brak logo

JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska

Łódź

Opinie o JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska

k----1 2014-06-28 14:57:27
to wszystko prawda
8
Stan 2016-01-27 21:16:50
Co to w ogóle jest na tej stronie ? Jakieś informacje śmiecie sprzed lat. Jestem dostawcą mleka najwyższej jakości , a wy w tym zarządzie i radzie nadzorczej - co (?) - nie umiecie czytać wrogich i podłych opinii i ocenić ich wpływu na konsumentów ? No chciałoby się powiedzieć : Qrwa , no myślcie trochę o swojej reputacji i jej wpływie na wyniki finansowe .
1
wolny 2016-01-30 17:18:55
I tak finanse są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
pracownik 2016-02-06 10:52:53
Witam a ja jestem pracownikiem Jogo, który pracuje ponad 20 lat, tak jak wiele moich koleżanek i kolegów, a są i tacy, którzy pracują ponad 30. Proszę mi pokazać firmę w Łodzi, w której ludzie tak długo pracują. Jak czytam te poprzednie bzdety to krew mnie zalewa, ponieważ znam prawie wszystkich ludzi w mleczarni i wiem, że zarówno jak i tzw. zwykli pracownicy wszystkich działów, a także ich szefowie uczciwie pracują dla dobra swojego i firmy. Każdy z tych pracowników nie napisze źle o swojej firmie, bo wie,że firma to ludzie, którzy dla niej pracują, to tak jakby opluwał kolegów i ich wysiłek. I właśnie min. te lata pracy, dały wymierne efekty w postaci świetnych wyrobów Jogo, proszę mi pokazać choć jedną osobę w Łodzi, która nie zna naszej firmy i nie kupuję któregoś z jej produktów, kupuje bo jej smakuje.Znam klientów, którzy mają 90 lat i twierdzą, że swoją świetną formę zawdzięczają naszym produktom, a od siebie mogę dodać, że mój syn ma prawie 1,90 cm wzrostu jest zdrowy jak byk i zawsze był karmiony produktami JOGO, takie są fakty. Faktem jest też to, że zarabiam sporo więcej niż 1200 zł, wypłaty zawsze na czas i normalne umowy o prace, a jestem szeregowym pracownikiem, który nigdy nie miał, żadnych poważnych incydentów ze swoimi przełożonymi, powód był prozaiczny, wykonywałem rzetelnie swoje obowiązki. Firma ze wszystkiego co było w umowie zawsze się wywiązywała, także też nie rozumiem tych wszystkich, którzy krytykują Prezesa, nie mając zielonego pojęcia o prowadzeniu tak dużej firmy, która caly czas jest i dalej się rozwija. Taka jest prosta prawda o firmie JOGO, pozdrawiam wszystkich pracowników, a klientom jeszcze raz polecam bardzo dobre produkty naszej firmy
7
waldemar 2016-02-11 21:01:44
To idealny pracownik się trafił i idealny zakład pracy.
pracownik 2016-02-22 19:25:35
Pracuje w tej firmie juz bardzo dlugo , faktycznie jesli sie chce pracowac i nic się nie wywinie mozna sobie pracowac . Zarobki nie są rewelacyjne ale tez i nie bardzo niskie . W każdej pracy są plusy i minusy tak samo jest u nas a opinie ( te negatywne ) są mocno przesadzone i napisane ( tak podejrzewam ) przez osoby sfrustrowane i złe ze wyleciały . Pozdrawiam .
3
wielbiciel 2016-03-20 19:49:41
jest tam bardzo żle
1
jan 2016-04-12 19:03:16
CO tu sie dzieje ?Ludzie ogarnijcie sie w kazdym zakładzie pracy sa znajomosci i układy.Ale jedno powinno łaczyc dobro dla zakładu pracy,jesli sie chce pracowac .Ale odwazni sa widac tylko w necie bo anonimowo mozna napisac wszystko .Skonczcie z ta zenujacymi wpisami bo sami sie pograzacie .
3
anastazja,p 2016-04-14 19:21:51
a dlaczego Jan nie jest na tyle odważny by podpisać sie z imienia i nazwiska ?
5
krysia 2016-05-21 13:35:48
to wyrobicie te lody bambino ?
2016-09-27 12:09:53
Czy ktoś wie, ile zarabia Technolog Żywności w JOGO?
Am 2016-09-27 12:18:20
Z tego co mi wiadomo to jeśli chodzi o Technologów Żywności to zarabiają od 2000 zł netto, do 2800 w zależności chyba od stażu, ale zainteresuj się też może Operatorem Maszyn i Urządzeń na produkcji spożywczej, wiem, że trochę co innego, ale pensja porównywalna
Taddam 2016-11-25 15:37:57
Tyle to w Jogo zarabia aparatowy. A Technolog to ma spokojnie z 6000.
Zostaw swoją opinię o JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska