Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

obserwator 2014-11-27 10:38
a u "nas" w lubbenau od 3 miesiecy paskow nie ma bo kierownik nie ma czasu, ale to juz norma zobaczymy jak dlugo...!
gość 2014-12-01 08:09
teraz w Monachium jest jedna osoba tylko a pracownikami z de zajmuje sie biuro s Gliwicach
obserwator 2014-12-02 06:32
W LUBBENAU zwolnili nie tego brygadzistę co mieli.Miała być zwolniona z magazynu cała rodzinka to lepiej by się pracowało.Człowiek traktowany jest przez nich jak śmieć i ciągle powtarzają ''JUTRO MOŻESZ TU JUŻ NIE PRACOWAĆ''
pracownik 11 2014-12-06 11:06
Witajcie, chcialbym rozpocząć prace w Niemczech. Orientujecie się gdzie moge złożyć cv i czy są ogólnie szanse na podjęcie tam pracy? ?
Marusia 2014-12-06 12:16
Koti 45 czy inaczej (Dziobak) weż sie rozpedź a sama sciana Ciebie znajdzie. Przez takich kretynów jak Ty to ludzie odchodzili "donosicielu nr1"
kermit 2014-12-09 15:08
Pytanie: skoro firma ma w planach zwijanie interesu w styczniu to dlaczego robi rekrutacje na stanowisko Manager ds. rekrutacji w terenie w Gliwicach?

Chyba że o innej firmie mowa. Tych z nazwą BPO sporo jest :/
Ja mam na myśli: Personnel International BPO Sp. z o. o.
bvb 2014-12-16 14:50
Siema, co z ta prace? Gdzie moge złożyć cv?
nick 2014-12-17 16:21
Oprócz nich są jeszcze dwie HIENY-synek i żonka RUMUNA ale jak to się mówi ''RĘKA RĘKĘ MYJE''lecz wszystko kiedyś wyjdzie na jaw
molo 2014-12-20 11:30
hej. dajcie meila do Munchen jak mozecie
zbyszek 2014-12-30 12:32
Koledzy potrzebuje pilnie o kontakt z osobą,która pracuje w JBM i ma płacone przez nią wynagrodzenie.Bardzo proszę.
pracownik 2014-12-30 20:07
Widzę że gdy się pisze co się tak naprawdę dzieje w magazynie LUBBENAU to zostaje to usuwane.Szefostwo ma to wszystko gdzieś-RÓB I SIĘ NIE ODZYWAJ widocznie jest ich takie motto.
szczeniak 2015-01-04 04:10
pisać o prawdzie jaka czeka na pracowników , którzy chcieliby podjąć pracę w JBM , a pisać takie wpisy jak Ty często @pracownik zamieszczasz na tym forum to dwie inne sprawy. Prawda nawet paskudna powinna być podana jakoś lekko i z taktem, a nie w taki sposób do jakiego tutaj wszystkich przyzwyczaiłeś
zbyszek 2015-01-05 13:22
Ponawiam prosbę o kontakt gdzie pracuje się w JBM/chodzi mi o miejscowość/
Pomocni 2015-01-09 17:38
Nie otrzymales Pelnego wynagrodzenia? Brakuje Ci godzin ?
Zostales zwolniony z Pracy na zwolnieniu Lekarskim lub zwolniony ze skutkiem natychmiastowym bez konkretnego powodu?
Napisz do nas i opisz nam swoj Problem!!!
skol-tech@wp.pl
1
obecny 2015-01-11 19:26
Wiekszosc osob tu wypisujaca swoje zale to osoby ktore myslaly ze przyjada do niemiec i zarobia 3000tys euro za siedzenie nie te czasy ludzie zeby zarobic trzeba robic nie ma lekko ale nie przesadzajcie ze odrazu jest tak ciezko robie 4lata w firmie i moja naj slabsza wyplata to tysiac sto euro z czego tydzien bylem na zwolnieniu wiec jak ktos nic nie robi to nic nie zarobi proste i co do chlewu sami sobie jestesmy winni ze jest chlew na mieszkaniach firmowych jeden sprzata 3 nie wiec jak ma byc?? ja wynajolem prywatnie mieszkanie zadne ojszczy murki mi nie chodza po mieszkaniu sam posprzatam no i jeszcze jedna kwestia jakos przez 4 lata nie spotkalem sie z mieszkaniem firmowym na ktorym mieszkalo wiecej niz 5 ludzi z reguly sa 4 osoby na mieszkaniu nie 7/8 jak to pisza.
