Opinie o Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski w Radom

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski o rozmowie kwalifikacyjnej.


Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski w Radom

WUKW
Kandydat

Hej Pan Bartek to specyficzna osoba Warunki na stanowisku kierowca - 10 zł stawka godzinowa (skandalicznie mało, mniej niż minimalna) plus 7-11 zł za kurs (a może i do 13 zł), zależy jak daleki kurs Za kursy wypłacają co dzień, stawka godzinowa raz na miesiąc Bez książeczki sanepidu pakujesz ryż dla sushimastera i nalewasz sosy do sushi Na jedzenie z menu zniżka 50% Jeśli masz samochód na gaz, który mało pali, myślę, że zarobisz jako student na piwo, pizzę, kebab Inaczej robisz tylko na amortyzację oraz paliwo Sąd nie zamknie najlepszego sushi w Radomiu, bo głupio tak, więc albo sobie pozwalacie bruździć albo nie bierzcie tej roboty albo skołujcie niskokosztowy pojazd Brak możliwości negocjowania stawek, nawet jeśli wszyscy są zadowoleni z Waszej pracy, ot po prostu wiedzą, że są najlepsi i dopóki nikt im konkurencji nie zrobi, są bezkarni jeśli chodzi o wyzysk ekonomiczny Napiwki idą dla kierowcy Atmosfera w pracy spoko, szef spoko, kasa nie spoko, sushi spoko, smaczne, praca przyjemna, koledzy i koleżanki z pracy spoko

Dostawca internetu
Inne
@WUKW

Jeździłem tam krótko ale wystarczająco żeby się wypowiedzieć. Za te 10 zł to nie powinni tam niczego wymagać ale wiadomo, że jak ktoś tam nie chciał nic robić prócz jeżdżeniem to nie robil nic. Inni się wykazywali. Jedynie tam tego ryżu dokładałem. Więcej to (usunięte przez administratora). I nikt nic nie powiedział. Opłaca się jeździć jeśli dają po 2-3zamowienia na raz. Jeśli wyjeżdża się z jednym to to nir ma sensu. Kierowców też za dużo uważam. Gdyby było o jednego mniej czy to na tygodniu czy w weekend można było by zarobić więcej bez problemu i to jest warunek żeby swoim autem jeździć. Sushi mają dobre i smaczne. Robota dla człowieka który chce dorobić. A pracują tam ludzie na cały etat bez umowy (usunięte przez administratora). Dla mnie dramat. Jak tak można się zgadzać.

Dostawca
Pracownik

Podejmując pracę w tej firmie jako dostawca . Nagle po paru dniach dowiaduje się że dostawca ma nalewać sosy odbierać telefony zamiatać plac myć podłogi składać zamówienia wydawać towar klientom i ogólnie robisz wszystko.MIMO POWIEDZENIA BOSOWI ZE SIE NIE MA KSIAZECZKI SANEPIDOWSKIEJ masz bezpośredni kontakt z jedzeniem . Szejdziesiona Patryk wyzywa się na nie doświadczonych osobach i strzela z ucha przy każdej okazji za plecami. Oraz nagrywa wszystkie rozmowy. Pozdrawiam też sushi mastera bez zębów XD

Anonim
Były pracownik
@Dostawca

Wszystko co podała osoba wyżej to prawda nadal nic się nie zmieniło jakby ktoś szukał pracy jako kierowca to nie polecam bo jeździcie własnym autem za śmieszna stawkę i dodatkowo musicie robić często jakieś rzeczy na kuchni bez książeczki.

Maryśka Nowy wpis
Inne

Heh ktoś tu pisał że był kierowcą i chwalił atmosferę w pracy. A co z nadgodzinami? W sensie one są czy ich nie ma? Wiem ze wiele miejsc ma zła atmosfere bo jest rywalizacja o nadgodziny i opcje dorobienia. Zakładam że nie ma tu wymaganych nadgodzin?

