brak logo

3D Expert Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o 3D Expert Sp. z o.o.

Tara 2013-09-08 22:00:04
Ja miałam 3 umowy i nigdy nie bylo zadnych problemów. Robota raczej nie nalezala do cięzkich ale na produkcji tam nie mozna liczyc na umowe o pracę, bo jets tylko sezonami, ale warto się załapac.
informatyk 2013-09-17 20:23:43
Ktoś pytał o pracę na etacie w charakterze grafika. Ja pracowałem na etacie pół roku jako informatyk ale było to przed ponad rokiem, pózniej trafiła mi się okazja wyjazdu i pracy za granicą. Raczej miło wspominam współpracę, na pewno nauczyłem się ciekawych rzeczy i co do kasy, to kokosów moze i nie bylo, ale i nie mogę potwierdzic sytuacji o jakich ktos tu pisał z produkcji. Ja kase dostawałem na konto i raczej była na czas. Na produkcję trafiały różne osoby, jednym się podobało, innym nie, jak w każdej firmie. Oni chyba dostawali na akord, to jak ktoś mało zrobił to mało dostał.
mm 2013-09-23 14:35:47
informatyk - 2013-09-17 20:23:43

Ktoś pytał o pracę na etacie w charakterze grafika. Ja pracowałem na etacie pół roku jako informatyk ale było to przed ponad rokiem, pózniej trafiła mi się okazja wyjazdu i pracy za granicą. Raczej miło wspominam współpracę, na pewno nauczyłem się ciekawych rzeczy i co do kasy, to kokosów moze i nie bylo, ale i nie mogę potwierdzic sytuacji o jakich ktos tu pisał z produkcji. Ja kase dostawałem na konto i raczej była na czas. Na produkcję trafiały różne osoby, jednym się podobało, innym nie, jak w każdej firmie. Oni chyba dostawali na akord, to jak ktoś mało zrobił to mało dostał.
coś kręcisz. na produkcji była godzinówka. Byłeś tam informatykiem i wiesz co się na produkcji działo? ''w biurze'' dziewczyny tez za duzo nie zarobiły. wszyscy raczej do ręki dostawali kase.
2
PT 2013-10-13 00:33:10
Firma 3D Expert Sp. z o.o. to przedsiębiorstwo bardzo rozwojowe nastawione na nowe technologie. Praca w tej firmie to czysta przyjemność. Produkcja okularów 3D oraz materiałów reklamowych nie odbywa się obecnie w sposób ciągły ale firma bardzo inwestuje w marketing i niebawem ta sytuacja biorąc pod uwagę ogromne zapotrzebowanie rynku z pewnością się zmieni. Moje wynagrodzenie nie jest obecnie na wysokim poziomie ale mam umowę uzależnioną od obrotów i staramy się wraz z zespołem by marka 3D Expert stała się powszechnie rozpoznawalna. Firma ostatnio rozszerza swoją działalność o produkcje filmowe i fotograficzne oczywiście w 3D.
K.M. 2013-11-17 09:52:41
Ostatnia opinia wcale mnie nie dziwi...( usunięte przez administratora ). Zawsze są duże plany i pomysły ale niestety nic z tego nie wychodzi. Prawdą jest też to , że niestety nie ma tak dużego zapotrzebowania na jednorazowe okulary 3D jak szef twierdzi.
Nie jest to absolutnie firma rozwojowa.
8
ł 2013-12-04 15:46:35
Sugeruję 10 razy zastanowić się zanim zaczniecie pracę w tej firmie. Wszystkie komentarze na temat tej firmy są prawdziwe. ( usunięte przez administratora )Omijać szerokim łukiem.
7
np 2013-12-05 22:11:56
Żenujący komentarz, żenującego pseudopracownika, który dostał etat, ubezpieczenie i szansę zdobycia ciekawego doświadczenia na starcie swojego młodego zawodowego życia i któremu wcześniej nikt jeszcze takiej szansy nie dał. Jeśli ktoś nie potrafi z tej szansy skorzystać, niestety... wypada. Zamiast swoje frustracje wylewać na firmie zastanów się, czy znajdziesz taką, która będzie ci płacić za nic. Albo załóż firmę i zatrudnij samych takich jak ty.
