brak logo

Bell

Józefów

Opinie o Bell

Zenada 2016-11-02 06:55:52
Nie polecam z calego serca.
Szczegolnie nie polecam pracowac pod pania edyta.zero pojecia.
3
Merch 2016-11-02 07:39:11
Spokojnie Ja akuratnie uwazam , ze z KR Edytką wspolpracuje sie bardzo dobrze. Oczywiscie jesli sie chce pracowac i wywiazuje z obowiazkow. Jesli komus bardzo przeszkadza raz na jakis czas pojechac za kogos na zastepstwo i kombinuje z jakimiś L4 co chwile to nie bedzie mial tak kolorowo. Jak komus nie odpowiada zawsze moze odejsc .A nie utrudniac pracy zespołowi.
Pozdrawiam
4
Merch 1 2016-11-02 11:06:59
Potwierdzam do Edyty nie mozna mieć zastrzeżeń . Wspolpracuje sie bardzo dobrze jeżeli robi się co należy. Zero problemów. Praca łatwa lekka i przyjemna a czas pracy często nie przekracza 8 h . Pracuje od początku na tym stanowisku i robie okoko 4 tys. Km miesięcznie
6
Stary merch 2016-11-02 17:00:41
Ha ha e. wez przestan pisac sobie sama opinie.
Nie odbierasz telefonow od merchy,nie odpisujesz na wiadomosci sms oraz e-mail.
Licza sie tylko wizyty a to w jaki sposob rozmawiasz z ludzmi nie jest warte komentarza.
A pisz sobie sama opinie pod wieloma nickami niech H i R mysla ze jestes wspaniala(H,R otrzyjcie oczy).
Juz chwileczke juz momencik dobrzy merche z ponad rocznyn starzem beda odchodzic.
Dyskusje z Toba skonczylem.
13
be silent 2016-11-08 18:26:11
Jak ja widze że ktoś pisze iż praca mercha jest lekka łatwa i przyjemna to wiem że jest to ktoś kto nawet 1 m-ca nie przepracował jako merch.
1 - kręgosłup napierdziela bo ciągle albo sie schylasz po tą ,, drobnice" w samochodzie albo zadzierasz ręce i ciągle na palcach bo przecie te szary wysoko pomontowali nawet klientki marudzą a weź tam lakiery segreguj z tyłu numerami.W pomadkach jak układam zawsze se łapy pokalecze o górną półke.
2 - zawsze brudną mam kurtke od tych pudrów,cieni,pomadek.
3 - piździ przy tym samochdzie
4 - ciągle slalom gigant przy kasach a ludzie gapią sie na ciebie ale nigdy pierwisi nie przepuszczą jak nie rykniesz przepraszam.
5 - ciągłe ryje niezadaowolonych kierowniczek że znowu jesteś nawet dzień dobry pierwsze ci nie powiedzą.
6- wiecznie kartony i kartony ktoś już o tym pisał.Za chwile mi opłate podnosą w spółdzielni za śmieci.
7- nie dostaniesz urlopu kiedy chcesz tylko musisz wpasować sie w grafik,nawet jak bierzesz 2 dni to z wyrzutami sumienia że komuś dokładasz roboty, nie możesz se spokojnie iść i sie relaksować tylko stresujesz sie że koleżanka popierdziela za ciebie.

