brak logo

Kentel Polska Sp. z o.o.

Szamotuły

Opinie o Kentel Polska Sp. z o.o.

gosc 2015-01-08 21:38:19
Nie polecam stres i poganianie do roboty.Kierownik i brygadziści na pierwszym miejscu do zwolnienia zero poszanowania pracownika.
2
wilnow 2015-03-04 18:17:41
jak na firmę która zajmuje się artykułami metalowymi to nie jest ona zbyt aktywna na rynku. Może w Szamotułach skąd pochodzą to o nich słyszano, ale ja będąc tyle lat w branzy pierwszy raz sptotkałem się z nimi na ostatnim zleceniu. Stąd też pytanie i prośba jak firma obecnie funkcjonuje i czy warto z nimi współpracować?
1
Nick 2015-03-23 15:32:34
Witam. Jak wygląda praca w dziale utrzymania ruchu? Ilu jest ludzi? Są pomocni? Czy jest jakiś warsztat? Jak jest z wyposażeniem w narzędzia? Jakie zarobki na różnych stanowiskach? Praca zmianowa czy od pn do pt? Pozdrawiam
ja 2015-03-24 18:37:13
Dno totalne sami konfidenci i kłamcy, A zarobki śmieszne po tylu latach pracy w tym syfie. Jeśli ktoś jest z rodziny, lub się podlizuje to ma tam dobrze!Ogólnie NIE POLECAM!!!!!!!
2
Anonim 2015-04-07 15:01:04
Nie polecam nikomu tam pracować, wypłata = strzał w mordę a wymagania jak za 3 klocki na rękę. W tej firmie nie ma przyszłości dla pracowników na chwilę obecną. Miejmy tylko nadzieję że w przyszłości się to zmieni
Tom 2015-05-08 07:28:28
Praca dobra dla osob ktore lubia sie podlizywac brygadzista, pieniadze sa tylko dla kolegow i rodziny reszta dostaje najnizsza krajowa. Kierownictwo i brygadzisci porazka.
1
HiszpańskiMatador 2015-07-04 21:43:00
Atmosfera okej, (usunięte przez administratora), pod koniec miesiąca nie ma za co, chyba, że kogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dostaniesz premie.
2
nowy 2015-10-14 19:47:06
Witam. Może ktoś się orientuje jakie są początkowe zarobki jako operator na produkcji i czy są nadgodziny i jak to jest z atmosferą w firmie. Chce aplikować o prace i zastanawiam czy warto ? Pozdrawiam
... 2015-10-15 15:52:48
Dno totalne do kibla nawet nie można iść bo problem. Co chwilę patrzą cie zjebac... Porostu brak słów ludzi traktują jak szmaty do podlogi a nawet gorzej.... Kierownik skacze na pseudo brygadzistow a oni na ludzi....
:) 2015-10-15 15:57:00
Jak nie wierzysz w to co piszą ludzie w komentarzach? to zapraszamy ;) przekonasz się na sobie
1
anon 2015-10-15 17:01:13
To ładne rzeczy się dzieją w tej firmie tak jak w Amice we Wronkach brak poszanowania do ludzi
1
:-/ 2015-10-22 19:22:07
Kierownik produkcji chamski,arogancki,nieprzyjemny. Wymaga jakby ludzie zarabiali 4 tyś.Daje do zrozumienia pracownikom ze są złodziejami i oszustami a sam obiecuje i na tym się kończy.Zabrania podania sobie reki na przywitanie (bo to przecież jego czas i on za to płaci :/ ) gdy przychodzi następna zmiana i przechodzi przez hale. Ochrzania brygadzistów ze pracownicy nie są produktywni ze gadają zamiast pracować a brygadziści czepiają się pracowników o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Idąc nawet do ubikacji zdarzają się dziwne docinki ze strony kierownika. A wiec: Atmosfera: ZŁA Wynagrodzenie: ZŁE (chyba ze liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kierownik: NIEPRZYJEMNY NIE POLECAM :/
4
max 2015-10-30 18:13:24
Witam .Czy tak naprawde jest tak zle we firmie jak po komentarzach dodawanych na gowork? Pozdrawiam
1
Kucyk Pony 2015-11-02 20:36:54
Czyli sytuacja się nie zmieniła a Kierownik jak niszczył firmę tak dalej to robi. Pozdrawiam walczących na polu bitwy!
xxxn 2015-11-08 11:59:32
Witam . Mam pytanko czy warto podjąc prace w tej firmie ? Rózne są opinie na temat pracy na forum o firmie. Pozdrawiam
alex 2015-11-08 16:44:15
Jaka jest stawka początkowa na operatora maszyn i czy jest premia miesięczna ? Pozdrawiam
kier kent 2015-11-12 10:04:10
Aplikacje to lepiej złóż do zoo a nie to tej beznadziei
kentyl 2015-11-27 23:40:13
Firma nie jest zła. Tylko zarobki i szalony i nieobliczalny pizgnięty w dekiel kier. Krz. J. Pozdrawiam jeszcze wytrzymujacych w tym stresie. Traktuje pracowników jak bydło albo gorzej.
anonim 2015-11-29 21:31:20
kierownik Krz.J kim jest ta osoba
