brak logo

JM Tronik

Warszawa

Opinie o JM Tronik

a 2015-04-14 12:56
Są może przyjęcia do pracy w J-M Tronik
Ja 1 2015-04-17 21:23
Tak są przyjecia poniewaz wiekszosc jest na urlopach,potrzebni sa ludzie do malowania ogrodzenia i rozsypania ziemi,cv wyslij na adres firmy,w zamian kawa na karte,
joko 2015-05-26 17:17
mi sie podoba
pracownik 12 2015-05-30 08:49
nie płaczemy za Tobą, szybko zastąpił Ciebie fajny koleś
Obecny 2015-06-15 12:53
Może byś się już odczepił od naszej firmy cały czas oczerniasz ludzi taki byłeś super i kompetentny że nikomu Ciebie nie brakuje my mamy prace i jesteśmy zadowoleni wiec sie odczep i przestań siać nienawiść
Ha ha 2015-06-15 13:16
A najlepsze jest to ze piszący na tym forum już nie pracują tak wam było źle a wciąż tęsknocie ....,,,, jak żyć bez tronik
1
Sylwia 2015-06-16 22:44
Nie przesadzajcie chlopaki.
pracownik13 2015-06-18 00:55
Ale ich całe doświadczenie to JM Tronik, szkolenia na które zostali wysłani z firmy, no i oczywiście studia.
1
pracownik!! 2015-07-03 20:54
Istnieje koleżeństwo. Udawane.
3
były 2015-07-09 12:38
w najgorszej postaci
2
Gal 2016-01-12 21:58
Niestety firma oszukuje na rozmowach o proponując stawki których nie ma na umowie o pracę reszta to "mityczna premia w segregatorze", omijać szerokim łukiem !! albo podpisywać umowę przed !! atmosfera średnia, i ta "inwigilacja" ... kamery odciski palca (o tym ani słowa na rozmowie :) )... ogólnie słabo ... wszystko na papierze !!
5
Ktoś inny 2016-01-31 17:34
Firma jak każda inna polska firma rodem z lat 90-tych. Najzdrowsze podejście to takie że pracujesz za wynegocjowaną kasę i zdobywasz doświadczenie. Jak masz dosyć zmieniasz. A sentymenty, osobiste opinie o kierowniku czy innym dyrektorze ? Jest tak jak wszędzie - jak ktoś wyleciał bo sobie zasłużył to będzie jad lał całymi strumieniami. Jak ktoś pracuje i warunki mu odpowiadają to albo wypowie się oszczędnie albo wcale. A ludzi można lubić albo nie - wolny kraj. A że co innego na rozmowie a co innego na umowie ... ? Podajcie przykład polskiej firmy działającej od lat 90-tych gdzie jest inaczej ? Taka mentalność. @Gal - nie Ty pierwszy zrezygnowałeś po kilku dniach z tego powodu - i zapewne nie ostatni.
bolo 2016-03-07 19:58
A gdzie są poprzednie opinie? Ile kosztuje usunięcie jednej opini?
5
ramones 2016-03-17 08:53
Z tego co widzę od kilku lat to zniknęło stąd około 70 % opinii - oczywiście negatywnych. Ludzie nie bądźcie naiwni, omijajcie firemkę wielkim łukiem.
pracownik 2016-03-20 00:33
Bardzo dużo zniknęło.Dokładnie jest tak,jak pisze ramonez.Ludzie w tej firmie potracili nawet zdrowie,nie mówiąc już o przekrętach i zwalaniu winy oraz robieniu koło tyłka niektórym osobom.Część już odeszła bo zwyczajnie nie wytrzymała gnębienia przez zarząd firmy.Gdy rozpoczynasz pracę pobierają od ciebie odciski palców jak od przestępcy.Nie wierzysz to aplikuj i sprawdź lub pójdź jako student.Tych chętniej przyjmują.
jeszcze 1 fałszywy ruch 2016-04-09 12:03
A skończy się działalność spółki w więzieniu . Myślicie że ile można milczeć na temat widzianych i znanych faktów ? Kilka rzeczy udało się nagrać na ukryte kamery przez prawie rok . Proponuje więc zakończyć te działania inaczej nagrania zostaną przekazane na policje oraz opublikowane wraz z nazwiskami osób zamieszanych . Wtedy zostaną też opublikowane kompromitujące zdjęcia i filmy na temat pracowników obecnych i byłych tej firmy i samej firmy ,które dostałem i ja mimo że jeszcze krótko pracuje , śmiech na sali . Jeżeli zarząd o tym nie wie to lepiej niech się zainteresuje tematem .Czy ten wasz monitoring to dla wystroju wnętrza ? Dochodzi do przestępstw a zarząd ślepy ? Firmy i ludzie którzy na tym ucierpiali niedługo dostaną cynk co się działo nie da się po prostu dalej milczeć
1
Zainteresowany pracą w jm-tronik 2016-04-10 12:21
Słyszałem bardzo dużo dobrych opinii o tej firmie. Chciałem się do niej przyjąć.czy może ktoś naprawdę wiarygodnie mi odpowiedzieć czy mam szanse na pracę nie mając nikogo znajomego w firmie
pracownik 2016-04-11 16:50
mogę coś jaśniej zapytać o te przestępstwa? Które działy są w to zamieszane? Jakiego to przestępstwa?
Stary pracownik 2016-04-12 21:10
Dziwne są te oskarżenia bo w naszej firmie nie ma nowych pracownikow od bardzo dawno
pracownik 2016-04-14 11:21
@zainteresowany pracą w jm-tronik - jeżeli chcesz pracować to aplikuj a nie czytaj forma. Tego typu strony od samego początku nie spełniają swojej roli bo są tylko miejscem do sprawiania przyjemności trollom :)
Zapraszamy
kandydat na koorddynatora DOK 2016-04-14 21:11
Witam, jest ogloszenie na koordynaatora dzielu obslugi klienta. Czy ktos moze doradzic czy warto startowac?
pracownik 2016-04-15 17:32
Żeby rok nagrywać na kamerę ,trzeba pracować trochę dłużej niż rok . Miałem dużo czasu by to wszystko zebrać .Może więc czas zacząć wysyłać te nagrania ? Za mojej pracy zatrudniono przynajmniej 3 osoby .Więcej zwolniono . Szkoda tylko że firemka zrobi wszystko dla swojej wygody i zysków . Omijajcie szerokim łukiem tą firmę dla swojego dobra .
AntyEE 2016-04-18 11:58
@pracownik - mało wiarygodnie brzmi hasło "omijajcie szerokim łukiem..." w ustach kogoś kto rzekomo cały czas tu pracuje :P
Mariano Italiano 2016-05-10 22:33
Pracowalem do niedawna na produkcji. Wyplaty są na czas, nigdy się nie spóźniają, jak sie dobrze pracuje i jest się wporządku to z pieniążkami też nie jest źle, tyle że pensja składa się z niskiej godzinówki i większej części z premi (którą zawsze mogą zabrać bez podania przyczyny) gdy chorujesz rozliczany jestes bez premi więc zarobki drastycznie spadają. Ogólnie firma niezła choć ostatnio chyba przechodzą kryzys. I na umowe o prace trzeba było dużo się nachodzić.
As 2016-05-16 20:57
Witam.jestem ciekawy czy firma szuka nowych pracowników.
G 2016-08-17 20:06
Witam są może przyjęcia na produkcji
Szukam pracy 2016-08-28 20:31
Witam szukam pracy.Ciekawi mnie czy firma szuka pracowników produkcyjnych, na co Mona liczyć jako świeży pracownik? Czy można dostać się bez znajomości.
e 2016-08-29 12:33
wydaje mi się ze na chwile obecna nie ma w firmie zadnych akutlanych ofert pracy trzeba poczekać chyba
as 2016-11-28 19:33
Witam. Na stronie firmy pojawił si. Ogłoszenia rozumiem ze firma szuka nowych pracowników. Na co można liczyć. Pozdrawiam
HejtKiller 2016-12-08 10:50
Za zwolnienie lekarskie nie płaci pracodawca tylko ZUS.

