Handel - Usługi "Lech - Pol"

Gniezno

Opinie o Handel - Usługi "Lech - Pol"

anonim 2013-06-22 02:32:05
@kierowca wiem, że pewnie cie się nie będzie chciało mówić o Lech-Pol, ale możesz napisać dokładniej co masz na myśli?
lisek 2013-11-13 22:06:49
Fajna firma,wspaniały kulturalny szef,doskonale prowadzacy firme,mozna do niego zwrocic sie z kazdym problemem,bardzo elokwentne osoby na kierowniczych stanowiskach,zwłaszcza dyr.handlowy (usunięte przez administratora)[gosc naprawde na wysokim poziomie]Praca w tej firmie to prawdziwa przyjemnosc,zwłaszcza na magazynie gdzie pracuje sie w dobranym ,kompetentnym zespole kierowanym przez (usunięte przez administratora) .Polecam
3
Pracownik 2013-11-14 10:41:21
Właśnie firmy, które pilnują swojego majątku, liczą i analizują koszty, dbają o samochody, ustalają normy spalania i stosują kary regulaminowe dla piratów drogowych otrzymują nagrody przedsiębiorczości. Niestety to my, pracownicy musimy stosować się do procedur obowiązujących w firmie. Jeśli nie lubisz i nie chcesz się podporządkować to najlepiej załóż swoją firmę i wtedy szybko zrozumiesz i docenisz pracodawcę. W Polsce łatwo można założyć własną działalność, Urząd Pracy daje na to niezłe pieniądze ale niestety musisz mieć pomysł na siebie i oczywiście musisz wykazać się przedsiębiorczością, ale Ty nie rozumiesz co to znaczy. Mimo wszystko życzę powodzenia.
1
Pracownik 2013-11-22 20:37:30
Jeszcze nie znudziło się Tobie pisanie o pracy w LECH - POL. W kółko piszesz o tym samym. Właściwie nie wiem czego oczekujesz po swoich nieudanych wpisach. Zajmij się może jakąś pracą i nie obrażaj ludzi, którzy w odróżnieniu od Ciebie ciężko pracują. Powinieneś wiedzieć, że obecnie wszędzie jest ciężko, bo takie są czasy. Pracowałeś w wielu miejscach, to nie świadczy o Tobie dobrze, bo dobry pracownik nie zmienia pracy jak rękawiczek i nie opuszcza swojego pracodawcy w trudnych czasach. Wszyscy zaciskamy pasa.
A pro-po usuwania wpisów. Niestety, a może na szczęście portal jest anonimowy i niedostępny ani dla pracodawców ani dla pracowników. Właściciel strony internetowej sam usuwa nazwiska i wulgaryzmy, których doszukujesz się z poprzednich również aroganckich wpisów.
2
anonim 2013-11-24 16:20:45
Kolego od ty mądrości życiowych!!!Jak byś raczył zauważyć to pisze się tu o pracy w firmach . Inaczej wyraża się swoje opinie o pracodawcach .Jak nie wiesz o czego oczekuje to jest już Twój problem .Pewnie gdzieś się zablokowałeś ?Co do Twojego wpisu to z jednym sie zgadzam ze ludzie ciezko pracuja -Ale slabo im płaca .Wszędzie jest ciężko ,bo życie jest drogie dlatego pracownicy powinni szukać jak najlepszej pracy (płacy)W odpowiedzi do mojej pracy- to pracuje na pewno ciężko, ale płaca równie dobrze. Dobrego pracownika pracodawca szanuje a nie płaci groszy. Bo podziękowaniem za prace kolego jest płaca(nie zaciskanie pasa)to co napisałeś to na pewno źle świadczy o Tobie Kolego!!!Zajmij się może dobrym wychowaniem a nie ocena pracowników(obrażasz ich). A może Ty podzielisz się opinia na temat tej firmy??? Zapraszam.
Pracownik 2013-11-25 09:56:31
Chcesz wypowiadać się publicznie, to najpierw popracuj nad gramatyką, ona też świadczy o człowieku.
tomek 2014-06-19 14:16:50
