O.S.M. Łowicz

Adres: Przemysłowa 3, Łowicz

NIP: 8340000049 KRS: 0000093148

O.S.M. Łowicz
3 519 4251 5 1

Opinie o O.S.M. Łowicz

Filtruj opinie po kryteriach:

Luiza
 Opinia

Mam wrażenie, że są osoby które muszą ciągle na coś narzekać. Dobra firma i praca i to jest powód do zadowolenia

Pomocna?
Tak1Nie
Wielcezainteresowana
 Opinia
@Luiza 14.06.2019 11:21

A w ktorym to dziale firmy tak pelno powodow do zadowolenia czyzby na samym topie wsrod vipow

Pomocna?
TakNie
Janusz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jak tam sprzedają się wyroby z oleju produkowane przez mleczarnie? Nowe zakłady tłuszczowe w Łowiczu hahaha

Pomocna?
TakNie4
Wielcezainteresowana
 Opinia
@Janusz 22.05.2019 21:10

Co dokladnie z tym olejem????

Pomocna?
TakNie
Zenobiusz Łowicz
 Opinia
@Janusz 22.05.2019 21:10

Ogólnie jest problem. Cena mleka jedna z najniższych w Polsce. Płace słabe. Radni! Gdzie są rolników pieniądze, co?

Pomocna?
TakNie
Lol
 Opinia
@Janusz 22.05.2019 21:10

Znakomicie, a co? Żal Ci? Zabraliśmy Ci rynek? Hehehe . Prawo natury, rządzi silniejsze.

Pomocna?
TakNie
Bedę z głową pozniej
 Opinia

Pociag z kutna jest opozniony o 30 minut.

Pomocna?
Tak11Nie1
Mariusz
 Opinia
@Bedę z głową pozniej 22.12.2018 19:22

Mlekoma to stabilna arabska firma. Płacą cały czas stabilnie i nie opowiadaja pierduł, tylko rzedczowo

Pomocna?
Tak5Nie1
Really
 Opinia
@Mariusz 30.12.2018 09:50

Bardzo stabilnie jak od grudnia 2017 do lutego 2018 czyli przez 3 miesiące mleko staniało 40 groszy bo bankrutowali

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alek
 Opinia
@Mariusz 30.12.2018 09:50

Mlekama to horongiewka na wietrze przez 5 misiacy obiecywali że to już ostatnia obniżka a cena spadła łącznie 38 gr teraz oddaje do Bestmilka i dużo lepsza cen e a do Mlekomy nigdy nie wrócę!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolek
 Opinia
@Mariusz 30.12.2018 09:50

Mlekoma to firma niemiecka oni tylko chcą przejąć polskie mleczarstwo ,i zrobią to z polskimi świniami schab jest już po 20zł

Pomocna?
TakNie
Phha
 Opinia

Warto iść do Łowicza na pH? Jakie warunki, flota, teren?

Pomocna?
Tak5Nie4
Ciekawa
 Opinia
@Phha 19.04.2019 11:11

Pracujesz już jako Ph?

Pomocna?
TakNie
Bob
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Gruba promocja w jednej z sieci masło łowickie 2.49zl kostka z dwudniowym terminem przydatności hahaha na takich strzałach to raczej odbicie się od dna jest nie możliwe! Mleko 10gr droższe od znanych cenionych marek premium! Stoi na półkach jak zaczarowane i nikt go nie bierze.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
baton_serowy
 Opinia
@Bob 23.02.2019 08:56

Sery plastry 150g - cena około 3,59 , konkurencja ceny max 3,30..........

Pomocna?
TakNie
Handlowiec
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Chyba zaczynają się rozwijac skoro rzucili ogłoszenia na 4 województwa na przedstawicieli handlowych

Pomocna?
Tak8Nie3
Karma wraca psie
 Opinia
@Handlowiec 02.03.2019 15:07

Ogłoszenie dla ściemy stanowiska rozdane przy browarku dla starej ekipy

Pomocna?
Tak3Nie
Ekipa z Sochaczewa
 Opinia

Pozdrawiamy

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
543
 Opinia
@Ekipa z Sochaczewa 04.02.2019 17:59

Ekipa Walerego

Pomocna?
Tak3Nie1
Karma wraca
 Opinia

Ty wiesz

Pomocna?
Tak4Nie1
Rolnik78
 Opinia

Łowicz grozi sądem za zerwanie umowy? Tzn.co?