1
qwerty 2013-12-18 10:32:11
Składki jak już płacą to żenująco niskie. Wszystko po kosztach. Te ich umowy to smiechu warte.
8
qqq 2014-01-09 10:50:29
Jak tak można bezczelnie pisać na pracowników że to obiboki,jeżeli wszyscy pracują na pełnych obrotach. Szef wpienia się na pracowników że musi wypłacić uczciwie zarobione pieniądze i dlatego tak wypisuje. A ciekawe jak ma płacone ta pani która godzinami siedzi przed komputerem?
5
ernest 2014-10-20 13:40:11
Profesjonalna strona internetowa, szybki kontakt, rzetelne i konstruktywne rozwiewanie wątpliwości. Do momentu wpłacenia gotówki za projekt. Miało być za 3 dni, wyszło za trzy tygodnie. Miało być docięte pod wymiar było wycięte w prostokąty. 0 przeprosin, 0 wyjaśnień, 0 efektu 3d. Ot tacy fachowcy z Bydgoszczy z atramentówką Epsona na zapleczu :) B2B - Bydgoszcz to Business...
2
Siedlce 2014-10-24 10:20:20
A ta firma szuka teraz przedstawiciela handlowego na działalności gospodarczej. Ma ktoś spostrzeżenia z takiej współpracy z tą interesującą firmą?
1
jug 2014-10-29 08:12:28
Człowieku nie pakuj się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poszukaj czegoś innego , bo tu tylko stracisz - nerwy i kasy nie zobaczysz pewnie szybko. Z dala od takich firm , gdzie tylko kombinują i cwaniakują. SZCZERZE NIE POLECAM
1
mllio 2014-12-08 21:25:09
widać niewiele się zmieniło. bankruci z długami, którzy lecą na przekrętach. amatorzy na dodatek a nie eksperci!
2
xhol 2014-12-09 16:49:22
przedstawiciel handlowy brzmi dumnie. odradzam współpracę z nimi i jak poprzedni autor odpowiedzi radzę szukać czegoś innego. chcą kogoś wydymać jako akwizytora, który ma wciskać ludziom jakiś szajs za marne prowizje. kombinatorzy i tyle.
2
#ver. 2014-12-15 18:26:28
nie polecam
3
o3 2015-01-02 17:50:27
oszuści!
3
%%%%%%%%%%%% 2015-01-05 22:48:15
Ludzie, wy się tylko nie dajcie zrobić w bambuko bo jak sami się nie upomnicie o swoje to kasy już nie zobaczycie.
3
były_pracownik 2015-01-22 20:56:23
Nigdy ale to nigdy nie podejmujcie starań by pracować w tej oszukańczej firmie!!!!
2
mopik 2015-01-26 21:24:43
nie tylko ja potwierdzam, że to ludzie nieuczciwi do szpiku kości!
2
kobieta pracująca 2015-02-28 19:50:59
Sprzątaczki w tej firmie nie otrzymały za ubiegły rok 13-tej pensji, to skandal! Na święta dostałam 3 ręczniki frote.
1
%%%%%%%%%%%%%%%%% LEONARD %%%%%%%%%%%%%%%%% 2015-02-28 20:05:24
Zlikwidowali przerwy na drugie śniedanie, ostatnio zapowiedzieli że zniosą przerwę obiadową i zabronią nam palić papierosy! Dobrze że oddychać wolno.
1
Anasturcja 2015-03-04 15:53:19
Moja siocha robiła u nich 2 lata na produkcji, zapieprzała po 8 godzin dziennie i ani razu orgazmu nie miała!!! W życiu bym do nich do roboty nie poszła.
1
gronostajjj 2015-03-04 15:59:25
Byłem u nich przedstawicielem handlowym , mialem dostac służbowe audi, a zamiast tego dostałem opla, telefon miał być wodoszczelny, ale jak mi wpadł do kibla to się popsuł, więc nie był wodoszczelny. Są bezczelni, jak tak można?
1
pomoc kuchenna ------ 2015-03-04 16:05:28
Osobiście widziałam jak kucharka rozcieńczała jogurty maślanką i dawali to do obiadu.
