brak logo

Bell

Józefów

Opinie o Bell

Dowcipny 2017-08-03 22:22
22 listopada 2018 będzie koniec swiata hahahahha hahahahha
Nikodem 2017-08-04 00:29
Marian jest najlepszy!
Nie wiem skąd tyle marudzenia. U nas na regio jest spokoj. Fajna praca, dobrze płacą, ze sklepami sie wyrabiamy, zawsze jest premia i wszystko jak ma być. Tylko ze każdy z nas pracuje rzetelnie i kiero ok.
... 2017-08-04 18:20

weż błaźnie nie zmieniaj nicków Nikodem Marian Dowcipny jeden ciul.
1
Kolega Mariana 2017-08-05 00:39
Zostaw Mariana w spokoju. Sam jesteś blaznem.
Dowcipny 2017-08-05 06:30
NICKt oprócz ciebie NICKów nie zmienia. Slaba jesteś w te zagadki. Spróbuj kolorowanek bo z krzyżówkami tez pewnie slabo sobie radzisz-widze po ubogim slowniku j.pol. ale za to łacina czysto podwórkowa-ksztaltuj ją dziecko, moze jaka mafio-grupa cie do siebie przyjmie. Powodzonka życzę i pistolet na wode zalatw. Póki na to czas. Sajonara konczita ;-p
Nikodem 2017-08-05 14:48
Masz cos do mojego imienia?? Blaznie??
Xxx 2017-08-05 16:09
Nie, myślę że pasuje do ciebie ;)Nikodem uparcie walczy o swoje i często broni absurdów. Fascynują go zjawiska paranormalne. Gardzi ludźmi z tytułami naukowymi. Preferuje zajęcia, które przybliżą go do odkrycia tajemnicy świata i wyjaśnienia kosmicznego spisku. Bywa nieraz obiektem drwin. Wyróżnia się jednak ambicją, energią i pewnością siebie. W pracy nie wychyla się, sumiennie wykonując tylko to, co musi. Doskonali wyłącznie siebie, a nie metody działania. Ma przy tym potencjał do wybicia się. Posiada bogatą osobowość, jest szlachetny oraz łagodny, chyba że znajduje się pod wpływem kilku głębszych. Łatwo podbija serca niewieście. Szczególnie zaintrygował mnie fragment o zajęciach zbliżających do odkrycia tajemnicy swiata- praca w Bell się idealnie wpasowuje dobrego weekendu.
1
Nikodem 2017-08-05 17:23
Dziękuję:):):)
Nikodem 2017-08-05 17:25
Ps nick ci sie pomylił. ..:)
administrator 2017-08-05 18:30
może trochę mniej wulgaryzmów, to nie jest twoje własne forum tylko publiczne
Anka 2017-08-05 19:31
polecam pracę w Bell, jak najbardziej, na tle innych pracodawców wychodzi ok
a to forum staje się mało merytoryczne
Gosc 2017-08-05 23:05
Ta łacina to jest nie na miejscu. Forum jest publiczne.
Aga 2017-08-06 00:09
Popieram. Praca dla osób lubiących aktywność;)
Kaska 2017-08-06 14:58
Jak dla mnie ok.
Polecam spróbować wahającym się.
Zawsze jest umowa próbna.
Henio 2017-08-06 22:41
A mi się podobają nasze fordy. Są świetne. Aczkolwiek trochę za mało koni.
1
MALYNA 2017-08-07 17:44
Zgadzam się te Fordy to strzał w 10 wygodne i funkcjonalne. Nie za duże nie za małe. A co do koni, chcesz zakończyć pracę w Bell i pozbyć się prawka?
Henio 2017-08-07 20:01
Nie. Ale jak jeżdżę trasami szybszego ruchu to czasem można przygazowac.
A.J. 2017-08-08 20:33
Nie wiem, jak wam ale mi się szybko promo sprzedaje. Za niedługo będę mieć puste podstawki;)
Tak, tak tak podoba mi się ta praca. Bo chyba o to chodzi na tym forum -polecam.
dina 2017-08-09 15:25
u mnie to samo tez bede miala lada chwile puste podstawki
Lidia 2017-08-10 12:11
