brak logo

Mater Mateusz Kowalski

Szczecin

Opinie o Mater Mateusz Kowalski

VOL 2011-03-01 01:02:02
Uczciwe zasady, podstawa plus prowizja. Jesli ktos jest obrotny to moze naprawde niezle zarobic. Polecam
MAX 2013-12-20 11:28:42
smieciowka na dzien dobry. jak sie nie sprawdzisz w oczach szefa to wylatujesz.
socjal jest zaje...ty! najtansza herbata, kawa i cukier, no i oczywiscie najtanszy papier toaletowy na miescie:-)
atmosfera zabawowa, taka jak np w pubie:)
zalezy kto co lubi, ale na rozwoj zaden nie liczcie.
generalnie nie polecam nikomu.
ferdek2014 2013-12-22 20:41:11
Atmosfera w pracy tak pozytywna, ze jeszcze się z taką nie spotkałam. Ludzie są wspaniali. Na początku kierownik i najbardziej doświadczeni pracownicy tłumaczą, uczą, pomagają z wielką cierpliwością. Zasady jasne, uczciwe. Praca sama w sobie dość ciężka, ale jak już wspominałam atmosfera wszystko rekompensuje.
ziom 2013-12-26 00:33:45
kierownik na początku każdemu nowemu tłumaczy, bo taką ma pracę i właśnie m.in. to należy do jego obowiązków, więc nie wiem co w tym wspaniałego? Dziwne żeby nie pomagał. Inaczej szef zmienił by kierownika;)
Jak jesteś kobietą, młodą i do tego jeszcze atrakcyjną to wtedy pomagają.
Jeśli jesteś kolesiem to nie ma mowy o żadnej cierpliwości, bo tam każdy jest zarobiony - masz tyle ile wykręcisz z prowizji.
Była jedna fajna laska, naprawdę atrakcyjna i popracowała może dwa miechy hehe:)
coleslaw 2013-12-30 15:32:21
chyba wiem nawet o ktora laske chodzi:-)
pozdrawiam cie (usunięte przez administratora):-)
olsztyniak 2014-01-13 16:57:25
Jest podstawa, owszem.
Rotacja jest bardzo duża w tej firmie. Średnio co 3-4 miesiące zatrudniają 3-4 osoby, także grubo hehehe:)
Na jakie stanowiska?;)
Hmm...więc tak . Kierownik jest jeden, więc tutaj nie ma szans;)
Sekretarki tez już są dwie na stałe, więc tam też się nikt nie wkręci:)
Jedyne stanowisko to spedytor miedzynarodowy...
No chyba, że na sprzataczke albo konserwatora? Moze byc?
A nie przepraszam te funkcje pelni rowniez kierownik wiec, jak widac
wybor jest mocno ograniczony:-)
olin 2014-01-23 20:04:55
kazek nie potrzebujesz tak naprawde zadnego doswiadczenia.
Przyjmuja bez!
Wszystkiego co Ci jest potrzebne do tej pracy nauczysz sie tam.
Zadne wyzwanie.
Startuj a pozniej sie jakby co zawijaj sie;)
Iza 2014-03-21 13:46:55
Prawda jest taka jak ktoś chcę to w Materze może bardzo ładnie można zarobić potrzeba cierpliwości i umiejętności które nabywa się z czasem , owszem to nie jest praca typu "czy się stoii czy się leży to wypłata się należy" trzeba sobie na nią zapracować, jak ktoś szuka pracy gdzie przy niskim zaangażowaniu chcę dobrze zarobić to stanowczo odradzam
Pan Kasztan 2014-03-21 13:52:51
Jeśli ktoś odnajduje się w pracy spedytora to warunki finansowe są najlepsze jakie mogą być bo prowizja gwarantuje spore zarobki ale na pewno nie jest to praca dla każdego... ma swoje zalety, jak i wady ale wysiłki na pewno zostaną wynagrodzone :P
xen 2014-07-04 14:09:51
Pewnie, że jest szansa. Skoro przyjmują bez doświadczenia to tym bardziej Ciebie przyjmą. W mater na dzień dobry masz śmieciówkę i chyba 1300 na łapę. Potem jak Ci się uda spełnić warunki dostaniesz 1500, a resztę kosisz z prowizji.
