brak logo

LADOR

Będzin

Opinie o LADOR

disco polo 2014-12-12 05:47:31
swoje pozdrowienia włóż sobie pod spocone pachy pajacu z komunistycznym wykształceniem
2
polo 2014-12-12 08:42:01
he he he dobre te spocone pachy, jesteś naprawdę zabawny. Pozdrawiam Pana z kapitalistycznym wykształceniem.
1
normalny 2015-01-17 16:56:12
nie wprowadzaj fermentu bo nie wszyscy mają taka samą kase! jak jesteś dowodcą albo masz licencję to masz większą kasę!! wiem coś na ten temat bo pracuję już tam 3 lata i jest ok!
1
ZADOWOLONY 2015-01-17 17:07:32

Ala jeżeli chcesz podjąc pracę w stabilnej firmie i mieć wypłatę w terminie to składaj papiery do LADORU.Pamietam jak ja przyszedłem do firmy tak przez przypadek zapytać o pracę i co???? i się zdziwiłem bo odrazu miałem rozmowę z Prezesem firmy (a nie z jakimś kierownikiem czy kadrową) i się bardzo zdziwiłem jak po wstępnej rozmowie Pan Prezes po przelądnięciu dokumentów zaproponował mi pracę na pełnym etacie pięć dni w tygodniu. wysłali mnie na szkolenie BHP zrobili wszystkie badania dali ubranie robocze zrobili szkolenie stanowiskowe i..... na dodatek ZAPŁACILI ZA WSZYSTKO!! pracuję już trzy lata i nigdy mi się nie zdażyło abym nie dostał wypłaty na czas!!!POLECAMWSZYSTKIM TYM KTÓRZY CHCĄ PRACOWAĆ BO DLA LESERÓW MIEJSCA BRAK I SZKODA WASZEGO ZACHODU!!
4
leser 2015-01-31 15:30:35
te przyleż na zoo bydo nowe komendanty bo sopas wszystkich gamoni wysyła na kwalifikowanych a sam nie jest kwalifikowanym
budzi 2015-03-31 05:37:25
Jeżeli ktoś ma jakieś przeciwności dla firmy Lador z Będzina to bardzo bym prosił o informację, ponieważ będę starał się niedługo zmienić pracę i również na mojej liście jest Lador . Chcialem zaczerpnąć informacji o obecnym stanie zatrudnienia - czy jest w ogóle sens składać swoje CV czy na chwilę obecną jest 100% pracowników.Dzięki za info
PRACUŚ 2015-06-26 06:09:04
LADOR TO MAFIA Z HANKĄ W TLE NA PAWLICZKA
2
kwalifikowany 2015-09-05 06:53:57
ja kurna ni byda robił bo jam jes Kwalifikowany
2
kwalifikowany 2015-09-09 15:34:19
abo kurna beda robił kiełbaski z rożna a potem sie zesram
1
hh 2015-09-13 10:26:59
lador to złodziejska firma która sie dorabia na pfronie i dotacjach jak dubieniecki,kreca podpisuja lewe umowy po 2 umowie daja miesiac przerwy i przyjmuja od nowa żeby nie dac NA STAŁE TAKIE OBEJSCIE WOGÓLE SIE TEGO NIE BOJA ,TO TEGO OKRADAJA LUDZI ZE WSZYSTKIEGO NIE MA PACZEK NIE MA BONOW NA SWIETA WCZASOW POD GRUSZA NIC NIE MA PRAKTYCZNIE TYLKO NAJNIZSZA KRAJOWA,NIE ZAPEWNIAJA ŻĄDNYCH WARUNKOW SANITARNYCH LUDZIE PO PRACY NA KOKSOWNI GDZIE WSZEDZIE SIE KURZY NIE MAJA SIE GDZIE UMYC
5
kwalifikowany 2015-09-15 16:56:50
a na zoo nie ma papieru do tyłka
3
antykunicki 2015-09-18 09:48:12
usuneli opinie wieć dodaje jeszcze raz kierownik kunicki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przekręt żeruje na niepełnosprawnych żeby zadbać o swoją grubą d... ,wszystko im kradnie co im przysługuje i mówi że to prezesi i zarząd
3
dddd 2015-09-18 09:51:34
nigdzie nic nie ma jesli ochodzi o lador ,zero spełnienia warunków sanitarnych ludzie sie nie mają jak i gdzie wysrać i czym podetrzec o umyciu sie nie wspomne ,pieniądze na zaplecze sanitarne wzieli i rozkradli a teraz niepełnosprawni ludzie maja warunki w pracy jak na obozie przetrwania w lesie
2
duduś 2015-09-19 16:57:13
najlepsi w lador są kwalifikowani pierdzą, srają i gówno robią a zarabiają dużo więcej niż zwykły pracownik
1
ala 2015-10-29 15:44:24
kwalifikowany von garnek zbliżają się ważne imieniny czy zaopatrzyłeś się już w koniaczek
2
kicha 2015-11-06 15:45:57
ci-ulato
biba 2015-11-06 15:47:53
niech nam żyje i dowodzi komendant hrabia von patelka
zoo 2015-11-06 15:52:58
znam patelke to ten co koleżanki z pracy molestował ale je wy-ciulał one już nie robią a on został kwalifikowanym
