MARIOT Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o MARIOT Sp. z o.o.

anonim 2011-12-02 14:47
Dodaj opinie o Mariot - Rzeszów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Nikt 2013-05-23 23:35
Jak każda firma chce wybrać najlepszych handlowców badanie rynku to podstawa więc warto się zastanowić czy nadajesz się do tej pracy
IZA 2013-05-28 11:01
Nie zgadzam się z opinią (usunięte przez administratora)Owszem zapraszają na rozmowy kwalifikacyjne i sama na takiej byłam, ale nie czułam, że na przymus muszę coś robić!!! Każdy z nas jest wolnym człowiekiem i jeżeli nie jesteś do czegoś przekonany to po prostu tego nie róbi.
anonim 2013-06-14 12:57
Czy ktoś przeszedł pozytywnie tą rozmowę kwalifikacyjną o której piszecie? Chciałbym się zatrudnić w Mariot w Rzeszowie
marek 2013-07-02 09:37
Nie polecam tej firmy,
Zakwalifikowałem się na 1 etap rekrutacji, przyszedłem na umówioną godzinę 9:00 i zostałem poinformowany ze nie ma osoby z którą mam odbyć rozmowę i żebym wrócił około 12, niestety z tym samym skutkiem. Poinformowano mnie ze się ze mną umówią jeszcze raz telefonicznie. Do dzisiaj nie oddzwonili a było to już kilka tygodni temu !!!
(usunięte przez administratora)
ppp 2014-02-04 00:32
Żeby dobrze zarabiać to trzeba pracować, manna sama nie spadnie z nieba, dzisiaj większość ludzi to tylko chciała brać wysoką wypłat a pracować nie ma komu !!!
Ania 2014-04-09 20:29
Skoro najstarszych pracowników już nie ma.. to brak ludzi chętnych do pracy to chyba nie wina rekrutacji.
2
pan handlowy. 2014-09-16 19:09
witam serdecznie, odnawiam stary temat, nie nawiazuje do tego co pisali wczesniej bo moze to nie ma sensu. Interesuje mnie praca handlowca w mariocie. widzialem ogloszenie na ich stronie interentowej. ktos moze pracuje albo pracowal na tym stanowisku i powie jak tam sie pracuje i jakie sa wymagania ?
szamot 2014-11-02 15:52
@on to , że Cię zagiął jakimś pytaniem to nie jest powód chyba , żeby w taki sposób oceniać te firme. To ty na rozmowie powinieneś być gotowy na wszystko. A to , że szef ma wene do prowadzenia rozmów kwalifikacyjnych to dobrze, bo po tych pytaniach które podałeś widać , że szuka ludzi myślących , a nie wyuczonych formułek
1
kamil 2015-01-28 07:45
Rzeczywiscie, pytania rekrutacyjne troche od czapy. Myslalem jednak, ze firma wykazuje sie sporym profesjonalizmem i zatrudnia chociaz osobe organizujaca rekrutacja, pytania albo testy. W internecie nie mozna na ich temat zbyt wiele wyczytac, ale mam nadzieje, ze sytuacja u nich bedzie ulegac poprawie... moze ktos nawet nie dawno byl i jest w stanie powiedziec cos o nich lepszego?
lamna 2015-02-16 15:37
no ja właśnie nie mam pewności jak to jest, a sam szukam jakieś głębszych info, bo już sporo osób ja słyszało że szukam roboty, to mówiło mi "spróbuj w mariocie" ale bez jakiś większych konkretów jak to ludzie, więc może od was się czegoś dowiem - atomosfera? zarobki? jakieś ważne info? Liczę na to bardzo
Wiedźmin 2015-03-10 12:45
Spoko, pracodawca wymagający ale ludziska tam pracujący - no lepszych nie znajdziesz :) A atmosfera tu rewelacja. Pracuję tu od ponad roku i wszystko jest w porządku. A co nie jest w porządku to wmawiam, że jest w porządku i dalej jakby w porządku. Zadadzą Ci głupie pytanie na rozmowie - odpowiedz na nie mądrze :) I po sprawie:) Kończę bo klienta mam:)
1
Ubi_Red 2015-04-18 17:00
Nie wiem czemu masz jakieś pretensje do Wiedźmina napisał po prostu językiem nieformalnym. Nikt przecież nie mówił, że na forum obowiązuje język formalny.
2
piotrek 2015-05-21 18:08
@Wiedźmin, a na jakim stanowisku pracujesz, portiernia, kelner, housekeeping, recepcja, czy jeszcze co innego? Ogółem to trudno się tutaj dostać? Wiadomo, że trzeba odpowiadać mądrze na pytania podczas rekrutacji, ale możecie napisac o co orientacyjnie pytają, bo jednak przygotowanie do rozmowy to podstawa sukcesu.