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Redaktor1
 Opinia

(usunięte przez administratora) W ostatnim artykule opisane poczynania spółki z którą osm Łowicz prawdopodobnie również ma wiele wspólnego. Czy nikogo nie dziwi łudząco podobne wydarzenia z ostatnich miesięcy z Łowicza? Tylko wartość długu 2 razy większa? A biznes się kurczy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rolnik78
 Opinia

Co sądzicie o mlekomie?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rząd
 Opinia

Nie wiem czy ewentualny powrót Janka to dobry pomysł ponieważ od 1 października Pan Janek pracuje w jednym z zakładów Polmleku. Jest to informacja sprawdzona na 100%. z innego forum , kierownik napisał:" Jeżeli faktycznie spotyka się z naszym Zarządem to oznacza tylko, że są prowadzone zakulisowe działania w celu przejęcia Łowicza przez tę grupę a Zarząd wmówił rolnikom, że da się egzystować samodzielnie. Niestety sytuacja finansowa była zła i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorsza. Nie da się wiecznie prowadzić kreatywnej księgowości. Widmo utraty płynności finansowej jest coraz bardziej prawdopodobne i rządzący o tym wiedzą

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Helena
 Opinia
@rząd 07.12.2018 19:09

no to sie porobiło. podobno rząd nie pracuje na samodzielnośc a na przejęcie przez niemców

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
makabra się szykuje
 Opinia
@rząd 07.12.2018 19:09

nikt nic tam nie wie. Czeki film! Czemu rolnicy rękoma rady chcą upadku? Niewiadomo. Ale jest robione wszystko, aby upadek przybliżyć. Niby niezrozumiałe...,ale wiadomo układy i układziki

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wd23d
 Opinia
@rząd 07.12.2018 19:09

ale jaja to sie porobiło!. Co one tam wyrabiajo!?!?!?!?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pytam
 Opinia
@wd23d 11.12.2018 17:54

A co sie porobiło?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Czy ktoś się w końcu zajmie znikającymi serami? Nadzoru już nie ma to całe bloki się ulatniają w zastraszającym tempie. Ciekawe jak wyjdzie spis na koniec roku.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znikające sery i twarożki
 Opinia
@Pracownik 06.12.2018 21:18

młodzi maja zakazane zajmowac się takimi nieprzyjemnymi sprawami! Poza tym wiadomo, że "ONA" nie może się denerwować. Więc znikające sery to norma:(

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rząd
 Opinia
@Pracownik 06.12.2018 21:18

Nie! Nikt nie będzie niczego kontrolował! Żądnych kontroli!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Helena
 Opinia
@Pracownik 06.12.2018 21:18

hahahahahahahahahaha rząd nima czasu na kontrole hehehehehehe

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Helena
 Opinia
@Pracownik 06.12.2018 21:18

ja się zajmę skoro rada nie może

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefo i Jaro
 Opinia

Prosimy Rade Nadzorczą o wiekszy nadzór nad poczynaniami aktualnymi, bo juz wytrzymac nie idzie! Dlaczego Rada jest tak mało aktywna, co?!?!?!?!?!?! Czy to jest specjalnie ? Wzywamy rade do zwiększenia aktywności i przyglądania sie co i jak się dzieje. Nie będziemy już cicho o nie!!!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik cichy
 Opinia
@Stefo i Jaro 04.12.2018 14:19

APELUJEMY DO PANA WOJCIECHOWSKIEGO, aby nie poddawał się i dokończył dzieło ratowania naszego zakładu! Błagamy o pomoc, bo ten zarząd nie daje niestety żadnej gwarancji uratowania! To samo aktualny przewodniczący Chądzyński! Naszym zdaniem pomysł z powrotem byłego wieloletniego prezesa to nie jest dobry pomysł- tj gwarancja katastrofy wg nas. Błagamy Pana Panie Waldku zadziałaj Pan pozytywnie, skoro inni nic nie chcą zrobić

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sadnra
 Opinia

kolejny raz czytam i widzę jak ludzie się źle wypowiadają na temat grupy polmlek. Sama tam kiedyś u nich pracowałam i nawet znałam jednego pana z zarządu. Bardzo przyjazny pan i bardzo miło wspominam pracę w tej firmie. A teraz to już mam trójkę dzieci, którymi muszę się opiekować

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mikołaj
 Opinia
@sadnra 20.11.2018 15:43

To może ten, który ma postawione zarzuty przez Prokuratora?