ENDRIU 2015-11-13 19:13:51
O Kunickim to szczera prawda wierzy w klachy . IDIOTA ''WIELKI KIEROWNIK,, :-)
2
ANDY 2015-11-13 19:41:47
Masz racje oKunickim .Przyjmuje do roboty bylekogo.Niema pojecia o ochronie.Na Debiensku przez niego jest totalny syf. Tylko wku..ia ludzi. A swoja droga ciekawe jak zalatwili przedluzenie umowy z Koksownia Debiensko bez przetargu.Moze trzeba by kogos powiadomic.CBA lub CBS
2
dadada 2015-11-27 08:36:32
sto lat sto lat niech żyje nam życzy panu panie kiero pana poddany hrabia pokurcz patelka
Gonzo 2015-12-12 02:59:04
Nie wiem co wy macie do tej firmy kasa może i mała bo najniższa krajowa ale zawsze na czas pracuje już na koksownia w Dąbrowie Górniczej około 6 lat nigdy nie miałem problemów kierownictwo jak wszędzie ale zawsze szli na rękę tym bardziej ze trzeba się u nas na pracować na bramach ale przynajmniej jest praca. Owszem selekcja pracowników u nas bardzo dużo za mnie odeszło około 100 osób ale głównie z własnej winy ja nie narzekam bo już się przyzwyczaiłem do tego obiektu i na razie nie narzekam polecam jeśli ktoś nie jest leserem a przekona się ze nie jest tak źle na tym obiekcie.
Nikt 2016-01-06 12:59:18
Każdy zakład pracy to przede wszystkim jego pracownicy. To my tworzymy opinie o firmie. Niestety jakoś nie za bardzo dobrą.Szukamy winnych wokół siebie ale sami nie robimy nic by było inaczej.
abba 2016-01-13 16:28:03
kto na zoo w Chorzowie na dowódców zmian zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaków i nic nie robiących leni pajaców
molest 2016-03-06 12:05:29
pa papa patelka już tu nie pracujesz
malamisia38 2016-03-09 08:37:44
Godziwej wypłaty nie dostaniesz w Ladorze już o to zadba prezeska i inne pancie oraz sam zastępca prezesa. chociaż on też ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do gadania.
1
miś 2016-03-20 12:54:46
malamisia jakie ty głupoty piszesz to się w głowie nie mieści
Miś 2016-03-21 17:54:32
jeśli masz 2grupę to umowa o pracę i 1850 brutto jeśli jesteś bez grupy to około 5.20 na ręka z tym że płacą na czas
mi 2016-04-03 09:26:12
bye przyjęcia są cały czas masz 2grupe to możesz nie mieć nogi,ręki to cię przyjmną liczy się sztuka pasuje ci
aśia 2016-04-06 16:16:38
lador zwalnia ludzi którzy naprawde znają się na tej robocie a zostawiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z żółtymi papierami
staśko 2016-06-09 20:31:42
mnie zatrudnili na 3 lata jestem rzetelnym i pracowitym pracownikiem i po 3 latach podziękowali mi za pracę
asia 2016-06-09 21:25:06
idź se wyprostuj kosteczki
1
eko 2016-07-02 00:45:49
Bo ma przyjazni jest porządny kierownik który dba o ludzi i mają tam wszystko dla odmiany na Jadwidze jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust kunicki który okrada ludzi nawet z wody do picia nie ma pojęcia o byciu kierownikiem i ochronie oderwany od pluga totalny pajac takich przekrętów powinno się rozjezdzsc walcem
3
marco 2016-08-02 01:51:22
Co do kierownika kunickiego to święta prawda nie spotkałem w życiu gorszego kretyna .Ten człowiek powinien zarządzać swoim oczkiem wodnym na działce a nie ludźmi
5
mała 2016-08-03 21:23:53
co sie to dzieje w "Naszej" firmie? Ponoć dowódcy maja miec tylko zlecenie?
M 2016-08-10 10:58:46
Mogłeś kolego zrobić sobie kurs, zdać egzaminy w KWP.....Wówczas tez miałbyś wyższa stawkę za dowódcę.... Pracownicy ochrony dzieła sie na: Kwalifikowanych czyli przeszkolonych z uprawnieniami oraz niekwalifikowanych takich jak Ty.
Zawsze i wszędzie pracownik Kwalifikowany zarabia więcej..
1
M 2016-08-10 11:11:17
Firma Lador.... No cóż...wyzysk w biały dzień, jak to w firmach ochroniarskich. Najniższa krajowa na etacie a na zlecenie 7zl. brutto. Początek na koksowniach mieli dobry. Teraz jest coraz gorzej.... Niedługo robić w tej firmie bedą sami niepełnosprawni, bo kwalifikowani uciekają na wieść o przymiarkach na umowy-zlecenia.