kentyl 2015-11-30 00:07:43
Kierownik Krzysztof tyle w temacie.
1
alex 2015-12-02 21:50:46
Na ile zmian pracuje firma ?
kentyl 2015-12-03 13:01:29
Na dwie zmiany 6-14, 14-22
jakie śrubki i kołki?
Robia elementy klimatyzacji. należą do airspiralo
inox 2015-12-13 14:16:41
To ile można zarobic na początek w tej firmie ?
kentyl 2015-12-27 11:46:31
1300 netto przez 3 miesiące a póżniej 100zł więcej i zwalniają nawet w wigilię.
Nie polecam tej firmy.
.... 2016-01-09 15:40:19
Tak 1500- 1700zł początkowa netto
!!! 2016-01-13 14:00:59
Co 1700 netto !? Raczej nie :/ 1300-1400 bez nadgodzin i premii a premia raz jest raz nie ma :/ daja jak chcą ... i te 1400 nie dla początkujących tylko dla ludzi którzy pracuja kilka lat. Kofoboj 2000 zł codzienność ? Nie żartuj sobie :D Nie wiem gdzie to słyszałeś.
inox 2016-01-13 16:42:27
W każdej firmie są plusy i minusy.I tysiąc opinii na forum
..... 2016-01-13 20:40:28
Na temat zarobków to są rózne wypowiedzi to zalezy od stanowiska i dlatego jedni mają więcej a inni mniej. Tak jak we firmie Ster
PogromcaKrzysia 2016-01-24 02:26:45
Noo krzysiu pozdrawiam, widze ze firma ma się źle jak sam wpisy dajesz, twoje życiowe motto ,,Co jest kur**,, !!!
2
HiszpańskiMatador 2016-01-24 02:32:25
Atmosfera okej, jest z kim dać po nosie, pod koniec miesiąca nie ma za co, chyba, że na kogoś doniesiesz i dostaniesz premie.
3
hik 2016-01-24 10:02:06
Hej wpisy są podzielone na forum a tak naprawde jak jest w firmie?
kobra 2016-01-29 11:25:46
Moim zdaniem firma taka sobie.. za to ludzie w miarę ok .. zależy jaka zmiana jest i do jakiego brygadzisty się trafi.. Konfidentów masa więc trzeba uważać z kim się rozmawia.. zarobki szału nie robią.. ale od czegoś trzeba zacząć.
max 2016-02-01 15:23:59
Szukają ale do tej pory rekrutują.A kiedy będą przyjmować nie wiadomo . Może kto pracuje wie więcej na ten temat ?
hiszpi 2016-02-04 16:40:13
I UWAGA na takich konfidentów i bajko pisarzy jak maciuś nr 1 kleo nr 2 tak im że i takie małe pieniądze zarabiają te kłamliwe k****y agatka nr 3 dawidek nr 4 i wiele wiele innych posrańców, trzymam kciuki za tych co tam jeszcze pracuja
Operator Maszyn 2016-02-04 20:01:13
Witam,
Pracuję w tej firmie prawie rok i przedstawię wam kilka istotnych faktów, które na pewno zainteresują kandydatów. Pierwszym najważniejszym dla większości osób jest pewnie wynagrodzenie a więc tak:
-Na okresie próbnym (umowa o prace) wynosi ono 1750zł brutto 1280 na rękę i w tym czasie nie możemy jednak liczyć na żadną premie po prostu nam nie przysługuje :/ Po okresie próbnym stawka jaką nam kierownik zaproponuje waha się od 1900zł do 2050zł brutto w zależności jak pracowaliśmy na okresie próbnym oraz na jakim stanowisku. Umowę dają na 5 lat po okresie próbnym możemy liczyć na premię wynoszącą od 200zł brutto do 500zł. W moim przypadku raczej zawsze miałem premię, jednak bzdurą jest fakt, że trzeba donosić aby taką premię otrzymać.Obecny system premiowania polega na porównaniu osób z jednego stanowiska najlepsze dostają premie reszta nic. Oczywiście liczy się tutaj też znajomość tego systemu i umiejętne wypisywanie raportów produkcyjnych(z tą wiedzą się z wami niestety nie podzielę :D). Jeśli chodzi o konfidentów jest tu kilku ale to chyba jak w każdej większej firmie. Atmosfera w pracy raczej jest okej większość ludzi jest spoko. Ogólnie nie polecam tej pracy dla osób posiadających rodziny ze względu na mała płacę, jednak jest to dobra praca dla ludzi, którzy się uczą i nie mają jeszcze żadnego doświadczenia na rynku pracy. Czy praca jest ciężka ?? Tak i nie to zależy od tego na jakie stanowisko trafimy. Pensję są wypłacane na czas bez żadnych problemów. Jeśli chodzi o brygadzistów to zdecydowanie najlepszym jest Mateusz nie ma wszystkiego gdzieś nie wchodzi w d...e kierownikowi zawsze chętnie pomoże, natomiast jeśli chodzi o drugiego to naprawdę nie polecam być u niego na zmianie z kierownikiem już można powiedzieć "dobrzy kumple". Pierwszy jego informator o wszystkim, a przez jego zarządzanie jest tylko niepotrzebny nieporządek w zakładzie.
Pozdrawiam Operator Maszyn :D

