brak logo

Premium Technik Polska Sp.zo.o

Łódź

Opinie o Premium Technik Polska Sp.zo.o

Klient 2011-08-18 11:11:26
Firma Premium Technik Polska Sp.zo.o w Łodzi , niestety nie spełnia moich oczekiwań w żadnym stopniu. Miałem nadzieję, że nasza współpraca będzie trwała natomiast jest zupełnie odwrotnie.( usunięte przez administratora )
ts 2011-09-29 13:59:45
co miał autor na myśli w sprawie wywiązywania się z zamowień ?
były pracownik 2012-01-12 03:00:10
oooo - ta firma jeszcze istnieje ?
warsztat 2012-01-17 09:30:43
kupiłem u nich sprzętu za (usunięte przez administratora) podnośnik zapłaciłem z montażem po 2tygodniach przywiozła go inna firma ze Zgierza i każe płacić za montaż.inna skrzynka narzędziowa jak w zamówieniu.A oni wystawili mi fakturę imienną.Na co płatnikowi VAT faktura imienna nie zrozumieli do dziś-bo właściwej nie dostałem ,a minoł już rok.
NIGDY WIĘCEJ TAM NIC NIE KUPIE
fan 2012-02-23 21:17:14
kupił Pan sprzęt od (usunięte przez administratora) to porawda ze pracowal w firmie, niestety ale okazal się osobą (usunięte przez administratora)
To nie powod aby pisac w ten sposob, zna pan tego typa ze zgierza on prowadzi swoja firme (usunięte przez administratora)
klient 2012-08-13 12:50:12
Widzę są duże zmiany w tej firmie. Nowi przedstawiciele, którzy znają towar i umieją go polecić. Są przede wszystkim kompetentni, otwarci i mili. Ja do tej firmy bynajmniej jak na razie nie mam zastrzeżeń. Najważniejsze, że towar na czas i cena konkurencyjna.
klient 2012-09-03 10:52:01
nie róbcie sobie sami pozytywnej reklamy.
klient 2012-09-03 11:03:27
zapomniałem dodać och jakich wspaniałych macie handlowców co patrzą tylko wcisnąć towar ,a do wyjaśnień i REKLAMACJI nie ma nikogo ! uwaga (usunięte przez administratora) !!!
menzura 2012-09-14 14:47:51
Jaki trzeba mieć zryty beret żeby w taki naiwny sposób pisać post chwalący firmę w której jest się:
a)szeregowym pracownikiem-(usunięte przez administratora)*
b)osobą obejmującąkierownicze stanowikso*

