Europ Assistance

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o Europ Assistance

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europ Assistance

Zdalnie

Pracuje już 10 miesięcy w tej firmie i jestem zadowolona, a to że jest dużo pracy w "sezonie" to normalka jak wszędzie.

Marcelina

Super firma. Polecam.

J.

Międzynarodowa Organizacja Pracy definiuje pojęcie mobbingu jako obraźliwe zachowanie poprzez mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników[2] Obejmuje ono sprzysięganie się lub mobbing przeciwko wybranemu pracownikowi, który staje się przedmiotem psychicznego dręczenia. Mobbing charakteryzuje się stałymi, negatywnymi uwagami lub krytyką, społecznym izolowaniem danej osoby, plotkowaniem lub rozprzestrzenianiem fałszywych informacji. Chyba jednak nie do końca właśnie to sie tam dzieje. ;)

Julita
użytkownik zarejestrowany

@kas czy nie ma możliwość przejścia na umowę o pracę po jakimś czasie? Jesteś pewna, że chodzi Ci o mobbing? Wiedz, że zazwyczaj ma on na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś jeszcze odczuł mobbing w firmie Europ Assistance?

była

A ja zamierzam pozwać Europ Assistance do Sądu Pracy, bo wymagania i zakresy były takie same jak dla osób zatrudnionych na umowę o pracę,a ja miałam zlecenie poprzez agencję pracy. To oszustwo!

Julita
użytkownik zarejestrowany

@... czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie Europ Assistance? Opowiedz o nich. @Nobody rozumiem, że nie ma co liczyć na podwyżkę. Czy powiesz z czego jesteś najbardziej niezadowolony pracując w firmie? @Magda ja tylko zadałam parę pytań. Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii na temat pracy w firmie.

google, daj spokój, nie jestem robotem

Firma jest cudowna, doskonałe miejsce żeby rozwijać swoje umiejętności. Nieważne czy dopiero zaczynasz swoją przygodę na rynku pracy, czy masz już duże doświadczenie, w EAP znajdziesz dla siebie miejsce, w którym poczujesz się jak w domu. Myślę że Julita zgodzi się ze mną jeżeli powiem, że środowisko pracy w Eap zasługuje na 5 gwiazdek. Szczególnie w dziale operacyjnym. Elastyczne godziny, atrakcyjne wynagrodzenie, sympatyczno menadżerowie i szanse na awans to tylko początek. Polecam!

...
@google, daj spokój, nie jestem robotem 21.09.2017, 02:39
Firma jest cudowna, doskonałe miejsce żeby rozwijać swoje umiejętności. Nieważne czy dopiero zaczynasz swoją przygodę na rynku...

Co za brednie...

Julita
użytkownik zarejestrowany

@mateusz a jak długo pracujesz w Europ Assistance? Czy nie ma w firmie podwyżek? Nie ma możliwości awansu? Zazwyczaj trzeba sobie zapracować na wyższą pensję. @Pomocnica Julity nie możesz nikogo obrażać na forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed pozostawieniem komentarza http://www.gowork.pl/regulamin.

mateusz

nie chodzi o to, że się napracujesz za marne grosze, ale o to, że jako pracownik niższego szczebla oszczędzasz na wszystkim a dział handlowy marketing i inne "lepsze działy" zamawiają garściami rzeczy w sklepach online, obiady na dowoz, sam prezes firmy wozi sie najnowszym samochodem, obnosi markowymi gadzetami, logami na ubraniach i codziennie je obiady w najdrozszych restauracjach, a zwykly pracownik zaluje sobie na wszystko, ledwo wiaze koniec z koncem i pracuje tak, ze nie ma czasu nawet zjesc... co do recepcji z tego co wiem mozna tam szybko awansowac, ale chyba tylko do dzialu administracji gdzie przewala sie calymi dniami takie same papiery za rownie marne grosze..