Oblicza się na podstawie średnich zarobków z ostatnich 12 miesięcy x 80% po miesiącu zwolnienia zaczyna spadać wg wzoru. Także jak wy idziecie do pracy tylko po to żeby pójść na zwolnienie, a do tego nie znacie prawa pracy no to lepiej się nie wypowiadajcie.
as 2016-12-13 05:05
Witam ogłoszeni. O prac. Są nadal aktualne
lolek 2017-02-05 15:46
Śmiech na sali. Atmosfera bardzo nieprzyjemna. Szykuję rozwiązanie umowy. Wszędzie gdzie pracowałem było lepiej. Pensje na czas na koncie ale pieniądze to nie wszystko.
4
as 2017-02-05 21:10
witam, ale czy szukają kogoś do pracy. Ogłoszenia są cały czas.Na jakie pieniądze można liczyć na początku pracy ?
obserwator 2017-02-08 16:57
I "rozwojowi" oberwało się kolejny raz. W tym roku 2 kolejne zwolnienia. Osoby, które bardzo dobrze wykonywały swoja pracę.
4
Pracownik 2017-02-13 14:07
Zwolnione? To ciekawe. Myślałem że jak pracownik sam składa wypowiedzenie lub odmawia podpisania przedłużenia umowy to nazywa się to trochę inaczej.
1
Obserwator 2017-02-16 15:06
Dziś nie istnieje niepodpisanie przedłużenia umowy lub zwolnienie przez pracownika bez winy pracodawcy. Zazwyczaj wina leży po stronie pracodawcy. Nikt nie jest tak głupi by sam bez przewinień pracodawcy dał wypowiedzenie. Wiem, że i tu pracodawca ma coś na swoim sumieniu w obu przypadkach.
3
Ja 2017-02-24 17:29
Oczekiwania stron mocno się rozminęły i strony się nie dogadały. Wina tu taka sama jak co do tego że śnieg pada. W każdym jednym przypadku takim, że pracownik i pracodawca rozstają się. Poza tym to sprawa jest prosta (choć nie wszyscy to rozumieją) - pracodawca kupuje czas, wiedzę i usługi pracownika płacąc za to umówione na wstępie pieniądze. Jeśli zatem pracownikowi nie odpowiadają pieniądze/warunki/robota to zmienia pracodawcę. A jeśli ma z tym problem to ma prawo publicznie się wyzewnętrzniać. Dopóki nie rozpowszechnia informacji godzących w dobre imię pracodawcy robi krzywdę tylko sobie bo jakkolwiek na tymże forum można sobie wpisać dowolny nick to dla osób zainteresowanych taki delikwent nie jest anonimowy.
1
Agnieszka 2017-03-06 16:17
@Ja tak, nikt w internecie nie jest anonimowy. Zawsze należy o tym pamiętać.
xxxxxx 2017-03-06 16:23
Ktos kto ma IQ wieksze niz kobieta lub robak wie jak byc anonimowy na forach czy w sieci ale za glupia jestes zeby to pojac..
dzien kobiet 2017-03-08 09:48
Agnieszko,
Niezaleznie od okolicznosci I kto ma racje wypowiedz "IQ wyzsze niz kobieta..." Marnie swiadzczy o autorze i napewno nie zacheca do kontaktu z firma. Co niektore srodowiska moglyby nawet pokusic sie o pociaganie do odpowiedzialnosci z urzedu.
Marco 2017-03-08 15:59
W firmie pracowała kobieta, która rozwiązywała problemy szybko i sprawnie. Nie wiele osób jej dorównywało w pracy w skuteczności i jakości produktów. Na pewno jej inteligencji nie można porównać do robaka i drogi xxxxxx na pewno jej inteligencja przewyższała inteligencję Twoją. Już nie pracuje. Nie jest to dziwne po tym jak spółka ją traktowała, zaś powyższy post świadczy zarówno o poziomie spółki jak i jej pracowników. Zanim coś napiszesz to przemyśl, ponieważ nie jesteś anonimowy. Jak napisał przedmówca, ktoś powinien postarać się o karę dla Ciebie.
1
handlowiec 2017-03-13 15:53
To wszystko prawda. Prawdopodobnie wiem Marco o kim mówisz. Ktoś puścił w spółce bardzo szkodliwą plotkę na jej temat. Pracownicy przejechali się po niej jak po łysej szkapie nie jednokrotnie po tej akcji. Dziwię się, że w ogóle tak długo wytrzymała.

