Odradzam korzystanie z usług tej firmy!!!! Kurierzy opryskliwi chamscy i bezczelni , wszystko jest dla nich problemem , towar zamówiony za pierwszym razem nie dojechał ponieważ kierowca był przemęczony już swoją praca ( godzina 8 rano ) i nie zgodził się na odbiór towaru w umówionym punkcie na jego trasie ( nas nie było w domu ) , za drugim razem dojechał , na moja prośby by podjechał pod bramę , ponieważ przesyłka była dużych rozmiarów i była ciężka , stanął w odległości kilka metrów od bramy , wyłożył towar na środku drogi i zapytał czy czekam aż mi to wniesie bo on tego nie zrobi gdyz jego plecy są ważniejsze niż moje meble , po czym siedział w samochodzie i patrzył jak sama próbuje wnieść kartony do środka . Dramat!!!!!!!!!!!!!
Polecam pracę w Ambro. Miła atmosfera i fajne zarobki.
Odnosisz się może do pracy w biurze? Jeśli tak, to napiszesz o nich coś więcej? Jaki zakres obowiązków i ile osób się teraz tam zatrudnia?
Super dzięki, no właśnie te stanowiska mnie interesują. Na które z nich mam szansę się dostać jako osoba bez doświadczenia? Istnieje na dzień dzisiejszy tak właściwie tego typu opcja?
Chciałbym zostać pomocnikiem kierowcy busa, na jaką stawkę mogę liczyć? Ile płacą obecnie za jedno kółko?
Czy w pracy na magazynie/sortowni jest możliwość nadgodzin?
Czy w Ambro Logistics Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
O to ciekawe, a możesz powiedzieć co jest w nich? Czy to są jakieś rzeczy typu słodycze czy raczej przedmioty z przypadku?
Nie wiem gdzie ,bo kurierzy nie dostają nawet premii a co dopiero mówić o jakich paczkach świątecznych czy bonach.
Czy urlop w Ambro Logistics Sp. z o.o. jest płatny 100%?
Dziury towarze w 2 miejscach nie polecam!
Witam. Czy w Ambro jest też praca dla kobiet Czy raczej tylko dla mężczyzn? Jeśli tak to jaka?
Czy warto pracować w Ambro na sortowni? Jakie jest tam wynagrodzenie?
Absolutnie nie polecam tam pracować ani korzystać
Panie Radku, tak jak wspominaliśmy wątek ten dotyczy firmy Ambro Logistics, która nie świadczy usług kurierskich. Jesteśmy firmą transportowo-spedycyjną i specjalizujemy się w międzynarodowym transporcie drogowym całopojazdowych ładunków przestrzennych. Najprawdopodobniej Pana opinia dotyczy firmy Ambro Express, która świadczy usługi kurierskie. Spółki wydają się być powiązane, jednak w świetle prawa stanowią dwa odrębne podmioty gospodarcze. Uprzejmie prosimy o przesunięcie komentarza do odpowiedniego przewoźnika. Pozdrawiamy, Ambro Logistics
Szanowny Panie, opinia, którą Pan napisał nie dotyczy naszej firmy, ponieważ nie realizujemy przesyłek kurierskich. Prosimy o przesunięcie opinii w odpowiednie miejsce. Pozdrawiamy, Ambro Logistics
Firma logistyczna która nie ma nic wspólnego z logistyką. Tragedia, brak słów. Nie polecam.
Firma katastrofa jak oni funkcjonuja
Jak masz nerwy ze stali i możesz czekać tydzień na odbiór paczki to ok. Chyba najgorsza firma kurierska z jaką miałem dotychczas doczynienia
Oczywiście, mogę przesłać. Od czerwca i lipca prowadzę bezowocną korespondencję w tych sprawach z Państwa działem reklamacji, który posługuje się w sposób bezrefleksyjny gotowymi formułkami i bezpodstawnie odrzuca wszelkie odwołania. Rozumiem, że chcecie Państwo unikać kosztów reklamacji, ale nie robi się tego nie uznając roszczeń klientów tylko podnosząc poziom świadczenia usług i jakość pracy personelu.
Niestety po ponownym przesłaniu zgłoszeń reklamacyjnych nie zadziało się nic. Otrzymałam tylko kolejnego maila z potwierdzeniem negatywnego stanowiska Państwa firmy odrzucającego zasadną reklamację. W związku z takim podejściem zarekomendowaliśmy naszemu partnerowi, który korzysta z Państwa usług dostarczając do nas towar, odstąpienie od umowy współpracy z Państwem w trybie natychmiastowym.
Beznadziejna firma ! Zlecenie zrobiłem o 9 rano we wtorek . Nikt nie odebrał paczki przez cały tydzień. Faktem jest to ze dzwoniłem od środy czy ktos zabierze przesyłkę. Za każdym razem słyszałem że zlecenie jest na dzień dzisiejszy. Po 9 dniach dzwoni kurier ze ma zlecenie. Porażka nie polecam. (usunięte przez administratora)
Czekałem na paczkę aż tydzień. A miałem otrzymać ja w ciągu parę. Na infolinii cały czas jakiś problemy, z odebraniem problem, z nadaniem to samo. Kurde co to za firma taka?
Jak się pracuje w Ambro Logistics Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ambro Logistics Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Ambro Logistics Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!