EWA

Pracowalam chwilę w tej "firmie" na dziale medycznym, był tam jakis zboczeniec niby SPV dawał mi do zrozumienia zebym się z nim przespała, dostał kosza on juz nie pracuje ale to pokazuje co to za gówniana firma a no i na poczatku zarabialam 2200 zł na rękę żenada!!!!!!! Zarabiaja tam tylko managerowie i administracja TWOIM KOSZTEM!

Agaciula 12

Oszukują klientów i ty musisz te kłamstwa im przekazywać maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to czy jestes zmęczona czy nie, za grosze robisz a oni na górze biorą pieniądzę z TWOJEJ pracy spałam tam ze zmęczenia na biurku i mało tego SPV cie kontroluja z domu bo widza twój status w pracy czy jestes wlączona na realizacje czy nie jak troche zasniesz to dzwonia albo pisza ze trzeba odebrać to taki BIG Brother, a potem ucinaja tobie na pensji nawet do kibla jak idziesz to musisz powiedziec dokad idziesz, TO OBÓZ PRACY!!!!POWINIEN SIE KTOS TEMU PRZYJZEC!!! W sumie wystarczy podkablować do BHP bo w klima brudna 4 lata nie czyszczona w kuchni walaja sie smieci, w toaletach zapchane kible a w lodówce nawet trzyma sie odsączony pokarm z cycka, Poza tym nie możesz sie smiac głosno , bo zaraz zwracaja tobie uwagę ze to niepoważne, hmn... a poważne jest to z ich strony jak jawnie zabieraja tobie pieniądze i w ogóle nie obchodzi ich czy jestes zmęczony czy nie, TY MASZ PRACOWAC NIE NA SWOJA PENSJE ALE NA PENSJE SPV!!!

Agnieszka

Pracowalam tam 2 lata obiecywali podyzki a ciagle 2300 zl no czasem 2400 zł, mozna było dorobić na przekierowaniu Hestii, kiedy obługiwaliśmy ich klietów, polityka firmy jest taka PŁACOC MAŁO, ŻEBY BIAŁY MURZYM MUSAŁ DORABIAĆ NA NADGODZINACH, a tym samym zero zycia prywatnego bo musiałam miec za co zyć, wszystkie święta w pracy i ledwo co z nadgodzinami wyciagnełam 2800 zł przez ten czas tylko mialam 2 dni wolnego w miesiącu myslałam że zapłaca mi więcej ale nie, za 2 tygodnie dostałm pochwałę od klienta czyli 300 zł brutto dodatkowo do pensji ucieszyłam się , ale dział Jakości obiał mi 200zł bo uznali reklamacje klienta który poskarżył się ze za poźno zadzwoniłam, ogólnie pracujesz za grosze poświęcając wszystko OMIJACIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA !!!!!!!

Jagna
@Agnieszka 01.09.2017, 23:00
Pracowalam tam 2 lata obiecywali podyzki a ciagle 2300 zl no czasem 2400 zł, mozna było dorobić na przekierowaniu Hestii, kiedy...

Hmmm. Sytuacja z reklamacją jakaś znajoma, ale jakoś nie przypominam sobie, żebym pisała jak analfabeta. ;)