Brak pasków do wypłaty, te śmieszne wody do picia na lato, upomnienia za L-4 (zakład pracy chronionej !?) i totalna biurokracja sprawiają, ze koniec tej firmy przybliża sie wielkimi krokami (może tylko na koksowniach). Jedyny plus: Głodowe pensje, ale zawsze na czas....
Ps. Na temat Parezesow, kierowników itp. sie nie wypowiadam, bo nie mogę sie denerwować :)
4
byly 2016-08-11 01:01:34
Upadająca firma.... Tną wszystkie koszta. Pracownikow zwalniają bądź Ci sami uciekają... Pracownikom udającym sie na zwolnienia lekarskie grozi sie zwolnieniami lub nie przedłużeniem umowy (co jest conajmniej dziwne, bo to zakład pracy chronionej) Ogólnie nie polecam.
3
Nikt 2016-08-25 06:12:58
Narzekacie ,wyzywacie ale nie potraficie się zjednoczyć i zrobić z tym choć trochę porządku. Tu i po kątach między sobą , po cichu jesteście mądrzy ale jak się tylko pojawi ktoś kto jest nad Wami to bez wazeliny wchodzicie im w d....e. Swoją drogą ciekawe co by zrobił Lador gdyby któraś z placówek zagroziła na przykład że przychodzą ludzie do pracy ale w niej nic nie będą robili do czasu aż się zmieni polityka Ladoru co do podrzędnych pracowników??? Firma jest dość spora ale jakoś nie ma w niej pakietu socjalnego czy też Związków Zawodowych. Kompletny brak ochrony PRAW PRACOWNIKÓW. Jeżeli faktycznie jest to zakład pracy chronionej to należało by się liczyć z tym że skoro przyjmuje się ludzi niepełnospranych to są to ludzie chorzy i będą korzystać z L-4. Nie rozumiem też dlaczego nie dostajemy pasków z wypłaty??? Nie wiadomo komu co odciągają i za co płacimy. Czyżby firma bała się takich rozliczeń???
1
patel 2016-08-28 15:56:53
w biurze minus jeden prezio
1
Bartek.B. 2016-09-02 20:36:21
Największą mendą w Lador jest A.Solarz, kierownik z Ladora na URSA w D.G- Ząbkowice. Zwalnia ludzi i oszukuje nawet tych którzy pracują o wiele więcej godzin, bo takie są wymogi chwili jak to określa ten buc kierownik. Zwyczajnym był pracusiem jak każdy z pracujących w Lador, ale mu się trafiła gratka dzięki donosicielstwu na ludzi i został mało wartym kierownikiem. Zwolnił też chłopaka na wózku inwalidzkim który miał pracę na monitoringu i wcale się tym nie przejmuje bo nie dostał do rączki. T , że chłopak nie ma z czego żyć to jemu to zwisa i powiewa, zwyczajna szuja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
ala 2016-09-05 07:12:53
ten chłopak ma za co żyć tym się nikt nie przejmuje że trzeba za niego robić i dostawać te same pieniądze a po resztą facet nie jesteś w temacie bo tego chłopaka po miesięcznej przerwie przyjeli z powrotem do pracy
tryb 2016-09-05 07:33:19
największym leniem na usra jest pani pracująca cały czas na noc na umowę zlecenie przychodzi do pracy i chciała by zawsze iść na pierwszy patrol żeby później spać przykryta jakąś śmierdzącą szmatą z pod namiotu a jak dowódca chcę jej powierzyć obowiązki na poster nr 3 lub dwa to ona oburza się i mówi że do tego syfu i brudu nie pójdzie
pikuś 2016-09-05 07:39:18
ta śmierdząca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to śpiwór
parwel 2016-09-05 07:43:56
mikrofala z 2 nie oburzaj śię przyniosą ci liste do podpisu
Nikt 2016-09-06 08:25:58
Premie??? A co to takiego???
2
kuku 2016-10-07 03:40:41
ta jak masz chory łeb to przyjmą bez problemu
1
ioj 2016-10-09 16:19:06
@Bart wiaodmo ze kazdy kto sie ubiega o prace w jakiejs firmie to najlpier chce jak najwiecej sie na temat tej firmy dowiedziec mam racje? dzieki za odp
alba 2016-11-27 05:25:56
el comendante garnek czy koniaczek i wiertara już jest dana
zoolog 2016-11-28 10:27:17
e w tym roku czyrak na tyłku comendante gar dał tylko laurke
Zostaw swoją opinię o LADOR - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LADOR