barbara

11.09.2021 15:18

Kolejne cięcia na wypłatach. Kiedy powiemy w końcu dość?
    Pracownik PRA

23.02.2022 17:52

Z tego co widzę po moim dziale to jest to na porządku dziennym - użalanie się i narzekanie do współpracowników że mało płacą, ale żeby dać coś od siebie to nic, lub żeby pogadać o tym z przełożonym. Tylko czekają na większy hajs za tą samą robotę i zero własnej inicjatywy. Da radę dostać podwyżkę, wystarczy się wykazać.
    Dziki 666

23.02.2022 18:01

@Zszokowana Poważnie. I nie nie jestem żadnym kierownikiem, bez przesady. Wtedy zapewne takie wpisy by były pod każdym negatywnym komentarzem. Co do ocieplenia wizerunku - uważam że też nie muszą, bo jest tam w porządku. Jest dobry socjal, nie ma totalnie korporacyjnej atmosfery (przynajmniej u mnie), pieniądze uważam że są sprawiedliwe. Plus jeszcze te podwyżki (które nam i tak zje inflacja) co jakiś czas - no ale są. Uwierz że są firmy które za przepracowane pół roku i podpisanie umowy na kolejny okres dadzą ci zapewnienie że przy umowie na nieokreślony będzie podwyżka. A jak zapytasz pracownika który już ma taka umowę - powie że to bzdura. Wiele ludzi ma za bardzo "polacką" i roszczeniową mentalność w naszym kraju. Czekają na kokosy nie dając nic od siebie.
    Heniek łancuch

17.02.2022 11:28

Witajcie konsultanci pra grupe przyszedł czas na opublikowanie tych tzw konsultantów z imienia i nazwiska pozdrawiam
    Andrzej

20.07.2021 16:24

Dwa razy aplikowalem do tej firmy. W zeszłym roku jak usłyszałem stawkę to myślałem, że ktoś sobie ze mnie żartuje. Kwota netto jaką zaproponowali to 2500 plus premia 500zl brutto przez pierwsze 3 miesiące. To jest kiepski żart. Aplikowalem również w tym roku z ciekawości czy cos się zmieniło. Otóż propozycja 3500tys... Ale brutto.... Jednym słowem, ktoś tam na łeb upadł!!!
    Trick

28.07.2021 00:05

A powiedz na jakie stanowisko ? 2500 netto to i tak dużo w tej firmie ????
    Nero666

25.12.2021 11:56

2500? Chyba na jakimś stanowisku gdzie jesteś studentem bez doświadczenia. Ja przychodząc tam, zaproponowałem swoją kwotę na rozmowie i tego samego dnia gdzy oddzwonili z pozytywną decyzją, dali odrazu 200zl brutto więcej. Mało tego, po pół roku dobrej, uczciwej pracy z mojej strony dostałem kolejne 200brutto wiecej. Tylko że to trzeba coś dać od siebie a nie tylko siedzieć, robić to samo i być jak krokodyl - duża gęba do narzekania, krótkie rączki do pracy.
    Alibaba

20.07.2021 09:43

Czy praca na stanowisku Specjalisty ds. administracyjnych zajmuje się dzwonieniem do dłużników?
    Marysia

28.08.2021 15:57

Wygląda to tak, że trzeba wspomagać zespół. Liczy się wynik całej naszej drużyny.
    Nero666

25.12.2021 11:46

Nie, przynajmniej w zespole w jakim pracuje nikt nie dzwoni, pomimo pracy w dziale administracji
    b

14.12.2021 14:39

Pracowałem na stanowisku praktykanta w egzekucji masowej. Nudna, powtarzalna praca, zero możliwości rozwoju. Szef miły, ale nie wie co się dzieje w jego własnym zespole. Większość pracowników praktykantom nawet cześć nie mówi, tacy są ważni na swoich stanowiskach typu starszy prawnik xd w tej śmiesznej firmie. Przepływ informacji w zespole jest żaden, o wielu rzeczach dowiadywaliśmy się po fakcie. Prezes to nowobogacki (usunięte przez administratora)z ustami pełnymi nic nie wartych frazesów o tym, jaka to super nie jest nasza spółka, bla bla. Podwyżki, bonusy na święta, jakikolwiek sensowny feedback? Zapomnijcie. Nawet o komputer służbowy do pracy zdalnej musiałem się dopraszać.
    Bezczelny Prawnik

