brak logo

El-MaG

Suchy Las

Opinie o El-MaG

Waldi 2016-08-25 20:35
Co chcesz robić kim jesteś z zawodu
Byly 2016-08-26 11:12
Zastanów się 2 razy za nim zlozysz tam papiery chyba ze aplikujesz na stanowisko biurowe,tam panuje wmiare spokoj.DKJ tez jest spoko,na obrabiarkach raczej srednio.Najgorzej trafić na dzial montażu drzwi gdzie brygadzista jest gość który zachowuje się jak psychicznie chora malpa której dano do zabawy brzytwę
16
Kocham Ize 2016-08-29 12:48
Panowie, nie przesadzajcie z tą atmosferą, od kiedy majstrem jest Bartek się poprawiła. Relacje między załogą moim zdaniem są dobre, nie ma co oczekiwać że się będą wszyscy kochać przy tylu pracownikach. Co do kasy to jak wszędzie, ile wynegocjujesz tyle masz. Ogólnie dobrze się pracuje, są wkurzające rzeczy jak w każdej firmie np to czepianie się co robisz, ale z drugiej strony zamiast się czepiać mogli by zwalniać a tego nie robili. A do prezesa trzeba się po prostu przyzwyczaić. Nie mówię że firma jest idealna ale robiłem już w o wiele gorszych.
1
On 2016-08-29 13:07
A tam małpa od razu, to zwykła świnia.....
13
alumen 2016-08-29 15:21
Zeby tak odrazu małpe i swinie obrazac ........
8
alumen 2016-08-30 19:56
Ogolnie dobra firma ,wyplata zawsze na czas . Brakuje porzadnej czystki wsrod pseudo brygadzistów i skasowania nikomu niepotrzebnego dyrektora
18
moro 2016-09-02 12:27
A Ty Waldi potrafisz prowadzić firmę czy tylko pracownikom bajki wciskasz?
9
Moro 2 2016-09-06 08:17
Bajkopisarz, poziom liga mistrzow. Nic nie potrafi zalatwic dla firmy, oprocz swoich prywatnych fuch. Dodatkowo utrzymuje paru darmozjadow, donosicieli (poziom tez liga mistrzow) ktorymi posluguje sie nacodzien. Te jego pieski psuja tylko powietrze w firmie, nic nie wnosza ale za to potrafili duzo wyniesc.
12
Arni 2016-09-06 10:27
Powiem tak nick WALDI to prezes firmy bo na chali sie chwalił. Wiec teraz sobie pomyśleć możecie czym sie zajmuje Prezes zamiast szukać zleceń to na forum siedzi i propagande pisze tak jak w firmie to robi i obiecuje ile roboty i kasy będzie ale niestety tylko słowa . Co do piesków to racja nie wnoszą tylko wynoszą szczególnie jeden :)
11
Byly 2 2016-09-06 11:57
Juz nie wynosza, bo jest zalozony monitoring. Teraz wrocili do tego w czym sa majlepsi czyli do doneszenia na ludzi pracujacych we firmie. Najwiekszymi perelkami w tej koronie sa wiechu p. i piotr j. Lepszych donosow nie robi nikt sa to mistrzowie tego rzemiosla
10
moro3 2016-09-06 13:23
nie wynoszą , tylko wywożą szczególnie teraz jak niema tego niby prezesika , mają żniwa wieśmak i buba
10
boromeusz 2016-09-07 09:32
Szkoda ze ojciec Waldiego nie czyta forum bo przepedzilby go na cztery wiatry takie Waldu kreci lody na boku
9
moro3 2016-09-07 15:39
Opisz wszystko i wyślij na napoleonską niech się dziadek dowie jak mu synalek rogi prostuje i "zaufani" niby brygadzisci na wszytkim na czym można zarobić
8
Robotnik 2016-09-07 18:14
Ludzie przestańcie jeździć po firmie.Waldi jest prezesem czy tego chcemy czy nie i może sobie w firmie robic co chce i na co ma ochotę.Pracujmy sobie spokojnie i szanujmy firmę ktora daje nam chleb.Zaloga nie pracuje ze sobą od tygodnia czy dwóch tylko po pare lat .Uwazajmy na pewnych ludzi typu W i będzie wszystko ok.Po co są rozgrzebywane jakies stare tematy ?to co jest tu wypisywane miało miejsce ponad rok temu ,dzis jest inaczej ,nie wracajmy do tego
6
Nick 2016-09-08 05:59
100% prawdy, niektóre komentarze to jest przegięcie pały . Ludzie opanujcie się troszeczkę.
1
Gustaw_FaJa 2016-09-08 09:52
Co tak narzekacie. ?
Jak się wam nie podoba to się zwolnij.
Zrób miejsce tym co przyjdą i sobie polepszy.
Jak jest źle to sobie polepsz i się zwolnij
2
Arni 2016-09-08 10:07
Jakie przegiecie paly, prawda boli ze wszystko wychodzi że ludzie którzy pracuja , pracowali mówią co sie dzieje, działo .ps Prezes zrób czystki wokół siebie
9
Obserwator 2016-09-12 22:05
Tu się za dużo nie ma co rozpisywać. To oddaje wszytko.
Szkoda prezesa. dał się owinąć Wiechowi P. wokol palca i teraz już sie nie potrafi wyplątac.
Wiec skacze jak mu ta złotówa nakazuje.