*niepotrzebne skreslić
klient 2012-09-19 10:06:33
No cóż jak się nie potrafi dobrze prowadzić firmy to trzeba się samemu reklamować i wystawiać pozytywne opinie. Co poniektóre osoby na stanowiskach kierowniczych pomyliły chyba branże, bo znajomość tematów z ich strony jest lekko mówiąc żenująca . Nawet ich pseudo zapał nie pomoże tym biednym handlowcom w osiągnięciu wyników. Niestety nie polecam korzystania z ich usług , chociaż jak ktoś chce poprawić sobie humor to niech się spotka z jednym z kierowników regionalnych lub samym dyrektorem handlowym wrażenia jak to mówi reklama bezcenne :-)
abc 2012-09-27 11:26:46
nie znam firmy w której jest wszystko super, idealnie itd., ale jeśli w tej firmie nie zmieni się coś pod kątem organizacyjnym tj. dostępność produktów i terminowość dostaw to upadnie na samo dno.
Łożysko Kulkowe bez smaru 2012-11-05 15:37:58
Nie rozumiem wpisów opisujących w czarnych barwach tą Spółkę. Ja pracuję od kilku miesięcy jako Przedstawiciel i jestem bardzo zadowolony. Mam auto służbowe, komórkę i laptopa. Do tego bardzo fajnego przełożonego regionalnego. W biurze pracują sami kompetentni, mili i uczynni pracownicy a nasz Prezes jest wręcz BOSKI. Zna się na wszystkim, jak trzeba to pocieszy i pomoże. Drzwi do jego gabinetu są zawsze otwarte dla pracowników. Często do nas dzwoni i wspomaga. Do tego mamy fajny sklep internetowy. Zawsze wynagrodzenie na czas, są urlopy, umowy o pracę, spotkania okolicznościowe i w ogóle fajna rodzina i ciepła atmosfera. Pozdrawiam wszystkich pracowników, przełożonych i zarząd. Oby tak dalej!
eksłorker 2012-11-18 10:23:15
Eshhh,,, to chyba strasznie dałem ciała odchodząc, taki dopas mnie ominął.... no i 10 moich kolegów z biurek obok również.....
Szkoda mi ludzi którzy musza takie bajki wypisywać zeby tylko zwabić nowych chetnych do pracy.... nie lepiej poszukac czegos bardziej kretywnego , gdzie w pelni wykorzystasz swoj talent pisarski ??
Łożysko Kulkowe bez smaru 2012-11-19 17:16:21
eksłorker - nie zrozumiałeś sarkazmu we wpisie powyżej...
eksłorker 2012-11-26 19:58:59
zrozumiałem :))),
dotyczyło to wczesniejnszych wpisow.
dajdo 2013-06-09 22:04:49
Nie polecam, wszyscy fajni ludzie uciekają z tej firmy, szkoda bo swego czasu ekipa była fajna a teraz zostali sami desperaci z brakiem pomysłu i perspektyw na przyszłość. Zal patrzeć:(
dajdo 2013-06-12 10:25:12
Jeśli wykażesz się i dobrze zaprezentujesz to juz na starcie masz szanse na całkiem przyzwoite pieniądze. Ale jesli na "próbnym" nie dasz rady to wylecisz.
wiedzmin 2013-06-13 14:38:40
Jak idzie Twój mąż tam do pracy to miej go na oku bo tam pracują osoby którym nie zależy na swojej rodzinie a tym bardziej że ktoś jest w związku.Ja jestem w trakcie rozwodu pewnie nie trudno się domyśleć.Pozdrawiam
były 2013-06-23 09:18:42
nie wiem jak jest teraz ale dawniej można było zarobić od 3k do nawet 6k, niektórzy nigdy nie widzieli 3k ale to (usunięte przez administratora).
Po co się pchać do tej firmy skoro mają ją zamknąć ?
Jeśli interesujesz się giełdowymi wiadomościami i posłuchasz rynku to się dowiesz, że są kilka milionów PLN na minusie
fado 2013-06-23 21:25:18
zgadzam się . firma pada jak cała (usunięte przez administratora) :(
FdSZ 2013-07-05 09:56:12
Odradzam.

W wolnej wypowiedzi stwierdzam:
-nigdy nie ma wypłaty na czas to jest 10.
-duży stres
-zero szkoleń produktowych
-brak towaru bo nie ma kasy by go zamówić
-ogólny stres ciśnienie na sprzedaż(według nich można sprzedać jakąś techniczną rzecz wtedy gdy jej ktoś nie potrzebuje)

-dajcie spokój z pracą w tej firmie moja szczera rada :)

były 2013-07-05 22:15:34
(usunięte przez administratora)
07.2013 - firma przestała istnieć,
brawo, brawo, BRAWO !!!

:)
Pozdrawiam wszystkich byłych
??? 2013-07-06 20:39:08
Ktora firma przestala istniec?
były 2013-07-07 12:54:50
Premium
dosi 2013-07-07 19:43:56
Szkoda, potencjał Premium był ogromny, ale niewłaściwe decyzje niewłaściwych osob sprawiły ze firma sie rozpadła :(
salsa 2013-07-25 20:28:15
wszystkiego po trochu, głównie złe zarządzanie i brak kasy na wszystko. Najwazniejsze, w pierwszej kolejności kasa ma wpłynąć na konto najwyższego Elprezesso, a dopiero później zewnętrzni kontrahenci.
Najlepszy Prezes Premium (usunięte przez administratora), ale widocznie góra była odmiennego zdania. Jeśli ktoś zna swoją wartość to wypada z gry,nie moze przecież być lepszy od najwyższego.
WIlk 2015-03-01 00:35:46
@salsa ale właśnie w Polsce to tak jest. Cebulowy kraj . Zazwyczaj zamiast cieszyć się z faktu że posiada się zdolnego pracownika to się go gnoi i nie daje żadnych argumentów żeby został na dłużej, a chyba powinno być odwrotnie, pracownicy którzy mają pojęcie w swoim fachu powinni być nagradzani. Od tego jest system premiowy. Nie posiada może ta firma takiego systemu ?
koo 2016-05-11 15:41:34
no i jak to teraz wygląda, co możecie o tym powiedzieć na chwilę obecną? wydaje mi sie, ze nie ma ofert od nich.
Zostaw swoją opinię o Premium Technik Polska Sp.zo.o - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Premium Technik Polska Sp.zo.o