logo PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka

ila 2014-02-06 21:35:03
nie wiem
1
jarek 2014-03-02 08:08:52
a dla jasnosci jezdzi sie na kauflandach wiec wszystko jasne
Jarosław Yako Chmielu Chmielewski 2014-03-04 22:09:07
Odnoszę wrażenie, że ktoś nieudolnie próbuje się pode mnie podszyć powyższym wpisem.
Praca w TRANS-PLUS ! - pracowałem. Jak jest naprawdę? Trzeba się przyjąć, popracować i osobiście ocenić.

(usunięte przez administratora)
jarek 2014-04-17 18:28:22
Widac teraz ze pisze prawde (usunięte przez administratora).
Rafał 2014-04-18 09:28:16
Witam. Dostałem propozycje pracy w tej firmie (Trans-Plus)(usunięte przez administratora)
irek 2014-04-25 19:50:29
panowie długo pracujecie w tej firmie? również dostałem propozycję pracy od zaraz. Mocno się zastanawiam. Proszę o opinie. będę wdzięczny
jarek 2014-04-27 13:07:31
Daj sobie spokój szkoda zdrowia !!!
irek 2014-04-29 12:58:45
dzięki za odpowiedź.
jarek 2014-05-16 22:59:11
Panowie z dala od tej firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NN 2014-08-24 09:10:08
Można coś więcej o tej Firmie ?
ktosik 2014-09-19 14:56:18
Może ktoś, coś powiedzieć? jak wygląda sprawa przyjęć bez doświadczenia?
Marex 2014-09-21 13:51:36
Kolego dla jednych jest beznadziejnie a dla drugich dobrze,najlepiej samemu sprawdzic a nie polegac na opinji innych.Pracuje w TP juz ponad dwa lata i nie narzekam,sa gorsze firmy i ludzi mowia ze jest dobrze.W TP kasa na czas zawsze a to jest bradzo wazne,do domu mozna wpasc co drugi dzien,zjerzdazsz autem do domu,wiec zaoszczedzasz jakies 500 zł przelicz firme jezeli da ci pare groszy wiecej ale musisz dojechac.
1
ktosik 2014-09-21 21:51:55
Dzięki wielkie za odpowiedź. Pierwsza dwa tygodnie są podobno bezpłate (przyuczenie) a po tych dwóch tygodniach raczej dają umowe czy często jest tak że podziękują ? z góry dzięki za odpwiedź.
2
jarek 2014-10-08 09:17:07
Co drugi dzien w domu co za brednie moze napisz najpierw ile spisz w tygodniu jezdzisz jak debil caly czas spanie po 3 godziny a do tego ladujesz sam i zdejmujesz.Jak jest tak slodko to czemu mnie blokuja caly czaS????????
1
jarek 2014-10-08 09:21:36
Jeszcze jedno jezdzi sie na podkladkach czyli wszystko jasne.
1
Jacek 2014-10-13 15:10:33
A już się ucieszyłem ,że ktoś normalny się do mnie odezwał.Fajnie ,że są opinie o nich.Daję sobie spokój!!!!!!!!!!
jarek 2014-10-21 09:08:25
Masz racje szkoda zdrowia do tego placo 0.35 gr jak sie sam ładujesz a teraz stawka wyjsciowa na rynku to 0.38 gr szkoda gadac .
1
paulo 2014-10-21 20:57:25
tak opisze prace jezeli chodzi o przyjecie to na poczatku wszystko ladnie i pieknie.Potem wychodzi co innego jasne trzeba jezdzic na podkladkach spac najlepiej wcale nie spac a z tym zjezdzaniem do domu to nie tak do konca bo jak chcesz zjechac to mozesz kurs w druga strone dostac i juz nie wpadniesz do domu.Samemu rozładuj ,Sam fakt jaka jest tam roszada ciagle sie oglaszaja i ciagle przyjmuja.W pozadnych firmach jak ktos wsiada to jezdzi i dostac sie nie mozna a tu kto zadzwoni zawsze wolne sa miejsca to chyba o czymś świadczy.
1
ktosik 2014-10-27 12:26:06
Powiem szczerze, ze nie warto sobie zawracac glowy, ale kazdy bedzie chcial sprobowac szczegolnie bez dowiadczenia. Ja sprobowalem i definitywnie dalem sobie spokoj, szkoda zdrowia i do tego tacho na podkladke... tragedia. Szanujmy sie troche, nie po to robimy prawo jazdy zeby je stracic przez jakiegos dziad-transa. Z tego co wiem daja teraz 37 gr jak sie sam ladujesz. Samochody tez pierwszej swiezosci nie sa...
