brak logo

JM Tronik

Warszawa

Opinie o JM Tronik

Olek 2015-02-04 07:25:47
Byłem u nich na praktykach. Praktyki są płatne, fajni ludzie, młody dynamiczny zespół, mają niezły sprzęt i oprogramowanie. Osobiście nie jestem zadowolony z praktyk, bo nie dostałem po nich pracy. Ale było nas 3 praktykantów i jeden pracuje tam do dziś. A skąd pomysł o praktykach u nich? Ja spotkałem ich na targach pracy na uczelni.
iii 2015-02-05 22:25:48
Zamiencie starych pracownikow na młodych nieudaczników
1
waldek 2015-02-17 14:39:18
Ja pracowałem tam do połowy 2013 i było normalnie. Dużo pracy, czasem trochę stresów żeby się wyrobić na czas. Ogólnie może być. Choć spółdzielnia starej kadry dziwnie trzymała się razem jak szpiedzy z krainy deszczowców. Zresztą nie dopuszczali nikogo do wiedzy, chyba bali się konkurencji.
waldek 2015-02-18 19:55:14
Laperon!
4
lok 2015-02-20 10:57:56
Pracowalem w tej firmie do niedawna na dziale PR,niestety z powodu braku pracy byly redukcje,zostali nieliczni,najgorsze ze wśród nich nieudaczne wełniaki psujace kazda robote ale z praktyka w innych krajach wiec swietni w pracy i kontaktach z kierownictwem,szkoda ze tak podejmuje sie decyzje o zwolnieniach,niewazne co potrafisz,wazne z kim trzymasz
Monter 2015-02-20 17:44:59
JM-Tronik to wyjątkowa firma, okres próbny trwa do momentu zwolnienia, o którym rzecz jasna dowiadujemy się tego samego dnia :)
1
obserwator 2015-02-27 20:36:46
I kolejna partia poszła na ulicę, ba nawet "rozwojowi" i "zakupom" się oberwało. Niedługo będzie pusto i smutno.
1
produkcja 2015-03-10 12:14:51
na szybko to tylko zwolnienie ktore w JM Tronik bije rekordy. Ostatnie zwolnienie trwalo 25 min włącznie z opuszczeniem przez pracownika terenu zakładu.
3
Grubcio 2015-03-11 12:09:39
Lepiej nie pytaj ile płacą bo co miesiąc i tak inna pensje dostaniesz. Na rozmowie obiecują kokosy a przy wypłacie Cię oszukają. Najniższa stawka dziesięć złotych.
jk 2015-03-11 13:10:18
z tego co słyszałem jest to bardzo dobra firma .a skąd te negatywne komentarze ?
1
produkcyjny 2015-03-11 21:18:30
no widać że osoby które piszą o jm tronik nie pracują od kilku lat albo nigdy u nas nie pracowały
to dobra firma porządna pensja zawsze na czas i za nadgodziny płacą
r 2015-03-12 01:35:33
Ciężko jest się dostać do firmy ?
A jak tam kadra kierownicza?
dużo osób pracuje w jm tronik
obecny 2015-03-13 15:14:06
dno i tysiac kilometrów mułuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
5
ha 2015-03-16 16:01:39
mam znajomych którzy tam pracują i są bardzo zadowoleni z pracy. Nie wiem o co chodzi z tymi negatyw ami
1
kiwi 2015-03-17 21:39:12
A ja polecam. Pracuje ponad 20 lat i jestem zadowolony. Świetna firma, super atmosfera, atrakcyjne zarobki.
iwik 2015-03-18 13:19:04
Kiwi to ty chyba synem "naczelnego" jesteś ;)
4
pracownik 2015-03-30 15:26:00
Jeśli chcesz się dostać do firmy żaden problem wystarczy mieć znajomego tam lub kogoś z rodziny i pracujesz z miejsca. Wymagania są tylko jedne jak umiesz się uśmiechać i dobrze lać wodę do uszu dyrekcji to masz tą prace. Najlepsza w tym jest dyrektorka produkcji , która się zna na porządkach a nie na produkcji śmiech na hali a pracuje już dwa lata dzięki znajomemu i swojemu bajerowi choć na obecna chwile niema kim zarządzać bo brak kontraktów których nie potrafi załatwić a tylko ratuje się zwolnieniami i ma super pomocnika nr. 1 który tylko biega po hali jakby mu płacili z km. Gość jest zielony w temacie a dalej go trzymają bo jest pupilkiem. Ludzi traktują jak śmieci do czarne roboty za marne grosze. Jak będziesz im już nie potrzebny to wylatujesz. z każdego wyjścia do toalety na papierosa trzeba się odnotować. Warunki śmieszne jak tak dalej pójdzie to długo nie pociągną.
