brak logo

JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska

Łódź

Opinie o JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska

k----1 2014-06-28 14:57
to wszystko prawda
14
Stan 2016-01-27 21:16
Co to w ogóle jest na tej stronie ? Jakieś informacje śmiecie sprzed lat. Jestem dostawcą mleka najwyższej jakości , a wy w tym zarządzie i radzie nadzorczej - co (?) - nie umiecie czytać wrogich i podłych opinii i ocenić ich wpływu na konsumentów ? No chciałoby się powiedzieć : Qrwa , no myślcie trochę o swojej reputacji i jej wpływie na wyniki finansowe .
2
wolny 2016-01-30 17:18
I tak finanse są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
pracownik 2016-02-06 10:52
Witam a ja jestem pracownikiem Jogo, który pracuje ponad 20 lat, tak jak wiele moich koleżanek i kolegów, a są i tacy, którzy pracują ponad 30. Proszę mi pokazać firmę w Łodzi, w której ludzie tak długo pracują. Jak czytam te poprzednie bzdety to krew mnie zalewa, ponieważ znam prawie wszystkich ludzi w mleczarni i wiem, że zarówno jak i tzw. zwykli pracownicy wszystkich działów, a także ich szefowie uczciwie pracują dla dobra swojego i firmy. Każdy z tych pracowników nie napisze źle o swojej firmie, bo wie,że firma to ludzie, którzy dla niej pracują, to tak jakby opluwał kolegów i ich wysiłek. I właśnie min. te lata pracy, dały wymierne efekty w postaci świetnych wyrobów Jogo, proszę mi pokazać choć jedną osobę w Łodzi, która nie zna naszej firmy i nie kupuję któregoś z jej produktów, kupuje bo jej smakuje.Znam klientów, którzy mają 90 lat i twierdzą, że swoją świetną formę zawdzięczają naszym produktom, a od siebie mogę dodać, że mój syn ma prawie 1,90 cm wzrostu jest zdrowy jak byk i zawsze był karmiony produktami JOGO, takie są fakty. Faktem jest też to, że zarabiam sporo więcej niż 1200 zł, wypłaty zawsze na czas i normalne umowy o prace, a jestem szeregowym pracownikiem, który nigdy nie miał, żadnych poważnych incydentów ze swoimi przełożonymi, powód był prozaiczny, wykonywałem rzetelnie swoje obowiązki. Firma ze wszystkiego co było w umowie zawsze się wywiązywała, także też nie rozumiem tych wszystkich, którzy krytykują Prezesa, nie mając zielonego pojęcia o prowadzeniu tak dużej firmy, która caly czas jest i dalej się rozwija. Taka jest prosta prawda o firmie JOGO, pozdrawiam wszystkich pracowników, a klientom jeszcze raz polecam bardzo dobre produkty naszej firmy
11
waldemar 2016-02-11 21:01
To idealny pracownik się trafił i idealny zakład pracy.
3
pracownik 2016-02-22 19:25
Pracuje w tej firmie juz bardzo dlugo , faktycznie jesli sie chce pracowac i nic się nie wywinie mozna sobie pracowac . Zarobki nie są rewelacyjne ale tez i nie bardzo niskie . W każdej pracy są plusy i minusy tak samo jest u nas a opinie ( te negatywne ) są mocno przesadzone i napisane ( tak podejrzewam ) przez osoby sfrustrowane i złe ze wyleciały . Pozdrawiam .
5
wielbiciel 2016-03-20 19:49
jest tam bardzo żle
6
jan 2016-04-12 19:03
CO tu sie dzieje ?Ludzie ogarnijcie sie w kazdym zakładzie pracy sa znajomosci i układy.Ale jedno powinno łaczyc dobro dla zakładu pracy,jesli sie chce pracowac .Ale odwazni sa widac tylko w necie bo anonimowo mozna napisac wszystko .Skonczcie z ta zenujacymi wpisami bo sami sie pograzacie .
3
anastazja,p 2016-04-14 19:21