1
siwy 2015-01-12 16:19
to chyba jesteś kolejny( usunięte przez administratora )pljeżeli najmniej co zarobiłeś to 1100 euro i jeszcze będąc na zwolnieniu lekarskim takie rzeczy to opowiadaj dzieciom na dobranoc
obecny 2015-01-12 22:11
Dupowlaz nie wiem jak tam to ujmujesz kolejny tzn ty juz jestes rozumiem. Nie placz chlopcze to nie moja wina ze nie umiesz <lub nie umiales> robic wystarczy pracowac a nie chodzic i szukac wlasnego cienia jak 1/2 ludzi na magazynie a nie pretensje do wszystkich o wszystko puzniej wypisywanie zali jak to zle jak nie dobrze bo malo bo za duzo pracy bo tamto zle znajdz lepsza prace w polsce a nie zalisz sie tutaj wszystkim jak to cie skrzywdzili ja napisalem prawde ile zarabiam a to co ty piszesz mam w nosie. pozd
1
zbyszek 2015-01-13 08:53
czy to są opinie o Personnel czy JBM ?
ktos tam 2015-01-13 22:53
szkoda ze nie w 30 osobowym na 1 lozku wszyscy na raz pod prysznic itp czasem szkoda wypisywac glupoty ale jak ktos jest zapalony ze tak mu zle bylo itp no i odwieczny problem ten to ma zawsze dobre zamowienia a ja nigdy na bank ustawione jak bys mial troche pojecia jak to dziala to bys wiedzial a nie pisal glupoty ale pewnie robiles gora 1.5 do 2 miesiecy i koledzy ci duzo bajek mowili na dobranoc a teraz pewnie robisz w pozadnej firmie zarabiasz 1700euro za 3h pracy i stoisz nic nie robiac no to gratuluje znalezienia lepszej pracy i placy.
Jeden z Was 2015-01-14 02:44
Pracuje w Mockmuhl i wiem ze lekko niema praca fizyczna wiec trzeba zapieprzać bo za darmo nic niema, kolega wyżej pisał ze pracownicy robili nawet 400 kolli znam osobiscie takich co przekraczaja granice 500 kolli/h wiec sie da no ale własnie inny bedzie narzekał ze słabe zamowienia inny ze mu sie niechce to pytam sie przyjeżdżasz tu pracować czy piperzyc ze Ci sie niechce robic spoko sa dni ze kazdemu sie niechce ale pamietaj tu nie rozliczaja z godzin ale z kolli wiec nie dziw sie jesli normy nie robisz ze Ci godzin brakuje albo ze musiałes premie oddac hahaha pierwszy raz słysze ze ktos musi premie oddac co na kacie to Twoje owszem sa nie raz nie jasnosci z wyplatami i sie spozniaja wiec nie ma kolorowo ale jesli pracujesz w niemczech pod polakiem to normalne wiec sie nie dziw
1
Nicki 2015-01-14 20:45
norma?-w Niemczech ! bzdura płacą za kolle od kiedy?? w umowie masz stawkę godz.zadnej wzmianki o kollach akordzie i normie. no zaskoczyles kolego.zapieprxaja po 500kolli na h a wynagrodzenie od tego co robi zdrowym tempem i z głowa roznia sie po 100 euro czy warto??? no i ciekawe ze polak pracodawca i za granica ma nas za nic-smutna prawda o narodzie
2
ktos 2015-01-15 10:49
Dla czego o 100 eur podam ci moj przyklad w porownaniu do sredniego pracownika jestem na dziale frisz jednym z najlepszych jesli nie najlepszy moja wyplata srednio jest wieksza od wyplaty kolegi ktory robi na granicy tego co oczekuja o okolo 400 500 euro to jednak 2000tys zl wiec ja mysle ze warto nie przyjechalem tu lezec tylko robic jesli komus sie nie chce to jego sprawa ale niech nie nazeka ze zle zamowienia itp na takich tez mozna zrobic i zarobic.A ty niki masz racie tylko trzeba wiedziec ze 9eur to zawsze 9 eur tak jak mowisz z godziny ale jesli robisz wiecej zarabiasz wiecej skoro ty uwazasz ze na godzine wychodzi ci lepjej to mozech robic swoim tempem nikt ci nie broni ale podatek itp sprawy z 9eur wiec ja wole miec pobierane swiadczenia od stawki np 12euro mam nadzieje ze mnie zrozumiales co oznacza to ze robisz na godzine w niemczech a co oznacza pracowanie wydajniej i zarabianie wiecej pozdrawiam.