Nie mówie że ta praca jest całkiem do niczego bo tak nie jest ,ale chyba ktoś myli pojęcia jak pisze że jest łatwa lekka i przyjemna tylko dureń tak może napisać albo kierownik który se pojedzie raz na ruski rok z kimś a sam nigdy nie jeździł w zastępstwie za mercha i nie wie jak to wygląda od kuchni.amen.
3
be silent 2016-11-08 18:27:33
Jak ja widze że ktoś pisze iż praca mercha jest lekka łatwa i przyjemna to wiem że jest to ktoś kto nawet 1 m-ca nie przepracował jako merch.
1 - kręgosłup napierdziela bo ciągle albo sie schylasz po tą ,, drobnice" w samochodzie albo zadzierasz ręce i ciągle na palcach bo przecie te szary wysoko pomontowali nawet klientki marudzą a weź tam lakiery segreguj z tyłu numerami.W pomadkach jak układam zawsze se łapy pokalecze o górną półke.
2 - zawsze brudną mam kurtke od tych pudrów,cieni,pomadek.
3 - piździ przy tym samochdzie
4 - ciągle slalom gigant przy kasach a ludzie gapią sie na ciebie ale nigdy pierwisi nie przepuszczą jak nie rykniesz przepraszam.
5 - ciągłe ryje niezadaowolonych kierowniczek że znowu jesteś nawet dzień dobry pierwsze ci nie powiedzą.
6- wiecznie kartony i kartony ktoś już o tym pisał.Za chwile mi opłate podnosą w spółdzielni za śmieci.
7- nie dostaniesz urlopu kiedy chcesz tylko musisz wpasować sie w grafik,nawet jak bierzesz 2 dni to z wyrzutami sumienia że komuś dokładasz roboty, nie możesz se spokojnie iść i sie relaksować tylko stresujesz sie że koleżanka popierdziela za ciebie.

Nie mówie że ta praca jest całkiem do niczego bo tak nie jest ,ale chyba ktoś myli pojęcia jak pisze że jest łatwa lekka i przyjemna tylko dureń tak może napisać albo kierownik który se pojedzie raz na ruski rok z kimś a sam nigdy nie jeździł w zastępstwie za mercha i nie wie jak to wygląda od kuchni.amen.
1
zoom zoom 2016-11-09 16:19:58
Uważam że Kierownicy Regionalni ds. merchandisingu są zbędni zupełnie.
No bo koleżanki i koledzy w czym Wam pomagają do czego są potrzebni?
Józef 2016-11-09 18:46:47
Nie wierzę, że raptem wszyscy KR są "utrapieniem" merchów - zawsze i w każdej branży były różne relacje (lepsze czy gorsze) z kadrą menedżerską - może warto nieco się dostosować i pójść na kompromis? A Wy myślicie, że Kierownicy mają taki luz i komfort pracy?
zuzia 2016-11-10 15:14:47
Ja mam szacunek do pani KR z Warszawy chociaż to nie mój kieras.
Jeśli chodzi o komfort i luz to z tego forum wynika że tylko merchowie go mają.
Każdy ma w perwnym stopniu prze.... więc szanujmy się nawzajem :-).
merch Edyty 2016-11-10 18:49:14
oj ludzie ludzie... kazdy tylko patrzy na siebie... proponuje znalezc sie na chwile na kierowniczym stanowisku i zobaczymy jak wtedy bedziecie madrzy.. Praca jest bardzo fajna mozna sobie samemu czas zorganizowac i jak sie doprowadzi szafy do porzadku nie trzeba za duzo sie wysilac tylko robic to co nalezy a to ze niektorz sa dziecmi... to pozniej jest jak jest... jesli narzekacie to droga wolna nikt Was na sile nie trzyma... i bardzo Was prosze odczepcie się od Edyty bo nie jestescie sprawiedliwi mi sie super z nia wspołpracuje... pod kazdym wzgledem i oceniam na celujacy
6
xxx 2016-11-10 21:39:31
a ta swoje, weź Edzia spadaj bo nie przystoi na kierownika.
3
merch Edyty 2016-11-11 12:42:22
widzisz... nie udowodnie ci ale sie mylisz.
2
Merch 2016-11-12 19:34:31
Jakimi autami jeżdżą kierownicy? Są oklejone logo? Przyjeżdżają niezapowiedziani? Ja często odwiedzają sklepy? Jak ich oceniacie?
Merch 2016-11-13 22:21:05
Chodzi oczywiście o regionalnych.
balcerowicz musi odejść 2016-11-14 17:13:41
Oczywiście że przyjeżdzają niezapowiedziani.Jak ich oceniamy chyba widać po wpisach najbardziej kompetentni to z Warszawy i Poznania ten z okolic Olsztyna głupiomądry.O pani Edycie chyba już nie trzeba pisać że dawno powinna awansować poza struktury firmy.
3
alex 2016-11-14 18:33:20
Do czego są potrzebni? do zabierania premii które i tak nie są motywujące.Wogóle to chyba czas w końcu na podwyżki.
1
Fg 2016-11-16 11:19:07
Czemu ten z Olsztyna glupiomadry?
3
agatka 2016-11-27 15:11:25
Ale macie problem z tym podawaniem ręki, podawanie ręki sprzyja roznoszeniu zarazków a w dzisiejszych czasach ciągle jakieś epidemie grypy zimą.Po co chcecie się witać z kimś kto ma Was gdzieś ?
Ruda Grażyna 2016-11-28 15:14:07
haha, nie no jest jeszcze co najmniej jeden kierownik zdolny do takich rzeczy. No może akurat nie z podawaniem ręki, bo jest kobietą, podobno... :-)
Zdzisław 2016-12-01 02:36:03
2500 brutto plus licha premia. Praca zdecydowanie nie za te pieniądze. Koniec i kropka
eloo528 2016-12-01 22:55:34
Czy ktos pracuje na Dziale nadrukow? jak atmosfera, organizacja, kierownictwo?
??? 2016-12-03 12:31:40
"Oczywiście że przyjeżdzają niezapowiedziani.Jak ich oceniamy chyba widać po wpisach najbardziej kompetentni to z Warszawy i Poznania ten z okolic Olsztyna głupiomądry.O pani Edycie chyba już nie trzeba pisać że dawno powinna awansować poza struktury firmy. "

