GeNeo Call Center Sp. z o .o.

Kielce

Opinie o GeNeo Call Center Sp. z o .o.

GENEOWICZ 2013-04-04 18:36:01
Ja nie twierdze że nie zasługuje na swoje stanowisko bo nie wiem czemu i za co ale lubie gościa, ale nie nowościa jest ze najprawdopodobniej K i K to nie w kij dmuchał :D
xyz 2013-04-11 22:59:08
wala w *** z wypłatami jak złoto!
Pozatym taka prawda co napisane wyżej ;)
chociaz elastyczny grafik to plus
ktostam 2013-04-17 12:11:36
Nie rozumiem jeśli jest tak (usunięte przez administratora)czemu tam pracujecie? Jest wiele call center w ck. Idźcie do (usunięte przez administratora) to zobaczycie jak możne być "fajnie". Ja tu pracuje i nie jest źle. Wiadomo czasem mnie ktoś wkurzy np w/w ale to normalne w pracy. Podejrzewam że ja też mogę kogoś denerwować, tak jest gdy się pracuje pośród ludzi.
Mira 2013-04-21 15:00:08
No właśnie, ciężko będzie z tym nowym systemem płac... Ciekawe kto wtedy będzie siedział na słuchawkach, (usunięte przez administratora)
Karina 2013-04-27 14:12:57
Co to znaczy kara? Tną po pensji jak zrobię sobie przerwę na siku? Nowy system płac? Czyli ile teraz da się zarobić? Pracuje ktoś na pół etatu, bo chciałabym pogodzić pracę ze studiami...
1
jaas 2014-10-10 12:28:07
Nie trzeba miec statusu studenta. Pracują tu takze osoby po 30 r.z po 50r.z i jest spoko. Polecam . Piłkarzyki tez sa
Maniek 2014-10-24 17:01:19
no to super jesli nie trzeba być studentem, bo mi akurat za rok się skończy no i pewnie tak od razu nie znajdę takiej pracy jaką bym chciał, a widzę, że tutaj warunki są też spoko no i jak piszecie, że mozna pracować jak się ma 30 czy 50 lat to spokojnie, myślę, że akurat załapię się wtedy wiekowo prawie idealnie.
Geneowicz1 2015-06-06 11:50:34
Grafik jest elastyczny, więc jeśli studiujesz nie masz z nim problemu, nigdy nie jest narzucany. A jeśli chodzi o dni wolne, zawsze możesz się dogadać z managerem.
4
Saturacja 2015-06-12 17:27:26
Największy plus Geneo to w większości świetni ludzie zawiązało się parę bardzo dobranych paczek choć jak jest teraz nie wiem bo już tam nie pracuję. Ale nie czarujmy się kiedyś z zarobkami było o niebo lepiej niż teraz kiedy to tylko nowe osoby mają przyzwoitą stawkę za godzinę. Mimo to pozdrawiam zespoły(usunięte przez administratora)oraz starych wyjadaczy co jeszcze dają radę! :)
5
johny 2015-06-20 09:45:24
Trochę nie rozumiem tych negatywnych opinii... jak można się wypowiadać, jak się nie pracowało. Ja tu od kilku dobrych miesięcy pracuje i nie mam z tym problemu. Super jest że stawke nam dali stałą wyższą, i jeszcze spoko prowizje do tego, mi taki układ pasuje. A co do kadry... Ci co mieli odejść odeszli i praca jest teraz na luzie, bo kadra widać że jest zgrana i nie odgrywają sie na konsultantach. Wiadomo że call center jest niestabilne, ale to 3 w którym pracuje i najbardziej mi odpowiada. Także polecam!
2
anetka 2015-06-26 03:37:56
wszystko ok nowy system wynagrodzeń nie jest źle! POLECAM CHOCIAŻ DLA ATMOSFERY można się wykształcić.