1
ktoś 2014-10-27 17:23:25
Jestem sam w szoku dzisiaj odebrałem wypłatę 5000 na kraju wszystko mi robią przy aucie przejechałem niewiele ponad 10000 w mojej ocenie ciężko jest zarobić taką kapustę na kraju
paulo 2014-10-29 06:52:59
No fakt skoro jestes w szoku to i glupoty piszesz za 10000 km zarobiles 5000 zl ,a po dwa 27 nie robia zadnych wyplat hahahaha ciekawe jak odebrales dzisiaj chyba ze szefem jestes.
grubson 2014-10-30 11:48:34
siemanko wszyskim pracujacym cierzko mam prace zarabian 2800 zl na czysto i chcialem zmienic prace bo mam prawko i chce wiecej zarabiac jak myslicie dobrze zrobie jak sie przyjme do trans plus ? czy nie ? bo nie wiem co mam robic podpowie ktos
1
janosz 2014-11-26 19:22:58
Bylem tam na rozmowach.Ogólnie dobre wrażenie P.Robert no i spoko chłopaki:Hrabia, Marek,koleś w czerwonej SCANII. Na Kauflandzie żadna mecyja i można się dogadać.Rekrutacja trochę się przeciągała i dałem spokój. Ale chyba bym się odważył
4
platyna 2014-12-22 21:14:15
(usunięte przez administratora) Fak (usunięte przez administratora) ,chcesz zarobić,to jeździ (usunięte przez administratora) . Chociaż są i pozytywne aspekty,np.zaplecze warszatatowe,zawsze są w stanie pomóc. Jeśli chodzi o samochody,to nie są pierwszej nowości ale za cierpliwość awansujesz,dostaniesz jakąś 'v-kę'. (usunięte przez administratora) . Jeśli chodzi o kierowców bez doświadczenia,owszem- przyjmują,okres rekrutacji trwa ok. 2 tygodnie,nie wiem czy jest płatny czy nie... Z tego co wiem,to kierowcy którzy pracują stale,jeżdżą cały czas to pewnie zarabiają więcej niż ci 'przeciętni'. Można sobie zrobić doświadczenie,jeżeli ktoś nie posiada w tej firmie. Awizajca za awizajcą... - owszem,jest tak,że jeśli jest się tubylcem ,to bywa się w domu co drugi dzień chociaż parę godzin.. (usunięte przez administratora) :)
2
lysy 2015-05-18 22:55:18
Witam! Dostalem propozycje pracy w tej firmie. Jak mowiecie oplaca sie tam isc? ILe zarobie? ILe km sie tak miesiecznie robi? i ile jest za km? Z tym autem do domu to prawda?
PAN Kierowca 2015-05-19 14:35:10
(usunięte przez administratora) Obiecują 3500-4000zl na reke i 2 dni w tygodniu i wszyskie weekendy w domu. Ponoc ze jak pojade do tomaszowa na rozmowe (umowia mnie ze swoim kierowca i pojade z nim bo mam 250km) to juz od razu wroce ich zestawem. Tak po ich zapleczu warsztatowym widac ze fajnie bo nie grzebiesz w taksowce (usunięte przez administratora)
2
lysy 2015-05-19 18:28:50
Witam! Dostalem propozycje pracy w tej firmie. Jak mowiecie oplaca sie tam isc? ILe zarobie? ILe km sie tak miesiecznie robi? i ile jest za km? Z tym autem do domu to prawda?
1
wolf 2015-05-28 15:04:52
Z tego co wiem to w żadnej firmie za leżenie nikt nie zapłaci. Wszędzie trzeba pracować. Sam czasem przeglądam różne fora i muszę przyznać, że najczęściej uczestniczą w nich osoby nie zadowolone chyba z niczego. Większość firm ma negatywne wpisy, ponieważ kreują je osoby wiecznie nie zadowolone, szukające miodu w d... Trzeba mieć j..a i samemu podjąć decyzje, czy mi dana praca pasuje, czy nie. Muszę przyznać, że jeszcze nie znalazłem żadnego fora, w którym firma byłaby opisywana jako ideał. Im większa firma, tym więcej osobowości się w niej spotyka. Zadajcie sobie pytanie czego oczekujecie. Zanim zaczniecie wypisywać głupoty, najpierw sami otwórzcie działalność, zatrudnijcie pracowników i okaże się, że o Waszej firmie też ktoś negatywnie się wypowie. Ludzie miejcie swoją głowę. Jeśli zależy wam na stałej pracy przez 12 miesięcy w roku, dobrym wynagrodzeniu wypłacanym na czas, pobytu w domu na weekend i nie tylko, to chyba nie ma co szukać czegoś innego... Jeśli szukacie pracy w transporcie, żeby być codziennie w domu, jeździć od pon do piątku najlepiej do godz 16:00 albo wcześniej, najlepiej ciężarówką z autopilotem (bo samo kierowanie też jest strasznie męczące), przy tym zarabiać 8000-10000 tys. PLN, to dajcie znać - ja też skorzystam :)... Pozdrawiam wszystkich nie zadowolonych z życia i pracy.