22.12.2021 16:03

Kompletnie nie zgadzam się z powyższa opinia. Napisał ja zapewne roszczeniowy ignorant jakich pełno przewinęło się przez kancelarie co to nie odróżniał powoda od pozwanego i dłużnika od wierzyciela. Również pracowałem jaki praktykant w egzekucji i mogę powiedzieć, że jeśli chodzi o organizacje pracy, podejście do pracownika i możliwość rozwoju to jest to miejsce godne polecenie. Przeszliśmy na pracę zdalna od razu jak tylko wybuchła pandemi a firma zapewniła szybko sprzęt aż sam byłem w szoku jak dobrze zostało to ogarnięte. Tylko pamiętajcie, że kanca zajmuje się windykacja wiec jak ktoś szuka rozwoju w obszarze ksh czy zobowiązań to nie jest to właściwy adres. Windykacja jest specyficzna. Ja chciałem się rozwijać w podatkach i odszedłem ale jeśli ktoś chce spróbować sił w windykacji to PRA jest właściwym adresem.
    Prawnik

23.06.2020 10:46

Jak wyglada praca w kancelarii? Czy tez trzeba rozmawiać z dłużnikami? Czy można się dużo nauczyć w kwestii zagadnień prawnych? Jakie czynności wykonuje prawnik? Czy trzeba mieć duże doświadczenie i ukończona aplikacje?
    delfin22

19.05.2021 18:49

chyba dealer :)
    Mecenas

13.12.2021 17:12

@Prawnik3 Porażasz swoją ignorancją i brakiem podstawowej wiedzy. Aplikacja jest prowadzona przez samorząd radców prawnych lub adwokatów. Aby dostać się na aplikację należy zdać egzamin państwowo a następnie zostać wpisanym na listę aplikantów. Patrona można poszukiwać samodzielnie albo otrzymać go z Izby. Nie ma znaczenie kto gdzie pracuje. W ramach PRA Group Polska funkcjonuje kancelaria prawna, w której zatrudniani są studenci prawa, prawnicy po studiach, aplikanci oraz radcowie prawni i adwokaci. Spectrum spraw jest bardzo szerokie i jeżeli kogoś interesuje zdobywanie doświadczenia w zakresie szeroko rozumianego postępowania procesowego to jest to miejsce warte polecenia.
    Mt

05.12.2021 13:58

Firma dzwoni do mnie, od 2016 r, usiłując wmówić mi, że mam na imię Zbigniew Sz. i że posiadam jakiś dług do spłacenia. Kiedyś telefony od tej firmy były dla mnie denerwujące, ale dzisiaj staram się pocieszać pracowników, tak nieudolnej firmy, która przez 5 lat nie jest w stanie ustalić danych osoby, do której dzwoni. Żal mi wszystkich, pracowników tej firmy, a tym bardziej jej klientów.

30.10.2021 10:13

Czy firma PRA Group Polska Sp. z o.o. udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?

05.12.2021 02:48

tak, udziela a potem je windykuje hehe

30.06.2021 14:01

Czy w PRA Group Polska Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?
    Dosia

20.10.2021 12:24

Tak dla wybrańców , przed resztą ukrywany jest fakt, że szkolenia będą miały miejsce
    Rtf

19.10.2021 07:36

Faworyzowanie (usunięte przez administratora)… przez liderow i wrzucanie im tematow na duza kwotę , bo oni musza wyrobic założenia…a reszta nieistotna
    MÓJ STARY

19.10.2021 19:45

RACJA XDDDD
    pol

20.09.2021 16:09

według mojej wiedzy nikt normalny w tej firmie nie może pracować ,mi to na mafie wygląda .

Oferty pracy - PRA Group Polska Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. poszukiwania kontaktu z Klientem

PRA Group Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Prawnik / Prawniczka w Dziale Postępowania Sądowego

PRA Group Polska Sp. z o.o.