Wiedźmin 2015-06-28 21:50
Pytają głównie o doświadczenie oraz o znajomość produktu. Pytają również o wizje, pomysły i inne rzeczy, które wniósłbyś do firmy. Jeśli z którymś z produktów ich oferty nie miałeś do czynienia to rada moja abyś szczerze to powiedział. Opowiadaj o tym co najlepiej znasz :) No i oczywiście deklaruj i jeszcze raz deklaruj chęć poznawania branży i nadrabiania braków wiedzy:) Powodzenia
1
roki 2015-07-22 00:30
@Wiedźmin, trochę dziwne jest to co piszesz, bo rozumiem jeszcze pytania o doświadczenie pracownika, umiejętności, czy inne sprawdzenie jego kwalifikacji, ale pytania o produkt firmy to dziwne. Zazwyczaj w podobnych firmach robi się szkolenia produktowe, mało kto wymaga takiej znajomości przed rozpoczęciem pracy.
1
taked 2015-12-12 23:46
Także żadnych konkretów można powiedzieć, rotacja jest w każdej firmie, ponieważ ludzie cały czas szukają nowych wzywań, tutaj jednak można się ustabilizować bo jest umowa o pracę.
blin 2015-12-15 11:50
rotacja jest po to żeby słabi odpadli i dobrze @mariot. to jednak jest sprzedfaż budowlana i okna i nie każdy umie to sprzedawać, dobrze że roku doświadczenia wymagają
inu 2015-12-17 14:53
dla mnie to normalne pytania ktore padaja na rozmowie kwalifikacyjnej głownie kazdy pyta o doswiadczenie zawodowe, znajomosc branży oraz to dlaczego ta firma anie inna
hardy 2015-12-19 18:14
warunki zatrudnienia na przedstawiciela handlowego są naprawdę bardzo korzystne w rzeszowie i podobno (z tego co słyszałem) można liczyć na wysokie premie
erftg 2016-01-05 16:08
no ale jednak oferta na stanowsko przedstawiceila handlowego w Rzeszwowie jest dosyc interesujca, moze jednak ktos były zainteresonway praca u niuch... (usunięte przez administratora)
grzesiek 2016-01-12 14:54
gdyby firma była w upadłości, to nie szukaliby kolejnych pracowników. A ja widzę, że oferty na przedstawicieli ciągle wiszą, widocznie potrzebują pracowników.
2
Izaura 2016-01-19 21:15
Nie rozumiem skat tu tyle chipokryzji? Pracowalam tam ponad pul roku i bylam zadowolona. Swietna firma i bardzo mili szefowie. Atmosfera cudowna i dobre produkty maja. Nawet kawa z dobrego ekspressu. Niech ci co tu tak drenczom innych sie ujawnia. Mnie chcieli zatrzymac nawet ale zem musiala odmuwic bo sprawy rodzinne. Teraz zaluje bobym miala dobrom prace i na miejscu a tym bardziej ze kocham prace z klijetem. Mnie jakos doceniali za moj wklad w firme. Pozdrawiam szefostwo. Może jeszcze wysle zyciorys i jest szansa pracy jak wy nie chcecie.
Globus 2016-01-21 14:58
Czy ktoś sie orientuje ile w tej firmie można zarobić? Zastanawiam się nad zmianą pracy i głównie zależy mi na wynagrodzeniu. Mam doświadczenie ponad dwuletnie w tej branży. Proszę tylko o rzetelne i prawdziwe wypowiedzi
3
szamot 2016-01-22 21:02
widze, że to kolejna firma w której szef jest główną postacią na którą wszyscy zwracają uwagę. Weźcie się do pracy. A jeśli nie pracujecie to mają oferty dla ph
tabo 2016-02-02 22:46
Pracowałem, nie pracuję i nie żałuję, zdecydowanie odradzam chyba,
że wierzysz w bajki.
Wiem że tu często zaglądacie więc pozdrawiam starych kolegów z Mariotu.
2
Zn 2016-02-11 12:49
Brat pracował mój też, dokładnie jak Twój @:? i mojemu się dość podobało, nie było jakiegoś wielkiego problemu i atmosfera też była dość dobra, może Twój przesadza?
Pieczarka 2016-03-01 16:26
Troche sie uspokoilo a to znak, ze cos polepszyc sie musialo;) oby tak dalej bo szkoda by tej firmy bylo.
Izi 2016-03-16 22:35
Proponuję zapytać u źródła. Będzie to najbardziej wiarygodne.
Zrodlo mlodosci 2016-03-19 15:44
Sa tutaj dwa zrodla, u ktorego wiec pytac ?:)
asd 2017-02-01 19:58
Najlepiej to omijać szerokim łukiem i nie wierzyć w złote góry ... Było tam dobrze ponad rok temu. Teraz to szkoda gadać...
7
Edyta 2017-07-24 15:45
@asd co teraz jest nie tak? jaka jest różnica? Obecnie nie ma nowych ofert pracy. Kto pracuje obecnie w MARIOT Sp. z o.o.?
asd 2017-08-11 12:25
Oferty pracy są ciągle. Wystarczy zerknąć na kolejną nową odsłonę strony. Jeśli ktoś tam chce pracować, musi się mieć na baczności, bo "wielki brat i siostra" patrzy na każdy aspekt... Hipokryzja, niedomówienia, manipulacja to było życie codzienne.
Z wieloma osobami rozmawiałem którzy już tam nie pracują (a pracowali razem ze mną po kilka czy kilkanaście lat nawet) i nikt nie żałuje decyzji o odejściu. Ich i moim zdaniem to była dobra decyzja.
Zostaw swoją opinię o MARIOT Sp. z o.o. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARIOT Sp. z o.o.