NA SZCZĘŚCIE BYŁY PRACOWNIK

JASIEK KŁAMIESZ TA FIRMA NIE DAJE ROZWOJU, TYLKO WYZYSKUJE KŁAMIESZ ZE ZWALNIAJA BO ZADNEGO PRACOWNIKA DO TEJ PORY NIE ZWOLNILI TO WSZYSCY SIE ZWALNIAJA JASIEK KŁAMIESZ BO KTOS ZARABIAŁ NA TWOJA PENSJE PRZYPOMNIJ SOBIE ILE RAZY MUSIAŁES KRZYCZEC NA SWOICH PODWLADNYCH " ODBIERZ"!! BO OD ILOSCI ODEBRANYCH ROZMÓW ZALEŻAŁA TWOJA PENSJA LUDZIE EAP NIE ZWALNIA PRACOWNIKÓW TO ONI ODCHODZA PRZEZ 2 LATA ODESZLO OK 60 OSÓB ONI NIE LICZA SIE Z TOBĄ DOSTANIESZ 2300 ZŁ ZA CIĘŻKA PRACĘ A TACY JAK JASIEK BEDA SIĘ SMIAC Z CIEBIE PRACOWALEM TAM ODSZEDLEM 5 MIESIECY TEMY I DOSYC!!! ONI TERAZ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W PORY BO NIKT NIE CHCE U NICH PRACOWAC JUZ ZROBILI TAKA AKCJE ZE PLACĄ SWOIM PRACOWNIKOM ZEBY KOGOS ZWERBOWALI ZE SWOICH ZNAJOMYCH I ZA TO DOSTANA 500 ZŁ BRUTTO JESLI KOGOS POLECĄ, TO ROZBIA EAP W KONIA NAMAWIAJĄ JAKIEGOS PIJAKA ONI GO PRZYJMUJA TAMTEN BIERZE KASĘ I DZIELI SIE Z NIM A POTEM PIJAK SIE ZWALNIA:):) W EAP PRZYJMUJA JUZ BYLE KOGO JASIEK KŁAMIE BYŁ SPV TO CZEMU SIE ZWOLNIŁ??? BO CAŁE GÓWNO ZAROBIŁ TAM TEZ. OMOJACIE TE FIRME Z DALEKA ZAPLACA WAM TYLKO 2300 ZŁ ZA PRACE W ŚWIETA I WEEKENDY!!!

aplikant

Wymagania nieadekwatne to stanowiska pracy. Byłem tam na rozmowie kilka miesięcy temu i generalnie firma sprawia dobre wrażenie na pierwszy rzut oka. Tylko niska stawka na moim stanowisku zdecydowała o braku chęci podjęcia współpracy dodatkowo jakieś dziwne warunki zatrudnienia, gdzie przez twoją osobę może polecieć premia całego zespołu. Nigdzie indziej tego nie spotkałem. Teraz czytam komentarze i wszystko układa się w całość.Dobrze zrobiłem.

Jasiek

Własne zdanie ważna rzecz ale jeszcze ważniejsza wolność słowa. Czytając opinię na portalu niejednokrotnie jestem za tym, żeby wdrożyć system motywacyjny Korei Północnej: metoda kija i większego kija. Pracowałem w EAP 3 lata. I pomimo różnych wspomnien, miłych i tych mniej miłych, odszedłem nie dlatego, że było źle, ale dlatego, że jako supervisor( chociaż czytając komentarze powinienem napisać superwajsor albo menagier....) dorobiłem się kasy za reklamację swoich ludzi oraz za ich błędy. Pieniędzmi dzieliłem się z resztą kadry SPV. Teraz żyje jak król pod Warszawą i wiodę spokojne życie uprawiając jedwabniki i alpaki. A tak na poważnie to jakim trzeba być debilem, żeby myśleć, że kadra zarządzająca, która ma toćka w toćke takie same wkaźniki premiowe jak ich ludzie (uśrednione na cały zespół) dostaje pieniądze za reklamacje, zły serwis..... Czy zarabiałem lepiej niż konsultant, którym wcześniej byłem ? Zdecydowanie. Szkoda, że większość z Was nigdy nie przekona się o tym jak to jest dostawać większe pieniądze, które idą razem z większą odpowiedzialnością jak i za błędy swoich ludzi. Co za zamkniętymi drzwiami -nigdy się nie wydarzyło, a najłatwiej być polską cebulą i wylewać żale na forum internetowym. Pomyśleć, znaleźć uzasadnienie dla swoich błędów i tryskać jadem. Śledzę komentarze już od dłuższego czasu ale dzisiaj to już nie wytrzymałem. Rynek jest duży i wolny więc jak się nie podoba to w******A**Ć ! Do ludzi normalnych, szukających w przyszłości pracy: 1) EAP jest firmą, która daje szanse nauczenia się branży ubezpieczeń - True 2) EAP jest w firmą w której będziesz dobrze zarabiać - False 3) W EAP był fajny klimat i ciekawe sprawy (tiry w rowach, transporty medyczne, rozwolnienia w Afryce)- True 4) Daje szanse ogromnego rozwoju i pięcia się po szczeblach kariery- False 4b) jeżeli będziesz zapierdzielać od rana do nocy (nie po 8 godzin) i dasz z siebie wszystko - dostaniesz szansę na rozwój- jak wszędzie - True. 5) Czy jest dobrą firmą w ktorej warto zacząć kariere(popracowąć rok-dwa nauczyć się czegoś i pójść dalej)- True Pozdrowienia dla wszystkich kartoflów, którzy zostali zwolnieni a potem piszą negatywne opinie :D Trzeba było pracować i używać mózgu.