WUKW Nowy wpis
Były pracownik
@Maryśka

Hej krótko tam pracowałem, ale to jest raczej na zasadzie, że jeśli restauracja jest czynna od 12, to oni Cię wezmą od 16, gdy zaczyna się większy ruch, więc na nadgodziny bym nie liczył W ogóle w godzinach dajmy na to 16-20 jest mały ruch tam, po 20 jest zasuw, więc raczej oni chcą Cię w tych godzinach szczytowych Polecam pracę na aplikacjach ;) Glovo jest lepsze niż Uber Eats, ale cenię też Ubera za wyższe stawki za przejazd i mniej pracy ;) W Glovo się więcej nazasuwa (znacznie więcej) ale i wypłata większa

Lubię sushi Nowy wpis
Były pracownik
 Pytanie

Jeździłem tam krótko ale wystarczająco żeby się wypowiedzieć. Za te 10 zł to nie powinni tam niczego wymagać ale wiadomo, że jak ktoś tam nie chciał nic robić prócz jeżdżeniem to nie robil nic. Inni się wykazywali. Jedynie tam tego ryżu dokładałem. Więcej to wywalone. I nikt nic nie powiedział. Opłaca się jeździć jeśli dają po 2-3zamowienia na raz. Jeśli wyjeżdża się z jednym to to nir ma sensu. Kierowców też za dużo uważam. Gdyby było o jednego mniej czy to na tygodniu czy w weekend można było by zarobić więcej bez problemu i to jest warunek żeby swoim autem jeździć. Sushi mają dobre i smaczne. Robota dla człowieka który chce dorobić. A pracują tam ludzie na cały etat bez umowy (????????????????????). Dla mnie dramat. Jak tak można się zgadzać.

WUKW
Kandydat

Hej Pan Bartek to specyficzna osoba Warunki na stanowisku kierowca - 10 zł stawka godzinowa (skandalicznie mało, mniej niż minimalna) plus 7-11 zł za kurs (a może i do 13 zł), zależy jak daleki kurs Za kursy wypłacają co dzień, stawka godzinowa raz na miesiąc Bez książeczki sanepidu pakujesz ryż dla sushimastera i nalewasz sosy do sushi Na jedzenie z menu zniżka 50% Jeśli masz samochód na gaz, który mało pali, myślę, że zarobisz jako student na piwo, pizzę, kebab Inaczej robisz tylko na amortyzację oraz paliwo Sąd nie zamknie najlepszego sushi w Radomiu, bo głupio tak, więc albo sobie pozwalacie bruździć albo nie bierzcie tej roboty albo skołujcie niskokosztowy pojazd Brak możliwości negocjowania stawek, nawet jeśli wszyscy są zadowoleni z Waszej pracy, ot po prostu wiedzą, że są najlepsi i dopóki nikt im konkurencji nie zrobi, są bezkarni jeśli chodzi o wyzysk ekonomiczny Napiwki idą dla kierowcy Atmosfera w pracy spoko, szef spoko, kasa nie spoko, sushi spoko, smaczne, praca przyjemna, koledzy i koleżanki z pracy spoko

WUKW
Kandydat
@WUKW

Co pozostaje dodać Kasę wypłacają, nie spotkałem się z tym, że nie wypłacił, chyba, że ktoś im po życiorysie pocisnął na koniec za niskie stawki, bo o takich przypadkach słyszałem, wtedy szef nie wypłacał zaległości Oni niby doliczają kwoty za dostawy niby do minimalnej i sąd im nic nie chce zrobić (w rzeczywistości koszt paliwa to koszt pracodawcy), dopóki są najlepszym sushi w Radomiu, więc nie warto się z nimi sądzić, chyba, że ktoś lubi tracić kasę na prawników i urzędników (mimo, że macie rację, bo za paliwo powinni Wam dokładać do tego cennika za pracę jaki mają, paliwo to koszt pracodawcy, amortyzacja też) Praca pewna, bo sushi dobre, jedno z najlepszych w Radomiu jak pisałem, więc zamówienia są i będą jak masz furę, która się nie psuje i akurat szukasz pewnej roboty, to warto, bo pomimo stawek skandalicznie małych (kursy praktycznie idą na paliwo, chyba, że masz mega ekonomiczne auto, to coś zostanie np jak masz gaz lub elektryka kupionego przez rodziców), to na kilka miechów można się zaczepić, by odrobić opłaty - jak pisałem praca raczej dla studenta i młodych osób, zdobywających pierwsze szlify życiowe Jeśli lubisz ich sushi, to też Ci może pasować zniżka na ich menu Ja lubię, ale podziękowałem, bo na uberze kasa troszkę większa i mniej roboty, za to mniej pewna Ja nie szukam stabilizacji, tylko zysków i czasu wolnego na odpoczynek i ksiażeczkę w aucie, jednak jak napisałem, ktoś kto ma coś np do odpracowania, do oddania kasę komuś, lub nieprzewidziane wydatki, na luzaku w fajnej atmosferze sobie odrobi o ile ma niskokosztowe auto Wszystko jest dla ludzi, po prostu jak masz BMW 2.0 na benzynce to może Ci się ta praca nie opłacać i tyle

