KidZone Group Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o KidZone Group Sp. z o.o.

grzegorz23 2014-02-14 16:26:51
to chyba było dawno i nieprawda:)
1
ewas 2014-04-02 21:13:00
byłam na rozmowie niedawno, pozytywne wrażenie, fajne biuro w centrum, młodzi ludzie. jeszcze się nie odezwali póki co, czy ktoś też był ostatnio albo pracuje i może powiedzieć coś więcej?
zanzan 2014-06-11 14:22:44
stanowiska w ogłoszeniach mają różne nazwy: sales manager, specjalista ds. sprzedaży i marketingu itp. tak czy inaczej zajmujesz się jednym i tym samym - telefonowaniem. Bliżej temu do call-center. Miła atmosfera, dobra lokalizacja i fajne towarzystwo. Jeżeli lubisz dzwonić i namawiać ludzi do brania udziału w jakiś programach za ciężkie pieniądze to polecam.
ciekawa 2014-06-11 18:51:43
Teraz nie widze ogłoszeń, ale jeśli to jest zwykłe call center to trochę słabo, myślałam, że to bardziej w kierunku działu handlowego, sprzedaży idzie, a nie samo dzwonienie tylko... a z ciekawości, dużo osób decyduje się na współpracę?
Pracownikk 2014-08-06 18:31:17
Gwarantuję, że praca jest za więcej niż 1000 zł za miesiąc, a firma radzi sobie z płatnościami. Jacy smutni ludzie? Może akurat skupieni na swojej pracy? Dziwne, że tę firmę najbardziej słychać na całym piętrze innych firm i nie jest to płacz, ani zgrzytanie zębami. :)
opinie 2014-08-26 16:57:51
(usunięte przez administratora) Wysokość prowizji- w zależności od sprzedaży. Sprzedaż- w zależności od nakładu pracy i zaangażowania. Dodatkowe premie i bonusy- nagroda za efekt. Brak efektu-weź się do pracy lub ją zmień.
thewholetrue 2015-04-16 13:20:15
Projekty/usługi marketingowe dla firm- reklama w internecie, magazyn,targi i inne. Praca dla osób lubiących aktywny kontakt z klientem, pozyskiwanie klientów, działania sprzedażowe.
1
Czar 2015-08-23 12:46:10
Według Twojej opinii @thewholetrue jest to firma profesjonalna. Wydaje mi się, że usługi, które świadczą są ciekawe i jeśli ktoś ma obycie z ludźmi i doświadczenie na podobnym stanowisku, to może śmiało rekrutować. Szkoda tylko, że nie ma od nich żadnych ofert pracy na ten moment. Może coś się pojawi z czasem.
1
szukamPRACY 2015-09-11 15:11:31
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, firma robi bardzo pozytywne wrażenie, mam nadzieję, że do mnie zadzwonią :-) Zespół składa się z młodych, pozytywnych ludzi, praca polega na sprzedaży różnych usług reklamowych, więc cos w czym czuję się świetnie! Wynagrodzenie jest przedstawione klarownie i przejrzyście, fajna podstawa plus całkiem wysoka prowizja. Generalnie polecam, jeżeli ktoś ma doświadczenie w sprzedaży, trzeba być wygadanym. Było dużo kandydatów do pracy, ale może się uda :-)
1
iljusz 2015-09-11 16:01:14
Fajna lokalizacja i szeroki zakres działań.Projekty reklamowe,marketingowe.Miła atmosfera i ludzie na poziomie.Sprzedaż reklam i ogółem kontakt z mediami.Dla ludzi młodych,aktywnych i rezolutnych=)
1
Mysia 2015-09-18 08:51:59
Znowu rekrutują... Co jest z nimi nie tak? A moze rozwijają zespol?
doMysia 2015-09-22 15:16:30
Firma rozwija zespół, mają nowe projekty i coraz więcej klientów, stąd potrzeba rekrutacji nowych ludzi. Byłam na rozmowie, młodzi ludzie, praca wygląda ciekawie, bardzo fajne biuro więc według mnie można śmiało polecić prace w tej firmie.
Mysia 2015-09-24 12:17:13
Rowniez byłam na rozmowie i mam dość ambiwalentne odczucia. Byc moze na pierwszy rzut oka jest okay jednak watpliwości są nadal...
1
zorientowanaaa 2015-09-30 13:45:55
W każdej firmie są jakieś plusy i minusy.Jak ktoś nie lubi pracować to nigdzie nie ma szans.Proste!
.I nie jestem szefową!Tak przy okazji!Jeśli ktoś nie lubi bankowości,to zaraz z banku ucieknie,bo nie czuje klimatu.Jeśli ktoś nie umie rysować-nie będzie rysownikiem.Jeśli nie masz talentu do handlu,to raczej sprzedawcą nie zostaniesz..