Ps Jeśli macie jeszcze jakieś pytania pytajcie postaram się odp
1
życie 2016-02-04 21:34:44
pracuję tam bardzo długo ta firma to największa porażka w moim życiu
gdyby nie kierownik i jego podwładni typu dawidek agatka może szło by to przetrawić po tylu latach pracy zarabiasz tam siki
2
alex 2016-02-04 21:41:27
Hej operator maszyn. Byłem kilka dni na rozmowie o prace w tej firmie to co napisałeś to prawda na początek 1280 zł .Zauwarzyłem ze firma co chwile szuka pracowników i czym to jest spowodowane ze ciągle szukają ?
2
życie 2016-02-04 21:52:31
spowodowane przedewszystkim zarobkami i kapusiami
życie 2016-02-04 21:57:33
gdyby nie duży kredyt już by mnie tam niebyło
alex 2016-02-04 22:02:30
To lepiej płacą we firmie Ster jak sie słyszy.
Operator Maszyn 2016-02-04 22:09:05
Ludzie sie zwalniają sami bo malo placa biora te prace na chwile i szukaja innej. Czesc sie tez nie nadaje ale to juz specjalne przypadki
anonim 2016-02-06 17:48:11
Z przyjeciem do pracy wygląda to tak jak cie przyjmą . Na początek 1850 zł brutto na okresie próbnym przez 3 miesiące bez premii. Po okresie próbnym umowa na 3 lata. I negocjowanie stawki z kierownikiem zapewne troche powyżej najnizszej krajowej + premia niewiadoma. Tak to wygląda. Praca na dwie zmiany
anonim 2016-02-07 20:24:44
1280 zł. netto po okresie próbnym 1400 zł netto bardzo słabo
zenek... 2016-02-10 11:59:08
Witam .Orientuje się ktoś czy były przyjecia do pracy w kentel ?
szamo 2016-03-08 21:42:34
Co jest w tej firmie ze 3 miesiace szukaja pracowników i nikogo nie znalezli jak widze to juz trzeci miesiąc poszukują operatorów maszyn.
pracownik 2016-03-22 17:46:01
Po prostu kierownik Krzysztof nie wie czego chce
kente. 2016-04-12 15:35:50
hsdjkl@ odnosnie Twojego zapytania. Dokładnie niewiem czy szukają do pracy do biura bo na produkcje to tak tylko układy i znajomosci panuja w tej firmie kto kogo ma przyjąc na stanowisko biurowe czy na produkcje. kierownik krzysiu
zet 2016-04-25 20:44:46
Witam. Firma kentel szuka operatorow maszyn czy ktos wie jakie stawki proponuja?I czy warto u nich pracowac?
zxz 2016-08-08 17:02:19
Tam sa takie uklady po znajomosci, ze za ta place co proponuja to osadzonych z aresztu biora do pracy..............
bebech 2016-08-08 22:00:24
@ zxz no chyba mimo wszytsko troche przesadzileś...
Zostaw swoją opinię o Kentel Polska Sp. z o.o. - Szamotuły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kentel Polska Sp. z o.o.