Warszawa

02.08.2021 15:38

Rick

Przebieg rekrutacji Rozmowa kwalifikacyjna przebiegała online w programie Microsoft Teams i mogę śmiało powiedzieć, że przeprowadzona została ona należycie i w miłej atmosferze. Niczego nie mogę jej zarzucić. Wszystko zostało przedstawione i wytłumaczone. Pytania - Dlaczego chcę pracować w tej firmie? - Jakie wynagrodzenie by mnie satysfakcjonowało? - Co robiłem na moim poprzednim stanowisku? - Na czym polegało "kierowanie zespołem" na moim poprzednim stanowisku? - Czym były spowodowane przerwy w zatrudnieniu? - Czy jestem gotowy od razu by zacząć pracę gdybym został zatrudniony? - Czym przejawia się że posiadam "doskonałą pracę w zespole"? - Jakich benefitów oczekuję?

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    Justyna

20.05.2021 14:30

Hej, PRA Group Polska nie prowadzi obecnie żadnych rekrutacji, ale może orientujecie się ilu letnie doświadczenie jest wymagane przy aplikowaniu do pracy w firmie? Jakieś rady?

23.05.2021 14:53

rada jest taka, żeby się trzymać od tego z daleka
    Lutek

17.05.2021 14:08

Nie zatrudniłbym się w firmie windykacyjnej, znając standardy dzisiejsze takich firm. Tam się nie liczy, czy długi windykowane rzeczywiście istnieją, c(usunięte przez administratora) Owszem, część, a może nawet znaczna większość wierzytelności to niespłacone rzeczywiste długi. I takich dłużników trzeba windykować. Ale te wierzytelności, którym rzekomy dłużnik wyraźnie przeczy nie mają prawa być windykowane, tylko obowiązkiem takiego podmiotu podającego się za wierzyciela jest przekazać sprawę do sądu. Dziś, po zreformowaniu kpc (od listopada 2019 r.), nie ma już tej praktykowanej zbrodni sądowej, jaką była skuteczność doręczeń pozwu za pomocą awizacji pod zmyślonym adresem [tu nie omawiam całości zmian kpc, bo to również marność intelektualna obecnego ministra spr. i jego sztabu, ja piszę tylko o tej jednej kwestii]. Jeżeli natomiast firma windykacyjna mimo zaprzeczenia przez "dłużnika" istnienia długu usiłuje wymusić zapłatę, bez rozstrzygnięcia przez sąd - podlegać to powinno pod kodeks karny i jest na to odpowiedni artykuł. A taka firma powinna być traktowana, jako zorganizowana grupa ... Zatem uważam, że w takiej firmie praca to raczej powód do wstydu niż do prestiżu.

26.05.2020 10:28

28.05.2020 14:34

Matu Matu a może MATOŁ MATOŁ wytlumaczyles Pani Marii czy miałaś zajętą usta czyimś Sprzetem bo jak dzwonicie i zaczynacie swój bełkot to jak byście kolesiowi (usunięte przez administratora)obrabiali
    Lutek

17.05.2021 13:52

Kwestia "rozporządzenie" czy "ustawa" jest kompletnie drugorzędna, bo to nie jest forum prawników-formalistów. Istotne jest meritum poruszonego zagadnienia.
    hala

12.05.2021 16:01

jakim prawem zdobyli akt zgonu po6 latach z dlugu 124 zl zrobilo sie 4000

13.05.2021 11:02

sprawdź czy nie doszło do przedawnienia

20.04.2021 17:23

Janusz

21.04.2021 14:50

Pochwalam twoją decyzję, Nie wiem jak oni mogą w lustro spojrzeć sobie po tym jakie niegodziwości w tej robocie czynią. Do mnie dzwonią i piszą twierdząc że jest jakiś dług, a ja nie mam nic wspólnego z tym i tą osobą. Skąd w ogóle mój numer wzięli? Nie chcą powiedzieć i się zasłaniają jakimiś tajemnicami.

06.04.2020 18:00

Szukacz

15.06.2020 14:31

Czy to pisał obecny pracownik? Bo chyba laurki nie wystawia...
    ktos

15.02.2021 19:21

co za burak

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w PRA Group Polska?