MĄDRZEJSZA STRONA JAŚKA:)
@Jasiek 21.08.2017, 18:21
Własne zdanie ważna rzecz ale jeszcze ważniejsza wolność słowa. Czytając opinię na portalu niejednokrotnie jestem za tym, żeby...

Posłuchaj Jaśku, juz za to że kogos nazywasz "kartoflem" świadczy o tym ze na spv sie nie nadajesz , EAP nikogo nie zwolniło! To ludzie odchodzą tez przez takich idiotow jak TY, dlaczego juz nie pracujeszesz w tej "wspanialej"firmie? Co, może zauważyłeś że w Lidlu zarabia się wiecej??? 1) EAP jest firmą, która daje szanse nauczenia się branży ubezpieczeń - Kłamstwo!!!- EAP jest firmą , która daje szanse zarobku na Twoim garbie takim ludzim jak Jasiek 2) EAP jest w firmą w której będziesz dobrze zarabiać - KŁAMSTWO - 2300 zł w EAP w Lidlu biora na rekę 2800 zł 3) W EAP był fajny klimat i ciekawe sprawy (tiry w rowach, transporty medyczne, rozwolnienia w Afryce)- - Kłamswo!! Jasiek jesli dla ciebie szczytem awansu jest rozmowa o rozwolnieniu w Afryce to gratuluje życiowego poziomu a właściei jego braku 4) Daje szanse ogromnego rozwoju i pięcia się po szczeblach kariery- KŁAMSTWO !!! patrz pkt 3 4b) jeżeli będziesz zapierdzielać od rana do nocy (nie po 8 godzin) i dasz z siebie wszystko - dostaniesz szansę na rozwój- jak wszędzie - KŁAMSTWO!!!! Dasz szanse zarobku takim ludziom jak Jasiem, a i tu widać polityke EAP masz zapierdzielać od rana do nocy, brawo Jaśku ale sie wyłożyłeś ha ha !!!:):) 5) Czy jest dobrą firmą w ktorej warto zacząć kariere(popracowąć rok-dwa nauczyć się czegoś i pójść dalej)- Oj Jasku mam pytanie ile ty klas skończyłeś??Juz tym stwierdzeniem piszesz, że nie warto zostawac w tej firmie, co jest prawdą i ty to piszesz??? Wierny pies EAP he he:) sam strzliłes gola w tą firme swoim właściwie brakiem wiedzy, juz nie pogrążaj się EAP to WYZYSK I TYLE!!!