1
Pomocni 2015-01-15 20:40
Nie otrzymales Pelnego wynagrodzenia? Brakuje Ci godzin ?
Zostales zwolniony z Pracy na zwolnieniu Lekarskim lub zwolniony ze skutkiem natychmiastowym bez konkretnego powodu?
Napisz do nas i opisz nam swoj Problem!!!
skol-tech@wp.pl
1
Krzysztof 2015-01-15 23:27
Siema, gdzie moge zlozyc papiery zrby pracowac w muckmuhl lub gdzie w okolicach Stuttgartu? Odpiszcie ;)
pracownik 2015-01-19 08:13
w PL,w Gliwicach
Pawel 2015-01-19 08:51
jak byc oszukiwanym to lepiej jak najszybciej zmienic prace... ja skorzystalem ze strony Rekrutacyjnej Rewolucji, wystarczy sie zarejestrowac a praca sama przytjdzie ;D otrzymujesz duzo ofert po prostu dlatego warto skorzystac ;)
bertas 2015-01-20 12:00
hasan pisałeś coś o pracy w branży meblarskiej.możesz coś więcej na ten temat napisać?jakiś kontakt do tej firmy miejsce pracy.
Borys 2015-01-23 08:47
Witam czy miał ktoś problemy przy rozliczeniu podatku Niemieckiego, gdzie musiał oddać jeszcze pieniądze do Finanzamt ? wiec zamiast być na plusie jest na -------?
nick - znikł 2015-01-24 13:04
Borys , zmień Steuerberater. Ten co cię rozliczył chyba nie jest solidny .Powodzenia
nick - znikł 2015-01-27 23:02
dobrze gada ... POLAĆ MU !!!
Swoj 2015-01-28 22:04
Donnersdorf - wezcie to Fione z zarostem wywalcie bo ona nic nie robi stoi przed komputerem caly dzien albo siedzi w kantynie i pali fajki, a panoszy sie jak kierowniczka a jest nikim, niby brygadzistka, a brygadzist ma wyplate miesieczna a Fiona wypisuje godzinowki, czyli to (usunięte przez administratora)a nie brygadzistka. A pozatym brygadzista umie jezyk a Fiona tylko " ja, ja gut" tutaj konczy sie jej znajomosc niemieckiego.
Trzeba jej kupic jakas maszynke do golenia bo zarosla juz jak jeż !!!!
3
Mizi 2015-01-28 22:28
Dokladnie złóżmy sie jej na maszynke jakas dobra bo zarosla juz bardziej niz jej facet !!! Jej facet chociaz ogolony i jakos wyglada a Fiona zarosnieta, nogi krzywe jak by na beczce jezdzila caly weekend !!! I ostatnio glowe jakos krzywo nosi jak by ja powyginalo !! Hahahaha precz z zarosnieta FIONA !!!!
3
Pati 2015-01-28 22:41
Dokladnie jak pisze "Mizi" precz z Fioną i kupmy jej maszynke do golenia !! Moze w Kauflandzie jak bede na werbungu ??? Niech sobie sama wybierze !!! Jej facet wyglada dobrze, ogolony i jak na swoj wiek to OK, a Anita wyglada jak by miala 40 lat i w dodatku czy to Anita czy "Konczita Wurst" ???