Ciekawe jakim cudem kolego/koleżanko znasz wszystkich KR? Z tego co mi się wydaje to nie ma możliwości żeby ktokolwiek z Nas miał tą przyjemność. Śmierdzi prowokacją na kilometr. Tego co napisałeś(aś) w żaden sposób nie jestem w stanie wywnioskować z wpisów. Chyba że ja jestem przygłupia albo Ty jesteś super inteligentny(a). Konkretne wywody nie są tu (chyba z wyjątkiem tych do Pani Edyty) wypisywane personalnie. Jak zatem odróżniasz te do różnych KR? Czy może jesteś którymś KR albo kimś z biura? Bo w zasadzie o biurze to by można napisać osobną historię. Czytam te narzekania i zastanawiam się czemu część z Was nie zmieni pracy? Ja nie ukrywam że rozglądam się za czymś innym, ale tylko dlatego że jestem zdemotywowana brakiem jakiejkolwiek podwyżki i tym że się na nią nie zapowiada.
2
Majkow 2016-12-04 17:41:30
Ktoś podpowie jak dostać pracę, na stanowisku mercha mobilnego od sieci sklepów Biedronka?
Ja 2016-12-04 19:19:04


do Majkow: Zaaplikować jak będzie ogłoszenie, przyjść na rozmowę i zrobić dobre wrażenie :)?
do ???: Ten Balcerowicz to pewnie znowu ta Pani E :) Odpisuje akurat na te wiadomości co pewnie wcześniej sama napisała.
do Zdzichu : Zarabiałem mniej na stanowisku przedstawiciela gdzie musiałem stawać na głowie żeby sprzedać tony drobnicy. Też bym chciał zarabiać 3 na rękę ale tragedii nie ma. Przynajmniej w moim rejonie. Pewnie zależy jak się żyje ze swoim regionalnym czy tam regionalną. Jak robie swoje to jakoś tam zarabiam, tragedia była w poprzedniej robocie jak dawałem z siebie wszystko cały miesiąc a zabrakło 200 złociszy w obrocie i premii nie było :(
Majkow 2016-12-05 00:43:27
A jak odróżnić ogłoszenie na mercha od Biedronek od mercha do innych sklepów?
Oczko 2016-12-06 14:47:25
Mam pytanie do Merchy z Biedry odnośnie planów urlopowych, czy też musicie brać urlopy po 2 tygodnie? Pytam, ponieważ nasz KR nie uwzględnia innych okresów, niż 2 tygodniowe.
1
Iwona 2016-12-06 15:02:58
Czy ktoś mi powie jak wygląda praca w kontroli jakości?
Kosmetolog 2016-12-07 18:07:58