Pomocna?
Tak34Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Raf
 Opinia
@Mikołaj 20.11.2018 18:40

Ta ten sam.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lola
 Opinia
@Raf 20.11.2018 22:54

w naszym kraju to teraz każdego mogą oskarżyć i żądać niewiadomo czego. Czasem to nawet strach na ulicę wyjść bo nie wiesz co Cię spotka

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominika
 Opinia
@lola 21.11.2018 08:57

Proszę Cię o wpisy związane bezpośrednio z firmą O.S.M. Łowicz. Forum GoWork.pl nie jest forum dotyczącym polityki. Czy jesteś obecnym, a może byłym pracownikiem tej firmy? Jak oceniasz kontakt z innymi pracownikami i aktualna atmosferę w firmie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefo i Jaro
 Opinia
@sadnra 20.11.2018 15:43

magazyny magazyny magazyny magazyny!!!! Iwonka! Iwonka! Iwonka! Iwonka! Iwonka! Łukaszek! Łukaszek! Łukaszek! Łukaszek magazyny magazyny magazyny POZDRAWIAMY BAAARDZO SERDECZNIE CZŁONKÓW RADY NADZORCZEJ I ŻYCZYMY MIŁEGO SNU

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Teraz mądryś
 Opinia

Cicho Janku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nirman
 Opinia

Czemu Rada nie powoluje kompetentnego zarzadu, co?!?!?!?!?!?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norman
 Opinia
@Nirman 20.11.2018 10:41

boją się!:((((

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Chomik Bunga Bunga
 Opinia

Oplułem monitor ale się ekipa ustawia , żyć nie umierać Łowicz kraina mlekiem i kasą płynąca , nie wiem czy się śmiać czy płakać ,wszystko to wygląda jakby na stypę zaprosić prostytutki i kąpać się z nimi w szampanie do rana

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klucze
 Opinia
@Chomik Bunga Bunga 20.11.2018 09:06

przestan piotr

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nirman
 Opinia
@Chomik Bunga Bunga 20.11.2018 09:06

Czy odwolaja tego od handlu? Czy Uczciwek jest za samodzielnoscia czy za przejeciem? A mize za sprzedaza Polmlekowi? Tak czy owak Rada i zarzad MUSZA dzialac w kierunku samodzielnosci i rozwoju( zgodnie z prawem!) . Dopieto jak Walne by zdecydowalo o przejeciu to wtedy moga dzialac w tym kierunku. Inaczej to jest dzialanie NA SZKODE SPOLDZIELNI!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norman
 Opinia
@Nirman 20.11.2018 10:40

za słabi są! A poza tym cześc rady chyba marzy o przejęciu/byciu sprzedanym? Dlaczego? A maja taki kaprys! Chłop na zagrpdzie równy wojewodzie`!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rolnik mazowieckie
 Opinia

czy wypłaty w listopadzie rolnicy dostali w terminie? \

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

Ludzie co Wy robicie!!!! Sami własnymi rękoma rozwaliliście taki zakład!!! Po takich wiadomościach to nikt nie będzie chciał tego przejąć bo nawet surowca nie ma!!! Brawo Słuchaliście się krzykacza a teraz niech on Wam odpowiem dlaczego nadal jest tak ch...o a przecież już na zero wychodzili :D:D:D haahahhah Brak mi słów jak to czytam to mam gęsią skórkę wstyd i hańba łowiczaki!!! Do delegatów jeśli choć Wy chcecie choć trochę twarzy zachować to głosujecie za połączeniem, odwołujecie zarząd, radę i powołujecie zarząd techniczny do przeprowadzenia konsolidacji!!!! Zgłaszam kandydaturę na te stanowisko w osobie Dominika Uczciwka!!! Człowiek z głową na karku który uczestniczył w rozmowach z tymi podmiotami!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Karol 17.11.2018 07:42

Nieźle sobie to wymyśliła Pani Prezes. Zwolnienie w ciąży jest płatne 100% ale do wypłaty jest brana średnia z całego roku. Astronomiczną pensję prezesa ma od sierpnia. Każdy miesiąc dłużej w pracy daje wyższą średnią i mleczarnia będzie za to płacić. Rozsądne było by odwołanie jej na Walnym ale wniosek muszą zgłosić delegaci. I tak wszystkim wiadomo, że obecnemu Zarządowi zależy tylko na kasie. Bardzo byli niezadowoleni z tego, że dostali pensję od Rady trochę mniejszą niż poprzednicy. Za kompetencję jaką mają nie powinni dostawać żadnej podwyżki. Mieli doprowadzić do połączenia a robią dokładnie odwrotnie. Takie działania są po to aby zachować lukratywne stanowiska. Po połączeniu a właściwie po przejęciu zarząd i tak wyleci. Oprócz tego w zakładzie atmosfera jest okropna, pracownicy są zastraszani i szykanowani. Delegaci – prosimy Was odwołajcie ten Zarząd zanim będzie za późno. Walne to jest ostatni moment aby odwołać niekompetentnych karierowiczów.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia
@Agata 17.11.2018 10:07