Mała uwaga. Były dwie siedziby firmy. Mater I - główna oraz tzw. Mater II.
Obecnie Mater II już nie istnieje. Nastąpiła redukcja pracowników no i kosztów związanych z utrzymaniem Mater II.
1
pit 2014-08-31 22:26:48
wcale sie nie dziwie, ze mater II zamkneli. Jak wlasciciel bedzie sie staral tak jak do tej pory to i glowna siedizbe zamkna hehe:) A stara sie bardzo i wrogow ma coraz wiecej;)
1
Jacek Kaczyński 2014-09-18 09:01:19
Super firma. Polecam
1
Deks 2014-09-18 09:07:26
Zdecydowanie tak, skontaktuj sie to dowiesz sie wszystkiego
Deks 2014-09-30 15:17:39
Jak to nie przecież ja Ci odpisałem :) Skontaktuj się z firmą, nr masz podany na stronie
asertvb 2015-02-05 16:43:45
o super ze ta firma jest wypłacalna i nie ma minusów...złożyłem Cv Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami?
spedytor 2015-03-01 11:39:14
Niepotrzebne Ci doświadczenie zawodowe, czy studia - znam ludzi, którzy przyszli po logistyce i zaraz wylecieli i takich, którzy mieli zerowe doświadczenie i od początku zarabiali dobrą kasę. Atmosfera w pracy - 10/10, człowiek wstaje w poniedziałkowy poranek ciesząc się,że idzie do pracy - rzadka przypadłość w Polsce. Nigdy nie będziesz się w tej pracy nudził. Niby co dzień to samo, ale co dzień coś się dzieje, co dzień coś innego. Fakt - język musisz znać, ale nie jakoś wybitnie. Po prostu dogadać się na temat. Żaden wyczyn. Zarobki... Zależą od Twojej kreatywności, zaangażowania i trochę od szczęścia ;) ale można zarobić naprawdę dobrze, przy czym posiadając pracę biurową po 8h we wspaniałej atmosferze, weekendy wolne itd. Moim zdaniem praca na całe życie. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
spedytor 2015-04-27 20:38:32
Firma prestiżowa - fakt. Ale ja mówię wg własnego doświadczenia, czyli zerowego na początku. I to nie jest kwestia wiary. Ja się wypowiadam pozytywnie, ponieważ takie mam odczucia. Firma wypłacalna, zarobki dobre, kierownictwo mega pomocne, w pracy atmosfera bomba. Nie wiem, po co szukać dziury w całym... Zatrudnij się popracuj, oceń. Rozmowa kwalifikacyjna prosta, ale przecież nie ma potrzeby utrudniania sobie życia.
agatex 2015-05-12 12:00:14
Od kiedy mater jest firmą prestizową? Przecież to nie jest żaden dhl, shcenker lub inny gigant, a poza tym w mater nie ma swoich aut, no i przede wszystkim handlujecie tam tylko i wylacznie ladunkami z gieldy, wiec skonczcie z tym wazeliniarstwem i lukrowaniem malej firemki, w ktorej rotacja jest co trzy miesiace, a tzw mater II zostal zamkniety. I jeszcze jedno. Jak czesto jezdzicie w tzw. delegacje?;)
spedytor 2015-08-13 22:18:05
... Spodziewam się że rotacja Cię zniszczyła :) pozdrawiam serdecznie.
2
Wiesio 2016-05-13 14:14:34
Mater Mateusz Kowalski to dla mnie fajna firma, jedna z pierwszych w których pracowałem, generalnie rotacja jest potrzebna, bo wiadomo, że świeża krew jak mówi kolega wyże się przydaje czasami i to bardzo
Zostaw swoją opinię o Mater Mateusz Kowalski - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mater Mateusz Kowalski