3
zyszek 2015-01-29 19:09
Proszę o informację czy ktoś pracuje w JBM .
1
info 2015-01-30 10:33
W tej firmie są same pseudo brygadzistki tak jak jedna w Lubbenau
1
Jochny 2015-01-30 21:06
Fiona przebija wszystko !!! Ona zjadla "google" ;)
2
bierny widz 2015-01-30 22:42
Fiona teraz musi sobie szukać koleżanki bo ta ją zostawia i wyjeżdża do jej innej psiapsióły - teraz to z tęsknoty się tak zaniedba że ciężko ją będzie rozpoznać .
3
nowy 2015-02-03 23:59
Witam,Chce podjąć pracę w Niemczech ale jak wynająć tam sobie mieszkanie? Pomoże ktoś? ?
nick - znikł 2015-02-04 11:43
Ta ... ja już jednemu pomogłem wynająć mieszkanie i co ... ani dziękuję ani pocałuj mnie w d.... . Więcej tego nie zrobię, cóż człowiek cały czas się uczy na swoich błędach.
1
stały bywalec niemiec 2015-02-04 20:58
to co robisz na frisz to co to jest bo nieznam takiego dzialu jest flaisch, ,obst gemuise, mopro, food getrunke,i wiele innych a jak juz to frisch ale z ciebie pajac chcesz kogos nauczyc a sam nieumiesz nawet sie wyslowic
erfurt 2015-02-04 21:01
pierwsze slysze takie cos
1
:p 2015-02-08 13:59
Gemuise? Też dobre, jeden większy znawca od drugiego... żryjcie się dalej między sobą, tylko to wam zostaje i ciche obgadywanie i buczenie na alejkach... a jak co do czego przyjdzie włazicie niedzielom, fionom i kierowi w d***psko i tyle aaa i pogratulować umów :p wydy***ali Was na czarno ale każdy podpisywał, bo przecież tyyyylu poliglotów tam jest :p zaczną wam sypać karami to znowu będzie aktywność na stronie fb "zjednoczeni w walce z ..." a kierowi w twarz uśmieszki i wazelinka :p brawo :p
cholek 2015-02-12 12:25
Pracował ktoś w Berlinie????

"kompletacja towaru spożywczego wg. zamówienia - picking
układanie towaru na paletach i przygotowanie do wysyłki
praca na systemie słuchawkowym
praca w systemie norm magazynowych "


??????
1
jerry89 2015-02-13 14:29
Siemka Joker.Pracowałem na tym magazynie 3 lata i wszystko prawda.Mieszkania fatalne i reszta co napisałeś wszystko jest prawda.Dlatego wyruszam teraz na podróż w kierunku Hedway tez do Lubenau.Kierownicy pseudo kierownicy.Matoł na matole śmiech na sali.Jak coś to odezwij się do mnie na mejla gerard89@interia.pl POZDRAWIAM
nick 2015-02-14 18:27
śmiech na sali?to raczej wasze kłamstwa
byly pracownik 2015-02-20 22:05
a ktos cos wie o netto guteborn tam sie dobiero dziwne rzeczy dzieja kierownikiem jest osoba co nie potrafi rozmawiac po niemiecku bo go nie zna tylko udaje ze cos tam baka to jest zabawne i nikt nic z tym nie robi
1
Pomocni 2015-02-22 21:07
Pomoc Polakom w Niemczech w kazdej sprawie
napisz do Nas
skol-tech@wp.pl
rafik_rav 2015-02-23 13:23
Witam,od kiedy Personnel jest w Guteborn,jaki to magazyn?
jo 2015-02-23 21:20
netto
i pare lat tam jest i jest to miasto Gutenborn
Sythev777@gmail.com 2015-02-25 14:56
witam
dostalem oferte jako operator wozka widlowego i wymagaja zrobienia przed wyjazdem psychotestow,ksiazeczki sanepid a takze magazyn z wieszakami,ubraniami i kompletowanie towaru. Ktos coś pracowal tam? Jak to wyglada?
2
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.