Wojtek wyluzuj.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia
@Karol 17.11.2018 07:42

Nikt nie odrobi i nie wyprostuje w miesiąc tego co z uporem maniaka niszczyliście przez 1.5 roku. Robiliscie to po to żeby wszystkim pokazać i żeby najlepiej jeszcze niektórzy sami doszli do takiego wniosku że nie ma wyjścia, że inaczej się nie da - trzeba się łączyć. A tu jednak zonk - misterny plan grubymi nićmi szyty się rozsypał. Możesz sobie siedząc w domu jedno z drugim pisać z nudów różne dyrdymały i ryć jeszcze bardziej ale zapamiętajcie sobie raz na zawsze - OSIĄGACIE EFEKT ODWROTNY OD ZAMIERZONEGO.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dora
 Opinia
@Karola 17.11.2018 13:55

Zastanów się co za bzdury wypisujesz. Najpierw sprawdź kto tak naprawdę odpowiada za teraźniejsze kłopoty mleczarnii. Odwołany zarząd był zarządem, który my pracownicy bardzo ceniliśmy. Traktował nas po ludzku, teraz jest powrót do przeszłości, szukanie kwitów na ludzi, na każdy temat trzeba mieć maile, rozmowy służbowe tel.sa niewystarczajace,, nikt nikomu nie wierzy, nikt z nikim szczerze nie rozmawia, każdy się boi o pracę, premie zabierane są za najmniejszy błąd, odkąd jest nowy zarząd pewne działy nie dostaly premii. Czy naprawdę, z czystym sumieniem Karola uważasz, że teraz jest lepiej? Puknij się w czoło i popatrz dokładnie co się teraz w firmie dzieje.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bardzo zadowolona
 Opinia
@Dora 17.11.2018 14:39

Nierząd odwołany i niestety dla niektórych trzeba pracować bo sama wazelina już nie wystarczy. Sochaczew se ne vrati! Niektórym żal d..ę ściska ale to ich problem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:-(
 Opinia
@Bardzo zadowolona 17.11.2018 16:30

Nie ważne czy vrati czy ne vrati. Tragedią jest to, że ten twór sochaczewski i ludzie ktorzy w tym uczestniczyli w rok pogrążyli firmę.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bardzo zadowolona
 Opinia
@:-( 17.11.2018 17:09

Pytanie retoryczne. Dlaczego ci którzy są za to odpowiedzialni nie ponieśli konsekwencje?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niezadowoleni pracownicy
 Opinia
@Karola 17.11.2018 13:55

Widzimy, że uaktywniła się osoba którą nazywają Reinhard Heydrich czy tak jakoś. Jego teorie i wywody dawno już spłynęły do kanalizacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
:-(
 Opinia
@Bardzo zadowolona 17.11.2018 17:15

Bo jest pewna osoba, której bardzo zależy i bardzo tego pilnuje by tego gó...a nie ruszać. Bo niestety, oprócz bieżących spraw, wyszłyby inne z przeszłości. Dużo rąk tu ubrudzonych, a jeden na drugiego teczki w domu trzyma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolega
 Opinia
@Karol 17.11.2018 07:42

Ale żart. Tak uczestniczył że ani jednej rzeczy z żadnym z tych podmiotów nie wynegocjował. Żaden nic nie zmienił w tym co przywiózł do Łowicza 16 sierpnia. Schowaj nas Panie od Uczciwka.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ale to już było
 Opinia

Z wielu pieców się jadło chleb Bo od lat przyglądam się światu Nieraz rano zabolał łeb I mówili: zmiana klimatu Czasem trafił się wielki raut Albo feta proletariatu Czasem podróż w najlepszym z aut Częściej szare drogi powiatu Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło To do przodu wciąż wyrywa głupie serce Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło To naprawdę wciąż jesteśmy tacy sami Na regale kolekcja płyt I wywiadów pełne gazety Za oknami kolejny świt I w sypialni dzieci oddechy One lecą drogą do gwiazd Przez niebieski ocean nieba Ale przecież za jakiś czas Będą mogły same zaśpiewać: Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło To do przodu wciąż wyrywa głupie serce Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło To naprawdę wciąż jesteśmy tacy sami

