brak logo

espersen

Koszalin

Opinie o espersen

allo 2010-05-10 17:08:17
jest ok
2013-10-10 13:31:37
Starałam się o pracę w esprersenie. Udało mi się. Przeszłam szkolenie po czym dostałam umowę na okres 3 lat. Na początku bardzo się cieszyłam, ale moja radość nie trwała długo.[usunięte przez moderatora], tak powiem. Starasz się jak możesz a i tak dostajesz po [usunięte przez moderatora]. Brak szacunku ze strony przełożonych, których nie interesuje pracownik a to ile zrobi kilo dziennie, bo od tego liczy się kierownikowi wypłata. Ludzie pełni zawiści i zazdrości, tylko patrzą żeby mieć z czym iść na skargę do kierownika (tzw [usunięte przez moderatora]. A jak już ktoś tam podejmie pracę, to oby tylko nie trafił na [usunięte przez moderatora](zastępczyni [usunięte przez moderatora]). Kobieta bez żadnych zasad moralnych, podła. Jak ma zły dzień wybiera kilka kobiet na linii i cały dzień się na nich wyżywa (a często ma takie dni)osobiście niejednokrotnie doprowadzała mnie do płaczu. Co do zarobków to też nie jest kolorowo. Kobiety, które pracują tam kupe lat mówią, że zarobki spadły a wymagania wzrosły. Nie jest to prawdą (na co ja dałam się nabrać), że bez problemu wyciągniesz tam 2000. Jak będzie na kwitku 1500 to jest super. Zatrudniając się w tej firmie liczyłam na szacunek do mojej osoby oraz na długi okres pracy. Niestety się przeliczyłam. Wytrzymałam tam nie cały rok. Mam nadzieję, że moja opinia będzie pomocna przy podjęciu decyzji potencjalnego przyszłego pracownika.
13
gwiazdka 2014-03-09 17:22:47
też nie jest kolorowo uwierz jestem tam bo muszę
1
Janek 2014-10-22 09:59:14
W firmie na Mieszka I-szego pracuje cała rodzina Pełków.
Wiecie ile u nich zjadłem ryb?
A lodówka i zamrażarka ...zawsze przeładowane.
Układy na portierni i w "ochronie" ...robią swoje. Wstyd i hańba.
4
facet 2014-10-23 16:13:12
Czesc. jesli ktos szuka dobrej pracy to na pewno nie espersen ! Duzo ludzi sie tu przewala. Chodza nawet zarty ze w espersenie faceci nie czekaja na emeryture bo wczesniej siada na wozek inwalidzki. Wykanczalnia. Niestety takie.sa.realia. wyplata? 2800 brutto czyli okolo 1750 a 1900zl. Bo jakies dziwne wyliczenia maja. Teraz dyrektorem jest polak. A wiadomo jak polak polakowi. Osobiscie odchodze z tej firmy. Ktos kto tu napisal ze przelozeni nie maja szacunku do ludzi ma racje
3
Lili 2014-10-25 00:02:47
Teraz pracuję w royalu,ale myślałam o przejściu do espersenu. tu dostaje wyplaty ok.1600zł . I to jest max. i cały czas tyra się na kogoś. mam dość. więc jak wygląda wynagrodzenie jak na dzień dzisiejszy i praca w Espersenie ?
animatorka 2015-11-11 11:59:28
4moje podejscie do tej firmy do czwartej rozmowy z klafikacyjnej jestem zdruzgotana tym jak podchodzą do człowieka niby dobra firma,chce tam pracować staram się jak najlepiej ,pani kadrowa zapowiadała sie ze zadzwoni jutro a ty taka gupia czekasz na ten zbawiający telefon tak się nie robi.Jak zwierzaki sie zachowują.ogłaszają sie w urzędzie jak młody człowiek chce pracowac to dajcie mu szanse anie odsyłacie do domu.taka rozmowa dlaciebie jest wazna czekasz na nia wieki .niemam dobrego zdania otej firmie
Beata 2016-06-06 11:52:12
Pracowałam w espersen do maja tego roku,było to tylko pół roku,ale bardzo sobie chwalę,barzo miła atmosfera,przełożeni bardzo wpożądku,traktują człowieka jak koleżankę( kolegę).zarobki ok.pełen socjal,naprawdę serdecznie polecam ten zakład. Niestety mój stan zdrowia nie pozwolił mi na pozostanie w tej firmie,szkoda bo bardzo mi się tam fajnie pracowało.
xyz 2016-08-23 23:07:16
Może było tak kiedyś (choć w to wąpie, bo pracuje z dziewczynami, które robią tam więcej niż 2013r. z którego jest ten post), ale teraz jest znacznie inaczej. I wyciągasz normalnie powyżej 2tyś, na RĘKĘ.
kasiulinka 2016-09-27 21:55:38
moja mama pracuje w espersenie i na start pierwsza wyplata 2 tys może i nie jest kolorowo bo narobić tez się trzeba ale to chyba normalne skoro się idzie do pracy. ja tez się tam wybieram i na kontakt tez długo nie czekałam tydzień nawet nie minal a ja już mam skierowanie na badania
1
tomek 2016-09-28 12:28:08
Tylko jk z praca jako technolog żywności jest teraz?
Zostaw swoją opinię o espersen - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie espersen