Ktoś może ma jednak inne zdanie o Lech-Pol, bo chyba skoro działaja i ludzie nadal pracuja to nie może być tak tragicznie...
tomek 2014-06-30 15:55:36
@KK, a możesz troche jasniej, za cos zabierane sa premie, czy robia obcinki z wypłat? Jest w firmie jakis system kar i nagród?
tomek 2014-07-07 16:31:51
No nie brzmi to najlepiej, może faktycznie lepiej zrezygnować. Chociaz w drugiej strony może i rzeczywiście takie wpisy pisza niezadowoleni, czy nawet konkurencja, ryzyk - fizyk.
2
NN 2014-07-07 20:46:18
Witam. Dzisiaj zacząłem prace w tej firmie i nic nie zapowiada zeby było aż tak zle, A mam pytanie, jakie tam sa wypłaty?? dodam ze pracuje w siedzibie w szamotułach.
Janis 2014-08-15 21:43:38
Najlepsza Firma pod słońcem
aktualny 2014-09-18 11:15:55
pisać i mówić można wiele, ale niekoniecznie prawdę, dowody rzeczowe są potwierdzeniem prawy!
alicja 2014-09-30 21:38:27
Hej, firma poszukuje także asystentki zarządu, ogłoszenie wystawili tydzień temu. Opisali wymagania ( Bardzo dobra znajomość pakietu MS Office, bardzo dobra znajomość języków obcych (minimum jednego), wysokie umiejętności interpersonalne, bardzo dobra organizacja pracy, rzetelność, samodzielność.), ale nie napisali nic o ofercie, ktoś wie na co można liczyć?
Księgowa 2014-10-01 17:59:27
Dlaczego nie sprawdzisz sama u źródła. Każde stanowisko ma swoje widełki wynagradzania. Ja jestem księgową, więc nie wiem na co możesz liczyć jako asystentka.
Ogólnie panuje tu miła atmosfera, choć zdarzają się czasem dni gorsze, jak wszędzie. Inaczej byłoby nudno.
Marek 2014-10-30 23:26:05
Hej :) Czy ktokolwiek zagląda tu z pracowników ? A może każdy post kasowany jest od razu ;) Bo że z kierownictwa zaglądają to widać. Czy ktoś jest mi odpowiedzieć na pytanie czy warto aplikować na wyżej wymienione stanowisko ? Jaka panuję atmosfera między pracownikami ? Między pracodawcą a pracownikiem ? Jakiego rzędu są zarobki ?
3
Przemek 2015-08-26 22:31:07
Pracuję w firmie LECH-POL od niedawna, ale już z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to naprawdę uczciwy pracodawca. Osobiście na pensję nie narzekam, zatrudnienie na umowę o prace. Spotkałem się już z wieloma pracodawcami, ale nigdzie nie było takiej spokojnej atmosfery. Polecam :)
1
gosciu 2015-11-23 18:09:22
Witam,
Wie ktos jak płaca na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?Troche zasięgnałem języka i wiem że szału nie ma, jesli chodzi o podstawe.
gość 2015-11-26 11:05:18
W każdej hurtowni jest tak, że wynagrodzenie uzależnione jest od efektów pracy. To ,że podstawy nie są wysokie to fakt ale system premiowy za to jest jasny klarowny i pozwala zarobić dobre pieniądze. Wg mnie ci co chcą zarabiać- zarabiają a przy tym mają jeszcze inne benefity.
michal 2016-01-29 20:22:10
a jak jest z stanowiskiem na kierowce miedzynarodowego?
Zbychu 2016-02-15 22:08:01
A jak pracuje się kierowcom w transporcie międzynarodowym? jak z wypłatami i warunkami pracy? Może ktoś podzielić się opinią?
Champion 2016-03-02 08:56:10
Jak w każdej firmie handlowej masz narzędzia do pracy: Auto, telefon , tablet i wsparcie przełożonego. Pracuję tu już trzy lata i fakty są takie ,że jak ktoś chce to zarabia.
Zostaw swoją opinię o Handel - Usługi "Lech - Pol" - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handel - Usługi "Lech - Pol"