SAX

eap sax...

xxxxxxxx

ani zarobki ani atmosfera

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

byly

bylem tam. za recepcje dostaniwsz najnizsza krajowa. no moze 200 zl brutto wiecej jesli sobie wynegocjujsz. a recepcja to nie tylko ze ladnie wyglada i 4 telefony odbierze. tam naprawde sie dzieje. caly dzien. wszystkie nagle zachcianki dzialo (jedzenie ad hoc, zamowienia, taxi, kurierzy, uzupelnianie lodowek i zapasow cuktu) na ich glowie. nie polecam

smuteczek

Nikt normalny napewno...

n&N

Nie dajcie się nabrać - najgorsza ubezpieczalnia. Odmawiają wupłaty odszkodowania zasłaniając się OWU!!!

czytajCOpodpisujeszELO!
@n&N 29.06.2017, 16:50
Nie dajcie się nabrać - najgorsza ubezpieczalnia. Odmawiają wupłaty odszkodowania zasłaniając się OWU!!!...

"Nie dajcie się nabrać - najgorsza ubezpieczalnia. Odmawiają wupłaty odszkodowania zasłaniając się OWU!!!" - którego zapewne się nie przeczytało... a potem wielkie zdziwienie i qpa w majtkach...

Nockowicz

Pracowałem tam jakiś czas, jeśli chodzi o atmosferę na dziale było znośnie jeśli się podejdzie do tego "przyjdę i odbębnię swoje". Wynagrodzenie bez rewelacji ale można robić nadgodziny co zaowocuje w brak życia prywatnego. Mimo, iż masz wolny dzień to zadzwonią do ciebie parę razy bo brak ludzi. Preferencje jeśli chodzi o grafik nie uwzględniane. A liczba obowiązków jakie dostaniesz po jakimś czasie przerasta to co masz w umowie, a i jest za tą samą stawkę... EAP jest firma rodzinna bo na wyższych stanowiskach pracuje rodzina od brata czy siostrę po małżeństwa. Masz coś do powiedzenia to zostaw najlepiej to dla siebie. A kadra zarządzająca nie dość że się nie zna na tym co ma robić to jeszcze podejmuje takie decyzje że aż się odechciewa tam pracować. Chodzi się tam jak za kare po jakimś czasie. Jako pierwsza praca spoko sprawa ale nic na dłużej. Sam prezes tej firmy zdaje sobie z tego sprawę i mało interesuje się życiem w firmie. Co do grafiku to oddzielny temat do PIP'u początek miesiąca zaczniesz 5 dniami wolnymi a reszta to już wiadomo... Szkoda ludzi. Firma zawiera nowe kontrakty ect. Ale szkoda że za jakiś czas nie będzie miał tam kto pracować.

ONA

Pracowałam tam ponad rok, czasem ktoś mnie poklepał po ramieniu (sporadycznie). Zarabiałam marne pieniądze mimo ogromnego wkładu pracy, zapału i zaangażowania. Za dodatkowe projekty - mail o treści "Super!". Podsumowania premiowe są zaniżane. Dostałeś pochwałę? Utną Ci z czego innego, żebyś przypadkiem za dużo nie dostał. Dostałeś reklamację - będzie zasadna na Ciebie, mimo że to wina firmy, że się nie wyrabiacie, bo nie ma kto pracować. Na start, zdobycie doświadczenia - ok. Ale nie liczcie na docenienie czy odczuwalną podwyżkę. Dorzucą Was specjalistę tudzież starszego specjalistę, dorzucą obowiązków, a nawet zwierzaka w domu za to nie wykarmicie. ;)

Stefan 456

Widzę, że już wiele osób przekonało się o przekrętach w tej firmie i o tym jak wyzyskuja innych to prawda szkoda czasu juz lepiej w Lidlu pracować tylko managerowie tam zarabiaja na pracy innych i mają gdziś ciebie i twoje zaangazowanie , nie polecam nikomu!!!!!