( usunięte przez administratora ) p.s. A taka porzadna firma byłe. Szkoda.
6
Waldi 2016-09-13 09:45
Błąd nie jestem prezesem ale pracuje tu dość długo a ty bardzo mało wiesz a te fuchy to bzdura
Waldi 2016-09-13 10:03
Powtarzam nie jestem prezesem ale wiem że to prezes załatwia roboty
1
miodek 2016-09-13 11:28
Wróciłem z urlopu to zaczolem odpisywać.Oj klamczuszek i figlarz z Ciebie Waldi :)
9
Waldi 2016-09-13 11:29
Boże jaki ty jesteś głupi pracujesz i szkalujesz swoją firmę a firma już jest prezesa to do wiadomosci
1
boromeusz 2016-09-13 14:11
prezes załatwia sobie fuchy a nie robote dla firmy,tak jak giecie rur do klatek samochodowych dla roberta b
6
Pracownik roku 2016-09-14 00:49
NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU !!!
Pracowałem w tej firmie sporo czasu, atmosfera STRASZNA prezes który ciągle chodzi i pogania pracowników ma zero szacunku do ludzi.... Inspekcja pracy powinna zrobić tam porządek Sekretariat TRAGEDIA ! nic nie idzie załatwić ! Nie wspomnę o tym że podczas wypłat czasem potrafiło zabraknąć pieniędzy, premie śmieszne które raz są a w większości ich nie ma...
Jest jeszcze wiele powodów dla których nie polecił bym tej firmy nie będę się rozpisywał gdyż to nie jest wypracowanie, szkoda czasu na EL - SYF
Podsumowując OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !
10
Bartas 2016-10-06 09:13
Pracowałem tam jakiś czas temu. Plusem na pewno jest praca na jedną zmianę i to, że można się było dogadać jak np. musiałem coś załatwić w godzinach pracy - szefostwo nie robiło problemu. Wypłata zawsze była na czas i można się było dużo nauczyć. Finansowo to fakt - są firmy gdzie zarobi się o wiele więcej. Załoga też nie jest zła - są to ludzie, którzy pracują tam ze sobą kilka lat i jak czegoś nie wiedziałem po prostu wystarczyło zapytać - nikt nie robił problemu. Niewątpliwym minusem jak już tu ktoś wspomniał jest sekretariat bo faktycznie żeby coś załatwić trzeba było non stop chodzić i się przypominać. Natomiast jeśli chodzi o to, że podczas pracy ktoś przychodził i trzeba było nagle się przestawić na coś innego bo jest pilne "na wczoraj" - to wydaje mi się, że ten zawód (w przypadku pracy na CNC) chyba wymaga trochę elastyczności bo pracując teraz w Niemczech takie same sytuacje się zdarzają. Pozdrawiam
5
boro 2017-01-04 23:39
Pojawilo się na parkingu firmy nowe auto,zbierane bylo na to auto aluminium którego nikt się niedoliczy ale zachwyty pod niebiosa.Ludzie w firmie się śmiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja się dobrze w firmie.Niech na nich czapka gore
6
Rafii 2017-01-06 23:29
Podobno firma przegrała sprawę sądowa z jednym z byłych pracowników ??. Jednak sprawiedliwość sięgała pewną siebie firme ,,Boro" racja auto można powiedzieć że za firmowe haha .
9
alus 2017-01-07 11:11
Przegrali aż milo nieudaczniki.Firma juz taka pewna siebie nie jest. Ludzie planują odejścia bo zarobki coraz slabsze,atmosera wprowadzana przez niektorych ludzi coraz gorsza.
4
Jarmuz 2017-01-07 12:38
Boże jacy wy jesteście głupi mieszać w swoim gniezdzie ktoś miesza żeby ludzi sklocic firma była przed nami i będzie jak nas nie będzie nie ma ludzi nie zastąpionych myślicie trochę idjoci
1
alus 2017-01-07 13:21
A Waldi juz się nie udziela?Czy pilnuje żeby mu ludzie nie deptali po świeżo malowanych liniach na podłodze:)zajecie godne prezia firmy
4
Waldi 2017-01-07 13:27
Gdybyś wiedział kim jestem byś się bardzo zdziwił
alu 2017-01-07 13:56
Najmniej potrzebnym elementem tej firmy.Nie szanującym ludzi.Szanujacym jedynie donosicieli typu P.J i W.P.Nota bene donosi iele obrobili Ci firmę przez pare lat na towarze i godzinach na nie male pieniadze.Nawet na to niezwrociles uwagi.Ludzie się z Ciebie po kątach w firmie smieja
6
Red 2017-01-07 14:11
