logo NOX-POL Sp. z o.o.

NOX-POL Sp. z o.o.

Nowy Sącz

Opinie o NOX-POL Sp. z o.o.

praca 2014-02-20 10:14:45
Pracując w konkretnej spółce, można poznać nie mało zachowań panujących wewnątrz owej spółki, pokaż innym jak prezentuje się firma w której pracujesz. Ciężko jest odnaleźć opinie o spółce Nox-Pol Sp. z o.o. której siedzibą jest Nowy Sącz . O ile cokolwiek o niej wiesz podziel się informacjami. Opinia zwyczajnego pracownika o firmie to swego rodzaju dźwignia na dzisiejszym rynku pracy. Jakie jest podejście do pracowników wewnątrz firmy?
4
skrucz 2015-01-08 18:27:49
Wystarczy zadzwonić pod podany numer tel i zostaniesz poinformowany o wolnych miejscach pracy bądź ich braku. jeśli chodzi o ugodowych pracodawców to takich "chyba" nie ma.
1
skrucz 2015-01-08 18:30:44
O tak byłem. W skrócie rozmowa na najwyższym poziomie. Pełna kultura.
1
skrucz 2015-01-08 18:34:10
Hej MOCARZ. Dzwoń do Nox-Pol i się umów na wstępna rozmowę. Słyszałem z dobrego źródła że płacą tak jak obiecują i terminowo.
kier.ADR 2015-01-09 08:26:37
Co do tego,że płacą to co obiecują i terminowo to mam duże zastrzeżenia. Pracowałem w tej firmie i piszę prawdę. A i też dużo obiecują niestety rzeczywistość to weryfikuje. Ale ogólnie nie jest tam tragicznie choć ilość kierowców która przewija się przez firmę jest ogromna
2
kier zzzz 2015-08-03 09:24:20
kolego lepiej daj sobie spokój z ta firma idź gdzie indziej żeby kasa była na czas najważniejsze!!!!!!!!
klient 2016-06-16 17:10:14
klient porządny tylko płatnik do bani
zalega z płatnościami i nie można się z nikim skontaktować
nagle telefony stały się głuche
nie płacą 2016-07-08 08:20:16
Uwaga !!!!!!!!!!!
Firma NOX-POL nie płaci. Już prawie pół roku zalega z zapłatą za fakturę za transport mimo ponagleń... Sprawa idzie do sądu
xyz 2016-07-27 11:45:03
Nie zapłacili faktury za wykonany transport. Czekam na nakaz komorniczy. Podobno bankruci.
Zdecydowanie nie polecam. Lada chwila mają ogłosić upadłość.
xyz 2016-07-27 11:45:31
Nie zapłacili faktury za wykonany transport. Czekam na nakaz komorniczy. Podobno bankruci.
Zdecydowanie nie polecam. Lada chwila mają ogłosić upadłość.
lura1@o2.pl 2016-10-05 13:37:24
chyba juz ich nie ma , przynajmniej zadluzenia nie splacaja
pytajNIK 2016-10-24 09:53:58
Jak to jest możliwe, że firma zbankrutowała a za chwile ponownie pojawiła się na giełdzie tylko teraz pod inną nazwą?
ela 2016-10-24 14:17:06
możesz podać nazwę, też bez efektów szukamy kontaktu do nich
Zostaw swoją opinię o NOX-POL Sp. z o.o. - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOX-POL Sp. z o.o.