Były pracownik 3456

Cześć pracowałem tam rok i zadnej podwyzki to prawda ze wyzyskuja managerowie a Prezesa nie obchodzi los pracownika zarobisz 2200 zł za ciężka pracę w nocy tez i w święta w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają Ciebie i twoje zdanie dać im bata bo to zwykłe pastuchy, którę krzyczą " Odbierz!!!" " bo im wiecej odbierzesz telefonów tym większa oni pensje dostaną a ty możesz sie tylko zesrać, zresztą niejedna osoba tam to zrobiła bo ciągle kible zatkane z powodu obsrania przez kogoś,

Agaciula 12

Nikomu nie polecam, gówniane pieniądze, czujesz się jak w obozie , zabiorą z twojej pensji jak najwięcej, żeby managerowie mieli większe, nie zależy im na pracownikach tylko na tym zeby z Ciebie wycisnąć jak najwięcej, z dala od tej firmy za Twoja harówę zapłaca tylko 2200 zł wstyd, wstyd dlatego spieprzyłam stamtąd

Employee

Firma głównie zatrudnia studentów i maturzystów co wydaje się adekwatnym podejściem do tego co oferuje. Poniżej moja opinia co do plusów i minusów: + Idealny przystanek dla osoby rozpoczynającej karierę zawodową + zarobki dla osoby dla której jest to pierwsza praca, są w miarę atrakcyjne (ok 1900 złotych na rękę + przyszłe bonusy ok. 500 złotych brutto) + możliwość przejścia na umowę o pracę + firma rzeczywiście w pierwszej kolejności stara się rekrutować wewnątrz + atmosfera - ludzie (tzn. pracownicy) są naprawdę pozytywnie nastawieni - godziny pracy. Taka specyfika branży ale praca w weekendy, popołudnia, święta (również Wielkanoc i Boże Narodzenie!) nie każdemu będzie odpowiadać. - duża rotacja (nie wiem jak wygląda obecna sytuacja ale niespełna 2 miesiące temu średnio +/- miesięcznie odchodziły 4 osoby - również zarobki, dla osoby z doświadczeniem lub pracującej przez dłuższy okres "skok" wysokości wynagrodzenia nie imponuje. Żeby dostać poprawne wynagrodzenie trzeba robić dużo nadgodzin - konkurencja płaci więcej (co nie jest tajemnicą, wielu pracowników odchodzi właśnie do konkurencji) - brak ścieżki kariery, można się "zasiedzieć" na stanowisku konsultanta, otrzymując awans na np. specjalistę, starszego specjalistę z bardzo niską podwyżką. - brak informacji zwrotnej, co do tego jak się pracuje, czy firma jest zadowolona z twojej pracy. Otrzymuje się kartę z działu szkoleń i ocenę w postaci wysokości premii ale nie wiąże się to z większymi planami rozwoju. Podsumowując firma z plusami i minusami. Moim zdaniem dobry start, są benefity, niezła pensja dla osoby z jeszcze niskimi wymaganiami finansowymi. Natomiast jeżeli chcesz się rozwijać potraktuj ją jako trampolinę do lepszych firm, ponieważ tutaj nie ma planów odnośnie Twojego rozwoju.

EX

Niestety, dobrego pracownika się nie docenia, pensje marne, ucinają za wszystko, benefity to kpina. Strzelają sobie w stopy w oczach pracowników na każdym kroku, a wypowiedzenia lecą jak deszcz.

ola

praca na smieciówkach za 1900 zł, a jeszcze potracają z reklamacji

Cziz

A mają jakiś socjal albo premie? Kto dostaje umowę o pracę? Jak często sa podwyżki?

Nobody
@Cziz 19.10.2016, 16:57
A mają jakiś socjal albo premie? Kto dostaje umowę o pracę? Jak często sa podwyżki?

