brak logo

Gawrońscy Spółka z o.o.

Józefinka

Opinie o Gawrońscy Spółka z o.o.

anonim 2011-05-06 13:49:13
W firmie panuje niezła dyktatura. Donosy p. majstra sa na porządku dziennym i nie chodzi o nadzór nad pracownikami ale o zwyczajne donoszenie o wszystkim i o niczym a pracodawca niestety lubi to wykorzystywać. Samo szefostwo głowy nosi wysoko tylko szkoda, że ich poziom kultury pozostawia wiele do życzenia.Bardzo zły kontakt. Brak uczciwości. nie polecam tej firmy.
4
tokarz 2013-09-17 14:46:05
Trochę odświeżę temat... Ja pracuję wiele lat w firmie Gawrońscy, najprawdopodobniej należysz do grupy osób, które cały czas szukają pracy i nigdzie nie mogą się zaaklimatyzować. Ja w tej firmie pracuje już wiele lat i nie narzekam. Wypłaty są zawsze na czas co jest bardzo ważne. Szefostwo jest ok, zawsze się można jakoś dogadać. Ja osobiście polecam.
2
wiarus 1980 2014-09-07 22:22:12
Panie tokarz ,ja z panem się nie zgadzam,pracowałem u Tych państwa na pewno mnie pamiętasz,takich bzdur to nie pisz .Facet robisz wazelinę i tyle .Najlepiej rano idz i pocukruj szefowi i będzie cacy .Jak można tak traktować ludzi i z nich robić debili,ale czasy się zmienią i takich dorobkiewiczów powiozą .Jak jesteś kapusiem to masz ciepło, i lepiej nie pisz takich bzdur.Szef jest normalnym kombinatorem ,gdzie się podziała moja kasa za pracę ,i ty takich ludzi bronisz.
1
bonzo 2014-11-25 21:15:15
Przedmówca anonim i wiarus piszą 100% prawdę. Szef wszystkich obraża i wyzywa od różnych nie wspomnę o zastraszaniu pracowników. Chamstwo i dyktatura! Nie polecam....
3
szyna 2015-02-02 12:02:54
Z tego co tu wyczytałem mam na myśli pana wiarus 1980 i bonzo to wiem kim są takich pracowników to na pewno żadna firma by nie chciała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści byle tylko ściemniać aby 8 godzin minęło. Nic nie potrafią. No cóż takie pokolenie. Stali pracownicy a ja się do takich zaliczam są zadowoleni wypłaty zawsze są na czas wiadomo za darmo nic nie ma wszędzie trzeba pracować, ale jak ktoś od razu traktuje właściciela jak największego wroga i dorobkiewicza to nigdzie nie zagrzeje miejsca.
1
alaf 2015-07-01 10:11:19
Panowie a jak przedstawia się forma zatrudnienie - umowa zlecenie ? , umowa na czas określony i czy jest opcja umowa na czas nieokreślony ?
Druga kwestia jakie są zarobki dla operatora CNC , godzinówka czy stałe wynagrodzenie ?
Slawek 2016-02-18 14:50:54
Ja pracowałem w tej firmie dość krótko.żałuję bo jak ktoś dobrze pracował to świetnie zarabiał.Polecam.Szef jak to szef wymagający bo sam zapiernicza i nie lubi obiboków!
3
Pracownik roku 2016-06-26 02:34:05
Witam
Opinie negatywne pisane wcześniej są w pełni prawdziwe. Jeżeli chodzi o opinie które opisują firmę w samych superlatywach są pisane przez właścicieli i wspaniałego majstra który donosi na każdego do szefa a szef hmm... lubi takich ludzi (coś nie tak )
Bardziej zależy mu na info co kto mówi lub myśli na jego temat niż info o produkcji.
Jeżeli chodzi o pracę w tej firmie:
-właściciel wymagają od pracownika aby pracował po 12h bez informowania wcześniej, kończysz zmianę i się pracownik dowiaduje jest to nagminne.
-krzyki, wyzwiska, zastraszanie i dyktatura powszechnie panująca w firmie
A na rozmowie kwalifikacyjnej cuda obiecywali a wyszło zwykle donosicielskie szambo. Nadgodziny 1:1 i jeszcze oszukują na godzinach albo puszczają wcześniej i odejmuje od nadgodzin a na koniec miesiąca okazuje się ze ma się 3h nadgodzin. I pretensje ze mało nadgodzin się miało i dają małą premię.
Na koniec powiem ze odradzam ta firmę
Oczywiście zaraz bedzie opinia że kłamie i głupoty gadam albo byłem najgorszy pracownikiem i wiedzą kim jestem(ciekawe skąd ) tylko że maja taki obrót pracowników i gubią się w tym :-)
10
mały 2016-07-28 22:16:37
Do pracownika roku - co z ciebie za pracownik roku jak wynika z twojego wpisu nie potrafisz zagrzać miejsca w żadnej firmie potrafisz tylko kłamać i wymyślać bzdury mszcząc się za swoją porażkę życiową.
Pracuje w tej firmie i nikt nie pracuje 12 h gdyż nawet nie ma jak ponieważ są dwie zmiany , nie widziałem żeby szef kogoś zmuszał do pracy zresztą czy ktoś dałby się zmuszać przecież czasy niewolnictwa dawno minęły. Wyzwiska, krzyki - nawet jeżeli szef się zdenerwuje na jakiegoś nieudacznika który nic nie potrafi i niszczy to co ma zrobić to na pewno nie ubliża może głośno mówi ale myślę, że to przez to, że jet hałas na halach.
Nawiązując do majstra to chciałbyś być taka osobą jak on bo na pewno byś teraz pracował, a nie oczerniał innych nawet do pięt im nie dorastasz.
Nie słyszałem żeby ktoś był oszukany z ilością godzin jak się coś nie zgadzało to trzeba było iść do biura i wyjaśniać, a nie pisać takie brednie.
Osobiście jestem zadowolony z pracy w tej firmie, proponuje samemu sprawdzić i ocenić a nie polegać na bezsensownych opiniach ludzi którzy nic nie potrafią i obwiniają wszystkich tylko nie siebie.
4
thev 2016-09-28 19:19:04
Gdybyście szanowali ludzi i dobrze płacili ludzie by Was tak nie opisywali w internecie.
Reszte pozostawie bez komentarza
3
Mały mały 2016-10-05 10:10:23
Dziwna sprawa ale jak pracownik myśli i ma swoje zdanie na temat pracy to nazywany jest nieudacznikiem wydaje się że jest odwrotnie ale pozostawiam to do refleksji właścicieli
Ps. Nie mówcie głupot że głośno jest na hali i dlatego głośno mówicie (jak będziecie rzucać detalami z nerwów to powiecie ze mierzycie
-bezwładności detalu
- twardość
- grawitację ziemi

Koniec obłudy obudzcie się!!!
3
Zostaw swoją opinię o Gawrońscy Spółka z o.o. - Józefinka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gawrońscy Spółka z o.o.