Mari
Inne
@WUKW

No to fajnie, jak dobra dla studentów. A jak właśnie taka osoba chce się zatrudnić, to jak wygląda kwestia grafiku? Jest elastyczny? Można dopasować czas pracy pod swoje zajęcia na uczelni? Albo np. robić więcej w weekendy a w tygodniu mniej kursów?

WUKW
Kandydat
@Mari

Grafik ustala się z grupą, a w zasadzie chyba Pani Katarzyna ustala, ale można zamieniać jeśli dogadasz z członkami zespołu, pogadaj z Panią Katarzyną jakie są zasady, ja robiłem krótko Pozdrawiam

Wyklęty
Pracownik
@WUKW

Sąd radomski pozwala na łamanie prawa Przeniesienie kosztów pracodawcy na pracownika jest w mojej ocenie nielegalne Podobnie postępują radomskie firmy IT każą się w domu uczyć technologii, a to psi obowiązek pracodawcy w czasie czasu pracy zapewnić

Anonim
Były pracownik
@WUKW

Jak ktoś jest studentem to sobie pójdzie do pracy za 25 a nie tu gdzie czasami i 15zl na h nie wychodzi.

WUKW
Były pracownik
@Anonim

Możliwe, ale ktoś tam pracuje, więc zapewne nie wszyscy się załapią na 25 zł/h

anonim
Inne
@Anonim

To ile wychodzi jak nawet 15 zł się nie wyciągnie? Dużo jest chociaż tych godzin żeby jakoś sobie nadrobić kasę? Stawka jest ustalana na początek czy dopiero w trakcie pracy?

Dostawca internetu Nowy wpis
Inne
@WUKW

Jeździłem tam krótko ale wystarczająco żeby się wypowiedzieć. Za te 10 zł to nie powinni tam niczego wymagać ale wiadomo, że jak ktoś tam nie chciał nic robić prócz jeżdżeniem to nie robil nic. Inni się wykazywali. Jedynie tam tego ryżu dokładałem. Więcej to (usunięte przez administratora). I nikt nic nie powiedział. Opłaca się jeździć jeśli dają po 2-3zamowienia na raz. Jeśli wyjeżdża się z jednym to to nir ma sensu. Kierowców też za dużo uważam. Gdyby było o jednego mniej czy to na tygodniu czy w weekend można było by zarobić więcej bez problemu i to jest warunek żeby swoim autem jeździć. Sushi mają dobre i smaczne. Robota dla człowieka który chce dorobić. A pracują tam ludzie na cały etat bez umowy (usunięte przez administratora). Dla mnie dramat. Jak tak można się zgadzać.

Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski?

Anonim
Były pracownik
@Pytanie

Żadne

logo firmy Młodsza Specjalistka Obsługi Klienta (Język Niemiecki)
Kraków
Marcin Sojka - Priority Sale
(1 opinia)
Wyślij CV
logo firmy Magazynier
Opacz-Kolonia
Diabetyk24 Sp. z o.o.
(41 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Doradca Techniczny z językiem włoskim lub francuskim
Ochmanów
Iview Recruitment Sp. z o.o. sp.k.
(49 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
Dostawca
Pracownik

Podejmując pracę w tej firmie jako dostawca . Nagle po paru dniach dowiaduje się że dostawca ma nalewać sosy odbierać telefony zamiatać plac myć podłogi składać zamówienia wydawać towar klientom i ogólnie robisz wszystko.MIMO POWIEDZENIA BOSOWI ZE SIE NIE MA KSIAZECZKI SANEPIDOWSKIEJ masz bezpośredni kontakt z jedzeniem . Szejdziesiona Patryk wyzywa się na nie doświadczonych osobach i strzela z ucha przy każdej okazji za plecami. Oraz nagrywa wszystkie rozmowy. Pozdrawiam też sushi mastera bez zębów XD