@Anka piszesz, że polecasz pracę w firmie. Zauważasz również, że wiele wpisów jest niemerytorycznych. Może Ty możesz zostawić taką merytoryczną opinię? Co konkretnie sprawia, że jest to dobry pracodawca? Takie bardziej szczegółowe informacje będą o wiele bardziej pomocne.
Anka 2017-08-10 21:03
Nasza praca to wizyty w biedronkach, drogeriach i nie tylko. Obsługa Jeronimo to robienie ankiet z zamówieniem, brakami asortymentowymi, wystawianie dokumentów, to dokładanie towaru- w zależności od potrzeby - w końcu dbanie o właściwą ekspozycję(ułożenie towaru i przetarcie szafy chusteczką w razie potrzeby). Konieczne jest też sprawdzanie aktualnych promocji, wymiana cen ( teraz to duże ułatwienie bo mamy paski z gotowymi cenami), voblerów, plakatów itd. Nasze wizyty w biedronkach wymagają też utrzymania prawidłowej relacji z kierownictwem/pracownikami Jeronimo. Tu chyba nie muszę pisać iż to kwestia zwykłej kultury i grzeczności. Wizyty w drogeriach wymagają dużo mniej formalności ale również zostawiamy po sobie zapełnioną i właściwie ułożoną szafę z kosmetykami. Można by jeszcze wspomnieć o wymianie materiałów reklamowych w placówkach pocztowych i paru innych rzeczach ale wypowiedz byłaby zbyt długa. Na pewno to praca dla osób które potrafią myśleć, tzn. wykonują konkretne zlecenie (wizytę) w sposób dbały i zgodny ze standardami firmy. To praca dla osób które potrafią same rozwiązywać sporne kwestie - w miare swoich kompetencji.
3
jenny 2017-08-11 20:19
podpisuję się pod tym co powyżej napisane - praca odpowiedzialna i jeśli ktoś taką lubi to będzie wykonywać z pełnym zaangażowaniem, na dużym gazie
ale to praca nie dla wszystkich- jak komuś nie pasuje kierownica, ankietowanie i dokładanie towaru - to lepiej nie brać.
u mnie nie było łatwo na początku, nowi ludzie, nowe obowiązki ale teraz jest dużo lepiej, na dużym luzie, bardzo lubię tę pracę ;-0)
XXXX x 2017-08-12 08:07
Bell to dno. Takich pracodawców powinno się ............. itd. Przyjedźcie do Józefowa, wejdź na produkcję, do szatni dla pracowników - to zobaczycie tę swoją "cudowną" firmę
dina 2017-08-12 11:01
A co jest w tej szatni dla pracowników?
XXXX 2017-08-12 13:08
Białe króliki z niej wyskakują jak z kapelusza.
Nola 2017-08-12 20:08
a ja już mam puste podstawki;-)
Antek 2017-08-12 20:58
też tak to widzę z tym że w każdym regionie są inne trudności
ale zasady pracy te same
podstawa to znaleźć wspólny język z kiero i innymi ludźmi no i wykonywać swoją robotę
Lego 2017-08-13 06:12
Dno to jesteś ty a denna twoja wypowiedź. Takich pracowników powinno sie... itd.
iga 2017-08-13 12:24
ciekawe czy kolekcja perfect będzie schodzić tak samo jako chameleony? hmm...chyba nie..!;) one są nie do przebicia
Gocha 2017-08-13 13:09
pomadki zmieniające kolor są przecież nie do pobicia! ;) ciekawe czy wrócą do szafy..?
dina 2017-08-13 13:18
Schodzi ja mam już prawie puste podstawki jedynie rozswietlacze wolniej schodza. Cienie, pomadki i konturówki są rewelacyjne
Gocha 2017-08-13 17:36
u mnie na niektórych sklepach to nawet rozświetlaczy już nie ma; ale racja- pomadki i cienie są nie do pobicia, zaraz zacznie tworzyć się lista z zamówieniami, tak jak w przypadku 'kameleonów';) pytanie tylko czy je kupują czy w desperacji kradną?
