brak logo

Europhone

Warszawa

Opinie o Europhone

anonim 2011-05-29 06:25:02
na kilkunastu gosci przyjetych do biura w ktorym pracowalem niezostal zade wiekszosc odeszla z dlugami nieslucha tego co ci obiecuja i niepodpisoj weksla konkurecja jest wielka i w pewnym momencie okaze sie ze zarabiasz 800zl albo jeszcze wkladasz wlasna kase a odnich slyszysz ciagle bedzie lepiej porazka a czesto klijeci podchodza niepowaznie jedziesz umawiasz sie na spotkanie placisz za paliwo a on na wstepie ci mowi nie albo mowi ze teraz niema czasu przekalkuluj sobie wszystko zanim bedziesz adb oni nic nietraca a ty mozesz wiele!!!!!!!!!!!!
2
em 2013-12-13 11:58:24
pracowałem w salonie. przy inventaryzacji okazało sie że są telefony które zginęły rok temu a ja mam bulić za to. pierldolnik na maxa, sklep prowadziłem własny i na torbie od czereśni miałem lepszą księgowość. kierownik regionalny mi się trafił na tyle dziadowski że sie ożenił w wieku 40 lat!!! jeszcze coś? ciągła gadka o kasie a kasy nie ma na koncie a ja za chleb nie zapłace obietnicą że jutro oddam shójnia i grzybnia z sórówom
6
IP 2014-08-26 13:23:49
Mega nie polecam. Nieuczciwi zlodzieje. Wlasnie sie z nimi sadzimy :/
2
PH 2015-03-30 22:06:13
Moi drodzy nie polecam zdecydowanie. Rozmowa trwa trzy godziny i nic sobą nie wnosi. Gdy jesteście zaproszeni na rozmowę nie ma informacji ile czasu masz poświęcić. Jeśli macie zbyt duże doświadczenie, pytają jaką mają gwarancje czy nie odejdziesz zbyt szybko od nich ( żenada).Generalnie jeśli macie zbyt duże doświadczenie nie wezmą Was,( choć inni pracodawcy zabiegaliby o takiego pracownika). Jednym słowem nie polecam!!!!!!!!!!!!!
4
frogi 2015-04-27 23:07:03
A ja tam wysłałem swoje CV. Mam nadzieję że rozmowa mi dobrze poszła. Powiedzieli ze zadzowonią czy są na tak czy na nie. Nie wiem stary gdzie ty byłeś na tej rekrutacji ale moja rozmowa trwała moze 30 min. Pytania byly sensowne i rzeczowe.
Jak czytam twoj post to sobie myśle, że wylewasz żale bo zatrudnili kogoś innego a nie ciebie. A takie pytanie tez padło u mnie o te gwarancje ale ja słyszalem juz je na kliku innych rozmowach wiec to chyba standard chcą sprawdzic na ile jestes zmotywowany zeby tam pracować ja bym sie nie spuszczał nad takim tekstem
1
eks pracownik 2016-04-29 12:33:44
Europhne to mega zamieszanie... nie umieją wyciągać wniosków... w zeszłym roku niby prejeli innego dealera tmobile firme transactor a swoje punkty zamykają np otwock czy warszawa na ursynowie. kierownik regionalny nie jaki marcin k. się do niczego nie nadaje
2
Były pracownik 2016-05-17 21:29:06
Widze ze Euro Phone juz nawet sam opinie sobie pisze hehehe:) Ja tam pracowalem i poczawszy od gornego szczebla do regionalnych to osoby ktore nie maja zielonego pojecia.Liczy sie im tylko premia ktora oni dostana Tmobile, dopoki plany sa robione jest ok, jak cos jest nie tak to jest zeszma...y. Jak przychodzile do tej firmy to czytalem opinie i sam sobie mowilem, ze to musi byc nieprawda bo kazdy kto odchodzi to nie napisze pozytywow tylko same negatywy.Teraz juz wiem ze trzeba zwracac jednak na to uwage.
1
szukam pracy 2016-06-13 11:58:49
Może wypowiedziałby się jakiś obecny pracownik ta temat tej firmy? Jak jest? Nie wiem czy warto się fatygować na rozmowę, bo często gadają że będzie fajnie a później wiadomo jak jest? To może ktoś napisze z tych co pracują? Bo ci, którzy odeszli albo ich wywalili i mają wylewać pomyje to dziękuję! Więc szczerze proszę.
1
nowa 2016-06-29 15:03:30
Absolutnie nie polecam pracy ani współpracy z europhone, spółka nastawiona na wyzysk pracownika (marne pensje) i wycyckanie współpracownika. Gierki korporacyjne mają w jednym palcu, przypuszczam że się specjalnie szkolą w tym temacie.
2
jan 2016-09-05 11:55:16
tragedia nie polecam
3
leszek 2016-10-15 10:49:50
To są jakieś plotki, których obecność tutaj nie rozumiem. Wydaje mi się, że najważniejsze w tym wszystkim jest tak, że pracodawca daje stabilne zatrudnienie.
Zostaw swoją opinię o Europhone - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europhone