Podwyżki? Hahaha sorry ale podwyżki nie uswiadczysz.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kropek

nie martw się, wezmą cię, bo każdego chętnego biorą,a zarobki to 1900 na rękę za tyranie świątek, piątek, niedziela, po nockach

SOWA

Widzę , ktoś z EAP skutecznie śledzi wpisy i pisze do admin o usunięcie tych niepochlebnych . Ale to chyba się nie do końca udaje .Zgadzam się z wcześniejszymi wpisami dot. działu medycznego . Jeden wielki syf z którego jak ktoś może to ucieka , spv jest faktycznie zapatrzony w młode dziunie i pozwala im na wszystko /przychodzą kiedy chcą do pracy i udają ze pracują / a jednocześnie boi się zwrócić uwagę innym w obawie że odejdą . Byłam zatrudniona tam /szumie nazwane oczywiście zatrudniają na zlecenie / i stwierdzam że tylko zmarnowałam czasz nic nie wynosząc z tego okresu . Brak szkoleń /dział wsparcia powinien nazywać się działem wzajemnej adoracji / a wymagania co do pracy duże sorry nie za tą kasę , chyba nawet nie pomoże nowa Pani Manager . Omijajcie szerokim łukiem ten jeden wielki syf i takich Spv i Działy Szkoleń

racja

tak, na pewno potrzebuja tam jest masakra ludzie odchodza po kilka osob w miesiacu (a w firmie ejst ludzi 150)

miłek
@racja 08.09.2016, 22:12
tak, na pewno potrzebuja tam jest masakra ludzie odchodza po kilka osob w miesiacu (a w firmie ejst ludzi 150)...

gorszego syfu jak na medycznym w całej firmie nie ma, ludzie nieprzeszkoleni, same świeżaki, 20 latki bez doswiadczenia i wiedzy, a ci starsi niedoceniani przez spv odchodzą. Spv ma kompleksy i forsuje dziunie studentki. Po o wtopach z AIG i Aviva, kontrahenci uciekną.

homiki

Współczuję ludziom z medycznego, sami nowi, nie ma ich kto uczyć

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xyz

nie w tej firmie bo tu zarabia się 1800 zł a nie 1500 EUR

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

xyz

nie w tej firmie

Mela

z medycznego ludzie uciekają w popłochu po bajzlu, ktory zrobił supervisor, który tez ucieka

nie

na cc ciegale rotacje, ludzie czesto nie wytrzymuja 3 mscy

kam

podobno duzo osob szukaja obecnie, wiec pewnie niestabilnie jets i wiele osob odchodzi stamtad... ciekawe czemu?

mmm

w dziale operacyjnym (sluchawki) pracujesz dnie i noce i w swieta tez (jest okreslony limit nocek jako koordynator musi wypracowac w miesiacu). w pozostalych praca 9-17 wiec ok. z kasa slabo - dobrze zarabiaja tylko managerowie i dyrektorzy

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

concierge

kiedys tam pracowalem - dzial concierge jest fajny :) aplikuj!

ooo

Atmosfera w firmie na plus, nowe projekty i udział w nich na plus. Natomiast wynagrodzenie w kazdym dziale niskie i odbiegajace od rynku niestety :( Dobrze zarabia tylko kadra managerska. Social nawet ok

bazyli
@ooo 07.10.2015, 22:28
Atmosfera w firmie na plus, nowe projekty i udział w nich na plus. Natomiast wynagrodzenie w kazdym dziale niskie i odbiegajace...

Niestety nawet kadra managerska zarabia grubo poniżej rynku. W żadnej innej firmie nie widziałem tak żenująco niskich zarobków managerów

nick

nigdy nikomu nie polece pracy na dziale technicznym pod patronatem przelozonych których kompetencje, umiejętności zarządzania ludzmi i kultura są poniżej krytyki a poziom empatii porównywalny z obozem pracy. Obiecują zmiany podwyżki rozwój lecz nawet przy ciezkiej pracy niegdy tego nie potrzymasz a poziom traktowania pracownika, przekleństwa i krzyki jest niewyobrażalny w żadnym innym miejscu pracy.

gepard

Oszuści, robią wszystko, żeby oszukać klienta i nie płacić. Omijajcie z daleka. Nigdy w życiu więcej.:((((((((