2
A.K. 2017-08-13 19:47
ktoś w końcu napisał rzetelna opinię
**P. 2017-08-13 21:31
też tak mam, ale to chyba normalka
pozdrawiam
Jan 2017-08-14 17:35
Coś w tym jest
Bez dogadania się z ludźmi trudno o normalne relacje. Później są tylko same zgrzyty a jakby nie było bez wspólnej pracy się nie da.
X(...)X 2017-08-14 20:11
a ja mam swietną kierowniczkę;) i gdyby nie ona to zespół nie byłby taki jaki jest
i tyle w temacie
owocnego wypoczynku wszystkim
gość 2017-08-15 22:43
co prawda to prawda
renia 2017-08-16 22:26
Kogo to obchodzi ? napisz do kierasa że masz puste podstawki.Jeśli ktoś szuka pracy to raczej go to nie interesuje że masz puste postawki.Mam wrażenie że te mało istotne wpisy cały czas pisze jedna osoba aby odwrócić uwagę od faktu że nikt tak naprawde nie jest już zadowolony z pracy jako merch w firmie Bell.
2
Anty-renia 2017-08-18 01:47
A ja mam wrażenie ze negatywne pisze jedna osoba i wtedy wlasnie kiedy kilka osób wyrazi zadowolenie z pracy w Bell. Może ty jesteś niezadowolony/-a i nie masz z kim pogadać na ten temat. Przykro. Wylewasz wiec frustracje na forum. Tylko ze tutaj jestes bezimienny/-a więc żadnego współczucia nie otrzymasz. A puste podstawki mają znaczenie, tylki puste umysły tego nie potrafią zrozumieć.
J. 2017-08-18 14:10
Ja jestem zadowolona z pracy w Bell;) i na pewno duża liczba ludzi którzy w ogóle na to forum nie wchodzą.
Nieważne 2017-08-18 15:05
Nie mogłam się powstrzymać ale muszę się wypowiedzieć chociaż anonimowe pisanie na takich forach jest dla mnie słabe. Dla wszystkich malkontentów! Nikt was na siłę w pracy nie trzyma pracę można zmienić. W kraju w którym bezrobocie przeszło do historii to nietrudne. Więc skoro ktoś nie jest zadowolony to niech idzie tam gdzie będzie zadowolony proste!
3
Niki 2017-08-18 17:22
Tez tak myślę tylko ze ci wszyscy narzekajacy tak naprawdę odejsc nie chcą. Wolą marudzić bo sprawia im to przyjemność.
Amanda 2017-08-18 17:57
Żenada. . Nic ciekawszego na tym forum nie napiszesz? Ja np jestem zadowolona i co?? Twój pogląd obalilam
gosciu 2017-08-18 19:42
jakby mieli po 70 lat...
Ktoś tam 2017-08-18 22:49
To oni sami na sile sie trzymają ... i zajmują miejsce (osobom które na serio chcą pracować)
MALYNA 2017-08-19 10:12
Teraz te starsze osoby są bardziej cenne dla firm niż te młodsze dlatego spotykam się coraz częściej z ogłoszeniami, że ktoś szuka np. osoby min. 40 lat. Po 1 mają większe doświadczenie są lojalne i bardziej pewne niż ktoś młody.
1
gosciu 2017-08-19 17:48
nie chodzilo mi o wiek ale o sposób zachowania; jeśli ktoś jest w przedziale 20-30 czy nawet 40 lat i udaje zmęczonego życiem to tego nie rozumiem
Norbi 2017-08-20 17:18
Praca w porządku ale że to praca zespolowa to uzależnieni jesteśmy czasem od wybryków innych. Mam na uwadze zbytecznie rzucane l4. Bez tego pracowałoby się dużo lepiej.
P. 2017-08-20 20:58
Chyba jest w tym jaka poprawność. Chyba masz racje.
Wicki 2017-08-22 22:48
Z tą uwaga musze sie zgodzic.. a już trochę pracuje i widzę co się dzieje
Zostaw swoją opinię o Bell - Józefów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bell