logo Info Marine Sp. Z o.o.

Info Marine Sp. Z o.o.

Gdynia

Opinie o Info Marine Sp. Z o.o.

admin 2015-08-03 03:11:54
Jak wygląda praca w firmie Info Marine Sp. Z o.o. ? Warunki zatrudnienia są dobre czy macie zastrzeżenia? Napiszcie co sądzicie w komentarzu!
4
kogut 2016-04-26 11:34:35
co się stało z tymi wszystkimi opiniami?
5
servo 2016-04-27 10:47:39
haha wszystkie opinie usunięte. Obecnie szukam pracy i rozpatrywałem ich ofertę. Koledzy z forum (byli pracownicy) stanowczo mi odradzili. (usunięte przez administratora)
4
q 2016-04-27 21:12:31
cześć. można się z tobą jakoś skontaktować?
Turbo 2016-04-27 22:57:04
gew39@wp.pl oczywiście bez głupich pytań dotyczących interesów firmy, każdy pracownik podpisywał kwitek dot. tajemnic firmowych
Turbo 2016-04-27 23:00:41
Możesz iść, nikt Ci nie broni, do Info Marine już wiesz czego się spodziewać, (usunięte przez administratora) Ale to zawsze się może zmienić :)
q 2016-04-28 00:21:49
ok, poszło. bez głupich pytań dot. tajemnic ;)
Turbo 2016-04-28 11:00:06
A co ma powiedzieć skoro jeszcze pracuje? :) Może mu podoba się to co robi a pewnie jest analitykiem, więc siedzi przed monitorem i pisze sprawozdania. Zapytaj się go o atmosferę relacji szefowie-pracownicy. Tam 8 na 10 osób po cichu zastanawia się czy nie zostanie zwolnionych...
3
kuzyn 2016-04-28 15:47:49
To wygląda na jeden wielki sabotaż, a nie realną ocenę tej firmy. Nie przekonuje mnie to co czytam.
kuzynka 2016-04-28 18:20:37
To jedź sobie zobacz pod firmą ile stoi aut pracowników, oni pomiary zdalnie robią z biura? Nie sądzę...
kolba 2016-05-04 21:08:40
pracowalem krotko, firma jest jako taka dla absolwenta i tylko absolwenta po studiach, nie ma tam miejsca dla specjalisty. (usunięte przez administratora) i tak nie polecam, sztywna atmosfera, niepewnosc pracy.
5
Pracownik 2016-06-06 11:18:41
To jak to jest, ze mimo wszystko 10 osób ciągle tam pracuje ?
Niestety wszystkich nie da się zadowolić a tu ewidentnie osoby (2-3), które skończyły przygodę z Info Marine mają żal i winią za swój los firmę.
3
a 2016-06-06 21:02:53
Ewidentnie widać że komentarze pisze jedna osoba. Żal...
2
pracownik 2016-07-06 17:45:24
Wszyscy ludzie przychodzacy sa bez doswiadczenia i tam swoje doswiadczenie lapia. Bo nie podobnej firmy na rynku Polskim z ktorej ktos moglby przyjsc.
3
kenobi 2016-07-06 19:54:46
Ludzie przychodzą bez doświadczenia, łapią w pracy z pracownikami dopóki nie będą sami mogli latać po świecie, no i aż im się znudzi mała kasa i ciśnienie w firmie - albo sami odchodzą albo są wywalani bo "nadszedł ich czas". Tyle mam do powiedzenia
3
1 2016-07-07 08:30:25
Wypłata jest terminowa. O czym nawet wcześniej napisał niezadowolony były pracownik.
1 2016-07-07 08:30:46
Wypłata jest terminowa. O czym nawet wcześniej napisał niezadowolony były pracownik.
1
kupiec 2016-07-07 13:16:53
firmy są i to w Polsce, przeanalizuj rynek. Większość jednak zajmuje się usługami na lądzie.
2
turboSrurbo 2016-07-08 14:37:07
Nie rozumiem dlaczego NIBY byly pracownik wylewa tu swoje zale. Skoro mial tak zle to pewnie zmienil prace na duzo lepsza i jest szczesliwy i sie w niej realizuje, a nie spedza czasu na opiniowaniu bylych pracodawcow. Raczej nikt normalny tak nie robi. No chyba ze nadal tam siedzi i cos mu nie idzie, wiec szuka winnych.