30.11.2020 12:28

freud

25.01.2021 18:01

U mnie to nawet domagają się zapłaty za rachunek telefoniczny z bodajże 2011 roku hahaha przedawnione dawno temu a ci tłamszą te telefony i dzwonią i dzwonią

16.01.2021 20:00

Możecie coś powiedzieć na temat stanowiska Specjalista ds. Poszukiwania Kontaktu z Klientem? Jakie zarobki, atmosfera ? W ogłoszeniu wymieniona możliwość pracy zdalnej na tym stanowisku, to standard czy tylko w okresie pandemii ? Generalnie czy firma jest warta uwagi ? Jacy przełożeni ?Duża rotacja ?

17.01.2021 12:37

specjalista... buahaha haha haha będziesz wydzwaniać po ludziach i pytać czy to janusz albo grazyna i jak możesz ich znaleźć. domyśl się, co uslyszysz w słuchawce. i tak kilkadziesiąt razy dziennie. warto za te 2900 brutto?
    Linka

21.01.2021 14:27

(usunięte przez administratora) Rotacja nie jest duża , raczej nie ma zwolnień. Atmosfera ... zależy od zespołu i ludzi.

10.12.2020 09:49

Czy w PRA Group Polska Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
    Crush

14.12.2020 18:40

Nie :)

31.08.2020 10:27

Czy PRA Group Polska Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Aśka

01.09.2020 15:06

Nie ma tego w ofercie.
    Ramona

06.10.2020 12:55

Zamiast iść na PKS to do pracy przejedź się rowerem, będziesz mieć dużo multisportu.
    Kamil

26.07.2020 18:56

Jak sytuacja po ostatnich redukcjach?
    Zapalony windykator

31.07.2020 12:29

Wielka szkoda...Chciałem złożyć CV i rozpocząć karierę w tej korporacji, a tu zamiast rekrutacji jakieś redukcje...?
    Maniuś

10.06.2020 11:05

Pracowałem w firmie PRA Group ponad rok w dziale call center. Jest kilka plusów i minusów pracy w tej firmie. Na plus przede wszystkim atmosfera - pracują fajni młodzi ludzie , świadczenia socjalne , częste imprezy integracyjne. Na minus zarobki (usunięte przez administratora) , manipulacje premiami, liczenie przerwy co do sekundy , które później trzeba odpracowywać , hipokryzja kierownictwa ( z kierowników profesjonalny jest tylko kierownik Łukasz , (usunięte przez administratora), faworyzują niektórych pracowników z którymi prywatnie się kolegują (usunięte przez administratora) uwalają premie za byle co
    M

20.06.2020 13:06

Kłamstwa , jak robisz target to spokojnie z bonusami na CC można 6 - 7 tys wyciągnąć

29.06.2020 08:53

A co są tak zdesperowani że płacą pracodawcy M 7 tysi za siedzenie pod biurkiem z tego o piszą i mówią jest brzydki jak noc

Kontakt - PRA Group Polska Sp. z o.o.

Prosta 68 00-838 Warszawa

Branża główna: Pośrednictwo finansowe

FacebookIconXIconInstagramIconLinkedinIcon

22.05.2020 19:23

03.06.2020 10:11

Ile twoja matka zjadła śniegu(ZEBY ULEPIC TAKIEGO BAŁWANA) co masz w głowie nie wnikam (gazeta karton)Nie ma znaczenia a jeżeli pytasz o dane wrażliwe to odsłuchaj sobie BAŁWANIE swoich nagrań jak wyludzasz dane wrażliwe włącznie z osobowymi BAŁWANIE kolesiem to jestem ale nie twoim A co do blaznienia hmm nie możliwe NIe jesteśmy spokrewnieni BLAZNIE czy wolisz BAŁWANIE
    Szukacz

15.06.2020 14:34

Jesteś pracownikiem czy post trollerski? Pisać per matole?