Ludzie opanujcie się za dlugo było dobrze nikt nie pisał jeden idiotyczne zaczął a reszta dała się wciągnąć a ty Alu się zwolni się jak ci tak bardzo zle
1
nikt wazny 2017-01-07 14:59
A Ty Red to chyba z tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazow skoro ich tak bronisz.Mysle ze można Cię włożyć do jednego wora z Piotrem J i Wiechem P dwiema największymi zakałami tej firmy
4
Red 2017-01-07 15:10
Nikogo nie bronie tylko denerwuje mnie to wszystko
2
Ald 2017-01-07 16:20
Co bartek zmieniłeś nikt tak wszyscy wiedzą że to ty do wszyscy najgorsi a sami robicie prywatne rys ciekawe czy prezes wie o tym
2
worek 2017-01-07 17:50
Ogólnie firma nie jest tragiczna.Fakt ze się ostatnio paru ludzi zwolnilo ale głównie z działu drzwi (cos tam jest na rzeczy) to reszta trzyma się swoich stanowisk.Kasa nie powala.Plusem jest jedna zmiana
4
Red 2017-01-07 19:36
Bartek napisałem brawo że okazało się jaki jesteś fałszywy
2
Joachim 2017-01-08 15:26
Masz rację pawel
Sym 2017-01-08 16:14
Nie chciałem braz udziału w tej pisaninie ale poświęciłem czas i doszedłem do wniosku że 80 procent tych wpisów pisze jedna osoba która wogle w firmie nie pracuje kiedyś pracowała ostatnie wpisy mnie w tym przekonały podawał się za prezesa i inne osoby wymieniał imiona osób które w tym czasie nie było w pracy chodziło mu o skrócenie ludzi i wprowadzić zła atmosferę rzucanie podejrzeń na innych nie długo wam napiszę kto to jest będziecie bardzo zdziwieni
2
Jozin 2017-01-16 22:46
Kiedy podwyżki głodowych pensji?Czy zlodziejaszki juz dostali ?bo pobujali się na wypoczynek?Jaka to zakala podj..... znowu?
6
Gdzie jest krzyż? 2017-01-18 07:14
Prezes to czyta i jest mu przez was smutno.
6
Mark 2017-01-19 19:00
Jak masz glodowa pensjie to czemu się zwolni sz tylko narzekasz oczarniasz innych tacy jak ty wprowadzają nie zdrowa atmosferę debilu
4
alus 2017-01-22 16:27
Ludzie prawdę napisali
9
sssss 2017-02-07 17:44
Prawie wszystkie złe opinie na temat firmy wypisuje Zbyszek Manczak który pracuje na dziale drzwi. ....podobno ma jakiś konflikt z górą. ..oskarża innych a podobno sam na swoje za uszami.ogólnie firma jak firma.w prywatnej zawsze raz lepiej raz gorzej.ogólnie jak wszędzie.
3
anty 2017-02-15 18:37
Firma dno tyle . Wystarczy popatrzeć na wpisy by stwierdzić jacy ludzie tam pracuja i zarządzają firma. Tyle nie polecam tej firmy .
4
ktosik 2017-02-15 23:17
Opinie wypisuje ktos kto nie zna do konca realiów firmy albo znal te realia kiedys.Szukalbym raczej wśród bylych pracowników.Komus to pracuje w firmie nie będzie zależało żeby smarować takie opinie(chyba ze jest swirem) .Rozstrzasane są sprawy od dawna nieaktualne.Bajzel i donosiciele są w kazdej firmie.Jak zaloga jest zgrana to nie ma miejsca dla takich ludzi,jesli jest miejsce dla czegos takiego to znaczy ze firma nic nie warta.Tyle w temacie
4
Maras 2017-03-22 12:04
Panowie znalazlem ogłoszenie na olx.pl . Mam pytanie jest sens ogóle dzwonić w sprawie pracy ??
ali 2017-03-22 22:33
Poczytaj ,pomyśl ,zastanów się.Wszystko zalezy gdzie trafisz tzn na jaki dzial.
1
Twoja stara 2017-03-26 11:33
Składaj papiery i się nie czaj. Firma zła nie jest, a w większości dziwne opinie wypisują pseudofachowcy, bo jak inaczej nazwać kogoś kto wiecznie narzeka a pracy nie zmieni? Ofert pracy jest mnóstwo dla ludzi z tej branży, Ukraińcy są ściągani, więc jeżeli ktoś zna się na swojej robocie nie musi się godzić na jak to mówią glodowe pensje. Podwyżki były, ale już nikt nie napisał. Praca na jedną zmianę, wpłata zawsze na czas, na hali czysto, ludzie chętni do pomocy. Minusy można sobie znaleźć zawsze. Jak znasz się na robocie to sobie bez problemu poradzisz bo statków kosmicznych nie budujemy. Niepopularna ale za to obiektywna opinia.
5
Zostaw swoją opinię o El-MaG - Suchy Las
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie El-MaG