pracowity 2015-03-30 17:12:41
najlepsza byla stara gwardia ... nadgodziny były zawsze i dyrektor R. F. zawsze dał zarobić
ja 2015-04-10 10:24:27
W jm to 8 maks i czescej na urlopie (o ile masz) niz w robocie
ja 2015-04-13 11:23:19
a co tak urlopuja się wszyscy w jm tronik
ja 2015-04-14 10:27:17
Bo pogoda jest ładna;)
a 2015-04-14 12:56:39
Są może przyjęcia do pracy w J-M Tronik
Ja 1 2015-04-17 21:23:00
Tak są przyjecia poniewaz wiekszosc jest na urlopach,potrzebni sa ludzie do malowania ogrodzenia i rozsypania ziemi,cv wyslij na adres firmy,w zamian kawa na karte,
joko 2015-05-26 17:17:29
mi sie podoba
pracownik 12 2015-05-30 08:49:45
nie płaczemy za Tobą, szybko zastąpił Ciebie fajny koleś
Obecny 2015-06-15 12:53:06
Może byś się już odczepił od naszej firmy cały czas oczerniasz ludzi taki byłeś super i kompetentny że nikomu Ciebie nie brakuje my mamy prace i jesteśmy zadowoleni wiec sie odczep i przestań siać nienawiść
Ha ha 2015-06-15 13:16:45
A najlepsze jest to ze piszący na tym forum już nie pracują tak wam było źle a wciąż tęsknocie ....,,,, jak żyć bez tronik
1
Sylwia 2015-06-16 22:44:23
Nie przesadzajcie chlopaki.
pracownik13 2015-06-18 00:55:56
Ale ich całe doświadczenie to JM Tronik, szkolenia na które zostali wysłani z firmy, no i oczywiście studia.
1
pracownik!! 2015-07-03 20:54:51
Istnieje koleżeństwo. Udawane.
2
były 2015-07-09 12:38:36
w najgorszej postaci
2
Gal 2016-01-12 21:58:33
Niestety firma oszukuje na rozmowach o proponując stawki których nie ma na umowie o pracę reszta to "mityczna premia w segregatorze", omijać szerokim łukiem !! albo podpisywać umowę przed !! atmosfera średnia, i ta "inwigilacja" ... kamery odciski palca (o tym ani słowa na rozmowie :) )... ogólnie słabo ... wszystko na papierze !!
2
Ktoś inny 2016-01-31 17:34:58
Firma jak każda inna polska firma rodem z lat 90-tych. Najzdrowsze podejście to takie że pracujesz za wynegocjowaną kasę i zdobywasz doświadczenie. Jak masz dosyć zmieniasz. A sentymenty, osobiste opinie o kierowniku czy innym dyrektorze ? Jest tak jak wszędzie - jak ktoś wyleciał bo sobie zasłużył to będzie jad lał całymi strumieniami. Jak ktoś pracuje i warunki mu odpowiadają to albo wypowie się oszczędnie albo wcale. A ludzi można lubić albo nie - wolny kraj. A że co innego na rozmowie a co innego na umowie ... ? Podajcie przykład polskiej firmy działającej od lat 90-tych gdzie jest inaczej ? Taka mentalność. @Gal - nie Ty pierwszy zrezygnowałeś po kilku dniach z tego powodu - i zapewne nie ostatni.
bolo 2016-03-07 19:58:40
A gdzie są poprzednie opinie? Ile kosztuje usunięcie jednej opini?
3
ramones 2016-03-17 08:53:10
Z tego co widzę od kilku lat to zniknęło stąd około 70 % opinii - oczywiście negatywnych. Ludzie nie bądźcie naiwni, omijajcie firemkę wielkim łukiem.
pracownik 2016-03-20 00:33:54
Bardzo dużo zniknęło.Dokładnie jest tak,jak pisze ramonez.Ludzie w tej firmie potracili nawet zdrowie,nie mówiąc już o przekrętach i zwalaniu winy oraz robieniu koło tyłka niektórym osobom.Część już odeszła bo zwyczajnie nie wytrzymała gnębienia przez zarząd firmy.Gdy rozpoczynasz pracę pobierają od ciebie odciski palców jak od przestępcy.Nie wierzysz to aplikuj i sprawdź lub pójdź jako student.Tych chętniej przyjmują.