a dlaczego Jan nie jest na tyle odważny by podpisać sie z imienia i nazwiska ?
6
krysia 2016-05-21 13:35
to wyrobicie te lody bambino ?
1
2016-09-27 12:09
Czy ktoś wie, ile zarabia Technolog Żywności w JOGO?
Am 2016-09-27 12:18
Z tego co mi wiadomo to jeśli chodzi o Technologów Żywności to zarabiają od 2000 zł netto, do 2800 w zależności chyba od stażu, ale zainteresuj się też może Operatorem Maszyn i Urządzeń na produkcji spożywczej, wiem, że trochę co innego, ale pensja porównywalna
Taddam 2016-11-25 15:37
Tyle to w Jogo zarabia aparatowy. A Technolog to ma spokojnie z 6000.
1
Weronika 2017-03-08 12:36
Kto wypowie się na temat pracy w JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska w 2017 roku? ;)
3
Xxx 2017-05-08 22:26
Jogo to dramat.... brak jakiejkolwiek organizacji pracy.... grafik acha jaki grafik z dnia na dzien.... Kierownik to kłamca obiecuje co sie da by tylko przyjsc do pracy a pozniej sie wypiera wszystkiego... zmianowi to ludzie ktorzy nie maja pojecia o pracy.... nie sa w stanie zastapic pracownika na jakimkolwiek stanowisku....no dobra poza jednym..... super zaklad jednym slowem
7
Weronika 2017-05-09 09:45
@Xxx jesteś/byłeś pracownikiem JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska? Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska. Piszesz również o braku organizacji pracy. Co przez to rozumiesz? Wspominasz tutaj o grafiku ustalanym z dnia na dzień. Czy coś jeszcze wzbudza Twój niepokój?
Kicia 2017-05-15 08:30
Mam pytanie .Czy to prawda że kobiety w Jogo pracują na 2 zmiany .Jak jest z niedzielami tzn ile płacą i co z sobotami czy za odbiór czy też płatne
Zuzanna 2017-05-15 10:39
Tak kobiety pracują na dwie zmiany, czasami na trzy, zależy od potrzeby produkcji.
Soboty i niedziele pracujące są do odbioru, natomiast za niedziele jest płacony dodatek.
Kicia 2017-05-16 16:11
Tzn że niedziele za odbiór?+dodatek.A jeżeli tak to ile tego dodatku. A jak jest z przełożonym,można się z nimi dogadać?I ogólnie jaka jest atmosfera w zakładzie
Maciek 2017-05-19 08:10
Mam pytanie .Czy wszystkie soboty i niedziele są pracujące?
1
były pracownik 2017-06-01 21:10
Dodatek za niedziele to śmiech ,przyjmują cie na jedno stanowisko ,a kierownik karze pracować na innym bez uprawnień ,dni do odbioru to chyba na zwolnieniu i tekst kierownika żeby o wolnym zapomnieć .A ludzie pracują tyle lat bo im do emerytury po roku brakuje i przyzwyczaili się do braku szacunku do pracownika .
4
Weronika 2017-06-02 11:09
@były pracownik piszesz, że w JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska zdarza się, że pracownik zatrudniony na jedno stanowisko musi wykonywać też pracę na innym stanowisku. Czy zostaje do tego odpowiednio przygotowany? Jak często zdarzają się takie sytuacje? Czy wszyscy pracownicy są o to proszeni?
Robert 2017-06-17 11:57
Powiedzcie jak jest ze świętami. Teraz Boże Ciało czy pracowaliscie?
Janek 2017-07-19 13:49
Zastraszanie pracowników pod groźbą zwolnienia. Dziwne oswiadczenia.Lista pracy ustawiana o godzinie 13, na dzień do przodu(a są dwie listy, oficialna i nieoficjalna). Urlop? Jak pan powie to ci da. Masakra jakaś. I to za 12zł ,brutto.
14
Zostaw swoją opinię o JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JOGO Łódzka Spółdzielnia Mleczarska