brak logo

Mecacontrol

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Mecacontrol

Zainteresowany 2010-06-16 00:46:24
Witam.Dajcie info jak się pracuje w tej firmie.Chodzi o produkcję, utrzymanie ruchu i ustawiaczy.Będę wdzięczny za każdą opinie :)
4
młoda 2010-07-19 17:32:45
Pracowałam tam 3 miesiące - więcej niewytrzymałam!!!!!!!!!!!( usunięte przez administratora )Chłopie nie idź tam!!!!!!!!!
anonimowy bo pracuje tam :( 2010-11-11 22:36:57
Witam odradzam prace w Mecacontrol Polska( usunięte przez administratora ) pozdrawiam i nie polecm
ja 2011-11-17 20:12:12
Dziwne, bo o ile sie orientuje jest tylko 1 kierownik produkcji :>
Ja wręcz polecam. Może nie najlepsze zarobki ale praca dośc przyjemna
Były \"pracownik\" 2011-12-05 15:51:16
Zdecydowanie odradzam każdemu pracę w tej firmie. Pracowałem tam przez jakiś czas. Warunki pracy i traktowania ludzi sklonowane z Ficomirrors. Pracujesz na tygodniową umowę, w piątek dowiadujesz się, czy jeszcze masz pracę, czy już nie. O jakimkolwiek dialogu z kierownictwem nie ma mowy. Płaca minimalna, na trzy zmiany, żadnych dodatków za nocki. Pełno konfidentów, którzy "zabezpieczają" sobie w ten sposób plecy u kierownictwa na kolejne przedłużenie umowy. Szkoda czasu i nerwów. Zero awansu, widoków rozwoju, podwyżek. Zaczynasz jako murzyn za minimalną stawkę i tak tyrasz do końca. Rotacja non stop. Jeśli szanujesz siebie i swoje zdrowie poszukaj czegoś innego
ja 2012-01-25 20:34:29
Bul SZIT!
Aktualnie się wszystko pozmieniało.
Jest kilka nowych osób, atmosfera ok i wiem, że potrzeba ludzi do pracy. polecam każdemu.
info 2012-02-16 14:29:23
jak wygląda praca na dzień dzisiejszy w firmie warto składać papiery, na brygadzistę-ustawiacza. Dzięki za info.
ania k 2012-05-22 10:59:09
robota (usunięte przez administratora) atmosfera (usunięte przez administratora) jedna osoba psuje atmosfere i nie moze sie dograc ale ogolnie wladza oko ludzie oko ;)
żart 2012-09-26 21:12:56
To Oni jeszcze istnieją..? Tam pracuje chyba z 15 osób, łącznie z biurem :-)
ja 2012-10-20 20:16:51
20
ja 2 2012-10-21 12:11:13
ale 10 na zlecenie :)
byly pracownik 2012-10-22 08:53:16
Jesli chodzi o atmosfere to jest spoko. Lud
zie fajni ktorych serdecznie pozdrawiam. No ale niestety do pracy dla przyjemnosci sie nie chodzi. Przejscie do innej firmy w moim przypadku zaowocowalo znaczna poprawa finansow:-). Pozdro dla wszystkich ( moze po za krolikiem wielkim elektronikiem:-D) byly brygadzista
Adam 2012-11-07 17:54:15
Witam.
W pracy dość przyjazna atmosfera, zgrany i fachowy zespół - no może oprócz kierownika jakości, którego totalny brak kompetencji, nieprzemyślane działania i absurdalne decyzję mogą się źle odbić na firmie lub wpędzić ją w kłopoty. Przepracowałem tam pół roku i wspominam oceniam ten okres raczej dobrze, nie licząc warunków finansowych i podejścia przełożonego do mojej i własnej pracy. Polecam na starcie wywalczyć sobie "korzystne" warunki bo potem szanse na poprawę znikome.
Pozdrawiam cały zespół
3
he 2013-08-29 01:19:45
Tak są możliwości rozwoju grzyba w butach, ta firma to śmich.
uiop 2014-02-17 20:39:25
jak jest z pracą dla kobiet? jaka płaca?
Krzysztof 2014-03-02 21:29:05
Mo to chyba pracowaliśmy w dwóch różnych firmach hi, hi, hi
Wypowiedź w sam raz z punktu widzenia sekretariatu. No, ale Pani przecież nie bywała na produkcji. Jak sama Pani kiedyś to ujęła...,"bo tam śmierdzi plastikiem" ? Dobrze pamiętam ?
Pozdrawiam Panią
2
ahhaha 2014-11-07 13:42:38
Szkoda czasu na to szambo, śmieszniejszego zakładu w okolicy niema. (usunięte przez administratora)za marne pieniądze.
marti 2015-01-09 10:38:58
Ja obecnie poszukuję pracowników do firmy Mecacontrol zainteresowanych zapraszam do kontaktu mail. rekrutacjakatowice@workexpress.pl
Evva 2015-01-12 14:55:59
Jaki jest dojazd do tej firmy?? Jakiś przystanek autobusowy/tramwajowy jest obok?? i jak z pracą dla kobiet? Proszę o szybką odpowiedź.
marko 2015-02-16 15:03:27
szkoda zdrowia na tą firmę stanowczo odradzam nie idzcie tam
marko 2015-03-14 02:33:09
Ponieważ tam jedynie dorobisz się garba tania siła robocza zero poszanowania dla pracowników wymagania ponad siły pracowników jedyne z tego co tam jest korzystne to atmosfera w pracy w porzo ludziska tam pracowali poza tym to flaki z olejem ale przekonaj się sam dla mnie ta firma to jedno wielkie nieporozumienie Pozdro
1
ja 2015-12-18 23:22:05
Meca szuka osób do pracy na produkcję !!!
ja 2016-02-21 19:50:52
Umowa o dzieło jest na początku. Po sprawdzeniu człowieka dostaje umowę o prace.
Aktualnie poszukują operatorów wtryskarek. odbieranie detali, sprawdzanie itp.
12 zł / h

do ZEUSA
Troche mijasz się z prawdą.
tworzywa sztuczne, Wtrysk, montaż, sitodruk jak na tą chwilę.
ja 2016-04-26 20:35:21
umowa o dzieło jest tylko i wyłącznie na początek. potem jeśli się sprawdzi pracownik i wykazuje naprawdę chęć i zaangażowanie - jest decyzja i dostaje umowę o pracę na 3 miesiące, następna na 3 lata.
ok 1 roku na umowie jest podwyżka.
Dalej potrzebni są ludzie na produkcję. Firma inwestuje i zwiększa produkcję Przyjęcia od zaraz.
as 2016-08-22 09:54:33
Cześć, a do kogo trzeba się zgłosić w sprawie pracy?
kombioo 2016-08-22 13:36:42
słuchajcie, no w sprawie pracy to najlepiej się kontantowac z ich działem HRu wydaje mi się, bo to oni głównie rekrutują i mają nowe wieści o tym czy jest jakis etat czy nie.
2
Zostaw swoją opinię o Mecacontrol - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mecacontrol