jeszcze 1 fałszywy ruch 2016-04-09 12:03:12
A skończy się działalność spółki w więzieniu . Myślicie że ile można milczeć na temat widzianych i znanych faktów ? Kilka rzeczy udało się nagrać na ukryte kamery przez prawie rok . Proponuje więc zakończyć te działania inaczej nagrania zostaną przekazane na policje oraz opublikowane wraz z nazwiskami osób zamieszanych . Wtedy zostaną też opublikowane kompromitujące zdjęcia i filmy na temat pracowników obecnych i byłych tej firmy i samej firmy ,które dostałem i ja mimo że jeszcze krótko pracuje , śmiech na sali . Jeżeli zarząd o tym nie wie to lepiej niech się zainteresuje tematem .Czy ten wasz monitoring to dla wystroju wnętrza ? Dochodzi do przestępstw a zarząd ślepy ? Firmy i ludzie którzy na tym ucierpiali niedługo dostaną cynk co się działo nie da się po prostu dalej milczeć
1
Zainteresowany pracą w jm-tronik 2016-04-10 12:21:41
Słyszałem bardzo dużo dobrych opinii o tej firmie. Chciałem się do niej przyjąć.czy może ktoś naprawdę wiarygodnie mi odpowiedzieć czy mam szanse na pracę nie mając nikogo znajomego w firmie
pracownik 2016-04-11 16:50:45
mogę coś jaśniej zapytać o te przestępstwa? Które działy są w to zamieszane? Jakiego to przestępstwa?
Stary pracownik 2016-04-12 21:10:50
Dziwne są te oskarżenia bo w naszej firmie nie ma nowych pracownikow od bardzo dawno
pracownik 2016-04-14 11:21:40
@zainteresowany pracą w jm-tronik - jeżeli chcesz pracować to aplikuj a nie czytaj forma. Tego typu strony od samego początku nie spełniają swojej roli bo są tylko miejscem do sprawiania przyjemności trollom :)
Zapraszamy
kandydat na koorddynatora DOK 2016-04-14 21:11:10
Witam, jest ogloszenie na koordynaatora dzielu obslugi klienta. Czy ktos moze doradzic czy warto startowac?
pracownik 2016-04-15 17:32:20
Żeby rok nagrywać na kamerę ,trzeba pracować trochę dłużej niż rok . Miałem dużo czasu by to wszystko zebrać .Może więc czas zacząć wysyłać te nagrania ? Za mojej pracy zatrudniono przynajmniej 3 osoby .Więcej zwolniono . Szkoda tylko że firemka zrobi wszystko dla swojej wygody i zysków . Omijajcie szerokim łukiem tą firmę dla swojego dobra .
AntyEE 2016-04-18 11:58:43
@pracownik - mało wiarygodnie brzmi hasło "omijajcie szerokim łukiem..." w ustach kogoś kto rzekomo cały czas tu pracuje :P
Mariano Italiano 2016-05-10 22:33:50
Pracowalem do niedawna na produkcji. Wyplaty są na czas, nigdy się nie spóźniają, jak sie dobrze pracuje i jest się wporządku to z pieniążkami też nie jest źle, tyle że pensja składa się z niskiej godzinówki i większej części z premi (którą zawsze mogą zabrać bez podania przyczyny) gdy chorujesz rozliczany jestes bez premi więc zarobki drastycznie spadają. Ogólnie firma niezła choć ostatnio chyba przechodzą kryzys. I na umowe o prace trzeba było dużo się nachodzić.
As 2016-05-16 20:57:26
Witam.jestem ciekawy czy firma szuka nowych pracowników.
G 2016-08-17 20:06:00
Witam są może przyjęcia na produkcji
Szukam pracy 2016-08-28 20:31:20
Witam szukam pracy.Ciekawi mnie czy firma szuka pracowników produkcyjnych, na co Mona liczyć jako świeży pracownik? Czy można dostać się bez znajomości.
e 2016-08-29 12:33:40
wydaje mi się ze na chwile obecna nie ma w firmie zadnych akutlanych ofert pracy trzeba poczekać chyba
as 2016-11-28 19:33:16
Witam. Na stronie firmy pojawił si. Ogłoszenia rozumiem ze firma szuka nowych pracowników. Na co można liczyć. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o JM Tronik - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JM Tronik