1
Wandzia 2015-03-04 16:14:18
A mi się miło pracuje. Obibokom nigdy i nigdzie nie będzie dobrze. Wszyscy wiedzą kto wypisuje tutaj te bzdury, dziwne że aktywnosć niezadowolenia wzrasta jak ktos wyleci bo się nie sprawdził. I mi jogurt smakuje !!!
1
znacie to? 2015-03-04 16:23:47
Przychodzi baba do mechanika samochodowego i już na wejściu robi mu loda. Po wszystkim mechanik pyta - A pani co?
- A ja nic, hamulce mi puściły.
1
Mechanik 2015-03-04 20:40:10
- A mi zwieracze, hehehehe
1
sierżant 2015-03-05 13:39:48
Ty "Wandzia" jeszcze nie wyleciałaś? Ciekawe co byś zrobiła bez tej roboty? Czym byś karmiła swoje młode he he zawsze piszesz "obiboki" a największym obibokiem jesteś ty :)
2
eustachy 2015-03-05 14:48:32
To skandal! Pupilka kierownika może na przerwie wypalić całego papierosa a my tylko po pół!
1
σтωαятα туℓкσ dℓα cιєвιє.♥ 2015-03-05 14:57:10
tak tak ta cała wandzia to cwaniaczka a w sobotę znowu jajecznicę przypaliła! szanowny panie dyrektorze jeśli w tym miesiącu nie dostanę dawno obiecaną podwyżkę to nie powiem kogo widziałam jak w zeszłym tygodniu pakował sobie do torebki trzy serki topione kremowe z pieczarkami!!! ot co!!!
2
2015-03-05 19:56:07
ej wandzia smakuje ci rozcieńczony yogurcik ??? bo ty byle co jesz i byle co gadasz
1
przystojniak 2015-03-06 12:32:17
Kultura pracowników biurowych, a zwłaszcza sekretarki, wpływa pozytywnie na odbiór firmy. Znajomość reguł savoir-vivre daje poczucie swobody i jednocześnie uwalnia od stałej niepewności czy postępujemy właściwie. Od kultury pracowników zależy też dobra atmosfera w pracy, co jest niezwykle ważne.

Dobrze wychowany człowiek stosuje zasady savoir-vivre zarówno w życiu prywatnym, jak i w życiu zawodowym.


A od siebie dodam że szef firmy powinien się dobrze prezentowac, umiec się ubrac i pachniec dobrą wodą, to samo można powiedziec o sekretarce która powinna modnie się ubierac, nie w żadne stare, brudne adidasy, swetry i polary z minionej epoki oraz zadbac o modną fryzurę.
2
bbb 2015-03-06 13:27:53
co ty wandzia za bzdury wypisujesz że niby kto wyleciał z tej śmiesznej firemki co? przede wszystkim nikt nigdy nie wyleciał bo każdy zobaczył jak tu jest i sam nogę dał, taka ważna jesteś a ludziom na czas płaciliście i wszystkie rachunki popłacone?
1
Rammek 2015-03-24 13:08:44
Czekam na okulary już 3 miesiące. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i również ich nie otrzymałem. Jutro idę złożyć sprawę na Policję. Nigdy wiècej nie zrobię tam zakupów :/ Nie odbierają również telefonów :/
3
hma 2015-03-24 18:43:15
racja, że "szef firmy powinien się dobrze prezentowac, umiec się ubrac i pachniec dobrą wodą, to samo można powiedziec o sekretarce która powinna modnie się ubierac, nie w żadne stare, brudne adidasy, swetry i polary z minionej epoki"... kto widział szefostwo, wie o czym mowa.
a durne komentarze chyba miały odwrócić uwagę od złej sławy tej firmy.
1
fa 2015-03-26 17:27:30
No skąd ja to znam, okulary nie zrobione na czas! Dodam jeszcze że duża partia zrobiona była nieestetycznie, odklejała się lub była krzywo przyklejona
1
tony 2015-05-18 16:51:36
słaaaaabi są
1
pracownik 2015-07-13 22:24:25
Jesli chodzi o ta firme 3D Expert,która figuruje na ul.Glinki 146 w Bydgoszczy to odradzam.Dług,za długiem.Pracownicy nie otrzymuja wynagrodzenia na czas,a jak juz otrzymaja to w ratach(2lub nawet 3)Klienci przeważnie nie zadowleni,same skargi lub zwroty.Brak organizacji pracy o ile ona w ogóle jest.Ja osoboscie zrezygnowałem sam bo nie bylo pracy i oczywiscie kasy tez nie moglem sie doprosić.Wstyd!!!!!