Powiem szczerze ze niejednokrotnie zdarzylo mi sie towarzyszyc w podrozy osobie ktora pracuje w firmie bell. I tak na marginesie... wiem ze kregoslup boli, itd. Itp. Ale... gdybym tylko uslyszala o wolnym miejscu w tej firmie... z checia bym sie zatrudnila, w podskokach zwolnilabym sie ze swojej pracy na rzecz firmy Bell... jesli ktos tu czyta te komentarze z owej firmy. Podajcie e-maila. Wysle CV i postaram sie zrobic jak najlepsze wrazenie by tylko u Was pracowac.
1
ekp 2016-12-07 18:26:58
e.krajda@bell.com.pl Bardzo proszę. Miłej pracy:)
ekp 2016-12-07 18:29:46
e.krajda@bell.com.pl Bardzo proszę. Miłej pracy:)
Oczko 2016-12-08 14:59:22
Nie wiem jakim cudem jeździłaś z Merchem, skoro nam nie wolno nikogo zabierać w trasę. Wiele osób myślało podobnie na początku, teraz zmienili zdanie...
1
Akira 2016-12-09 15:49:42
Praca ok! Ale jedna rzecz mnie denerwuje w tej firmie! Czy to jakiś problem przelać wynagrodzenie na czas? Jest 9 grudzień godzina 16 a kasy brak a w poniedziałek będzie 12 . W umowie jasno jest napisane, że 10 to 10!!! a nie 12 czy 13 ktoś sie wk.. i zgłosi to do PIPu.
2
Angela 2016-12-09 19:16:13
To tak do wiadomości...