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rolnik
 Opinia

Świnie odgonione od koryta 3 miesiące temu a jeszcze słychać ich kwik. Może gdyby siedziały cicho nie byłyby zagrożone pomorem tak jak teraz po tym kiedy się odezwały?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niezadowoleni pracownicy
 Opinia
@Rolnik 17.11.2018 19:35

Normalnie w akwarium to pływają rybki. A w Łowiczu w akwarium to parę świń by się znalazło. Ryją i wesoło chrumkają. A największa to ta milcząca.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowoleni pracownicy
 Opinia

Gratulacje dla Ojca;) dziecka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niezadowoleni pracownicy
 Opinia
@Zadowoleni pracownicy 17.11.2018 16:49

A my pozdrawiamy męża :((

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mamy uciekać?
 Opinia

To prawda co piszą na forum tej łowickiej gazetki? Zarząd się rozpada? Prezeska przy nadziei, a Handlowy chce uciec?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@mamy uciekać? 16.11.2018 21:08

Tak. To prawda, że Prezeska jest przy nadziei że handlowy ucieknie i wstydu oszczędzi sobie i jej. Chociaż i tak trudno mu byłoby przebić wowczas poprzednika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tedek
 Opinia
@mamy uciekać? 16.11.2018 21:08

Istny cyrk. To po co te walne?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tzw
 Opinia

Dziwny jest ten spokój w okol niecały tydzień przed walnym. Czyżby naprawdę byłi pewni swego?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pawel
 Opinia

Zobaczymy co postanowią delegaci 21 listopada, czy świadomie zdecydują o samodzielności, co będzie równoważne z upadkiem mleczarni czy dadzą szansę na połączenie (o ile w ogóle jest jeszcze co łączyć, bo zapewne skup leci na łeb na szyję z dnia na dzień i nie ma co się dziwić: 50 groszy mniej niż w Rykach czy Sierpcu nie wspominając o Piątnicy). Mam nadzieję, że delegaci mają sumienie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
osm
 Opinia

A co tam słychać w osm? Mam nadzieję że wychodzi na prostą?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
No
 Opinia

Działa?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kret
 Opinia

Ujawnić wynik finansowy za pierwszy miesiąc działania na szkodę spółdzielni nowego zarządu. Jeszcze pięć dni i niech ujrzy światło dzienne ten cud, to dobro co spłynęło na osm. Jak to się poprawia i jest lepiej. Jakie pomysły ma Iwonka i Zorro. Jak bardzo ciężko pracują żeby poprawić sytuację i nie dopuścić do połączenia. Jakie ciężkie oszczędności zrobili zwalniając garstkę osób a podwyżki windujac tym co zostali, żeby nie pouciekali sami. Jak wcale nie zatrudniają p znajomości. Jak bardzo wg wykształcenia i doświadczenia dzielą się stanowiskami. Tak. Są jeszcze bardziej zakłamani i zachłanni niż ktokolwiek przypuszczał.

Pomocna?
Tak65Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek
 Opinia

Wstyd że tu taki pazerny naród. Jak poprzedni zarząd pieniądze z mleczarni wprowadzał to przyzwolenie rady na to było a teraz biorą zabawki i idą na inny plac zabaw. A może te zabawki trzeba im zabrać że przymykali na to oczy. Taką mleczarnie tak pogrążyć. Dzięki Bogu że już ich nie ma. Kilkanaście miesięcy wystarczyło każdy następny miesiąc to było coraz gorzej. Teraz podobno się poprawia. Ciekawe czy list gończy jest już za poprzednikami przygotowany.

Pomocna?
Tak127Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JÓzwa ósmy
 Opinia
@Jacek 11.09.2018 17:50

Co się poprawia. poebało ci się coś? Jakość padła, handlu nie ma, są tylko dwie kierownicę czy tam dyrektorki, czarna i blondi, co się tylko na ciuszkach wyznają ale nie na biznesie. Do tego kilku przefarbowanych na nowe kierowniczkow czy tam dyrektorów co to nie mogą się odnaleźć w nowej rzeczywistości jeszcze bardziej niż w nowej starej rzeczywistości. No i zarząd. O to, to. Specjaliści. Fachowcy. Samozwanczy zbawcy. Kopać bunkry.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lowiczanin
 Opinia

Jestem ciemawy skad zarzad Pana S. i pani G . Wzięli pieniądze na podwyżki za mleko dla rolnikow skoro poprzednicy zostawili wszystko w ruinie...okradli i ograbili...zlodzieke????ponoc z pustego to i Salamon ie naleje

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o O.S.M. Łowicz - Łowicz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej