Stawki podobno dość ciezko sie negocjuje. To pewnie i tak przetestuje na samej rozmowie. powiecie chociaż czy dają jakieś dodatki lub dorzucili nowe benefity na zachętę?
Negocjacja stawek do poziomu poniżej godności porównując ile płacą inne firmy. Lepiej się szanować i poszukać czegoś lepszego.
A czy jest tu może ktoś kto otrzymał jednak zwrotkę z rozmowy? Upewniam się, bo akurat poprzednik z parę miesięcy temu chyba jej nie dostał skoro taka opinie wrzucił. Mimo wszystko mnie zainteresowała taka oferta dla specjalisty ds. sprzedaży z językiem włoskim. Z opisu wynika, że można zarobić do 4,700 „na rękę”. Chce się dowiedzieć za jaka konkretnie prace i przy jakiej atmosferze. Opowie ktoś o dziale?
Brak informacji zwrotnej w procesie rekrutacji nie polecam.
Wiecie czy można korzystać z samochodu służbowego do celów prywatnych? Bo w ogłoszeniu w necie na stanowisko Junior Product & Sales Manager napisali że oferują pracownikom właśnie auto służbowe.
O to rewelacja. Od pensji później kilometrówka nie jest odliczana? Jak rozumiem do celów prywatnych, wtedy paliwo sami tankujemy? Mnie też interesuje tu praca. Jeszcze dopytam o tę osobę właściciela bo było o nim pisane. Ciężko się dogadać?
Super atmosfera jak to w startupie, pomysły nigdy się nie kończą a ja nauczyłem się w tej firmie wszystkiego od juniora do mida
super rodzinna atmosfera, polecam pracę w tej firmie
Świetna firma, jestem ich klientem od samego początku, bardzo się rozwinęła, przybyło jej z tego co obserwuje dużo klientów a wsparcie HelpDesk nadal na najwyższym poziomie. To gdzie ten produkt jest teraz a gdzie był 3 lata temu to dwa światy. Mało jest takich firm, które tak słuchają swoich klientów.
Nie polecam nikomu współpracy z tą firmą. Właściciel jest arogancki, ma problem z dotrzymaniem danego słowa. Przekonałem się o tym sam kilka razy. Siebie widzi jako osobę nieomylną i jeśli coś lub ktoś nie odpowiada jego wizji to pozbywa się tego ze swojego otoczenia. Ponadto firma spóźnia się z wypłatą faktury za wykonane na jej rzecz usługi. Radzę omijać szerokim łukiem i szukać innego pracodawcy.
Czyli masz na myśli, że są tutaj ciągłe rotacje? I jak pracodawcy się coś nie podoba cokolwiek to od razu zwalnia pracowników?
Hej :) Skoro pracujezz w firmie parę lat, jesteś zadowolony z pracy? Chciałabym aplikowac do firmy, masz może jakieś wskazówki dotyczące właśnie rekrutacji? Jestem tez ciekawa jak z dalszym rozwojem, awansem?
Program świetny, bardzo się rozwija, korzystamy od samego początku. Aktualnie w mojej firmie pracuje na nim ponad 20 osób. Wsparcie techniczne numer 1 na rynku. Od tej firmy może uczyć się każda inna z dowolnej branży, HelpDesk "petarda"
Nigdy nie zrozumiem firm, które zarzekają się, że oddzwonią z podjętą decyzją i tego nie robią.
Jeśli chodzi o sam produkt,jakim jest aplikacja dla gabinetów stomatologicznych, to wydaje się że jest tam potencjał. Aplikacja ma co prawda jeszcze sporo do zrobienia, ale przy ogromnym nakładzie pracy programistów ma szansę szybko nadrobić zaległości. Największym jednak problemem tej firmy wydaje się właściciel. Tu występują ogromne braki zarówno z dziedziny zarządzania zespołem, jak i zarządzaniem firmą. Bardzo dużo obiecywane, mało realizowane. Dużo do życzenia pozostawia również kultura osobista.
Zastanawiam się co masz na myśli jeśli chodzi o wspomniany brak z dziedziny zarządzania zespołem oraz firmą. Jak to się objawia? ;P
Jak się pracuje w Felg Software Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Felg Software Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Felg Software Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!