2
nola 2015-07-29 20:34:40
A słyszeliście o takim CC jak BPO ? widzę że nikt nie komentuje tego CC a Ja poszukuje pracy jeszcze na wakacje i znalazłem ich fajne ogłoszenie . Może więcej płacą , czy ktoś już to sprawdził?
1
Ewolucyjny 2015-08-04 11:48:49
Są komentarze na temat BPO... same złe! Sam sobie odpowiedz czy warto. Ja też polecam Tele-Promo! Sprawdź ich facebook ile mają fajnych rzeczy. Jak praca w CC to tylko przy ul. Czarnowskiej 14
Ewolucyjny 2015-08-17 15:57:48
Ja też pracowałem i pracuję na dal. I podejrzewam, że w przeciwieństwie do Ciebie Telepromo to nie jedyne CC w którym pracowałem. To prosto praca (bez sprzedaży przez słuchawkę), atmosfera na plus wielki i nie zaprzeczysz tym faktom!
moniquew 2015-08-19 18:30:31
@mm nie zgadzam się z tobą. każde call center przecież chce mieć najlepszych pracowników więc na pewno nie zatrudniają najsłabszych, nie przesadzaj. a wiadomo że na słuchawce i tak jest ostra selekcja. jak dla mnie to io tak jest świetne rozwiązanie bo oferują pracę dla maturzystów a ja akurat po maturce licze od razu na jakieś początki karioery
mm 2015-09-04 14:01:10
O tak zarabiasz dobrą kasze bo siedzisz 12 godz.dziennie na słuchawce albo dodajesz komentarze. Ja na prace nie narzekam(usunięte przez administratora) wszędzie jest wspaniale. A tak na marginesie jeśli się wymaga od pracownika to trzeba mu płacić:)
Bogusia 2015-10-09 16:45:38
Kolega jan janusz widzę na poziomie... Ja w geneo pracowałam długo i zgadzam się z opinią, że rzeczą, która tam przyciąga najbardziej są ludzie. (usunięte przez administratora) Szkoda, że tak się to posypało, ale fakt faktem, że jest to miejsce dobre na nabycie doświadczenia i wpisania do cv, bo pracodawcy przychylnie patrzą na to. A dlaczego ludzie tak odchodzą? Proste, od tylu lat jedno się nie zmieniło. Kierowniczka. Prywatnie może i wraz z mężem są ok, ale głowy kompletnie do zarządzania kadrą czy firmą niestety nie mają. Pozdrawiam geneowianów ;)
ziuta 2015-10-14 22:07:28
a ile jest tam zespołów i po ile ludzi? słyszałam że na tygodniu pracuje się 8-14 i 14-20 i są soboty od 9 tylko nie wiem czy do 15 czy do 16
ala 2015-10-14 22:13:39
Tak to prawda. Fajna praca. W soboty do 15 Ziuto. 3 zespoły po 20 osób.
2
upal 2015-10-19 01:01:50
Praca w Call Center i pozytywne opinie na temat firmy nie jest to często spotykane w tej branży, no ale jak widać jest to możliwe, w firmie pracują młodzi ludzi i jednak się starają, nie ma wielkiego ciśnienia a to dlatego, że zarobki są uzależnione od wyników i można jednak całkiem konkretne pieniądze zarobić.
ewunia 2015-10-29 20:58:10
wie ktoś może czy będą przyjęcia w listopadzie? chciałabym spróbować swoich sił
1
ewunia 2015-10-29 22:59:37
tak
pracuś 2015-11-10 13:55:35
Przyjdź w pn, śr lub piatek na godz 11:30 wtedy są rekrutacje
Lopez 2015-11-16 10:05:19
A kiedy zaczynaja się szkolenia?