1
byłypracownik 2015-07-17 13:26:04
co takiego? od 1500 do 3000 zł ? O jakich pieniądzach mówisz? Chyba nie w tej firmie, jeszcze nigdy tyle kasy nie zarobiłam w tej firmie bo z pracą tam kiepsko,trochę pracy jest potem zastój i nie ma nic następnie troszkę coś tam jest, ta śmieszna firma zieje pustką tak jak portfel szefa bo i na wypłaty dla pracowników nie ma.
:) 2015-07-22 14:36:51
ha ha ha koń by się uśmiał tą firmę prowadzi niepoważny człowiek który ludziom mydli oczy. nie dajcie się nabrać bo szef to doskonały aktor umie tylko nieźle bajerować i obiecywać i pomylił się z powołaniem powinien aktorem albo jeszcze lepiej politykiem oni też tak kłamią i obiecują
1
majev 2015-07-27 19:18:11
jak oni się jeszcze uchowali? dług za długiem i to nie tylko wobec pracowników!
oszukany 2015-08-12 16:27:57

jesli chodzi o 3d Expert z ul.Glinki 146(w chwili obecnej okolice os.Lesnego) to sie zgadzam.Roboty nie ma,pomysłow brak a jak sa to na 1 dzień haha.
dług za długiem,nie płaci czynszu za wynajem biura to go wyjebutali z Glinek,nie pLaci pracownikom zaległych wynagrodzen.A ci co pozostali to oczywiscie żyja nadzieja ale jak to u nas sie mówi "nadzieja matka głupich"Szkoda mi tylko tej dziewczyny o imieniu P.... która robi zamowienia przez internet bo wykształcona a siedzi za marne grosze,których tez nie dostaje na czas.Reszty mi nie żal bo fałszywi i kase dla siebie biora.Wiadomo o kim mowa!!!Podobno juz skargi w PIP wpłynęły,zobaczymy co z tego wyniknie.
byłypracownik 2015-09-22 18:16:13
oczywiście ta ostatnia opinia jest napisana przez samego szefa, i kolegą twoim nie jestem zapamiętaj to sobie
na szczęście były pracownik 2015-10-13 20:07:57
długi, długi i jeszcze raz długi. Firma nie bez powodu przenosi się z miejsca na miejsce. Pracownicy muszą się prosić o swoje pieniądze, zaległe wypłaty dostają w ratach, a kiedy upominają się o swoje słyszą tekst "jaka praca, taka płaca". Obiecująca branża, bardzo fajna i zgrana ekipa, niestety wszystko psuje bezczelne kierownictwo oporne na pomysły innych. NIE POLECAM :)
-dy- 2015-11-22 08:17:36
Chodziło oczywiście o te opinie pozytywne, wszystkie opinie pozytywne o tej firmie pisze szefostwo
lunar 2015-11-30 22:23:06
długi mają wszędzie gdzie się da. kombinatorzy i oszuści.
. 2015-12-11 11:11:57
Jeśli nie byłeś pracownikiem tej firmy to po co się wypowiadasz, nie wiesz o co chodzi a na rozmowie kwalifikacyjnej każdy pracodawca jest miły
ra 2016-01-07 07:21:35
Mnie bardziej interesuje czy zawsze jest praca dla mnie, czy szef zawsze wypłaca pensję na czas a nie to czy jest miły na rozmowie kwalifikacyjnej, mnie nikt nie musi słodzic, wykonuję dobrze swoją pracę i chcę za nią zapłatę tyle ile mi się należy
et. 2016-01-24 23:09:35
mendy
bruno 2016-05-07 22:19:04
to się podziel tą wiedzą o firmie @ lakjhu, mnie to bardzo interesuje ta firma i jako potencjalny pracownik chciałbym coś o nie się dowiedzieć
Zostaw swoją opinię o 3D Expert Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3D Expert Sp. z o.o.