05.06.2020 09:40

05.06.2020 10:37

Widzę ze dotknęło to pracowników jak Januszek dodał wpis Mili Państwo nie cię co się oburzać taka praca (hahaha żartowałem z tą pracą) JAK FIRMA ZWANA PRA GROUP zacznie działać zgodnie z polskim prawem A pracownicy ie będą wyłudzić danych i rzetelnie odpowiadać na pytania nie będzie nikt was opisywał i krytykował waszego postepowania

22.05.2020 19:10

Kolejne rozmowy z Pra Grup 22.05.2020 pytam Panią M. skąd się biorą kwoty na listach wysyłanych do ludzi,no co Pani odpowiada że nie udzieli mi odpowiedzi bo obowiązuje ją ustawa RODO,co ciekawe ta ustawa dotyczy ochrony danych osobowych a nie kwot wpisywanych na listach do ludzi.Kolejny raz dzwonię i pytam Pani R ta pani odmawia odpowiedzi i stwierdza że nękam ich firmę telefonami,ja odp.że z art 190kk nie jest po drodze firmie Pra grup i tu koniec rozmowy kobieta się rozłącza.Tel następny odbiera Pan K pytam więc czy przykładowa Pani Nowakowa odbierając kilkanaście tel od Pra grup mówi im że to jest nękanie i żąda zaprzestania nękania czy zaprzestają? ten Pan odp. teoretycznie tak,resztę można sobie samemu dopowiedzieć.

21.05.2020 15:52

Jak pisałem Cdn Kolejny tel do Pra Grup Polska Pytanie o nękanie odebrała Pani Maria odp to jest decyzja naszej firmy i nie musimy się tłumaczyć czy postępujemy zgodnie z prawem,po czym ta Pani się rozłącza ale jeszcze w tle słychać głos jakiegoś Pana który chciał coś powiedzieć. Jasne jest jedno wszyscy w Pra grup Polska w Warszawie na ul Prostej mają świadomość że łamią prawo art !90 kk 286kk 191kk i pewno jeszcze inne.

21.05.2020 13:17

Kolejny tel. do Pra grup Polska w Warszawie pytam czy Państwo w kontaktach z ludźmi praktykują stalking zastraszanie odpowiada Pan Kamil to jest kwestia interpretacji na pytanie czy jak ktoś żąda zaprzestania kontaktów z ich strony odp kwestia interpretacji i się rozłączył Następny Pan Karol na te same pytania odp.że trzeba wystosować pismo do ich firmy z zastrzeżeniami ,więc pytam czy może takie pismo wystosować na Policję czy do Prokuratury,wtedy ten pan dziękuje za rozmowę i się rozłącza.Wniosek jeden pracownicy tej firmy łamią prawo celem osiągnięcia korzyści na szkodę osób które nękają i wymuszają na tych osobach ugody,czyli płać i płacz.CDN

20.05.2020 18:36

21.05.2020 07:22

W konkretnej sprawie to prokurator będzie z pracownikami pra gruop rozmawiał ciekawe kto im wtedy będzie pisał skrypt przecież żeby samemu coś powiedzieć to trzeba mieć mózg a nie karton (przepraszam jeżeli urazilem karton)

13.05.2020 18:09

Dobre praktyki według pracowników Pra group .Tak naprawdę to łamanie prawa RP art.190kk Stalking Kiedy mamy do czynienia ze stalkingiem? Po pierwsze podstawową cechą stalkingu jest uporczywość działania sprawcy. Oznacza to, że dopiero kilka czynów, które naruszają wolność psychiczną człowieka możemy uznać za stalking. W uproszczeniu można powiedzieć, że stalking w swojej pierwszej postaci (§1) polega na co najmniej kilkukrotnym nękaniu innej osoby. Zachowania, które kwalifikują się jako nękanie mogą być różne np. : dokuczanie, nachodzenie, wysyłanie listów czy dzwonienie. Art.286 (usunięte przez administratora) § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8
    Januszek

06.05.2020 06:10

Drodzy pracownicy pra gruop ani nie jesteście pracownikami kancelaria prawnej ani konsultantami za to dostarczanie dużo rozrywki nie mysleliscie zmienić branżę?cyrk (w charakterze kalina)kabaret (śmieje się z was juz cała Polska +rodzina) agencja towarzy....skąd (Ale tu trzeba mieć kwalifikacje bo jak już było opisane wy ich nie posiadacie ) hmm że względu na iq czy raczej na wygląd (STAWIAM NA WYGLAD ) jedyne co pozostaje wam to zatrudnić się w zoo za siedzenie w rękach dostaniecie troszkę bananów (Bo jak wytresownae malpeczki powtarzacie data adres pesel i w czym mogę pomóc) PROSZE POWAZNIE SIE ZASTANOWIC