Jon Doe

Jeśli masz wybór omijaj szerokim łukiem.

edem
użytkownik zarejestrowany

ja to myśle, że nie ma wyjscia i trzbea się przekonać na własnej skórze jak to wygląda praca w Europ Assistance. Tylko nie wiem to totanie gdzie złożyć aplikacje? trzeba do nich udać się osobiści z Cv czy wystarczy jak wyśle maila? no i właśnie czy samo Cv będzie ok, czy konieczne jest cv i list motywacyjny?

były pracownik

Jak to było u mnie Rozmowa kwalifikacyjna: -ogólnie rozmowa o tym czym jest trudny klient, jakie ma się doświadczenia, kompetencje itp. przyjemnie -rozmowa w języku angielskim celem sprawdzenia znajomości języka odpowiedź dostałem bardzo szybko, podobno zależało im, żeby mnie zatrudnić-OK Pierwszy dzień w pracy to podpisanie sterty papierów, dokumentów, oświadczeń itp. następnie szkolenia (bardzo fajne, pozdro Bartek!).Generalnie ja po 4 dniach już wykonywałem swoją pracę-szybko bo innym zajmuje to sporo czasu. Jest bardzo wiele nauki- systemu, ubezpieczeń i ich ogólnych warunków- naprawdę MEGA DUŻO NAUKI! atmosfera w pracy-OK fajni ludzie tylko jedna pani Supervisor się mega czepia i stresuje. Jak przychodzisz do pracy i nie masz żadnego opierdzielu w mejlu od niej to znaczy, że dobrze Ci idzie. Ja miałem takich ze 2-3 i nie wiedziałem dokładnie za co, ale to olałem. Ogólnie w pracy mi się podobało. Praca tylko dla tych, którzy są odporni na stres (naprawdę, stres jest niesamowity bo pracujecie z klientami, którzy mają mega problemy zdrowotne albo zginęli/umarli i trzeba ich zwłoki sprowadzić) i znają język. Bez znajomości języka obcego(b.dobrej) nie macie co liczyć, że dostaniecie pracę, bo codziennie jest on potrzebny.

anonim

Praca jak praca, do likwidacji szukają teraz ludzi, bo dostaliśmy nowe projekty. Nie jest źle.

janjan

A czy ktoś pracował w tej firmie w dziale likwidacji szkód? Jak tam jest?

pracownik

calkowicie się nie zgadzam. Może i są wymagania, lecz nie przesadzajmy wcale nie większe niż w innej firmie. Doskonała atmosfera pracy, wspaniali ludzie.Polecam firmę!

korpoludek

Moje doświadczenia z ta firma sa jak najgorsze niskie pensje brak szacunku do praciwnika i zadnych szans na rozwoj a tylko wymagania nikomu nigdy nie polecam nikt tak zle nie powinien traktowac praciwnikow żałosna firma

anonim

Gustaw - 2013-07-16 21:26:41 Witam serdecznie, pracowalam w EAP 1,5 roku. Bardzo milo wspominam prace,atmosfere tam panujaca,przelozonych i polityke firmy.Nie mam im nic do zarzucenie,zarobki (nie wiem jak bylo wczesniej) godne tego stanowiska.Ponizej 2400 netto koordynatorzy nie schodza, a praca wcale nie jest mega ciezka,nie biorac pod uwage okresu zimowego.Imprezy firmowe,zamawianie cateringu z kazdej mozliwej okazji,dosinansowania do kursow jezykow obcych,dodatkowe premie i wiele innych milych niespodzianek mozna tam spotkac.I nie wiem ludzie na co tak narzekacie bo biorac pod uwage inne firmy to EAP na tle nich wypada b.dobrze.Teskno mi ale trzeba sie rozwijac.Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam przyszlym zastanawiajacym sie czytajacym te negatywne wypowiedzi.z choinki się urwałeś????

Zostaw opinię o Europ Assistance - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europ Assistance