Marzena
Inne
@Dostawca

A kazali ci chociaż tę książeczkę wyrobić, czy totalnie zignorowali temat? No i jaką stawkę ci zaproponowali, skoro miałeś na tym stanowisku az tyle obowiązków?

lizardking
Były pracownik
@Marzena

dla Pana Ś. nie ma większego znaczenia czy masz książeczkę czy nie. Gdyby było to dla tego Pana istotne to przy pierwszym spotkaniu, rozmowie - robiłby xero. Dla Pana Ś. kwestie higieny w miejscu są pracy nieistotne. Zresztą to miejsce to definicja mobbingu, takie współczesne niewolnictwo. Dla chętnych historii z tego miejsca śmiało podzielę się większą ilością przykładów.

Krystyna
Inne
@lizardking

Tylko przydałoby się, żeby te przykłady były jeszcze podparte jakimś faktami.... Jeśli to taka powszechna informacja to były już jakieś wizyty sanepidu w tym miejscu?

Anonim
Były pracownik
@Dostawca

Wszystko co podała osoba wyżej to prawda nadal nic się nie zmieniło jakby ktoś szukał pracy jako kierowca to nie polecam bo jeździcie własnym autem za śmieszna stawkę i dodatkowo musicie robić często jakieś rzeczy na kuchni bez książeczki.

anonim
Inne

I w prasie i w e-krs wyjaśniają, że początki restauracji sięgają 2009 r. Jednak znaleźć cokolwiek bardziej szczegółowego o samej pracy w tym lokalu - nie podobna. Dobrze, że tu coś jest, choć z końcówki ubiegłego roku. W dodatku w tonie negatywnym. Na prawdę można się tu spotkać z rozpoczynaniem pracy bez podpisywania żadnej umowy i bez aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej, jak na to wskazywał piszący w grudniu były pracownik? Jak się sprawy mają na ten moment i co za pieniądze są do zarobienia dla kelnera?

Anonim
Były pracownik
@anonim

Nic się nie zmieniło nie warto marnować czasu i nerwów połowa ludzi tam pracujący ch nie ma umowy a kierowcy pracują za śmieszna stawkę. Dlatego ogłoszenie że szukają kierowcy cały czas wisi w necie bo taki przemiał jest.

Anonim
Były pracownik

Praca w 2 połowie 2022 roku. Nie posiadam książeczki sanepidowskiej, a kontakt z jedzeniem był codziennie - właściciel nawet się nie zapytał, czy mam możliwość wyrobienia książeczki, zero zainteresowania w tym temacie. Zrezygnowałem jeszcze w czasie trwania „okresu próbnego”, pisze to w cudzysłowiu, bo nie dostałem żadnej umowy ani zapłaty za przepracowane godziny ;)

Martyna
Pracownik

Witam, w tej restauracji właściciel nie rozumie, że zmotywowany kelner potrafi sprzedać 2-3 kawy na godzinę po 10 zł/szt. plus desery, tzn. kelner zarabia sam na swoją wypłatę. Niestety właściel nie rozumie, jego zdaniem lepiej jest zapłacić sushimasterowi 5000 zł/netto i wyjąć kelnerowi w tym celu 50 % napiwków i wmówić młodym, że to jest normalne. Nie to nie jest normalne, ludzie proszę omijajcie to miejsce z daleka, tam naprawdę jest Texas, koleś oferuje 12zł/h. Pozdrawiam

Były pracownik room
Były pracownik
@Martyna

Z tymi napiwkami to wiecej od kuchazy zarabiacie a nawet nie wiecie jak te 3 kawy sprzedac????

M.
Kandydat
@Były pracownik room

Kucharzy się pisze przez 'rz' . I umiemy sprzedać kawę. Za to Ty nie umiesz w ortografię.