Obowiązkiem pracodawcy jest wyznaczenie konkretnego terminu, w którym wypłata będzie realizowana, oraz przestrzeganie tego terminu. Oznacza to, że jeśli pracodawca wskaże, iż wynagrodzenia będą wypłacane 5. dnia miesiąca, to w tym dniu środki pieniężne powinny być do dyspozycji pracownika – w postaci gotówki (np. przy wypłacie realizowanej w kasie) lub w formie środków pieniężnych zdeponowanych na rachunku bankowym pracownika, jeśli pracownik złożył oświadczenie dotyczące przelewu wynagrodzenia na konto. Pracodawca jest zobowiązany w związku z powyższym dokonać przelewu wynagrodzenia na konto w takim terminie, aby pracownik w dniu określonym przez regulamin pracy lub inne przepisy prawa pracy jako dzień wypłaty mógł podjąć z konta bankowego przekazane wynagrodzenie.
„Jeśli ustalony dzień wypłaty wynagrodzenia za pracę jest dniem wolnym od pracy, wynagrodzenie wypłaca się w dniu poprzednim” (art. 85 § 3 Kodeksu pracy). Również i w tym przypadku środki powinny być udostępnione „fizycznie” pracownikowi na koncie w dniu poprzednim, a nie dopiero w tej dacie przelewane. Realizacja przelewu musi więc być wykonana w takim terminie, który pozwoli na dochowanie określonego przepisami wewnątrzzakładowymi terminu, będącego dniem wypłaty bądź dniem poprzednim, jeśli dzień wypłaty jest dniem wolnym od pracy.
2
Akira 2016-12-10 19:32:15
Dokładnie o to mi chodzi, ja nie będę robiła z tego problemu, że dostanę 12 czy 13... ale jeśli jest termin wyznaczony na 10 to powinno być 9 skoro 10 wypada w sobotę. A jeśli firma się spóźnia to niech zrobią aneksy, że wynagrodzenie jest wypłacane na 15 każdego miesiąca i wtedy mogą przelewać tak jak teraz 12 czy 13.
1
anonim 2016-12-10 21:17:51
Popieram przedmówcę i dodam coś od siebie. Obecnie oprócz wszystkich powyższych rzeczy pilnujesz i drukujesz ceny , które muszą się znaleźć w listwie nad towarem- w zależności od uprzejmości kierowników na Biedronkach albo wydrukują Ci je bez problemu albo prosisz się o to na następnej Biedronce... Różnie wygląda tutaj czas oczekiwania... Do tego przy wymianie PROMO, czyli towaru ze środkowej części szafy zabierasz go ze sobą do domu i segregujesz rodzajami, następnie kolorami i dopiero odsyłasz dokładnie zabezpieczone i oklejone do firmy. Za czystość szaf możesz mieć zabraną premię, tylko jak i czym czyścić szafy skoro firma wysyła nam JEDNO OPAKOWANIE 1 raz w miesiącu. Biorąc na logikę jak ktoś ma do odwiedzenia 25-30 punktów w ciągu 3 dni i zużyje 1 chusteczkę na każdym a opakowanie posiada 50-60 sztuk, to jakim cudem ma nam ono starczyć na miesiąc skoro w tygodniu tych wizyt jest 46-55 ? Premie kolejny powód do dyskusji, są one uznaniowe i często nieadekwatne do wykonywanej pracy...
2
Merch.... 2016-12-10 22:44:16
A ja lubię Edyte, bez kitu, naprawdę
1
B.G. 2016-12-10 23:13:06
Pracuje w firmie od niedawna i jesli powiem iż gorąco pozdrawiam moje dzewczyny z regionu- czyli Age i Monię to niektórzy mnie skojarza. Czemu nie? Nie boję się mówić otwarcie. Po to to forum hehe I powiem więcej- moją kierowniczke Edyte też pozdrawiam. Poza tym kultura nakazuje by szanować ludzi, a cywilna odwaga każe mówić wprost o tym co boli. Z kolei opluwac anonimowo kogoś na forum to tchorzostwo. Może to kwestia dorosłości albo wychowania. Co do samej pracy w Bell - od wielu osób słyszałam że sie podoba, ja jestem tego samego zdania. I piszę to szczerze- bez naciągania prawdy. Jak ktoś mi nie wierzy to czekam,aż obrzuci mnie błotem.
2
Inny 2016-12-10 23:19:19
Ja cie blotem nie obrzuce i cenie za szczerość. Tak trzymać
1
Olaf 2016-12-10 23:21:42
W jakim regionie jesteś? Jak tak fajnie too sie przyniosę ;)
Ktoś 2016-12-11 01:02:20
Obrońca edyty??
B.G. 2016-12-11 01:05:36
W najlepszym; )
B.G. 2016-12-11 01:09:02
Raczej Team'u, w którym pracuję;)
Ktoś 2016-12-11 01:43:26
Teamu? Nie ms takieho czegoś w bell
B.G. 2016-12-11 01:48:23
Jest, jeśli zadbają o to wszyscy; )
Ktoś 2016-12-11 02:19:41
Nie wieże, ktoś ci zaplacil za pisanie tych bajek?
B.G. 2016-12-11 02:21:34
Rozczaruje Cię, ale nie;)
Ktoś 2016-12-11 02:45:22
Glupio w cos wiezysz, moze taka naiwana jestes ze dajesz sie naciągac na nadgodziny i wysoką premie? Siedzzisz caly dzien w zimnym aucie i klocisz z kierownikami?
B.G. 2016-12-11 03:38:27
Nie narzekam na nadgodziny ani na premie. W aucie mam ciepło, a kierowników przychylnych, niektórych nawet bardzo. Dlatego pracę szanuję. Widzę, że Ty jesteś rozgoryczony (a) życiem i wyżywasz się na innych. Szkoda, że dużo takich osób siada na forach, a później psuje opinię innym, miesza w głowach i szerzy zamęt. Może to kompleksy? Jak chcesz naprawić świat, to zacznij od siebie. Żegnam.
2
zuzanna 2016-12-11 06:54:57
hej;]Zastanawiam się nad pracą w bell i jak czytam te opinie to różnie to brzmi; ale chyba złoże aplikację ;))) ten koment "Jak chcesz naprawić świat, to zacznij od siebie." jest dobry; hahahahahaha ale fajtycznie, po co kogoś bluzgac jesli inni są zadowoleni
1
kicior 2016-12-11 06:58:35
a błota na dworze jest teraz dużo i jakoś nikt nie rzuca hihihihi
Zostaw swoją opinię o Bell - Józefów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bell