Postępując tak ze mną usłyszałaby spółka do widzenia kolejnego dnia po dowiedzeniu się co się dzieje. Dlaczego kadra zarządzająca nie reagowała?
Tym to sposobem i kilkoma innymi spółka doprowadziła do zwolnienia się bardzo dużej ilości pracowników z Działu Rozwoju i po części z innych, a przecież innowacyjne i sprawne produkty są siłą napędową na rynku. Do ich stworzenia potrzeba ludzi. Powinni zachęcać do pracy, a nie robić wszystko żeby zniechęcić.

Podążając tą drogą, nikt nie będzie chciał nie tylko pracować, ale też współpracować ze spółką. Widać prezes już jest znudzony działalnością i nie zależy mu na konkurencyjności. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
as 2017-03-14 22:01
Co się dzieje w tej firmie ? O co tu chodzi ?
odcisk palca 2017-03-16 19:12
Uwaga na lojalki w tej firmie. Pobieranie odcisków palców to też tam norma.
Agnieszka 2017-03-17 14:55
Jeżeli myślicie o aplikowaniu do JM Tronik i zastanawiacie się nad tym, co może zaoferować Wam firma, polecam zapoznać się z ich stroną internetową http://www.jmtronik.pl/co-oferujemy
Pracownik 2017-03-20 13:10
O to co zwykle. Niezadowolony pracownik odszedł z firmy i teraz z brak zajęcia wylewa swoje żale.
Firma oferuje dobre zarobki i ciekawą pracę. Na dowód powiem iż są u nas pracownicy z ponad 20 letnim stażem.
Jak komuś się nie podoba i szuka dziury w cały to nie ma się co dziwić że na forum sieje zamęt i sama z sobą prowadzi dialog pod fikcyjnymi loginami.
Inny pracownik 2017-03-20 22:20
Ten z 20 letnim stażem to syn prezesa.Dyskusja tu zawarta pokazuje,że tych znudzonych musiało być więcej niż tych co pozostali.Profile innych firm w podobnej branży wyglądają lepiej i mają wyższą ocenę.
Agnieszka 2017-03-21 14:05
@Pracownik, podsumowując polecasz pracę w JM Tronik?
Mirek 2017-03-22 16:59
Ja zdecydowanie nie polecam. Nie wierzył bym w komentarze napisane przez osoby, które nie są zwykłymi pracownikami jak Agnieszka. To co mogę polecić jeżeli wynegocjujesz sobie dobrą pensję to przynajmniej można żyć. Dlatego tu jeszcze jestem i robię dobrą minę do złej gry. Takie czasy. Rodzinę trzeba utrzymać.
Agnieszka 2017-03-23 10:56
@Mirek, a Ty dlaczego nie polecasz?
Zostaw swoją opinię o JM Tronik - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JM Tronik