08.05.2020 18:59

Koleś to ty byłeś dzisiaj pod tym nr tel 123-223 to końcówka tego numeru,wiec dlaczego się nie przyznałeś że udostępniasz dane osobowe na tej stronie i pewno nie tylko tu.Co kozaka udajesz bo masz do ludzi nr telefonu i częściowe dane osobowe,Zale odwagi już brak żeby się przyznać jak pytam kto z was udostępnia dane osobowe to każdy z was pali głupa że nie wie o co chodzi,no chyba że jesteście totalnymi głupami w pełnym tego słowa znaczeniu.Z wyrazami politowania żegnam

08.05.2020 19:15

Jeszcze jedno większego upodlenia nie ma niż nękanie ludzi telefonami wyłudzanie danych osobowych ,oszustwa i udawanie że to wszystko zgodne z prawem.Każdy to wie przeglądając tą stronę kim tak naprawdę jesteście,popatrz w lustro i sam przed sobą się przyznaj ile osób oszukałeś no chyba że nie masz cywilnej odwago przyznać się przed samym sobą.

08.05.2020 18:24

Kimkolwiek jesteś z tej porno grupy to z woli wyjaśnienia jeżeli kulturalny język do was nie dociera to może rynsztokowy dotrze. Tak nagrywam z wami każdą rozmowę a jak już tak dokazujesz koleś to zadzwoń do mnie w poniedziałek czy wtorek po 18tej porozmawiamy. rozumiem że to ty udostępniasz dane osobowe tutaj bo Pani Julita to na 100% wiem że przez tel.Jeszcze jedno pytanie czy to ty się dziś tak zacinałeś jak stara winylowa płyta (nazwisko proszę ,nazwisko proszę) co kolega ci pałkę obrabiał i szczytowałeś w ten sposób krzycząc.
    anty pra

05.05.2020 19:11

Lepiej się prostytułować niż w Pra grup pracować

06.05.2020 05:25

Dobre ale czy oni potrafią coś innego? To takie małe prosty....tutki i to taie tanie nazywane potocznie pra gruop

05.05.2020 11:46

O proszę jak oceniają (usunięte przez administratora)czyżby to działało jak zly dotyk z dziecinstwa (już ktoś pisał jak zaczynaliscie karierę od trzepaka ale to było dużo wcześniej zapewne ksiądz szybszy)) będę dzwonić do was i udostępniła nagrania z inteligentnych waszych rozmowek włącznie z waszymi imionami i nazwiskami oczywiście
    Mariusz

26.04.2020 05:25

Natarczywe wydzwanianie. Nękają moja osobę! Po kilkunastu telefonach z ich strony i mimo moich wyjaśnień ze nie dzwonia do osoby ktorej chca!!! Straszą malo tego ublizaja. Rozmowa na bardzo niskim poziomie w dodatku arogancka. Nieprzestrzeganie RODO! Sprawa zgłoszona na policję.

01.04.2020 17:39

19.04.2020 17:09

To już tylko kwestia czasu

15.04.2020 17:14

Miły Pan

18.04.2020 18:06

Od trzepaka się zaczęło później ksiądz zapewne jakiś staruch A i oni stwierdzili że do co sie nie nadaje ten cały Manu Manu więc zatrudnił sie w tzw kancelaria prawnej hahahahahaha Takie jedno pytanie Manu Manu do Ciebie w tej firmie pracę dostałaś jak pod trzepakiem (Za kakaowe oko) nie myślałaś zeby zacząć sie troszke szanować i kac normalnej roboty
    Januszek

18.04.2020 18:11

A za Ciebie załatwiają wszystko do dzisiaj nawet sznurowadel nie trafisz zawiązać A tak na marginesie robotę pod strzelaniem też Ci rodzice załatwili ? Manu Manu skoro ja na poziomie gimnazjalnym to jak określiła swój poziom pracując dla pra gruop nieuku ciotkowaty

Zostaw merytoryczną opinię o PRA Group Polska Sp. z o.o.