brak logo

El-MaG

Suchy Las

Opinie o El-MaG

moro3 2016-09-06 13:23
nie wynoszą , tylko wywożą szczególnie teraz jak niema tego niby prezesika , mają żniwa wieśmak i buba
11
boromeusz 2016-09-07 09:32
Szkoda ze ojciec Waldiego nie czyta forum bo przepedzilby go na cztery wiatry takie Waldu kreci lody na boku
9
moro3 2016-09-07 15:39
Opisz wszystko i wyślij na napoleonską niech się dziadek dowie jak mu synalek rogi prostuje i "zaufani" niby brygadzisci na wszytkim na czym można zarobić
8
Robotnik 2016-09-07 18:14
Ludzie przestańcie jeździć po firmie.Waldi jest prezesem czy tego chcemy czy nie i może sobie w firmie robic co chce i na co ma ochotę.Pracujmy sobie spokojnie i szanujmy firmę ktora daje nam chleb.Zaloga nie pracuje ze sobą od tygodnia czy dwóch tylko po pare lat .Uwazajmy na pewnych ludzi typu W i będzie wszystko ok.Po co są rozgrzebywane jakies stare tematy ?to co jest tu wypisywane miało miejsce ponad rok temu ,dzis jest inaczej ,nie wracajmy do tego
6
Nick 2016-09-08 05:59
100% prawdy, niektóre komentarze to jest przegięcie pały . Ludzie opanujcie się troszeczkę.
1
Gustaw_FaJa 2016-09-08 09:52
Co tak narzekacie. ?
Jak się wam nie podoba to się zwolnij.
Zrób miejsce tym co przyjdą i sobie polepszy.
Jak jest źle to sobie polepsz i się zwolnij
2
Arni 2016-09-08 10:07
Jakie przegiecie paly, prawda boli ze wszystko wychodzi że ludzie którzy pracuja , pracowali mówią co sie dzieje, działo .ps Prezes zrób czystki wokół siebie
9
Obserwator 2016-09-12 22:05
Tu się za dużo nie ma co rozpisywać. To oddaje wszytko.
Szkoda prezesa. dał się owinąć Wiechowi P. wokol palca i teraz już sie nie potrafi wyplątac.
Wiec skacze jak mu ta złotówa nakazuje.

