brak logo

PC Partner Kancelaria Biegłego Rewidenta

Kraków

Opinie o PC Partner Kancelaria Biegłego Rewidenta

desperat 2010-03-04 09:19:13
Jezeli interesuje Cie darmowa praca po godzinach i w weekendy, a zamiast dziekuje oczekujesz "dlaczego sie zatem Pan/Pani nie wyrobiła", jezeli lubisz być poniżany i ośmieszany przez pracodawce przy pracownikach, gdy lubisz jak naruszana jest Twoja godność a Twoja praca i ocena jest na każdym kroku zaniżana nie czekaj, ta praca jest dla CIEBIE!!!
abc 2010-03-08 08:46:44
Masz racje, dawno nie slyszalem aby tyle osob pracujacych w jednej firmie tak bardzo chcialoby znalezc innego pracodawce
anonim 2010-03-15 14:44:19
Nie polecam. Mobbing - w tej firmie możecie poznać jego smak.
.................................................. 2010-03-15 20:29:53
Ciężko jest znależć chociaż jedno pozytywne słowo odnośnie formy pracy w PC Partnerze (ciągły wolontariat w nadgodzinach, wynagrodzenie oglnie niskie + oczywiście koperta, ciągła manipulacja, nieprzestrzeganie przepisów KP itp ). Dużym i chyba jedynym plusme są młodzi, intelgentni, ambitni, chętni do pracy ludzie, których zapał do pracy spotyka się z nieustająca krytyka i brakiem zadowolenia ze strony despotycznego pracodawcy. Minusem jest sam szef: osoba zakompleksiona, niekompetentna, widząca jedynie swoje potrzeby, szczerze gardząca drugim człowiekiem, ........ i można by tak w nieskończoność - tylko po co ? Przed złożeniem aplikacji lepiej się zastanowić kilkadziesiąt razy - za takie pieniądze lepiej pracować w mniej stresującej pracy, w której nie jest naruszana godność drugiego człowieka. Chyba jedyna firma, w której ludzie składają wypodziedzenia zanim znajdą kolejną pracę - są sytuacjie, w których bezrobocie jest lepszym wyjściem z sytuacji. Przykre ale prawdziwe.
xxxxx 2010-03-16 19:23:48
Zgadzam się z opiniami przedstawionymi przez oceniających do tej pory. Wynagrodzenia nieadekwatne do warunków jakie panują w biurze. Pierwszy kwartał roku w skrócie jeśli chcesz zapomnieć jak wygląda słońce na niebie proszę bardzo praca jest idealna dla Ciebie. Szef ciągle niezadowolony i nie ma cudów żeby cokolwiek sprawiło, że osiągniesz malutki sukces, czyli pochwałę. Współpracownicy rewelacja, przy rekrutacji ktoś ma więcej szczęścia niż rozumu...nachodzi mnie pytanie jak On to robi, szczęściarz?! Szyld biura powinien być opatrzony informacją praca 24h na dobę (tak tak zajmiemy się Twoimi sprawami), szkoda, że nie ma odpowiedniej ilości pracowników, którzy te 3 zmiany byliby w stanie pociągnąć. Zdawać by się mogło, że osobie dowodzącej chodzi tylko o jedno, o ilość,przecież zarabia się wystawiając jak najwięcej faktur, oh a ile za taką kasę można kupić samochodów, wycieczek... ;) nie płacąc przy tym zbyt wiele biednym dwojącym się i trojącym bardzo odpowiedzialnym pracownikom. PIPa miałaby co sprawdzać....
Poirytowana 2010-11-12 22:29:37
Są sytuacje w życiu, których nie da sie wyjaśnić. Np.: Co ja robie tu? Dlaczego to tak długo trwa? Dlaczego wcześniej nie znałam linka do tej strony? Obiecuję przekazać wszystkim swoim następcom listę złych doświadczeń w pracy w PC PARTNER. Zgadzam sie z przedmówcami. Mnie to też sie przytrafiło, "koperta" stała się narzędziem wymuszeń w rękach pracodawcy - dam ci albo ci nie dam, zrobisz to i o wo w nadgodzinach, które przekraczaja wszelkie dopuszczalne normy to pogadamy czy ci dam czy nie dam itd. Nie podpisujcie umowy nie warto a wszystko co ustalicie słownie zostanie przeinaczone w zależności od potrzeb i kaprysu "góru"
cebula 2013-01-02 20:28:45
Trudno opisać słowami tego pracodawcę...kłamca, oszust i idiota, który za wszelką cenę chce się dorobić ludzkim kosztem. Praca sama w sobie jak każda inna, ale warunki pracy poniżające ludzką godność. Jeśli lubisz być poniżany, ośmieszany i okłamywany w żywe oczy to ta praca jest właśnie dla Ciebie. A zarobki...no cóż tu dużo mówić-marne, najniższa krajowa plus koperta, której nigdy nie możesz być pewien.
Czosnek 2013-02-13 15:26:23
Trudno nie zgodzić się z powyższymi opiniami, szczególnie jeśli miało się styczność z tą "firmą".
ator 2016-05-12 17:51:40
Na ich stronie internetowej w chili obecnej nie ma żadnych ofert, nie ma nawet zakładki kariera @poli zatem musisz zgłaszać się bezpośrednio do firmy. Ale opłaca się, ponieważ zatrudnienie jest na umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o PC Partner Kancelaria Biegłego Rewidenta - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PC Partner Kancelaria Biegłego Rewidenta