Logiczne jak budowa cepa.
sprawdźsam 2015-10-02 15:11:37
Pracuje w KidZone od dłuższego czasu i jestem zadowolona, nie rozumiem opinii osób, które tu nie pracowały, lub pracowały miesiac i zostały zwolnione za brak wyników i nieróbstwo. To normalne, że żaden pracodawca nie będzie trzymał lenia, który czeka na mannę z nieba za nic nierobienie i tryskanie jadem na prawo i lewo. Wszystkim, którzy chcą pracować w sprzedaży, są pozytywnymi,pracowitymi osobami nastawionymi na osiąganie sukcesu, chcą pracować przy fajnych projektach za dobre pieniądze- polecam. Chyba nie warto słuchać opinii jakichś zdesperowanych osób, którym najwyraźniej pozostało już tylko leczenie kompleksów przez oczernianie innych ludzi? Skoro uważasz się za tak cwaną osobę, to miej odwagę się podpisać i skonfrontuj swoje wpisy z rzeczywistością. A w KidZone jest naprawdę fajnie :-)
dominika.materek 2015-10-02 15:27:01
Firma jest naprawdę spoko. Nie mam zastrzeżeń co do osób zarządzających, ani pracowników. Ludzie są mili i jest dobra atmosfera.
pracownik 2015-10-08 11:04:10
Ha, znowu usunęli negatywną opinie. Przez to dyskusje czyta się co najmniej dziwnie... :D Z desperacją i leczeniem kompleksów nie mam nic wspólnego,a opinia zgodna z prawdą to nie oczernianie. To że nie każdy godzi się na taka a nie inna atmosferę i warunki pracy to nie znaczy że od razu jest złośliwy. I gwoli ścisłości pracodawca mnie nie zwolnił, to była moja decyzja i moje wypowiedzenie. Nic co było przeze mnie napisane nie mijało się z prawdą, bo nie chodzi o to żeby kłamać tylko żeby przestrzec innych. Jeżeli faktycznie jest lepiej to może rzeczywiście coś dotarło do blond główki szefowej. A moje imię nikomu nic nie powie bo tyle się tam osób przewija, że kto by to spamiętał :P
2
MBBlaw 2015-10-08 16:25:18
Informacje niezgodne z prawdą które mogą naruszać dobre imię i wizerunek nie mogą być bezkarnie rozpowszechniane - wystarczy przedstawić rzetelne, niepozostawiające wątpliwości dowody która ze stron ma rację. Taka jest różnica między podmiotem prawnym (firma) a anonimowym hejterem-to się nazywa wiarygodność.
Szkalowanie czy też uporczywe nękanie jest z kolei dość dobrze opisane w polskim systemie prawnym. P :)
nesi 2015-10-13 13:34:22
Tylko wiesz nikt tu nie szkaluje personalnie właścicieli firmy, ani nie mówi ze są tacy czy owacy. To ze ludzie piszą jaka jest atmosfera - czyli jak się czuja jest niemierzalne. I nie można posądzić kogoś o szkalowanie jak pisze że w pracy czuje się traktowany jak głupek, albo ze go mobbingują (tak ogólnie mówię, nie że w tej firmie). A ile się kasy zarabia i jakie są zasady pracy to już fakty. Jak ktoś stwierdził, że nie było to fajne i napisał swoja opinię to ma do tego prawo, jak długo jest to prawdą.
1
joł 2015-10-16 09:54:25
Firma w porządku, praca przy różnych projektach marketingowych, całkiem niezłe wynagrodzenie, fajna atmosfera. Dla ludzi, którzy dobrze czują się w sprzedaży.
Ala 2016-03-18 13:47:09
Tez tam chwile pracowalam I potwierdzam to co pisze bylby pracownik. a Ula to chyba oplacany troll przez wlascicielki. Nikogo nie interesuje tutaj to co sie Uli wydaje a opinie PRACOWNIKOW obecnych I bylych. Idz Ula tam popracuj, duzo schudniesz ;))))
4
essa 2016-04-02 15:09:22
Rubik to patron wydarzenia i projektu,wiec naprawdę miło.Ma swoje przedszkole stad zapewne współpraca.Poza tym wspiera ich agencja (usunięte przez administratora) rowniez z nimi wspolpracuje bo jest fit mama i ma wielkie serce.Projekty maja na celu wesprzec firmy dziecięce.Jesli chodzi o założycielki to piekne kobiety i chca aby nasza rzeczywistość tez byla piękniejsza.
1
ida 2016-04-02 17:45:51
Moi drodzy:)b.dobre projekty,mlodzi ludzie,gwiazdy jakich malo(Rubik super kompozytor) takze czad:)
1
karo 2016-04-05 09:55:56
Firma robi bardzo fajne projekty, działa w branży parentingowej, generalnie polecam!
2
aha 2016-05-07 08:27:44
Chyba tej oferty pracy nie ma @gimnko, ale wydaje mi się, że na spokojnie można u nich znaleźć zatrudnienie. Pytanie tylko czy się pojawią, wiecie?
Zostaw swoją opinię o KidZone Group Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KidZone Group Sp. z o.o.