( usunięte przez administratora ) p.s. A taka porzadna firma byłe. Szkoda.
6
Waldi 2016-09-13 09:45
Błąd nie jestem prezesem ale pracuje tu dość długo a ty bardzo mało wiesz a te fuchy to bzdura
Waldi 2016-09-13 10:03
Powtarzam nie jestem prezesem ale wiem że to prezes załatwia roboty
1
miodek 2016-09-13 11:28
Wróciłem z urlopu to zaczolem odpisywać.Oj klamczuszek i figlarz z Ciebie Waldi :)
10
Waldi 2016-09-13 11:29
Boże jaki ty jesteś głupi pracujesz i szkalujesz swoją firmę a firma już jest prezesa to do wiadomosci
1
boromeusz 2016-09-13 14:11
prezes załatwia sobie fuchy a nie robote dla firmy,tak jak giecie rur do klatek samochodowych dla roberta b
7
Pracownik roku 2016-09-14 00:49
NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU !!!
Pracowałem w tej firmie sporo czasu, atmosfera STRASZNA prezes który ciągle chodzi i pogania pracowników ma zero szacunku do ludzi.... Inspekcja pracy powinna zrobić tam porządek Sekretariat TRAGEDIA ! nic nie idzie załatwić ! Nie wspomnę o tym że podczas wypłat czasem potrafiło zabraknąć pieniędzy, premie śmieszne które raz są a w większości ich nie ma...
Jest jeszcze wiele powodów dla których nie polecił bym tej firmy nie będę się rozpisywał gdyż to nie jest wypracowanie, szkoda czasu na EL - SYF
Podsumowując OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !
11
Bartas 2016-10-06 09:13
Pracowałem tam jakiś czas temu. Plusem na pewno jest praca na jedną zmianę i to, że można się było dogadać jak np. musiałem coś załatwić w godzinach pracy - szefostwo nie robiło problemu. Wypłata zawsze była na czas i można się było dużo nauczyć. Finansowo to fakt - są firmy gdzie zarobi się o wiele więcej. Załoga też nie jest zła - są to ludzie, którzy pracują tam ze sobą kilka lat i jak czegoś nie wiedziałem po prostu wystarczyło zapytać - nikt nie robił problemu. Niewątpliwym minusem jak już tu ktoś wspomniał jest sekretariat bo faktycznie żeby coś załatwić trzeba było non stop chodzić i się przypominać. Natomiast jeśli chodzi o to, że podczas pracy ktoś przychodził i trzeba było nagle się przestawić na coś innego bo jest pilne "na wczoraj" - to wydaje mi się, że ten zawód (w przypadku pracy na CNC) chyba wymaga trochę elastyczności bo pracując teraz w Niemczech takie same sytuacje się zdarzają. Pozdrawiam
5
boro 2017-01-04 23:39
Pojawilo się na parkingu firmy nowe auto,zbierane bylo na to auto aluminium którego nikt się niedoliczy ale zachwyty pod niebiosa.Ludzie w firmie się śmiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja się dobrze w firmie.Niech na nich czapka gore
9
Rafii 2017-01-06 23:29
Podobno firma przegrała sprawę sądowa z jednym z byłych pracowników ??. Jednak sprawiedliwość sięgała pewną siebie firme ,,Boro" racja auto można powiedzieć że za firmowe haha .
11
alus 2017-01-07 11:11
Przegrali aż milo nieudaczniki.Firma juz taka pewna siebie nie jest. Ludzie planują odejścia bo zarobki coraz slabsze,atmosera wprowadzana przez niektorych ludzi coraz gorsza.
4
Jarmuz 2017-01-07 12:38
Boże jacy wy jesteście głupi mieszać w swoim gniezdzie ktoś miesza żeby ludzi sklocic firma była przed nami i będzie jak nas nie będzie nie ma ludzi nie zastąpionych myślicie trochę idjoci
1
alus 2017-01-07 13:21
A Waldi juz się nie udziela?Czy pilnuje żeby mu ludzie nie deptali po świeżo malowanych liniach na podłodze:)zajecie godne prezia firmy
4
Waldi 2017-01-07 13:27
Gdybyś wiedział kim jestem byś się bardzo zdziwił
alu 2017-01-07 13:56
Najmniej potrzebnym elementem tej firmy.Nie szanującym ludzi.Szanujacym jedynie donosicieli typu P.J i W.P.Nota bene donosi iele obrobili Ci firmę przez pare lat na towarze i godzinach na nie male pieniadze.Nawet na to niezwrociles uwagi.Ludzie się z Ciebie po kątach w firmie smieja
9
Red 2017-01-07 14:11
Ludzie opanujcie się za dlugo było dobrze nikt nie pisał jeden idiotyczne zaczął a reszta dała się wciągnąć a ty Alu się zwolni się jak ci tak bardzo zle
1
nikt wazny 2017-01-07 14:59
A Ty Red to chyba z tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazow skoro ich tak bronisz.Mysle ze można Cię włożyć do jednego wora z Piotrem J i Wiechem P dwiema największymi zakałami tej firmy
4
Red 2017-01-07 15:10
Nikogo nie bronie tylko denerwuje mnie to wszystko
2
Ald 2017-01-07 16:20
Co bartek zmieniłeś nikt tak wszyscy wiedzą że to ty do wszyscy najgorsi a sami robicie prywatne rys ciekawe czy prezes wie o tym
2
worek 2017-01-07 17:50
Ogólnie firma nie jest tragiczna.Fakt ze się ostatnio paru ludzi zwolnilo ale głównie z działu drzwi (cos tam jest na rzeczy) to reszta trzyma się swoich stanowisk.Kasa nie powala.Plusem jest jedna zmiana
6
Red 2017-01-07 19:36
Bartek napisałem brawo że okazało się jaki jesteś fałszywy
2
Joachim 2017-01-08 15:26
Masz rację pawel
Sym 2017-01-08 16:14
Nie chciałem braz udziału w tej pisaninie ale poświęciłem czas i doszedłem do wniosku że 80 procent tych wpisów pisze jedna osoba która wogle w firmie nie pracuje kiedyś pracowała ostatnie wpisy mnie w tym przekonały podawał się za prezesa i inne osoby wymieniał imiona osób które w tym czasie nie było w pracy chodziło mu o skrócenie ludzi i wprowadzić zła atmosferę rzucanie podejrzeń na innych nie długo wam napiszę kto to jest będziecie bardzo zdziwieni