1
gruby 2015-11-04 14:27:47
W TRANS-PLUSie juz brakuje kierowcow ze az zatrudniaja Ukrainców bo Polacy nie chca tam pracowac. Z okolic Tomaszowa zaden kierowca nie zajrzy tam bo zna realia tej firmy i ma gdzies taka prace gdzie nie maja szacunku do ludzi,tacho za okno i dalej buta!!!
2
Grzes 2015-11-04 14:36:25
GRUBY znam realia tej firmy i przyznam ci racje!!!kasa nie jest taka zła ale za ta prace zbyt mala.w innych firmach masz ta sama kase ale masz w nosie zaladunki i rozl;adunki a w TP musisz sam ladowac sie i rozladowywac na marketach i masz smieszne 3gr do KM wiecej,smiech na sali,niech ci sie paleta wywali to placisz za uszkodzenia!!!wchodzac do biura wisi tablica z obciazeniami za uszkodzenie towaru oraz za nadrobione KM ktore kierowcy zrobili.Zasada jest taka ze masz jechac najkrutsza mozliwa droga a jak nie to placisz 3zł z KM nie ma miesiaca by nie placili kierowcy
3
Grzes 2015-11-17 20:41:09
kAZDY KIEROWCA MA UMOWE O PRACE
Były pracownik Kierowca. 2016-01-07 14:20:54
Siema . Firma oferuje kasę dobra . Ale 15 000 tys. Miesięcznie . ( sobotę i niedzielę ) . To jest kasa . I twardy charakter odporny na stres duży pilnować tacho i papierów . Oczywiście piętnaście tys km .
maly 2016-02-28 12:30:08
Firma trans -plus nie wywiązuje się ze swoich obietnic ,co drugi miesiąc urywana jest wypłata okazuje się że nie wiesz za ile pracujesz.Pracujesz po dwadzieścia godz.dziennie od niedzieli do niedzieli .Miały być zjazd dwa razy na tygodniu do domu , czasami jest ale na 1godz,musisz rozładowywać towar ,za uszkodzony towar obciążają za brakujące palety tez płacisz za przepał obniża stawkę ,za nadrobione kilometry płacisz 3zł.Nie wierzysz spróbuj sam .
1
Długoletni 2016-02-28 13:27:36
Mi tam po 10 latach pracy w tej firmie wszystko się układa jak najlepiej. Nie zgodzę się z 15000 tys.km w miesiącu nie da się zrobić. Owszem może 5 lat temu tak było. Obecnie 9-10000 km. wpłata około 4500-5000 tys. złotych na rękę. Przy samochodach nic się nie robi. Od jakiegoś czasu mają własną myjnię tak więc nie muszę myć żelastwa tylko oni szorują. Za przepał nigdy mnie nie obciążyli. Jak za dużo paliło moje żelastwo to wsadzili człowieka przejechał się ze mną sprawdził i się okazało,że turbina klękła wymienili i jest ok. Może i jest praca specyficzna jak to w sieciach ale naprawdę można u nich zarobić.Ostatnio odeszło dwóch kierowców jeden za narkotyki drugi za kradzież towaru z naczepy. Podsumowując nie naprawiam,w nocy awaria jadą naprawiają, własna myjnia kasiora na czas i to jest płacone jak w zegarku średnio można wyciągnąć 4,5-6 tys. na miesiąc ale nie za leżenie niestety.Podkreślają,że jak chce mi się spać to mam się zatrzymać i odpocząć w nocy mają w biurze dwóch ludzi i nas budzą.Panowie moja ocena co najmniej dobra z plusem
Długoletni 2016-02-28 14:34:47
Jeżeli chodzi o Ukraińców jest to dobre rozwiązanie które wymyślili. Przyjechali chcą pracować w weekendy a my dzięki temu możemy odpoczywać w domu.
2
Robert Słomka 2016-10-09 00:21:55
Jeżeli Jesteś taki odważny w tak daleko posuniętych insynuacjach i szerzeniu pomówień podaj nazwisko i imię
Zyy 2016-10-18 11:34:59
Jak teraz tam liczą, podstawa + to co ukrecisz z km? Czy same km? Jak tam się chciałem przyjąć to miała być podstawa + km, premia za spalanie itp... Ale z tego co słyszałem to ściema. Może wypowie się ktoś kto tam jeździ?
Net 2016-10-18 11:57:57
Spanie na laptopie z słuchawka w uchu mnie nie interesje.
Zostaw swoją opinię o PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka - Tomaszów Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUT Trans-Plus Sp J. Robert Słomka, Dariusz Słomka