logo Info Marine Sp. Z o.o.

Info Marine Sp. Z o.o.

Gdynia

Opinie o Info Marine Sp. Z o.o.

admin 2015-08-03 03:11
Jak wygląda praca w firmie Info Marine Sp. Z o.o. ? Warunki zatrudnienia są dobre czy macie zastrzeżenia? Napiszcie co sądzicie w komentarzu!
4
kogut 2016-04-26 11:34
co się stało z tymi wszystkimi opiniami?
6
servo 2016-04-27 10:47
haha wszystkie opinie usunięte. Obecnie szukam pracy i rozpatrywałem ich ofertę. Koledzy z forum (byli pracownicy) stanowczo mi odradzili. (usunięte przez administratora)
4
q 2016-04-27 21:12
cześć. można się z tobą jakoś skontaktować?
Turbo 2016-04-27 22:57
gew39@wp.pl oczywiście bez głupich pytań dotyczących interesów firmy, każdy pracownik podpisywał kwitek dot. tajemnic firmowych
Turbo 2016-04-27 23:00
Możesz iść, nikt Ci nie broni, do Info Marine już wiesz czego się spodziewać, (usunięte przez administratora) Ale to zawsze się może zmienić :)
q 2016-04-28 00:21
ok, poszło. bez głupich pytań dot. tajemnic ;)
kuzyn 2016-04-28 15:47
To wygląda na jeden wielki sabotaż, a nie realną ocenę tej firmy. Nie przekonuje mnie to co czytam.
1
kuzynka 2016-04-28 18:20
To jedź sobie zobacz pod firmą ile stoi aut pracowników, oni pomiary zdalnie robią z biura? Nie sądzę...
kolba 2016-05-04 21:08
pracowalem krotko, firma jest jako taka dla absolwenta i tylko absolwenta po studiach, nie ma tam miejsca dla specjalisty. (usunięte przez administratora) i tak nie polecam, sztywna atmosfera, niepewnosc pracy.
6
Pracownik 2016-06-06 11:18
To jak to jest, ze mimo wszystko 10 osób ciągle tam pracuje ?
Niestety wszystkich nie da się zadowolić a tu ewidentnie osoby (2-3), które skończyły przygodę z Info Marine mają żal i winią za swój los firmę.
3
a 2016-06-06 21:02
Ewidentnie widać że komentarze pisze jedna osoba. Żal...
2
pracownik 2016-07-06 17:45
Wszyscy ludzie przychodzacy sa bez doswiadczenia i tam swoje doswiadczenie lapia. Bo nie podobnej firmy na rynku Polskim z ktorej ktos moglby przyjsc.
3
kenobi 2016-07-06 19:54
Ludzie przychodzą bez doświadczenia, łapią w pracy z pracownikami dopóki nie będą sami mogli latać po świecie, no i aż im się znudzi mała kasa i ciśnienie w firmie - albo sami odchodzą albo są wywalani bo "nadszedł ich czas". Tyle mam do powiedzenia
5
1 2016-07-07 08:30
Wypłata jest terminowa. O czym nawet wcześniej napisał niezadowolony były pracownik.
1 2016-07-07 08:30
Wypłata jest terminowa. O czym nawet wcześniej napisał niezadowolony były pracownik.
1
kupiec 2016-07-07 13:16
firmy są i to w Polsce, przeanalizuj rynek. Większość jednak zajmuje się usługami na lądzie.
2
turboSrurbo 2016-07-08 14:37
Nie rozumiem dlaczego NIBY byly pracownik wylewa tu swoje zale. Skoro mial tak zle to pewnie zmienil prace na duzo lepsza i jest szczesliwy i sie w niej realizuje, a nie spedza czasu na opiniowaniu bylych pracodawcow. Raczej nikt normalny tak nie robi. No chyba ze nadal tam siedzi i cos mu nie idzie, wiec szuka winnych.
1
bob 2016-07-15 10:10
google map dobrze wskazuje, że wasza firma to ten domek z ogrodkiem? czy siedziba jest gdzie indziej..
8
piko 2016-09-07 12:04
Kto moze napisac na jakie stanowiska przyjmuja? Kierowca tira czy kosiarki. Acha i skoro tam nie pracowales to co wiesz o zarobkach?
2
Asm 2016-09-07 13:41
Info Marine Sp. Z o.o. z tego co mi wiadomo radzi sobie
1
big1 2016-11-08 22:22
Masakryczna rotacja, zwyczajnie nie polecam.
9
big1 2017-02-22 17:31
Bardzo slaba firma, slaba atmosfera. Zwyczajnie odradzam ..pozdro.
5
Maja 2017-04-06 09:30
@big1 co sprawia, że tak oceniasz Info Marine jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie.
Zostaw swoją opinię o Info Marine Sp. Z o.o. - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Info Marine Sp. Z o.o.