Ludzie którym nie po drodze z pracą zawsze będą narzekać ale firma jest znana jako dobry pracodawca, polecam.
Praca w tyrolskuej jest : -bez dni wolnych. Pracujesz 6 dni w tygodniu. Jak chcesz wolne plac innemu pracownikowi co jest akurat na wolnym - bez wpływu kasy na konto. Kasa dawna na zeszyt który Pani Ewą trzyma za sobą w szafce. Co miesiąc liczę komu ile obciac - idziesz na urlop zabiera ci kasę 20% od dniowki - idziesz na L4 zabiera ci 30 % dniowki - umowy nie dostaniesz bo po co. Dużo osi pracuje na czarno - brak stołówki i brak przerwy. Przecież pracownik nie musi odpoczywać -brak wody dla pracowników. Szef pokazał jednemu pracownikowi krab i powiedział czego marudzisz masz wode pij ile chcesz - chleb jest nawet rozkładany na myjce bo przecież ciągle brakuje kasy to trzeba punktu otwierać - busy wiecznie przeladowane - busy bez badań technicznych -busy bez pozwolenia sanepidu na jazdę z chlebem. Patrz trasa na Płońsk -nielegalne tankowanie gazu na piekarni. Goszczyscki nie ma odbioru technicznego na stację paliw. Ba jest 2m od budynku i od stacji transformatora - nowy (usunięte przez administratora) w Barczewie ta sama sytuacja ludzie pracują na czarno - w święta pracuje się po 12 - 13 h i nikt za nadgodziny nie płaci - cukiernia jezdzi razem z gorącym chlebem. Wszystko aż pływa a ludzie to jedza. Smacznego!!! -brak lekarza medycyny pracy. Badania pracownik robi sam i musi zapłacić z własnej kieszeni -brak szafek dla pracowników. -brak BHPowca Ogólnie polecam wszystkim co chcą stracić zdrowie i być (usunięte przez administratora) do wycierania dobie gęby przez kierownictwo i wlasciciela
Nigdzie nie znalazlam informacji z jakich odmian mąki robicie swoje wypieki.Rodzaje np.pszenicy?Jako stala klientka bylabym zainteresowana oprocz orkiszu chlebem np.z samopszy,lub innej starej odmiany.I czy badaliscie kiedys produkty na zawartosc pestucydów i herbicydów.Może warto zainwestować,aby móc się pochwalić
Ja bardzo polecam wypieki piekarni Typolskiej, a szczególnie sernik morelowo - jabłkowy, jest bardzo smaczny.
Mam pytanie w systemie pracy jaki obowiązuje w tej piekarni( w sklepach dodam ) 12-11 h na ile wolnych dni w miesiącu można liczyć i za jakie pieniądze się tam pracuje?...moja siostra się tam planuje wybrać do pracy chce złożyć CV ma malutką córeczkę( moja matka ma się nią zaopiekować jak jej się uda dostać, ale to moja chrześnica i nie chcę żeby cały czas spędzała z babcią a matka jej w tej piekarni) czy sobie poradzi? Napiszcie coś sensownego...poradźcie
To Prawda Pracownicy są tam gojeni zanim pójdziecie tam do pracy 2 razy się zastanówcie czy dobrze robicie
może i praca ok ale trzeba tańczyć jak zagrają a jak się sprzeciwisz to cię gnoją i mają za nic i z uczciwego zrobią [usunięte przez moderatora],tlko dupolizy mają super i kable,nawet premia w kopercie...
A ja opinie mam wrecz przeciwną.Praca fajna,spokojna,sporo dni wolnych wiec dużo czsu dla siebie,dla rodziny.Szefostwo nie tak jak napisała koleżanka wyżej,owszem wymagajace ale przeciez to oni stworzyli ta firmę i dbaja o to aby miała jak najlepsza renomę.W każdej pracy sa niesnaski ale przecież nigdzie nie jest idealnie nie ma takiej pracy która by nam w 100%odpowiadała prawda?A tak poza tym zatrudniajac sie tam,przedstawiane sa nam skrupulatnie wszystkie waunki pracy w tej firmie,nikt nikogo na siłe nie zmusza,chcesz pracujesz,nie to dziekuje.Praca jest ok
Nie wiem jak to jest w Olsztynie,ale w Iławie pracownicy są traktowani jak potencjalni złodzieje.Wiem coś o tym,bo mnie tak potraktowano. UWAŻAJCIE!!!!
prawda, pracownicy są traktowani okropnie i to złodziejstwo jest wręcz wmawiane, niestety prowadzi piekarnię osoba, która do niczego w życiu sama nie doszła, dlatego też nie ma szacunku do drugiego człowieka, jego pracy i poświęcenia dla niej czasu