Były pracownik room
Były pracownik

Czytając komentarze mogę śmiało powiedzieć że Bartuś po tych wszystkich latach wciąż trzyma poziom???? nic się nie zmieniło jednak na wspomnienie odczuwa się pewną nostalgię. Pozdrawiam Bartusia i Kasie

Krysia

Również nie polecam. Z zewnątrz ładnie, ale od kuchni (usunięte przez administratora) kiła.... Najlepszy jest duet pracujących tam alkoholików. XD

Były pracownik room
Były pracownik
 Pytanie
@Krysia

Haha Gacy i Świdzikowski?

1
Dawid
Inne

Dieta zamówiona zapłacona dostawy brak z powodu braku potwierdzenia wpłaty. Dziwne podejście do klienta jak do oszussstaa.

Radek
Inne

Niech się dowiedzą wszyscy jakim to Pan nerwowym jest PRACODAWCĄ. To co się wyprawia w tej firmie jest kary godne. (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Łamanie kodeksu pracy i zasad BHP.Nie polecam pracy w tej firmie.

Marysia
Inne

Wybitnie niskiej jakości menu. Cena w pełni odzwierciedla jakość jedzenia. Brzydziłam się to jeść. Zdecydowanie nie polecam.

Mariusz
Inne

Nie polecam. Jeżeli chodzi o jakość posiłków tragedia 35% niezjadliwych

Izya
Inne

Kierowca to Burak.powinien się nauczyć trochę kultury. Jeździ samochodem jak szalony i odjeżdża z piskiem opon pomimo godziny 22.

Menel
Inne

Kurier rzekomo nie znalazł budynku. dieta w pierwszy dzień nie dotarła. zero reakcji z firmy.

raf
Inne

Rzekomo najlepszy i najtanszy katering w Polsce. Non stop reklamy i zachęty. Powiem wam jak to wygląda. Pracowałem na kuchni dwa lata. Jedzenie robi się tutaj na dwa nawet trzy dni do przodu. Czyli to co otrzymuje klient gotowe w chłodni przeleżało 48 godzin. Następnie te rzekomo zdrowe jedzenie jest dostarczane autem w którym nie działa chłodzenie. Pewnie wszyscy wiedzieliscie ten filmik na youtube gdzie mówią że dowożą jedzenie chłodnią. To ściema. Samochody są stare a posiłki dowożone nocą aby można było w razie co zrzucić reklamacje na klienta. Który za wczasu nie przyjął paczki i nie schłodził jej w lodówce. Na dziale reklamacji czy też jak kto woli obsługi klienta każdego dnia spływają dziesiątki reklamacji i zdjęć posiłków błędnie zapakowanych lub z widocznymi oznakami pleśni. A dzieje się tak bo szefostwo każde przygotowywać posiłki na dwa dni wcześniej. Więc jak sie ktos zastanawia czy warto płacić tanio a wyrzuac cały catering do śmieci to zna już odpowiedz. A i na sam koniec warto wspomnieć że nie ma tygodnia aby w firmie nie było jakiś kontroli. Dziwie się ze to jeszcze istnieje, ale faktycznie różne akcje przechodza w tym naszym cydownym kraju.

Autor
Inne

Firma z taką pozycja nie potrafi tego wykorzystać tylko dążą do ruiny. Nie ma co być zdziwionym że ludzie nie chcą pracować. Do firmy chyba porządnie już dawno nie zajrzał sanepid jakaś kontrola inspekcja pracy

Gason
Inne

Ginie towar kurier jest za to odpowiedzialny nawet mający spakowany towar to nieraz jednego rodzaju kilkanaście porcji aby inni mogli dostać lepszy. Nie polecam szefostwo nie traktuje ludzi z szacunkiem to kurierzy pracują na firmę są traktowani za nic tylko same koszta obciążenia

sKoTi
Inne

Cały oddzial Wrocław to jeden wielki bałagan zaczynając od pracowników którzy robią co chcą, co chwila kawka papierosek cała Ukraina

Zostaw merytoryczną opinię o Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski - Radom

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski?

    Zobacz opinie na temat firmy Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski?

    Kandydaci do pracy w Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski
2.6/5 Na podstawie 5 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Andrzeja Struga 18
    26-600 Radom
  • NIP: 7962456391 REGON: 142080345
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Sushi Room Bartłomiej Świdzikowski
Przejdź do nowych opinii