2
Jozin 2017-01-16 22:46
Kiedy podwyżki głodowych pensji?Czy zlodziejaszki juz dostali ?bo pobujali się na wypoczynek?Jaka to zakala podj..... znowu?
7
Gdzie jest krzyż? 2017-01-18 07:14
Prezes to czyta i jest mu przez was smutno.
6
Mark 2017-01-19 19:00
Jak masz glodowa pensjie to czemu się zwolni sz tylko narzekasz oczarniasz innych tacy jak ty wprowadzają nie zdrowa atmosferę debilu
4
alus 2017-01-22 16:27
Ludzie prawdę napisali
9
sssss 2017-02-07 17:44
Prawie wszystkie złe opinie na temat firmy wypisuje Zbyszek Manczak który pracuje na dziale drzwi. ....podobno ma jakiś konflikt z górą. ..oskarża innych a podobno sam na swoje za uszami.ogólnie firma jak firma.w prywatnej zawsze raz lepiej raz gorzej.ogólnie jak wszędzie.
3
anty 2017-02-15 18:37
Firma dno tyle . Wystarczy popatrzeć na wpisy by stwierdzić jacy ludzie tam pracuja i zarządzają firma. Tyle nie polecam tej firmy .
4
ktosik 2017-02-15 23:17
Opinie wypisuje ktos kto nie zna do konca realiów firmy albo znal te realia kiedys.Szukalbym raczej wśród bylych pracowników.Komus to pracuje w firmie nie będzie zależało żeby smarować takie opinie(chyba ze jest swirem) .Rozstrzasane są sprawy od dawna nieaktualne.Bajzel i donosiciele są w kazdej firmie.Jak zaloga jest zgrana to nie ma miejsca dla takich ludzi,jesli jest miejsce dla czegos takiego to znaczy ze firma nic nie warta.Tyle w temacie
4
Maras 2017-03-22 12:04
Panowie znalazlem ogłoszenie na olx.pl . Mam pytanie jest sens ogóle dzwonić w sprawie pracy ??
ali 2017-03-22 22:33
Poczytaj ,pomyśl ,zastanów się.Wszystko zalezy gdzie trafisz tzn na jaki dzial.
2
Twoja stara 2017-03-26 11:33
Składaj papiery i się nie czaj. Firma zła nie jest, a w większości dziwne opinie wypisują pseudofachowcy, bo jak inaczej nazwać kogoś kto wiecznie narzeka a pracy nie zmieni? Ofert pracy jest mnóstwo dla ludzi z tej branży, Ukraińcy są ściągani, więc jeżeli ktoś zna się na swojej robocie nie musi się godzić na jak to mówią glodowe pensje. Podwyżki były, ale już nikt nie napisał. Praca na jedną zmianę, wpłata zawsze na czas, na hali czysto, ludzie chętni do pomocy. Minusy można sobie znaleźć zawsze. Jak znasz się na robocie to sobie bez problemu poradzisz bo statków kosmicznych nie budujemy. Niepopularna ale za to obiektywna opinia.
5
Prawy 2017-08-31 17:32
Firma tragedia a nie pseudofachowcy brygadzista w raz z prezesem same fuchy robią przesto brak materiału na produkcję a szef kamery zakłada i pracowników wini i oskarża dyrektor tylko fajeczki pali i nic kompletnie nic nie robi szkoda tego szefa ale ufa swoje kadrze a oni caly czas go oszukują część pracowników to sami kampusie i matacze zero bhp zero badań okresowych na czas poruta nadgodziny płacone pod stołem no i Buba lizus wiadomo kogo szkoda że szef tego nie wie cdn
5
lewy 2017-09-01 16:54
Porzadek w firmie zrobi tylko porzadna czystka ,pogonienie leni ,sciemniaczy i naciagaczy.
7
Prawy 2017-09-02 01:14
Tak jak mówisz porządek będzie jak ktoś się za to weźmie a jak braknie Dziatka czyli szefa to po firmie przecież taksówkarz nie da rady
2
Staszek 2017-09-06 23:13
Słoik z sekretariatu ,słoma z butów wystaje ... kompletny brak kompetencji na zajmowanym stanowisku .Krowy i kozy pasac a nie klikac w klawiature ( dlatego taki nieporządek w papierach i miedzy innymi w badaniach okresowych )
7
Kup sobie słownik 2017-09-11 06:46
Ty nawet po polsku pisać nie potrafisz, ale rady dajesz jak uzdrowić firmę? Jak pogonią leni i sciemniaczy to będziesz musiał robotę szukać nieuku :)
3
Prawy 2017-09-11 20:39
Robotę to jak Dziadka braknie to wszyscy stracicie baranie a już nie długo o wszystkim się dowie jakie przekręty są robione wtedy zobaczymy cwaniaków co materiał podbierają i fuchy robią z Tobą okradać firmę z prawej i lewej a co powiesz na bhp w firmie gdzie twoja utylizacja gdzie ISO gdzie wytrawianie materiałów się odbywało zdjęcia są i pozdrów swoich pupili no i oczywiście powoli przygotuj się na taksówkę
1
Prawy 2017-09-12 00:06
I jeszcze jedno cwaniaku powiedz lepiej ile produktów wraca z powrotem do poprawki z Pesy czy z Mińska Mazowieckiego czy też z Cegielskiego śmiech na sali jakość !!!!!! Chyba jakoś to będzie powodzenia jeżeli spawacz dwa razy jest przyłapany na zlodziejstwie i dalej pracuję to o czym to świadczy śmiech śmiech i jeszcze raz śmiech
2
Rob 2017-09-12 20:30
Jak będziemy przez Ciebie cierpieć i nasze rodziny sam Cię znajdziemy
1
Ktos 2017-09-12 20:50
Jest jeszcze paru ludzi ktorym zalezy zeby firma nawet po odejsciu( rezygnacji) Dziadka (Szefa) nadal istniala i staraja sie pomoc zeby bylo ok.Szanuje sie pijawki,zlodzieji na cala reszte ma sie wyj.... tyle w temacie
3
Prawy 2017-09-14 20:30
Zapraszam już teraz od ręki znajdź sposób na swoją pustkę w głowie buraku prędzej ja spotkam ciebie taksówkarzu
1
Zostaw swoją opinię o El-MaG - Suchy Las
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie El-MaG