1
bob 2016-07-15 10:10:33
google map dobrze wskazuje, że wasza firma to ten domek z ogrodkiem? czy siedziba jest gdzie indziej..
7
swoj 2016-08-15 09:57:31
Stanowczo nie polecam tej pseudo-firmy. Czemu? -idz i sam sie przekonaj.
7
swoj 2016-08-16 22:37:07
No to idź na rozmowę i zobacz kto ją przeprowadzi. Gadatliwy "wujaszek" z wielkimi planami na zdobycie rynku i "chochlik" z chytrym uśmiechem.
6
Wujo dobra rada 2016-08-19 00:34:25
Lepiej nie mogles tego ujac...wujaszek i chochlik vel skrzat,ktory cudnie sie irytowal gdy wujaszek opieprzal go w zacciszu gabinetu. Raz myslalem ze skrzat sie rozplacze,tak byl zirytowany swoja niemoca. A firma to biznes prowadzony z domu,okres probny umowa o dzielo,bo wujaszek nie chce placic zusu. Po okresie probnym wyplata na czas,lecz praca tylko dla absolwentow. Gdy tylko sie skapna,ze cos potrafia,momentalnie szukaja innej pracy. Ogolnie sztywno i stresujaco.
3
01 2016-08-20 08:45:59
Uwazajcie na ta firme, jest to typowa firma krzak. Masakryczna rotacja, co chwila ogloszenia. Wyjatkowe podejscie pracodawcy do pracownika sprawia, ze po 3miesiacach szukasz nowej pracy.. Zdecydowanie odradzam. P.s. Jeszcze te opinie pseudopozytywne wypisywane przez skrzata to potwierdzaja.
8
mol_ksiazkowy 2016-08-20 12:41:43
To widac ze tam pracujesz skoro tez byles swiadkiem ZAPRASZANIA do gabinetu. Taka moja rada : zwolnij sie chlopie . Po co sie meczysz ????
Kompletnie irracjonalne zachowanie - jak gdzies komus zle to odchodzi i robi miejsce innym.
Głos rozsądku 2016-08-22 13:08:47
Nudne i smutne muszą mieć życie osoby wypowiadające się w tym miejscu. Bez względu na to czy pracują w tej firmie, pracowali i sami się zwolnili bądź zostali zwolnieni. Na prawie 40 opinii o firmie, 2 może 3 wyglądają na konkretne opinie, które mogą pomóc w ocenie. Reszta to wylewanie, swojej frustracji, żali, że im w życiu się nie powiodło i świadczy to tylko i wyłącznie o nich.
Pracujesz dalej w tej firmie i piszesz jakieś obraźliwe, nic nie wnoszące epitety to świadczy tylko i wyłącznie o Twoim poziomie.
Pracowałeś i Cię zwolnili? Smutne, że jak oni mogli Cię zwolnić, ale pisząc bezużyteczne i pozbawione argumentów opinie, obrażasz ludzi i w ten sposób potwierdzasz, że mieli rację zwalniając Cię.
Sam się zwolniłeś i jw. to pewnie żałujesz, że się zwolniłeś.
Ludzie krytykujcie, ale używajcie konkretnych argumentów, bo tylko w ten sposób możecie pomóc osobom, które maja wątpliwości. Inteligenta osoba czytając te komentarze będzie się zastanawiała, czy przyjść do pracy, ale nie ze względu na pracodawcę, ale na osoby które tam pracują/pracowały. Bo czy chciałbyś pracować z frustratami, którzy nie potrafią napisać poprawnie zdania zawierającego argument nie obrażający nikogo?
2
piko 2016-09-07 12:04:39
Kto moze napisac na jakie stanowiska przyjmuja? Kierowca tira czy kosiarki. Acha i skoro tam nie pracowales to co wiesz o zarobkach?
1
Asm 2016-09-07 13:41:49
Info Marine Sp. Z o.o. z tego co mi wiadomo radzi sobie
1
big1 2016-11-08 22:22:01
Masakryczna rotacja, zwyczajnie nie polecam.
2
big1 2016-11-08 22:22:29
Masakryczna rotacja, zwyczajnie nie polecam.
1
Zostaw swoją opinię o Info Marine Sp. Z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Info Marine Sp. Z o.o.