Pani Krysia 2015-11-18 13:35:07
Co oferują? Siedzenie na słuchawce rzecz jasna :)
konsta 2015-11-20 01:05:24
@Pani Krysia, wiemy że ta praca na tym właśnie polega, ale chodzi raczej o to jakie warunki zatrudnienia proponują.
kider 2015-11-22 04:25:48
Pewnie jest jakaś premia od sprzedaży oraz no oczywiście podstawa, na pewno nie ma bardzo wysokich zarobków.
marek 2015-11-24 11:27:28
Myślę, że bez problemu można liczyć na takie(usunięte przez administratora) złotych do ręki, ale wątpię żeby było jakoś dużo więcej.
1
kwati 2016-01-13 23:39:20
wydaje mi się, że na spokojnie można więcej zarobić oczywiście w zależności od jakiś zrealizowanych targetów miesięcznych itd. tak jest w każdym call center
PracaDlaLicealistów 2016-01-16 23:44:30
Witam,
mam pytanie. Czy GeNeo Call Center zatrudnia też niepełnoletnie osoby - licealistów? Niestety jeszcze nie stuknęła mi ta magiczna 18, a szukam jakiejś pracy, żeby sobie dorobić :)
ewa 2016-01-18 16:47:21
Sa prace dla małoletnich osób.musiałabyś juz tu zagadać z szefem,jednak z tego co sie oreintuje to na podstawowoe stanowisko pracy jakiem jest konsultant telefonicznyto wymagaja statusu studenta...
queen 2016-01-25 15:24:51
jeśli chodzi o pracę dla młodych to warto się rozejrzeć bo na dniach wrzucili sporo ogłoszeń i nie wymagają doświadczenia i statusu studenta, także to kwestia dogadania się, najlepiej dowiedzieć się na rozmowie od kogoś z HR
3e4rgh 2016-02-06 20:30:38
hej, widzialem ze maja oferte rpacy na ttanowisko doradcy klienta w Krakowie, w ogloszeniu napisali ze prowizja wynosi (usunięte przez administratora) zlotych, moze warto sprobowac?
onegdaj 2016-02-09 13:29:10
Ja tam nie narzekałem na Geneo. Odrobina chęci do pracy i można naprawdę dobrą kasę zarobić. Komu nie chciało się pracować, ten nie zarabiał. Proste. A atmosfera naprawdę genialna. Bez spiny, bez ciśnień.
1
Misio 2016-02-09 13:32:07
W Kielcach naprawdę dało się tyle wyciągnąć. Kraków, większe miasto więc i możliwość mogą być większe.
tomek 2016-02-09 15:32:52
a mi się podoba, z enie szukają ludzi na chwile, tylko na stałe nawet do pracy taka jak Specjalista ds. Sprzedaży Telefonicznej, chcą mieć stałych klientów.
321 2016-03-07 11:43:27
Zgadzam się z opinią powyżej. Dodam tylko że ze słuchawkami jest lepiej. Idzie się do menadżera i wymienia na nowe. A jeśli chodzi o kasę to teraz jest jakiś konkurs na tablety. Pracowałem w innych cc i tu jest spoko. Polecam i da się zarobić jak się chce
Rodney 2016-08-12 13:27:18
Mi się tam wydaje, że Praca dla każdego, TELEFONICZNY doradca Klienta - centrum! zarabia w Kielcach naprawde dobre pieniądze, przecież nie można powiedziec, że jest inaczej, skoro inaczej nie jest no.
mora 2016-08-16 18:14:11
no cóż, ja jednak będę się opierała stricte na tym super ogłoszeniu pracy, a nie na twoim komentarzu którego ewentualnie w żaden sposób nie da się udowodnić. zapewniają jednak w ofercie że praca jest zła pewna, z prowizjami, mam nadzieję że tak będzie
obert 2016-08-31 12:19:05
@As a na jakim stanowisku pracujesz? Będę bardzo wdzięczny za informacje. Ja też słyszałem tego typu opinie od kumpla i jedno znajomych, którzy pracują w Kielcach jako doradcy klienta. Teraz sam się zastanawiam nad aplikacją w kolejnej rekrutacji. :)
Zostaw swoją opinię o GeNeo Call Center Sp. z o .o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GeNeo Call Center Sp. z o .o.